oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Punkt Widzenia, Punkt Postrzegania, percepcja
Gaweł
post 04.03.2014 - 11:39
Post #64

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Tulsi @ 03.03.2014 - 20:29) *
jaki to jest wartościowy człowiek
Zielarza jak zauważyłam, opada tu często sfora psów, ludzi małostkowych, zawistnych, głupich, podłych, małych, karzełków moralnych i mentalnych, nie dorastających mu do pięt.
Tutaj oprócz Zielarza jest jeszcze kilka osób bardzo wartościowych, których mogłabym wyliczyć na palcach dwu rąk tylko.
Tak że pieski wściekłe, przestańcie ujadać na Zielarza
Czy się to komu podoba czy nie, Zielarz jest tutaj gwiazdą ( zasłużoną ), i to boli "maluczkich".

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 03.03.2014 - 22:10) *
Dzięki Tulsi za mile słowa. Nie to żebym nie znał swojej wartości

Tulsi Ty masz chyba kopalnię wazeliny, możesz z niej ulepić "zasłużonemu" Zielarzowi 200-metrowy pomnik.
Go to the top of the page

+Quote Post
twistoid
post 04.03.2014 - 13:44
Post #65

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

zielarz to trol wkleja na forum, jakieś gore, obraża innych zaczepia sam nie wnosząc zbyt wiele merytorycznej treści żadnych konstruktywnych rad,sam napisał np. że się dziwi że już go nie zbanowałem na stałe albo żebym go zbanował na stałe, więc zdaje sobie sprawę ze swoich czynów, jedynie treści związane z tym co on sam wielbi czyt. piramidy zero doświadczeń tylko narkotyki o których używania zachęca, wiem też ostatnio obrażam ale akurat paweł podpadł mi i niech się cieszy że nie ma bana(miał już nie wracać) śmieszy mnie że kolejny raz piszę to samo i w sumie zielarz nawet trochę się poprawił , jest nadzieja chyba że to zepsuje:D jak ci się tak bardzo zielarz podoba tulsi to się z nim ustaw na randkę nie interesują mnie twoje sympatie i antypatie to jak widzisz świat nie obchodzi mnie

+Quote Post
Konopix
post 04.03.2014 - 13:45
Post #66

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 25.02.2014 - 18:47) *
Konopix a co masz do mnie konkretnie? Npisz miszczu prosto z mostu bo nie lubie takiego owijania w bawełnę. To takie leszczowate. Pisz śmiało. No chyba, że brakuje Ci jaj:) Nie obrażę się:)

może Cie rozczaruje,
ale niestety nic do Ciebie nie mam :-(

nawet cie porownalem do wałesy a twista do komuchy a ty sie mojej jajecznicy czepiasz?

+Quote Post
twistoid
post 04.03.2014 - 13:48
Post #67

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

dobra chyba czas ogranąć tutaj syf wracamy do "posty nie związane z tematem lecą do kosza":D zobaczymy kto ile ma do powiedzenia i co jest wart

+Quote Post
Tulsi
post 04.03.2014 - 16:55
Post #68

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Gaweł @ 04.03.2014 - 11:39) *
Tulsi Ty masz chyba kopalnię wazeliny, możesz z niej ulepić "zasłużonemu" Zielarzowi 200-metrowy pomnik.

Nie interesuje mnie co sądzisz na mój temat.
Nie mam potrzeby ani nikogo obrażać, ani kadzić.
Napisałam co myślę o tym wszystkim, Ty napisałeś swoje i gitara.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 18:36
Post #69

Dupa Towarzystwa

Goornik to zielsko to nie psychotrop:) Wiesz jak ktoś ma nerwy ostre to polecam mu walerianę i wcale nie muszę jej kosztować bo wiem jak działa przecież:) Gdybym miał wsuwać wszystko co mógłbym polecić to chyba nerki i wątroba by tego nie ogarnęły:)

Twist chłopcze piszesz:

sam napisał np. że się dziwi że już go nie zbanowałem na stałe albo żebym go zbanował na stałe, więc zdaje sobie sprawę ze swoich czynów

Wiesz co to ironia? Napisalem to z przekąsem. Niby inteligentny a nie potrafi się domyślić?:)

zero doświadczeń tylko narkotyki o których używania zachęca

No bycie ojcem to żadne doświadczenie:) Ogrodnikiem bycie to także żadne doświadczenia:) Generalnie cale moje życie to jedno wielkie doświadczanie zatem nie pitol stary bo równie dobrze mogę napisać tak o Tobie, ale nie napiszę bo aż tak tępy nie jestem, aby do takich wnioskow dochodzić:)

wiem też ostatnio obrażam

To daj se bana. Mi zarzucasz, że obrażam a sam robisz to samo:) Mnie ganisz a sam lepszy jesteś? Pewnie lepszy, bardziej doświadczony:)

jak widzisz świat nie obchodzi mnie

Gdyby Cię nie obchodził to nie przeżywqałbyś tak to co piszę na forum a przeżywasz to jakbyś wręcz żył tym forum, ale warto wyjśc czasem się przewietrzyć bo coś mi się wydaje, że cierpisz na niedotlenienie.

+Quote Post
ma_sny
post 05.03.2014 - 18:53
Post #70

Dusza Towarzystwa

Polecam w słuchawkach w pełnym relaksie przed zaśnięciem posłuchać "czym jest świadomość" Pana Darka Sugiera filmiku który był wczoraj a dziś już nie ma na youtubie.

+Quote Post
Tulsi
post 05.03.2014 - 18:56
Post #71

Dusza Towarzystwa

CYTAT(ma_sny @ 05.03.2014 - 18:53) *
Polecam w słuchawkach w pełnym relaksie przed zaśnięciem posłuchać "czym jest świadomość" Pana Darka Sugiera filmiku który był wczoraj a dziś już nie ma na youtubie.

To jak możemy słuchać coś, czego nie ma ? :)

+Quote Post
ma_sny
post 05.03.2014 - 19:20
Post #72

Dusza Towarzystwa

Opowiem Ci;)

.. w snach...

+Quote Post
MadziaKK
post 07.03.2014 - 20:34
Post #73

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 13.02.2014 - 02:30) *
nie wiesz co piszesz gdyby chociaż jedna komórka twojego organizmu przestałaby być egoistyczna zamieniłbyś się w gówno, egoizm to brak wyboru, to co ludzie rozumieją przez altruizm to tak naprawdę egoizm, wszystko co robi każdy człowiek to egoizm np.pomoc to zawoalowany egoizm chcesz pomagać komuś komu brakuje siły bo wiesz że cię nie skrzywdzi że jest słaby możesz przez to poczuć się lepszy silniejszy w kontraście do tej osoby,uzależniasz ją od siebie dając jej czego chce w zamian otrzymujesz poczucie siły i dominacji
myślisz że dlaczego stworzyłeś ten temat z egoizmu inaczej nie robiłbyś takich rzeczy, twierdzenie że egoizm jest zły to kompletny kretynizm zważywszy na to że niemalże każdy człowiek na ziemi postępuje , tak żeby otrzymać korzyść ze wszystkiego co robi inaczej czuje się źle i nie myśl sobie że się z tego wydostaniesz ci wszyscy mistrzowie duchowi robią dokładnie to samo inaczej nie pomagaliby nikomu nie istniałoby dla nich coś takiego jak pomoc dlatego że nie widzieliby problemu

za bardzo uogolniasz, moim zdaniem. Twistoid, piszesz slowotokiem, od watu do watku, co ci podpasuje, jesli nawet w ktoryms nastepnym zdaniu sie zaprzeczysz. Piszesz co mysli, zdanie po zdaniu, jedno po drugiem, niby jedno wynika z pierwszego, drugiego, czy nastepnego... i to w sumie niewiele daje. POtrzebujesz szerszej perspektywy, czas na szersza perspektywe... po co sie biczowac za cos, co ktos wymyslil i tkwic w tym nie wiadomo ile... ;)

CYTAT(Rafael198 @ 13.02.2014 - 05:26) *
AKTUALIZACJA 13.02.2014 roku PUNKT WIDZENIA SAMOWIEDZA
...

Chcialam cos napissac, ale w sumie, to nie dla mnie ta dyskusja :)

+Quote Post
B.Soul
post 14.03.2014 - 21:43
Post #74

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 04.03.2014 - 13:48) *
dobra chyba czas ogranąć tutaj syf wracamy do "posty nie związane z tematem lecą do kosza":D zobaczymy kto ile ma do powiedzenia i co jest wart

kurde ale sie to przyjemnie czyta , ja mam energie na cały dzien od wypowiedzi Twista . oooo :)))) ojej..

+Quote Post
victoria
post 21.05.2014 - 09:10
Post #75

Guests

Roman czemu już nie medytujesz?

+Quote Post
TyHu
post 21.05.2014 - 16:04
Post #76

Coprobo

Notatnik

Co z tego że mu odłączyli zmysły jak mu nie wyłączyli myślenia , mózg sobie sam tworzył jakieś bzdury.

"Wszystkie czynności mięśni były zatrzymane"

A tam dalej pisze rzucał sobą o scianę no kurwa mać.

bo za tym jak mógł sie poruszać skoro nic nie czuł

Albo ja jestem za głupi zeby to zrozumiec albo nie wiem co

+Quote Post
Deimond
post 21.05.2014 - 16:06
Post #77

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Głupia historia - ala FAKT lub Skandale - takie straszydełko zmyślone.

Gdyby taka precyzja w cięciu nerwów odpowiedzialnych za czucie była osiągalna dziś - to nie było by osób sparaliżowany.

Pozdrawiam myślących normalnie:D

+Quote Post
Vamdou
post 21.05.2014 - 16:34
Post #78

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Urban legend

+Quote Post
Deimond
post 21.05.2014 - 17:21
Post #79

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Vamdou @ 21.05.2014 - 17:34) *
Urban legend

(IMG:http://i.iplsc.com/-/00029I49EWEBAKX1-C317-F3.jpg)

+Quote Post
victoria
post 21.05.2014 - 18:20
Post #80

Guests

yolo

+Quote Post
Konopix
post 21.05.2014 - 22:38
Post #81

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Deimond, aż normalnie napisze do Jurka Urbana żeby na zlot przyjeżdżał zanim się wyprowadzi do astrala stary pierdziel, a nósz widelec coś napisze w gazecie na nasz temat i zdjęcie Romana zamieści

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2014 - 22:34
Post #82

Dupa Towarzystwa

Wybieram założenie że Bóg jest miłością i wszystkie swoje owce umiłowuje tak samo.

Bóg jest. Bez polemiki:) Czy jest miłością? Pewnie tak, ale czy hipopotam czy glista wiedzą czym jest miłość wg ludzkiego przekonania? Jeśli nie to czy oznacza to, że Boga nie ma?

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park