CYTAT(OBE Maniak @ 09.09.2007 - 20:24)

Spoko:) Twistoid:) Nie denerwuj się plis:)
Rozumiem Cię:) Ja to zrobię, czyli przyjeżdżać? A piwka się napijemy po wszystkim, bo targi są o ile pamiętam do 18.00. Qrwa! Nie chciałem Cię urazić. Wiesz jaki jest OBE Maniak. Najpierw pisze potem myśli heheh. Oj, nie gniewaj się Brachu! Czyli rozdawanie ulotek to typowo brudna robota, którą bierze na siebie DS. Dla mnie to cud-przygoda, przebiorę się za teletubisia... heheheh
DS
Wysłałem Ci na pocztę podaną na stronce wstępny plan ulotki, jak chcesz rozdawać to zmienisz sobie co tam będziesz chciał, oczywiście jeśli Ci się spodoba.
CYTAT(set.h @ 09.09.2007 - 20:54)

Nic nie powiem o ulotkach. Ale wolałbym by Darek częściej sie udzielał na forum. Co z tego ze stronę odwiedzi 1000 nowych osób. Brak na niej nowych doświadczeń rozwijania tego co znamy, eksperymentów itp. Tak naprawdę to do tej pory nikomu nie udało się udowodnić że OBE to coś więcej jak forma LD. DAREK zwracam się do ciebie z apelem: Jako bardzo zaawansowany w OBE pomóż czasem rozwijać to co osiągnelismy do tej pory. Co z tego ze próbować będzie 1000 nowych. Brakuje nam ruchu do przodu, deptamy w miejscu. Co z tego że wskoczymy do OSPUO i albo łazimy bez sensu albo doświadczenia które realizujemy nie wypalają. Weź udział choć w jednym z nich. Poprowadź temat inny niż poezja czy polityka albo zlot. Odkryj przed nami to co odkryłes choćby to było totalnie zajechane. Mamy grupę AP i nikt nie potrafi jej poprowadzić. Chcę wylecieć, rozpiredolić system i co z tego na forum doświadczenia z budzeniem czy astralnym pieprzeniem. Co mi to qurwa da. Dobra kończe bo jeszcze dwa zdania i sypnę kapustą.
Ja też uważam, że fajnie by było, żebyś się poudzielał w eksperymentach jest nawet już taki fajny tematna AP Organizacja eksperymentów, i AP Eksperyment #0... co tydzień rusza nowy, można podsuwać pomysły na eksperymenty, i pobawić się w OSPUO mając jakiś cel, jak Ty Darku byś się tam poudzielał to inicjatywa na pewno by nie padła, a zawsze to WSPÓLNE EKSPLORACJE. Czyli cementujące nas obe--maniaków w jakiś sposób.
POZDRO