|
|
![]() ![]() |
27.02.2014 - 09:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O wrócił drugi trol, ten fioletowy od "miłości i mądrości". Teraz będą sobie z Zielarzem lizać d... nawzajem. Doskonały tekst:) Gaweł pewnie sobie nawet wyobrażasz jak liżemy sobie tyłki w pozycji 69, co? Lubisz takie gejowskie scenki? Podniecają Cię? Gawel lyka .... Brednie lub co innego np. Jogułcik;)olac dekle ,z kazdego tematu mozna wycisgnac wnioski, ja sie nie wypowiadam no moze byc tak jak piszecie, i rownie dobrze moze byc inaczej...Egoistyczne zachowanie pozwala wam mowic tylko na tematy zwiazane z pop kultura, materialnymj tandetnymi wisiorkami, czy kolejna ksiazka na tematy dla mnie smieszne....Podchodze do wszystkiego z dystansem.... I bez obrazy bo zachowujac sieie jak zezowate oko w sklepie obuwniczym Ala Bundy mozna dostac corke Kelly za zone heh |
|
|
|
27.02.2014 - 15:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Poprosiłem ładnie, co myślicie na temat, a wy go zabrudziliście, głupimi postami nie na temat, dlatego zwracam się do moderatora, że powinna być taka opcja, że zakładający temat, ma prawo do blokowania postów nie na temat, chcecie gadać o głupotach to załóżcie sobie nowy temat pt. gadamy o głupotach a nie żeby robić burdel na forum i to uwaga 2 strony postów nie na temat, tragedia, tego forum polega na tym że inteligencja milczy, a idiotyzm i debilizm się wypowiada. To jak w polityce, inteligentny nie startuje do wyborów, bo uważa że nie ma to sensu, ale idiota stratuje i przechodzi a wtedy idiota rządzi inteligencją, jak to jest w naszym kraju, tak samo wy którzy to czytacie, jesteście inteligentni i nie wypowiadacie się bo myślicie nie warto, ale tym samym robicie miejsce dla debilizmu,
Ps. Rozwalają mnie te punkty prestiżu, proponuje nową nazwę punkty debilizmu i idiotyzmu choć teras obraziłem tych co zasłużyli na swoje punkty to chciałbym podkreślić że przeważnie są one przyznawane za idiotyczne wypowiedzi, pozbawione sensu. Nie wiem może powinna być taka opcja jak na innych forach że jeden punkt na jeden dzień jest do przyznania, może wtedy osoba naciskająca dzięki robiła by to z rozwagą i szacunkiem |
|
|
|
28.02.2014 - 04:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Poprosiłem ładnie, co myślicie na temat, a wy go zabrudziliście, głupimi postami nie na temat, dlatego zwracam się do moderatora, że powinna być taka opcja, że zakładający temat, ma prawo do blokowania postów nie na temat, chcecie gadać o głupotach to załóżcie sobie nowy temat pt. gadamy o głupotach a nie żeby robić burdel na forum i to uwaga 2 strony postów nie na temat, tragedia, tego forum polega na tym że inteligencja milczy, a idiotyzm i debilizm się wypowiada. To jak w polityce, inteligentny nie startuje do wyborów, bo uważa że nie ma to sensu, ale idiota stratuje i przechodzi a wtedy idiota rządzi inteligencją, jak to jest w naszym kraju, tak samo wy którzy to czytacie, jesteście inteligentni i nie wypowiadacie się bo myślicie nie warto, ale tym samym robicie miejsce dla debilizmu, Ps. Rozwalają mnie te punkty prestiżu, proponuje nową nazwę punkty debilizmu i idiotyzmu choć teras obraziłem tych co zasłużyli na swoje punkty to chciałbym podkreślić że przeważnie są one przyznawane za idiotyczne wypowiedzi, pozbawione sensu. Nie wiem może powinna być taka opcja jak na innych forach że jeden punkt na jeden dzień jest do przyznania, może wtedy osoba naciskająca dzięki robiła by to z rozwagą i szacunkiem idiota rządzi intelygencją, bo yntelygencja pozwala sobą rządzić a na dodatek chodzi na wybory. Miszczu, to że w tym bełkocie nie odnalazłeś sensu napawa obawą. może sprubòj samemu się zmoderować i przeczytać wszystko jeszcze kilka razy aż Rzeczywistość otworzy ci oczka na informacje, ktòre przeoczyłeś. piekłaniema. |
|
|
|
02.03.2014 - 03:49
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
masz najebane pod deklem rafał
|
|
|
|
02.03.2014 - 15:37
|
|
|
|
|
|
|
03.03.2014 - 19:27
|
|
|
masz najebane pod deklem rafał Jest pojebany tak samo jak Ty czy jak, tylko inaczej. Może nie zawsze ma świadomość swojego pierdolca, ale kto do cholery jest dziś normalny? W jakich ramach jakiej normalności, Twoich? moich? a może Rafała? Więc chyba zbędna jest obelżywość, skoro kryterium jej nadania nie posiada sensu. Ale nie o tym chciałem pisać. Weź taki obrazek, ja patrzę na Ciebie i widzę drzewo, które rośnie za Tobą. Niestety nie możesz go zobaczyć, bo musiałbyś się odwrócić. Ale nie chcesz się odwrócić, bo to Twój wybór. Dotarłeś do takich wniosków na drodze własnych doświadczeń i masz do tego prawo. Ba, to naturalne. Więc jak Ci ktoś mówi: stary rośnie za Tobą drzewo, to go zlewasz, nie chcąc nawet o tym słyszeć. No Twój wybór, masz do niego prawo. Ale do czego zmierzam? Ja nie upieram się, że to co widzę jest tym co mi się wydaje, że widzę. Ja proszę, żebyś się raz odwrócił i sprawdził co to jest. Bo jeśli to naprawdę drzewo, to nie dałeś mi dojść do słowa, że stoi tam również drwal. |
|
|
|
03.03.2014 - 19:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
To ja dodam do tematu jeszcze taki artykuł do przeczytania: Niewidzialna ręka Kosmicznego Mistyfikatora: Wysoka dziwność i paranormalna natura UFO
http://pracownia4.wordpress.com/2014/02/27...lna-natura-ufo/ |
|
|
|
05.03.2014 - 14:57
|
|
|
To ja dodam do tematu jeszcze taki artykuł do przeczytania: Niewidzialna ręka Kosmicznego Mistyfikatora: Wysoka dziwność i paranormalna natura UFO http://pracownia4.wordpress.com/2014/02/27...lna-natura-ufo/ Fajny link:) dzięki:) A lekarstwo to jest SERCE :) MYŚL SŁOWO CZYN :) TO JEST TYM, KIM I CZYM JESTEŚ :):):) Oceniając,komętując poświęcasz uwagę:) wypowiadasz słowa:):)"A SŁOWO CIAŁEM SIĘ STAJE" paplając bez opamiętania:) mamy do okoła wszystko to,co MYSLIMY-MÓWIMY-CZYNIMY Znalazłem piosenkę:):):) jest w niej wszystko:) kochani wsłuchajcie sie w słowa:):) ta piosenka pochodzi od NAJNAJANAJ:):) WYŻSZEGO:):) https://www.youtube.com/watch?v=ZQnSxFXQSTc Miłego słuchania:) i głowa do góry:) ps.:) kochani:) Aniołwowie(bez skrzydeł) :):) Coś wam powiem:) ze wszystko to co uspokaja,daje wiarę,podnosi,pomaga,kocha jest czyms co ciągle wspiera i pragnie wznieść na piedestał:) to pochodzi od SAMEGO STWÓRCY :) A wszystko inne pochodzi z innego źródła:) AMEN:):) |
|
|
|
05.03.2014 - 15:26
|
|
|
|
|
|
|
05.03.2014 - 16:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
jeżeli sam autor nazywa wszystko co w książce napisał brednią, to czemu Rafael się nią tak zachwycasz i chcesz na przekór autorowi udowodnić ze archnoci istnieją
|
|
|
|
05.03.2014 - 18:49
|
|
|
Latam bo chce a jak nie chce to też latam.
|
|
|
|
27.12.2016 - 10:16
|
|
|
filmik w temacie, od strony widzenia rosyjskich badaczy
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |