oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Kim Oni Byli ? Budowali Piramidy... ?
Zielarz Gajowy
post 22.07.2014 - 18:37
Post #106

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

No tak, ale wiem co się z psychiką dzieje po grzybach i jakie drzemią w nas możliwości poznawcze. To jak się czujemy na co dzień to jakiś tam stan...stan trochę rutynowy. Codzienne sprawy, problemy, emocje...po różnego rodzaju psychodelikach wszystko się zmienia. Wszystko jest bardziej klarowne lub mętne..to zależy od tego jak dany środek halucynogenny odbierze nasza psychika, świadomość.

Taka Wielka piramida ze swoim potencjałem energetycznym mogła wprowadzać nas w bardzo specyficzny stan. Przydały by się eksperymenty, ale czytałem kiedyś opisy ludzi (zwyczajnych turystów) którzy wchodzili do tego sarkofagu i każdy z nich twierdził, że czuł się dziwnie. Być może to jakaś autosugestia, ale nie wydaje mi się.

Należy wziąć pod uwagę, że ta piramida teraz nie działa. Brakuje jej lica i cholera wie jeszcze czego a przede wszystkim brakuje nam wiedzy jak z niej korzystać.

Go to the top of the page

+Quote Post
ma_sny
post 22.07.2014 - 21:11
Post #107

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 22.07.2014 - 19:37) *
No tak, ale wiem co się z psychiką dzieje po grzybach i jakie drzemią w nas możliwości poznawcze. To jak się czujemy na co dzień to jakiś tam stan...stan trochę rutynowy. Codzienne sprawy, problemy, emocje...po różnego rodzaju psychodelikach wszystko się zmienia. Wszystko jest bardziej klarowne lub mętne..to zależy od tego jak dany środek halucynogenny odbierze nasza psychika, świadomość.

Taka Wielka piramida ze swoim potencjałem energetycznym mogła wprowadzać nas w bardzo specyficzny stan. Przydały by się eksperymenty, ale czytałem kiedyś opisy ludzi (zwyczajnych turystów) którzy wchodzili do tego sarkofagu i każdy z nich twierdził, że czuł się dziwnie. Być może to jakaś autosugestia, ale nie wydaje mi się.

Należy wziąć pod uwagę, że ta piramida teraz nie działa. Brakuje jej lica i cholera wie jeszcze czego a przede wszystkim brakuje nam wiedzy jak z niej korzystać.

Żona, dziewczynka, chłopczyk w drodze a on o grzybach nie umie zapomnieć.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.07.2014 - 21:34
Post #108

Dupa Towarzystwa

Grzyby i dzieci mają wiele wspólnego ze sobą. Np. lubią się chować.

+Quote Post
aumakumma
post 22.07.2014 - 23:20
Post #109

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Super temat.Dużo spięć ale dzięki wypowiedziom Zielarza można skonfrontować swoje doświadczenia i przeżycia w dziedzinie piramid,św.geometrii i boskich wibracji.Kolega super naprowadza na wiedzę i zachęca by doświadczać . Temat dla wszystkich i zajeciekawy. Zielu pisz jak najwięcej! Maniakalne podejście jest tu jaknajbardziej słuszne. Nie powinnam oceniać ale robię to w dobrej mierze.I na koniec ponowię apel : "Do piramidy w Bośni w 2014r".Wyjazd z Krakowa. Zainteresowanym dam namiary.Koszt 1600zł -6 dni.Jedzie trochę ludzi sympatyzujących z NTV, bo obawiają się ,że zamkną to cudo.Ja jadę sprawdzić wibracje i poczuć czy można polewitować. Ciekawią mnie doznania i oczekuję synchronizacji oraz uleczenia swoich ewentualnych niedomogów ciała.Jak wrócę może coś napiszę ,jeśli będzie mi dane. Na razie świetnie rozumiem Ziela i dziękuję wszystkim za kontunuację tematu.

+Quote Post
aumakumma
post 22.07.2014 - 23:24
Post #110

Dusza Towarzystwa

Notatnik

dodam filmy ,bo tam trochę jest:
https://www.youtube.com/watch?v=OlzQqH0K3Z4

https://www.youtube.com/watch?v=m6DQv1oAwJw

+Quote Post
Marmistrz
post 23.07.2014 - 08:19
Post #111

Dusza Towarzystwa

Kształ determinuje możliwości. Nie sprawdzałem jeszcze na sobie, jak czuję sie w piramidzie, znam takie opowieście ze słyszenia, ale z reguły nawet mało wrażliwi ludzie są w stanie wyczuć coś, kiedy znajdują się w piramidzie. Robiono też testy z miernikami i wydaje się, że wszystkie budowle o kształcie piramid mają coś z takich hubów, transmiterów energetycznych. Jestem w stanie uwierzyć, że pod wpływem jakiś zielsk, w ciemnym centrum piramidy, można doświadczyć czegoś mistycznego, byc może nawet kontaktu z innymi formami życia, szczególnie tymi niefizycznymi. OBE robili jak nic :).

I chyba wiedzieli, o co chodzi z szyszynką. Nie wiem, czy to tylko zbieżność wyglądu z tym, co możemy znaleźć w hieroglifach i rysunkach i czy to faktycznie przedstawia ten organ, ale chyba na prawdę łączyli szyszynkę, religję, astronomię i piramidy w jeden zgrabny, kulturowy paradygmat.

+Quote Post

6 Stron V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park