oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kim Oni Byli ? Budowali Piramidy... ?
uncommon
post 03.05.2014 - 09:24
Post #68

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hehe, podpowiem wam, bo wiem. Piramid napewno nie budowali egipcjanie
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.05.2014 - 09:31
Post #69

Dupa Towarzystwa

Woytas co ma ciągnięty posąg do zbudowania Wielkiiej Piramidy?:) Co ma zmoczony piasek wspólnego z przeznaczeniem Wielkiej Piramidy i idiotyczną teorią grobowca i posługując się Twoim językiem trzeba być nieźle pierdolniętym imbecylem, aby wierzyć, że Wielka Piramida to grobowiec skradzionego Cheopsa, w którą wierzysz a nie masz na to ani jednego sensownego dowodu:)

Moczyli piasek, ale nie za mocno:) Spoko...ciekawe tylko jak zbudowano Wielką Piramidę, kto i poco? :) Pewnie po to, aby Cheops moczył się w swoim sarkofagu:)

Woytas idź lepiej śnij bo ten Twój post gówno dowodzi bo jak pisałem co ma posąg do sposobu budowy, przeznaczenia Wielkiej Piramidy?

Pokarz mi na rysunkach jak zbudowano Wielką Piramidę:)

Uncommon Twoja rota jest na razie gówno warta bo to, że Egipcjanie nie mają nic wspólnego z Wielką Piramidą to wiem i piszę od dawna:)

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 09:35
Post #70

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wiem :) Ale fajnie się z tobą droczyć :)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.05.2014 - 09:37
Post #71

Dupa Towarzystwa

To Wielka piramida nie jest grobowcem?:) Przecież naukowcy to udowodnili!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:http://www.fioletowyplomien.com/sites/default/files/sarkofag.jpg)

Przecież nawet widać, że jak wkładali tu Cheopsa to urąbali róg:) Wieko skradziono czy nie było?

Tak poważnie to widać, że Cheops to by szycha skoro mu tak pięknie rzeźbiony sarkofag wykonali. No postarali się:)

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 09:40
Post #72

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zapomniałeś dodać,że w 15 lat zbudowali

+Quote Post
bielik110
post 03.05.2014 - 09:52
Post #73

Dusza Towarzystwa

Witajcie kochani:):) odniosę sie do wpisu Ziela:):) Apropos kumulowania energi:):)

Siadając wyprostój plecy:) i luzik,luzik i luzik:)nastepnie,na wysokości czakry serca(klaty cycowej) :) zetknij dłonie(tak aby ramiona i łokcie były cały czas w powietrzu,nie dotykały :) "boczków") oddychamy głęboko pełne oddechy i luzikkk:) jak poczujesz coś:):):):) powoli,co 9 oddechów odsówaj dłonie,do szerokości "barów" :):) "poczuj to"( https://www.youtube.com/watch?v=07TcrvH_aT0 ) :):):):) wtedy unies wysoko dłonie i

Bądź Tym I Kim tak naprawde Jesteś:):):) Jestes wtedy anteną i odbiornikiem między galaktycznym:) miłego "słuchania" i "nadawania",wtedy

Jesteś Twórcą Siebie:):)

Pozdro Siostrole:):) i Brachole:)

więcej nie powiem:) Ale:) "Miłośc to nie fszystko,ale fszystko bez miłości to HUJ(HÓJ)" Ja Jestem :) To jest nasze imię wspólne:)

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 09:54
Post #74

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jak odblokujecie moje drugie JA, BigMaga to napisze kto zbudował piramidy

+Quote Post
Pavveł
post 03.05.2014 - 11:04
Post #75

Notatnik

To BigMag to Ty? o.O

+Quote Post
bielik110
post 03.05.2014 - 11:31
Post #76

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Pavveł @ 03.05.2014 - 11:04) *
To BigMag to Ty? o.O

"Tosz to szok" :):):):):)

+Quote Post
Pavveł
post 03.05.2014 - 12:46
Post #77

Notatnik

CYTAT(bielik110 @ 03.05.2014 - 12:31) *
"Tosz to szok" :):):):):)

No ba! ;) Ale to prawda? Ale po co? o.O

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 13:11
Post #78

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Pytasz dlaczego ? Ale ja ci tego nie powiem, póki sam nie odkryjesz kart siebie samego. Ty korzystasz z jednego aspektu o nazwie Pavvel. Ja korzystam z wielu, tak ,że mogę założyć 100 kont i każde będzie inne. Stworze setki aspektów, o setkach nazw i setkach osobowości. To forum tego nie przyjmie do świadomości, bo nadal mało kto wie kim jest. A zwłaszcza moderacja

+Quote Post
Pavveł
post 03.05.2014 - 14:19
Post #79

Notatnik

W takim razie witaj z powrotem Uncommon :3
"[...] kart siebie samego" x)))
... Aspektów każdy ma wiele naturalnie, ale trzyma je pod jedną twarzą.
Ty sobie myślisz, że to jakieś zajefajne jest pewnie takie multikontowanie, ale nie jestem tego taki pewien. Zwodnicze, niejawne ukrywanie się za wieloma maskami, co najmniej nie fair, zdradza jeszcze pewne tendencje...
Poza tym jako "WielkiMag", heh, pokazałeś swoje inne nieciekawe oblicze, ten "bogobojny świątobliwy" Uncommon, a tu proszę jaki ananasek... Myślałeś, że jak ludzie nie będą wiedzieli, że BigMag to Ty, to już Ci wolno obrażać innych? Żal ;/
Poza tym gdyby ludzie w internecie nie byli tak anonimowi, bardziej zważaliby na swoje słowa, choć nawet przy 100% anonimowości nie usprawiedliwia to wszystkich poczynań...
Anyway, pozdrawiam ciepło ^^. :)

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 14:51
Post #80

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dlaczego piszesz do mnie pretensje ? BigMag to BigMag a uncommon to uncommon.
Pisz to do BigMaga jak odbanują go.
Wasze nauki mówią,że wszyscy są jednością, więc jakbyś mnie obraził mógłbym mieć także pretensje do Zielarza o to co piszesz. Bo jesteście jednym, nie wiem czy skumasz . Koniec dyskusji z tobą , bo nie lubię z tobą gadać :)

+Quote Post
Pavveł
post 03.05.2014 - 15:23
Post #81

Notatnik

Bo BigMag to przecież Ty. Masz rozdwojenie jaźni, że jak piszę do jednego, to do drugiego nie dociera? :/

Z tego, co piszesz, nie rozumiesz tych nauk, a traktujesz je dosłownie na poziomie, do jakiego ograniczają je słowa, manipulując nimi, by wykorzystać je na korzyść swoich zawistnych słów kierowanych w naszym kierunku. Nie wiem czy to skumasz.
Nie rozumiesz chyba i tego, że nie piszę powyższych rzeczy, żeby Ci wejść za skórę, czy by Ci jakkolwiek dopiec, tylko by Ci uświadomić, co może widzieć 3 osoba, byś być może zwrócił na to uwagę i w razie potrzeby poprawił. Ale Ty widać nie tolerujesz żadnej krytyki, nawet merytorycznej nastawionej na argumenty, choć sam nie wdajesz się w dyskusje na dane tematy, zaś chętnie krytykę wygłaszasz, choć z Twojej strony często niepopartą żadnymi argumentami, tj. nie merytoryczną, a obraźliwą. Ale ok, niech będzie koniec, jeśli tak chcesz... Nie wiem tylko po co Ci ten sarkazm. I co się stało z Twoją "świętością", a przynajmniej tą, w którą się tak lubiłeś swego czasu ubierać. I zastanów się jeszcze, czy ktoś lubi z Tobą gadać ;/ Co niektórych to chyba trzeba niestety uczyć jeszcze podstaw wychowania w społeczeństwie -.-

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.05.2014 - 16:09
Post #82

Dupa Towarzystwa

Gaweł to też Ty Big Uncommonie?:) Ile byś se aspektów nie dał to chuja i tak zawsze będziesz miał jednego:)

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 16:22
Post #83

Dusza Towarzystwa

Notatnik

to nie ja :)

+Quote Post
Pavveł
post 03.05.2014 - 16:39
Post #84

Notatnik

CYTAT(uncommon @ 03.05.2014 - 17:22) *
to nie ja :)

Uff :) Wtedy to byłby jednoosobowy sabotaż i zmasowany trolling forum na całego, z kilku frontów :3
A zanim poprawiłeś BigUncommonie:) napisałeś, że Zielu jest twoim aspektem... nie wiem czy to była ironia z twojej strony, akt egoizmu, czy może próba unifikacji i zgody... w każdym razie Zielu nie jest bardziej twoim aspektem, jak ty jego... a ściślej mówiąc obaj (a także wszyscy inni, łącznie ze mną) jesteście aspektami czegoś ponad, źródła, Boga...

+Quote Post
uncommon
post 03.05.2014 - 18:17
Post #85

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Po co te wojny na forum ?
Musimy najpierw zakończyć wojne w naszych sercach, zanim zakończymy wojny na ulicy.

+Quote Post
TyHu
post 07.05.2014 - 20:10
Post #86

Coprobo

Notatnik

Pani Dorota ,Pan Jerzy i Pan Mirosław budowali piramidy.

http://www.youtube.com/watch?v=vKsHDMphSVs

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.05.2014 - 20:12
Post #87

Dupa Towarzystwa

Wiki uważa Wielką Piramidę za grobowiec i Ty też tak Deimond uważasz i nie bierzesz pod uwagę żadnej innej możliwości. Czym tu różnisz się od Pawła, którego oceniasz tak jakby miał ograniczone spojrzenie na pewne zagadnienia. On ma swoje definicje, ktore popiera jak twierdzi doświadczeniem a Ty wierzysz w jakieś definicje o Wielkiej Piramidzie, które popierasz tylko przypuszczeniami i to nie swoimi:)

Wiki pisze:

Cheops jest chyba najbardziej znaną postacią starożytnego Egiptu

Ciut wcześniej:

W zasadzie niewiele wiemy o jego panowaniu i osobie.

:) Śmiechu warte. Znany, ale nic o nim nie wiemy, ale wiemy, że ponoć zbudował Wielką Piramidę, ale nie wiemy jak a granitowa skrzynia to chyba jego sarkofag, ale nie jest to pewne bo jak pisze wiki:

Tymczasem nawet nie jest do końca pewne, czy w ogóle Cheopsa pochowano w piramidzie, chociaż większość uczonych uważa, że piramida była jego grobowcem, tylko ciało zostało później albo przeniesione, albo wykradzione bądź zniszczone

:)

Cheops i wiarygodne źródła:)

Otóż w papirusie tym Cheops jest bohaterem opowiadania zatytułowanego: Czary na dworze Cheopsa, gdzie czarownik o imieniu Dżedi przepowiada dalsze losy dynastii.

+Quote Post
Nużek
post 16.07.2014 - 07:38
Post #88

Dusza Towarzystwa

Nie wiem czy było, nie oglądałem, ale się natknąłem. Zainteresowanym może się spodobać. ;)

http://www.timewheel.net/Video-The-Pyramid-Code-Full-Series

+Quote Post

6 Stron V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park