|
Propozycja dla moderatorów tego forum Zwracam się do was, z takim pomysłem że powinna być taka opcja, że zakładający temat, ma prawo do blokowania postów nie na temat, czyli osoby co chcą gadać o głupotach to niech założą sobie nowy temat pt. gadamy o głupotach, a nie żeby robiły burdel na forum pisząc nie na temat, tragedia, tego forum polega na tym że inteligencja milczy, a idiotyzm i debilizm się wypowiada. To jak w polityce, inteligentny nie startuje do wyborów, bo uważa że nie ma to sensu, ale idiota stratuje i przechodzi a wtedy idiota rządzi inteligencją, jak to jest w naszym kraju, tak samo wy którzy to czytacie, jesteście inteligentni i nie wypowiadacie się bo myślicie nie warto, ale tym samym robicie miejsce dla debilizmu, Rozwalają mnie także te punkty prestiżu, proponuje nową nazwę punkty debilizmu i idiotyzmu choć teras obraziłem tych co zasłużyli na swoje punkty to chciałbym podkreślić że przeważnie są one przyznawane za idiotyczne wypowiedzi, pozbawione sensu. Z tond moja propozycja że powinna być taka opcja jak na innych forach że jeden punkt na jeden dzień jest do przyznania, może wtedy osoba naciskająca dzięki robiła by to z rozwagą i szacunkiem. Na innych forach bardzo trzeba się postarać by otrzymać takie dzięki, to owocuje inteligentnymi Vipami na forum, którzy słusznie zasłużyli na swój tytuł Mam nadzieje że osoby którym także zależy na konkretnych zmianach na tym forum, podpiszą się pod ta propozycjom, A co więcej same dołożą swoje propozycje co im się nie podoba, bo z tego co wiadomo forum tworzą ludzie, a nie poszczególne jednostki, które ustanawiają własne zasady
|