|
|
![]() ![]() |
15.12.2006 - 11:59
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ciekawy jestem czy na prawdę oczekiwałeś odpowiedzi na to pytanie. Jeśli tak to moim zdaniem istnieje odpowiedź, tylko jedna odpowiedź. Na pytania z serii tych o sens życia, niewytłumaczalnych zjawisk itp. odpowiedź kryje się w "Psyche". Według mnie można dowiedzieć się takich rzeczy pracując nad sobą. Rozwój duchowy w praktyce pomagał ludziom już nie raz. Wiele ciekawych zagadek można odkryć zaglądając wgłąb siebie. Odpowiadając wprost co za tym stoi, jako chrześcijanin powinienem powiedzieć Bóg, jednak jako ezoteryk powinienem powiedzieć, nie wiem, ponieważ tego nie doświadczyłem (nie odkryłem). Kwestia spojrzenia sprawia, że zawsze będą istniały różnice w poglądach, jednak najczęściej sprowadzają się one do podobnych wniosków...
Pozdrawiam |
|
|
|
15.12.2006 - 12:52
|
|
|
Piekna odpowiedz.
Psychika ze slownika j.polskiego-caloksztalt wrodzonych i nabytych DYSPOZYCJA duchowych i intelektualnych,uczuciowych,woli, stanowiacych funkcje muzgu. DYSPOZYCJA-rozporzadzenie,zarzadzenie,polecenie2uklad,rozklad plan,podzial3med.psych.SKLONNOSC do pewnych schorzen lub pewnego typu stanow psychicznych SKLONNOSC1-potencjalna wlasciwosc,posiadane cechy,ktora sie moze ujawnic ,podatnosc predyspozycja 2-zamilowanie ,pociag do czegos.3-blm.przestrzen.przychylnosc dla kogos sympatia,sentyment Definicja z 1994 roku. Z pomoca astralnych Przyjaciol ,znalazlem odpowiedz na pytanie postawione w poprzednim moim poscie.By te slowniki przerobic potrzebuje pomocy bo sam nie uciagne. |
|
|
|
15.12.2006 - 15:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A jak chcesz je przerobić?
|
|
|
|
15.12.2006 - 20:41
|
|
|
|
|
|
|
18.12.2006 - 09:54
|
|
|
Ale dostalem zyczenia choinkowe.Hm
|
|
|
|
21.12.2006 - 09:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
kolego @Zbyszek na te pytanie jak? dlaczego? odpowiedz znajdziesz w sobie, tylko żeby ja zrozumieć wyłącz siebie na ten czas (swoje myślenie przez pryzmat "ja") trzeba się dobrze otworzyć, niezawsze wszystko musi mieć sens :p
co do ćwiczeń @Songa to pomagają, przynajmniej mi :p .Uśmiech na duszy wyzwala solidną dawkę energii, a żonglerka piłeczkami no cóż nie powiem, wzbudziłem niezłe zdumienie u mojej rodzinki, jak chodziłem po domu w tam i z powrotem podrzucając piłeczki tenisowe (jak, dlaczego, po co ?) :D ale warto nauka nie trwała długo, a poprawiła, zwiększyła jeszcze bardziej moja koncentracje i jeszcze coś, ale co ? :)). Polecam Pozdrawiam |
|
|
|
10.08.2007 - 08:17
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Heh... ale mi kurs, podałem swój email tydzien temu i ani 1 wiadomosci nie dostałem do tej pory..
dzieki za taki kurs :( :/ |
|
|
|
15.08.2007 - 15:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
popatrz na daty....to kurs niemal sprzed roku.
Z reszta Songo juz sie nie udziela na tym forum ( a szkoda bo ciekawie pisal) |
|
|
|
17.08.2007 - 14:13
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czyli juz nie dziala ten kurs ?
to po co jest odnosnik do niego, zeby wyslac swój email i bedzie kurs... :/ |
|
|
|
19.08.2007 - 19:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Szkoda że Songa już z nami nie ma. Posiadał on bogaty bagaż doświadczeń oraz wiedzę. Czy ktoś wie dlaczego go już nie ma wśród nas ???
|
|
|
|
06.09.2007 - 16:49
|
|
|
|
|
|
|
| Angello |
06.09.2007 - 18:33
|
|
Guests |
|
|
|
|
25.09.2007 - 23:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Innym dość ważnym prawem jest zakaz przekazywania energi istotom żywym. I tu wyjaśnię: Jest to zakaz, którego istoty astralne niełamią. Dla nich każdy zakaz rzecz święta i ani w głowie im o łamaniu. Człowiek natomiast będąc w OOBE może przekazać energię żywej istocie jednak niepowinien tego robić bo w czasie OOBE prześle ją w postaci strasznie czystej i skondensowanej, i niewiadomo jaki będzie tego efekt. W Sumie do dzisiaj mi niewyjaśniona dlaczego człowieka nieobowiązuje ten zakaz ale wydaje mi się, że dlatego iż jesteśmy przywiązani do ciał fizycznych nadal. Innych praw nieszko narazie nieopiszę, wybacz. Wszystko przyjdzie z czasem a znajomosc tych 3 to podstawa. Songo, proszę napisz nam tu jeszcze: jaka kara jest za złamanie każdego z tych praw i kto ją nam wymierzy - Bóg albo może Mercyful z piekła rodem przetrzepie nam astralne futra ...hihihihihi :) |
|
|
|
26.09.2007 - 07:07
|
|
|
Ma ktoś GG Songa ? Napiszcie mu zeby znowu pisał na forum....
|
|
|
|
25.10.2012 - 21:17
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Songo, proszę napisz nam tu jeszcze: jaka kara jest za złamanie każdego z tych praw i
kto ją nam wymierzy - Bóg albo może Mercyful z piekła rodem przetrzepie nam astralne futra ...hihihihihi :) " Co Ty tu masz do łamania? "Podobne przyciąga podobne"- tak jest i basta. "Zakaz" - Nie dotyczy Ciebie. "Zakaz przekazywania energii istotą żywym"- Nie jesteś bytem astralnym, więc to też Ciebie nie dotyczy. Poczekałem, aż dojrzejesz do odpowiedzi. Nie dziękuj. :D |
|
|
|
25.10.2012 - 23:20
|
|
|
"Songo, proszę napisz nam tu jeszcze: jaka kara jest za złamanie każdego z tych praw i kto ją nam wymierzy - Bóg albo może Mercyful z piekła rodem przetrzepie nam astralne futra ...hihihihihi :) " Co Ty tu masz do łamania? "Podobne przyciąga podobne"- tak jest i basta. "Zakaz" - Nie dotyczy Ciebie. "Zakaz przekazywania energii istotą żywym"- Nie jesteś bytem astralnym, więc to też Ciebie nie dotyczy. Poczekałem, aż dojrzejesz do odpowiedzi. Nie dziękuj. :D Kolego nie zauważyłeś ze ostatni post z 2007 roku? (Zawsze chciałem to napisać i już ide spac:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |