oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  « < 7 8 9  
Reply to this topicStart new topic
> Oobe Zlot 2014, JANOWICE WIELKIE
ptysiek
post 21.08.2014 - 20:28
Post #169

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

mi pasuje druga połowa września, najlepiej weekend 19-21
Go to the top of the page

+Quote Post
aumakumma
post 21.08.2014 - 20:37
Post #170

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mnie wrzesień nie pasuje bo jadę do bośniackiej piramidy i wrócę dopiero w październiku. Zatem Kono dla mnie daje dobry termin,czyli październik. Jeśli ktoś będzie chciał przekimać czy coś to pomogę i zawiozę na zlot. Pogłówkujcie ,bo warto się spotkać . Tego nigdy za wiele. Teraz wyjścia są bardzo indywidualne zatem można porównać doświadczenia albo zwyczajnie pogadać. Nie agituję ale uważam ,że trzeba ooberebeliować . Bo jak nie my , to kto?

+Quote Post
Konopix
post 22.08.2014 - 23:20
Post #171

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(aumakumma @ 21.08.2014 - 20:37) *
Mnie wrzesień nie pasuje bo jadę do bośniackiej piramidy i wrócę dopiero w październiku. Zatem Kono dla mnie daje dobry termin,czyli październik. Jeśli ktoś będzie chciał przekimać czy coś to pomogę i zawiozę na zlot. Pogłówkujcie ,bo warto się spotkać . Tego nigdy za wiele. Teraz wyjścia są bardzo indywidualne zatem można porównać doświadczenia albo zwyczajnie pogadać. Nie agituję ale uważam ,że trzeba ooberebeliować . Bo jak nie my , to kto?

Auma napisz kiedy wròcisz. Zlot czy nie zlot ja potrzebować urlop i zapewne spędzę go w Waszych rejonach.
Jakie tam rebeliować. Jak lecialem na majòwke, to miałem nadzieje że nabiore motywacji do wychodzenia a tymczasem zmotywowałem sie do poznawania obenautòw, bo to fajne dziewczyny i chlopaki som :-)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.11.2014 - 20:47
Post #172

Dupa Towarzystwa

To kiedy ten zlot wreszcie?

+Quote Post

9 Stron V  « < 7 8 9
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park