|
|
![]() ![]() |
02.04.2014 - 11:38
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zaliczke jednak wplacajcie na konto dzejsona. Babka z osrodka ma za duzy rozpierdol i chce zeby przelew od grupy poszedl z jednego konta.
|
|
|
|
02.04.2014 - 19:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jedno miejsce dla mnie prosze, ale nie wiem jak urlop wypali, wiec z gwiazdka. A zaliczke wysle
|
|
|
|
02.04.2014 - 21:20
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dobra jade (potwierdzone info)
|
|
|
|
02.04.2014 - 23:16
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1 - Ines
2 - Dzejson 3 - Pavvel 4 - Nosołamacz 5 - Pomarańcza* 6 - Andersenn 7 - Iluvsweaters 8 - Soly 9 - Twisted Sister + osoba 10- spoza forum 11 - spoza forum 12 - spoza forum 13 - Madlene 14- TyHu 15 - Konopix 16 - Roman* 17- Ferdek Kiepski* 18- Zielarz Gajowy* *niepotwierdzone |
|
|
|
03.04.2014 - 05:01
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wpiszcie mnie jako nie potwierdzony. Zawsze to coś, co? Przynajmniej na liście zawitam. Wiadomo, że nie pojadę, ale przynajmniej jakieś pozory stworzę. Więcej tu nie będę trolował.
Miłej zabawy i napiszcie kiedy na dworcu we wrocku będziecie to wpadnę z jakąś flaszką i browarami to na szybko przynajmniej zrobimy, co? |
|
|
|
03.04.2014 - 09:45
|
|
|
ok jak bedzie wiadmo o ktorej to dam znac
W TYTULE PRZELEWU WPISYWAC "NICK+REZERWACJA" SWÓJ NICK!!! KILKA PRZELEWOW PRZYSZŁO ANONIMOWYCH. KTO WPLACIL I NIE NAPISAL W TYTULE OD KOGO, NIECH SKONTAKTUJE SIE Z DZEJSONEM edit PRZEPRASZAM CZY NA ZLOT WYBIERAJA SIE OSOBY NIEPEŁNOLETNIE? |
|
|
|
04.04.2014 - 19:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Trzeba było tak od razu. Nie wiem kto to Dzejson.
|
|
|
|
04.04.2014 - 20:04
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.04.2014 - 07:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Cześć :) w tym roku nie mogę jechać na zlot (siostra z Anglii ze swoim menem przylatuje), ale bardzo chciałabym się z Wami chociaż na parę minut spotkać. Jak już ustalicie godzinę spotkania we Wrocku to się pojawię. Bawcie się dobrze!
|
|
|
|
07.04.2014 - 11:15
|
|
|
NAPISAŁEM W PIERWSZYM POŚCIE KTO TO DZEJSON, JESZCZE WYTŁUŚCIŁEM
|
|
|
|
07.04.2014 - 14:36
|
|
|
|
|
|
|
07.04.2014 - 14:40
|
|
|
za rok moze i ja sie wybiore :)
|
|
|
|
09.04.2014 - 22:50
|
|
|
NAPISAŁEM W PIERWSZYM POŚCIE KTO TO DZEJSON, JESZCZE WYTŁUŚCIŁEM Wybacz. Widocznie musiałam przeczytać tylko to wytłuszczone, a MarcinaM już nie wytłuściłeś :D Albo mój mózg błędnie uznał tę informację za nieistotną, a później nie pamiętał, że tak uznał. Albo po prostu przeczytałam i zapomniałam. Tak już mam. |
|
|
|
21.04.2014 - 18:40
|
|
|
Cholera to moje rodzinne miasteczko a ja o tym nie wiedziałem :P postaram się może przyjechać ale co do 100% decyzji nie jestem pewien
|
|
|
|
21.04.2014 - 20:09
|
|
|
o ktorej zbiorka?
|
|
|
|
22.04.2014 - 07:40
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
bez zbiórki , tylko trzeba sie wbic do środka:)
|
|
|
|
22.04.2014 - 18:06
|
|
|
|
|
|
|
22.04.2014 - 18:16
|
|
|
Dopiero dziś od Warmi dowiedziałam się o zlocie.
Wpłaciłam zaliczkę ale nie wiem czy nie za późno. Pytałam tego łosia "admina- z Bożej łaski"- Romana, na czacie, o termin zlotu ale mi nie odpowiedział. Ja wiem,że on mnie na zlocie pewnie nie chce ale na złośćjemu i wszystkim innym ,co mnie nie tolerują-WŁAŚNIE,ŻE PRZYJADĘ! Pewno za dużo kaszanki zjadł Romuś ,to mu się w tej rozmarzonej łepetynie pozajączkowało??? A taki mądry i elokwentny zdawał się parę lat nazad:) Teraz jakiś taki drętwy i zniesmacvzony.Zestarzał się czy jak:)Zycie wciąż zadziwia:) Ale dosyć o tym.(musiałam się trochę wyżalić , bo ja sama się starzeję :) Dzięki Warmi za info,bo z tymi facetami to do nijakiego ładu dojść nie można:) Jak da radę, to zgłaszam udział ale też nie jest on w pełni potwierdzony. Niestety teraz każdy żyje chyba na wariata. Ja też. Real mnie przytłacza i na nic czasu znaleźć nie mogę a każdy dzień, to niewiadoma. Zatem nic zaplanować nie mogę zręcznie i efektywnie. Kiedyś było z tym u mnie lepiej. Oj tam, ojtam.Może się uda ??? Do zobaczenia. |
|
|
|
22.04.2014 - 18:26
|
|
|
|
|
|
|
22.04.2014 - 18:34
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
22.04.2014 - 18:35
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czy ktoś będzie jechał może tym pociągiem z Wrocławia o 15.24?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |