|
|
![]() ![]() |
22.04.2014 - 19:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
bez zbiórki , tylko trzeba sie wbic do środka:) czy ktoś będzie jechał może tym pociągiem z Wrocławia o 15.24? No ja bym chętnie się z kimś umówiła na konkretną godzinę, skoro nie ma zbiórki. Mogę się mało wiele dostosować. No i do jakiego "środka" masz na myśli, nosołamacz? Przyjeżdzaj ,poznamy się :) w kupie siła! Dzięki, fajnie! :) |
|
|
|
22.04.2014 - 20:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A gdybym tak przyjechał na dzień, maks dwa. Ktoś przenocuje?
Transport w bardzo dobrych warunkach i tanio Polskim Busem da radę. Ew. mogę jechać samochodem, ale w większej ekipie. Zmieści się, poza mną, 6 osób. A jechałbym z małopolski, z Olkusza. Po drodze mogę zrobić uzupełnienie, dorzucając trochę na licznik. :) Ps. Zawsze mogę kimać w samochodzie. :D |
|
|
|
22.04.2014 - 21:07
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
chodziło mi konkretnie o miejsce docelowe leśny dwur
|
|
|
|
22.04.2014 - 21:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
chodziło mi konkretnie o miejsce docelowe leśny dwur mnie chodzilo o miejsce na dworcu PKP we wrocku o ktorej sie spotkamy, jesli sie spotkamy tam i tak dalej. napisze sobie KONOPIX na czole i bede tam czekal. najwyzej policja bedzie trzepac co chwila i skoncze w areszcie |
|
|
|
23.04.2014 - 06:06
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
jest duża szansa że jednak wpadnę :D
|
|
|
|
23.04.2014 - 10:37
|
|
|
Konopix, to ja sobie napiszę "Twisted_Sister" i będę czekać, bo już starczy, że z pomorza jednak jadę sama. Myślę, że ktoś jeszcze się jednak z nami umówi. No i w związku z tym, że jadę sama, a wpłaciłam drugą zaliczkę, może jechać ktoś, kto się za późno obudził i tej zaliczki na czas nie wpłacił, to się jakoś dogadamy w tym przypadku. Nie wiem jak tam stoją sprawy organizacyjne.
|
|
|
|
23.04.2014 - 11:22
|
|
|
słuchajcie jest tak ze jest wplacona zaliczka na 16 osób założyłem ze swoich.
|
|
|
|
23.04.2014 - 12:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Więcej konkretów, aktualną listę itp informacje, by się przydały. :)
|
|
|
|
23.04.2014 - 12:57
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Konopix, to ja sobie napiszę "Twisted_Sister" i będę czekać, bo już starczy, że z pomorza jednak jadę sama. Myślę, że ktoś jeszcze się jednak z nami umówi. No i w związku z tym, że jadę sama, a wpłaciłam drugą zaliczkę, może jechać ktoś, kto się za późno obudził i tej zaliczki na czas nie wpłacił, to się jakoś dogadamy w tym przypadku. Nie wiem jak tam stoją sprawy organizacyjne. Ja się zabieram z Wami! Szukajcie wyglądającej na zagubioną z napisem "Sweter" na czole. Czyli 15.24 z Wrocławia? Proponowałabym w okolicy kas biletowych, np pod Starbaksem, czy co tam dają |
|
|
|
23.04.2014 - 17:14
|
|
|
Ja się zabieram z Wami! Szukajcie wyglądającej na zagubioną z napisem "Sweter" na czole. Czyli 15.24 z Wrocławia? Proponowałabym w okolicy kas biletowych, np pod Starbaksem, czy co tam dają Dobrze, to niech już tak zostanie, żeby nie było zamieszania. 1. maja, o 15:24 we Wrocku, w tym miejscu co mówisz (nie wiem na razie gdzie to jest, bo bardzo dawno temu byłam we Wrocławiu). Tak więc, żeby nie było nieporozumień, ode mnie jadę tylko ja, więc jak były 3 osoby spoza forum na liście, to nadal będą te 3, bez tej czwartej, chyba że ktoś by wskoczył na to miejsce. |
|
|
|
23.04.2014 - 17:24
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
23.04.2014 - 17:30
|
|
|
Jaką drugą zaliczkę? o.O' To już druga zaliczka była? ;/ Mówiono mi, że resztę można zapłacić na zlocie :3 ^^. Nie, nie. To nie o to chodzi. Chodziło mi o to, że wpłaciłam zaliczkę pierwszą za siebie i zaliczkę drugą - za swoją osobę towarzyszącą. Reszta wpłacała na razie tylko jedną. Tak że spokojnie. |
|
|
|
23.04.2014 - 18:18
|
|
|
Świetnie :) Jak się wchodzi głównym wejsciem (nie od PKSu), to jest taka jakby strefa gastronomiczna, a po lewej od kas biletowych coś typu kawiarnia. To ja tam będę. Z karteczką chyba czy coś |
|
|
|
23.04.2014 - 18:22
|
|
|
Świetnie :) Jak się wchodzi głównym wejsciem (nie od PKSu), to jest taka jakby strefa gastronomiczna, a po lewej od kas biletowych coś typu kawiarnia. To ja tam będę. Z karteczką chyba czy coś Okej, dzięki :) Jak będziesz widziała, że kręci się tam taki kosmolud, to to pewnie będę ja :) |
|
|
|
23.04.2014 - 18:42
|
|
|
Jak ktoś nie pewny to radzę jechać - sam żałuję że mi nie wypali w tym roku - ekipa jest fajna:) Pełna tolerancja - więc nie martwcie sie o nic.
|
|
|
|
23.04.2014 - 19:20
|
|
|
|
|
|
|
23.04.2014 - 21:04
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak głupio z napisem na czole, to naklejcie sobie na bluzki np. duży napis oobe i po sprawie :] albo ubierzcie się na umówiony kolor... :)
|
|
|
|
23.04.2014 - 22:20
|
|
|
jak głupio z napisem na czole, to naklejcie sobie na bluzki np. duży napis oobe i po sprawie :] albo ubierzcie się na umówiony kolor... :) No właśnie, z taką wizytówką "Konopix" albo "Twisted_Sister", to może głupio, ale jak napiszemy "OOBE", to i tak nikt nie będzie wiedział, co to znaczy :P Co do kolorów, to myślę, że każdy ma swoje upodobania i ktoś może nie znaleźć w swojej szafie niczego np. zielonego, ale możemy powiedzieć sobie, jak będziemy ubrani :) |
|
|
|
24.04.2014 - 15:57
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kto jedzie z Jeleniej góry?
|
|
|
|
24.04.2014 - 16:29
|
|
|
Twista poznacie - taki zarośnięty Budda:D
|
|
|
|
24.04.2014 - 17:18
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |