oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Widziałem Ufo
Tulsi
post 18.01.2015 - 11:23
Post #43

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Nexif @ 11.07.2014 - 08:07) *

Są tu od dawna, pod Lublinem w jakiejś wiosce jest nawet ich pomnik, chyba jedyny w Europie :)
Ta miejscowość to chyba Emilcin, jeśli dobrze pamiętam :)
Tam dochodziło do spotkań trzeciego stopnia, z jakimś rolnikiem.
Go to the top of the page

+Quote Post
aumakumma
post 18.01.2015 - 18:30
Post #44

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Proszę.Nie wdrażajcie w swoje poznanie UFO. To nic innego jak my sami! Nie dajcie stworzyć kolejnych różnic/podziałów w systemie swoich pojęć. Chcą znów zmienic nasze DNA ,które właśnie się odbudowuje i to baardzo szybko. Postrzegajmy wszystko bez emocji i bez zdziwenia,ze coś jest nowe. Nic nie jest nowe,wszystko co jest, zawsze było.Spokojnie ,nie jeśmy wybrańcami. Kontunuujemy i kreujemy przesrzeń wokół nas.

+Quote Post
lordini
post 21.01.2015 - 14:04
Post #45

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja widziałem ufo. Mam nad domem pełno statków, jak się przyjży, to widać migające światła pozycyjne. To było tak, że najpierw przylecieli i było widać wiszącą w powietrzu kulę, a u dołu błykający czerwony trójkąt. W następnych dniach rysowali strzałki w chmurach, gdzie mam iść, aby do nich trafić. Raz poszedłem, błykali , w którym kierunku mam iść. Pokazywałem rękoma kierunek, a oni odbłykiwali czy dobrze. W końcu doszedłem blisko, z tego miejsca na kompletnym odludziu było widać dużo światła, ale obiekt był wciąż daleko i zrezygnowałem. W jednym miejscu na niebie narysowali kontury Rosji i powtórzyli ten wzór dwa razy. Wydaje mi się, że to Ruscy wykradli technologie obcych :P Poza tym rysują serca w chmurach, że nie mają złych zamiarów, ale ja tam ruskim nie wierzę .

+Quote Post
roni
post 28.01.2015 - 04:27
Post #46

Gość Rodziny
*

CYTAT(Foks @ 10.04.2014 - 20:36) *
każdy może spostrzegać coś tak jak chce...

'punkt widzenia zależy od punktu siedzenia' - każdy widzi to co chce zobaczyć i wiele badań naukowych potwierdza tę tezę. Jeśli jesteśmy nastawieni na to, że nad naszymi głowami nie latają obcy to na wszystko co będzie ich przypominało wymyślimy własną wymówkę. Gorzej gdy wiele rzeczy i zauważonych zjawisk jest nad interpretowana jak owe światła na naszym niebie.

Zdarzyło mi się niejednokrotnie zobaczyć intrygujące światła na niebie a raz może i istotę lecz jest to mało prawdopodobne ponieważ byłem tą istotą <chupacabra> w tamtym czasie zainteresowany chodź nienaturalne i jak dla mnie nie wytłumaczalne znaki na niebie mogły o tym świadczyć a mianowicie bardzo jasne, nie ruszające się światło poniżej linii chmur - jest to zjawisko, które opisuje wiele osób twierdzących iż ta istota była w zasięgu ich wzroku. Wracając do tematu, od jakiegoś czasu zacząłem bardziej poszerzać wiedzę na tematy które od zawsze mnie interesowały i natknąłem się na teorię, że my, ludzie zostaliśmy skolonizowani na ziemi przez 'obcych'. Możemy być rodzajem badań przeprowadzanych przez obce o wiele bardziej rozwinięte cywilizacje a ich zauważalna obecność jest ich podglądem jak nam idzie rozwój. Być może jesteśmy ich dalekimi przodkami o praktycznie nie rozwiniętych możliwościach mózgu i byli najzwyczajniej ciekawi jak powstali. Kolejnym argumentem jest ogromna wiedza starożytnych cywilizacji przedstawiających różne bóstwa schodzące do nich z nieba i dzięki ich pomocy i przekazanej wiedzy mogli stworzyć tak potężne budowle jak piramidy,sfinks, ciąć z większą dokładnością twarde skały niż my dzisiaj - mowa o Puma Punku gdzie przedstawiono każdy rodzaj człowieka od żółtego skośnookiego po murzynów a miedzy nimi odbiegająca od reszty biała twarz przypominająca 'ufoludka'. Nie wiem ile w tym prawdy lecz na ten moment ta wiedza którą dysponuje przekonuje mnie do tego. Najdziwniejsze co udało mi się dostrzec na niebie to jasny obiekt oddalony sporo od ziemi, poruszał się w jedną stronę zrobił zwrot o 90 stopni po chwili zatrzymał się i w ułamek sekundy zniknął.

+Quote Post
Marmistrz
post 28.01.2015 - 16:02
Post #47

Dusza Towarzystwa

"Widziałem ufo" - to żadna sensacja. UFO- Niezidentyfikowany Obiekt Latający.
To znaczy, że nie wiemy, co widzieliśmy. Ale dziwnie się przyjęło, że UFO to zaraz obcy :P. Ja widziałem już tyle UFO w swoim życiu, że codziennie przeżywam swój własny Intependant Day :).

+Quote Post
Marmistrz
post 28.01.2015 - 16:04
Post #48

Dusza Towarzystwa

CYTAT(lordini @ 21.01.2015 - 14:04) *
Ja widziałem ufo. Mam nad domem pełno statków, jak się przyjży, to widać migające światła pozycyjne. To było tak, że najpierw przylecieli i było widać wiszącą w powietrzu kulę, a u dołu błykający czerwony trójkąt. W następnych dniach rysowali strzałki w chmurach, gdzie mam iść, aby do nich trafić. Raz poszedłem, błykali , w którym kierunku mam iść. Pokazywałem rękoma kierunek, a oni odbłykiwali czy dobrze. W końcu doszedłem blisko, z tego miejsca na kompletnym odludziu było widać dużo światła, ale obiekt był wciąż daleko i zrezygnowałem. W jednym miejscu na niebie narysowali kontury Rosji i powtórzyli ten wzór dwa razy. Wydaje mi się, że to Ruscy wykradli technologie obcych :P Poza tym rysują serca w chmurach, że nie mają złych zamiarów, ale ja tam ruskim nie wierzę .

Może gdzieś w okolicy ktoś bawił się laserem ;). Byłeś wtedy trzeźwy ? :D.

+Quote Post
.
post 10.07.2015 - 11:19
Post #49

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

+Quote Post
Se7en
post 10.07.2015 - 13:47
Post #50

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Neurocosmic @ 10.07.2015 - 12:19) *

folia poleciała

+Quote Post
.
post 31.10.2015 - 14:43
Post #51

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park