|
|
![]() ![]() |
07.09.2014 - 09:35
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.09.2014 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ej trolerzy moszna u mnie na wsi zrobic zlot. to jest koło warszawy. ladna okolica
|
|
|
|
07.09.2014 - 21:03
|
|
Łaa, no to ba! Lecim : >
To kiedy robimy? ^^ Ja pod koniec października nie mogę... |
|
|
|
07.09.2014 - 21:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To zależy od was, mi pasuje każdy weekend.
|
|
|
|
07.09.2014 - 22:30
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
ja chcę na majufkę do janowic nie mam czasu na jakieś warszawy
|
|
|
|
07.09.2014 - 23:00
|
|
inni nie muszą o tym wiedzieć... jak będzie temat o majówce, to wtedy się w takim poudzielaj...
|
|
|
|
07.09.2014 - 23:24
|
|
|
majuffka może być i w paździochniku.
|
|
|
|
08.09.2014 - 00:10
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
dla mnie może być nawet w święta
|
|
|
|
08.09.2014 - 00:11
|
|
|
Witaj w Warszawie :D :P Bracie, już tam byłam i widziałam te ceny... :) Ale wszyscy nie muszą o tym wiedzieć :) Jak będzie temat o Warszawie, to się wypowiem w takowym :) Mi tam miejsce samo w sobie nie robi wielkiej różnicy. Wszędzie jestem w stanie dotrzeć, byle by w dogodnym terminie. |
|
|
|
08.09.2014 - 06:16
|
|
|
Twisti to się przyzwyczaił do luksusu bo jak to chłop z zachodu ma rzut beretem do janowic a taka ło dziołcha ze wschodu musi całą polskę podróżować z tobołami biegając po peronach ;)
no czekam czekam na konkrety, chociaż środek kraju (czyli dla mnie bliżej) brzmi zachęcająco |
|
|
|
10.09.2014 - 01:16
|
|
|
Nie kcem nic sugierować, ale może Lublin?
|
|
|
|
10.09.2014 - 01:59
|
|
|
Nie kcem nic sugierować, ale może Lublin? w październiku krecimy klipa bo mam wolne bedzie rozjebka ;D nawine rozpieeeeeeeeeeeeeeerdola ZIOMY ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!http://youtu.be/S6L_wqizz70 Na razie na lajcie ale mam nadzieje odpierdolic!!!!!!!!!!!!!!1 to cos jedziemy!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
10.09.2014 - 17:42
|
|
A jakaś konkretniejsza oferta? Ośrodek, cennik?
Chciałbym zwrócić uwagę, że Marcin zaprasza do siebie na działkę w centrum Polski, bo koło stolicy. Uważam, że lepiej zrobić ściepę, kupić prowiant i rozkręcić zajefajną imprezę z małym co nieco dla naszych brzusiów, czy nawet odpalić coś Marcinowi, niż płacić krocie za sam nocleg... c'nie? |
|
|
|
10.09.2014 - 18:56
|
|
|
ja nie rozumiem dlaczego chcecie płacić za noclegi, w dodatku w centrum polski, ale jak chcecie. Z doświadczenia wiem ze bedzie pierdolenie z wyborem miejsca i gówno wyjdzie.
|
|
|
|
10.09.2014 - 19:06
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja z kolei z doświadczenia wiem, że co ma być to będzie i lepiej się nad tym nawet nie zastanawiać:)
|
|
|
|
11.09.2014 - 07:42
|
|
Wygodna filozofia bierności. Potem brak wpływu na życie i brak kreacji. I jest o tyle dobrze, o ile jest dobrze, w przeciwnym wypadku wtedy jest do pupy. Równowaga Zielu, nie należy przesadzać w żadną ze stron, bo popada się w dualność i przysłania się prawdziwy obraz rzeczy (przez co nie możesz z nich w pełni i świadomie korzystać)... taka moja uwaga, ale zrobisz jak chcesz.
Ty się nie zastanawiasz, ale ktoś to zrobić musi wtedy za Ciebie. Jakby wszyscy żyli Twoją metodą, to by wszyscy z głodu pozdychali i nie byłoby cywilizacji (pomijając, że to co teraz mamy ledwo można nazwać cywilizacją). Ktoś musi wyrażać wolę, aby ktoś inny mógł ją odebrać. Ani jedna skrajność na wyłączność, ani druga, nie służą człowiekowi. Po prostu warto zachować balans... Dokładnie tak, jak pisze Marcin. Najwyżej będą dwa odrębne zloty w październiku, kto zechce płacić, pojedzie sobie gdzieś, gdzie się płaci, a kto nie chce, pojedzie do Marcina na działkę, proste, hehe :3 Marcin, ja jadę do Cb! :) Kto się dołącza? ^^. |
|
|
|
11.09.2014 - 16:50
|
|
|
Ja bym pojechał do Marcina, ale nie mam jak xD
|
|
|
|
11.09.2014 - 20:03
|
|
Napisz skąd jedziesz, może ktoś będzie jechał tamtą okolicą samochodem, to by Cię mógł podrzucić :)
Co do pozostałych przeszkód... Cóż, byś musiał sobie odpowiednie okoliczności sprzyjające wyczarować ;) (tylko uważaj, żeby nie przesadzić :p :/) |
|
|
|
11.09.2014 - 20:50
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakbym jechał to bym go zabrał bo to moje okolice ale raczej ja nie jade bynajmniej nie do warszawy bo niem czasu ani pieniedzy zabardzo
|
|
|
|
11.09.2014 - 20:58
|
|
Ale na działce Marcina za darmochę masz, tylko za paliwo, to z Lordinim zrobicie ściepę, ew. jeszcze kogoś zabierzecie po drodze i będzie gites, hm? :)
Ej tam, nawet jednego łikendu w październiku nie wyczaisz? |
|
|
|
12.09.2014 - 02:08
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co myślicie o spotkaniach już w OBEE, LD ? albo o spotkaniach nastwawionych na program monroe'a institute - linia życia ? A może wyciągnąć na spotkanie Darka Sugiera ?? !!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |