|
|
![]() ![]() |
31.03.2014 - 15:46
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam serdecznie!
W poprzednim temacie zrobiło się troche syfu wiec postanowilem zalozyc nowy. Jak już czesc z Was wie, Marcin M znany jako Dzejson organizuje zlot w znanym czesci forumowiczów miejscu Janowicach Wielkich na terenie ośrodka Leśny Dwór. Ośrodek jest na obrzezach lasu w cichym, spokojnym i bardzo malowniczym miejscu. Zlot odbędzie się 1-2-3-4 maja. Tym razem będziemy mieszkać nie w góralskich domkach, a w pokojach 4 i 6 osobowych ze wspólnym węzłem sanitarnym. Cena za dobe jest uzależniona od ilości osób i od długości pobytu!!! Wstępnie jest to 30 zł za osobę za jedną dobę hotelową. Na terenie Janowic jest kilka sklepów (zazwyczaj otwartych nawet w niedziele i swieta) w tym niewielki market (był jeszcze 2 lata temu) więc prowiant to nie problem. Najlepszy i wygodny dojazd do Janowic zapewnia PKP. Z Wrocławia tych połączeń jest naprawde sporo. Janowice są sprawdzonym miejscem. bywaliśmy tam kilka razy i szczerze moge polecić pobyt chociaż jednodniowy. Pełną ofertę ośrodka zobaczycie na www.lesny-dwor.pl Do ~7 kwietnia mamy czas na wplacenie zaliczki w wysokosci 30% kosztu całego pobytu grupy wiec prosze o jak najszybsze wpisanie sie na liste!!! Liczba ludzi ograniczona!! Posty w stylu "chce a nie moge albo nie pojade bo dzejson wisi mnie kase" beda od razu usuwane! Wtępna lista osób: -Ines -Dzejson -Pavvel -Nosołamacz -Pomarańcza -Andersenn -Iluvsweaters -Soly -Twisted Sister -3 osoby nie z forum EDIT: CZAS NA ZAPIS MAMY DO 7 KWIETNIA(PONIEDZIAŁKU) ZALICZKA WYNOSI 27 OD OSOBY!!!! |
|
|
|
31.03.2014 - 19:16
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Proszę mnie także dopisać bo widzę że mnie nie ma jeszcze.
Dziękuje :) |
|
|
|
31.03.2014 - 20:19
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a co z Madlene? pisała, że jedzie chyba '^^.
|
|
|
|
31.03.2014 - 20:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wlasnie nie wiedziałem, czy dopisać ją do listy, ponieważ mi napisała, żebym jej napisał kto jedzie i tylko tyle.
|
|
|
|
31.03.2014 - 22:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja bym chciała jechać, tylko szczerze mówiąc, nie wiem, czy nie przeszkadza Wam, że mnie prawie nie znacie, jako że mało udzielałam się na forum.
|
|
|
|
31.03.2014 - 22:58
|
|
|
to nie ma dla nas różnicy
|
|
|
|
31.03.2014 - 23:07
|
|
|
To proszę mnie wpisać na listę.
Jeśli mogę coś zaproponować, to dobrze by było podać jakieś tematy do konwersacji (tak jak to zrobił organizator konkurencyjnego zlotu :)). Myślę, że nie tylko mi to bardzo pomaga przy okazji takich spotkań. |
|
|
|
31.03.2014 - 23:33
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To proszę mnie wpisać na listę. Jeśli mogę coś zaproponować, to dobrze by było podać jakieś tematy do konwersacji (tak jak to zrobił organizator konkurencyjnego zlotu :)). Myślę, że nie tylko mi to bardzo pomaga przy okazji takich spotkań. Prosze jaki plan rozmów? ;) U nas jest raczej wszystko spontanicznie, a luźna atmosfera sprawia, że zazwyczaj tematy schodza do bardzo przyziemnych. Wbrew pozorom na zlocie oobe mało gada sie o oobe, ale to nie reguła. Jak masz jakies tematy do przedyskutowania, to zachowaj w głowie i zagadaj już na miejscu! ;) ps. polowa ludzi zazwyczaj najpierw sie nie zna takźe luz |
|
|
|
01.04.2014 - 08:56
|
|
tematy do konwersacji są na forum! my jedziemy by się tam lepiej poznać :)
|
|
|
|
01.04.2014 - 11:07
|
|
|
Słuchajcie, trzeba wpłacić zaliczkę do przyszłego poniedziałku. 27zł od osoby
Bank zachodni WBK S.A. Nr: 11 1090 2590 0000 0001 2294 4001 Marcin Michalik ZALICZKE WPŁACAM 7 KWIETNIA WIEC PROSZE O SZYBKIE PRZELEWY!!! |
|
|
|
01.04.2014 - 16:30
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
dowiem się czy mam wolne jak tak jadę
|
|
|
|
01.04.2014 - 19:39
|
|
O ile się nie mylę, to zaktualizowana lista uczestników zlotu wygląda teraz tak:
1 - Ines 2 - Dzejson 3 - Pavvel 4 - Nosołamacz 5 - Pomarańcza 6 - Andersenn 7 - Iluvsweaters 8 - Soly 9 - Twisted Sister 10- jakaś osoba nie z forum 11 - kolejna osoba nie z forum 12 - i jeszcze kolejna osoba nie z forum 13 - Madlene 14- TyHu 15 - Konopix 16 - Roman 17 - i jeszcze jedna osoba nie z forum Ale będzie fajnie :333333 PS: Bierze ktoś gitarę? ^^. |
|
|
|
01.04.2014 - 20:07
|
|
|
przenocuje mnie ktos we wrocku, z 30kw na 1 maja? ląduję po 23...
bo nie wiem czy dam rade o tej porze sie dostac na miejsce zlotu... |
|
|
|
01.04.2014 - 21:15
|
|
|
Będzie jakaś zbiórka we Wrocławiu? Jeśli tak, to kiedy i o której i gdzie dokładnie?
|
|
|
|
01.04.2014 - 21:32
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak dla mnie byłoby super, jakbyśmy wyjeżdżali z Wrocławia tym pociągiem o 12.33- muszę dojechać z Poznania i akurat na ten spokojnie zdążę :)
|
|
|
|
01.04.2014 - 21:38
|
|
|
Dla mnie to też byłaby najdogodniejsza opcja. Oczywiście mówimy o wyjeździe w dniu 1. maja?
Dopiszcie do listy jeszcze jedną osobę pod tytułem "nie z forum", jeśli można. |
|
|
|
02.04.2014 - 01:58
|
|
|
Aktualna lista:
1 - Ines 2 - Dzejson 3 - Pavvel 4 - Nosołamacz 5 - Pomarańcza 6 - Andersenn 7 - Iluvsweaters 8 - Soly 9 - Twisted Sister + osoba 10- spoza forum 11 - spoza forum 12 - spoza forum 13 - Madlene* 14- TyHu 15 - Konopix 16 - Roman* *niepotwierdzone |
|
|
|
02.04.2014 - 09:11
|
|
|
nie, ma juz miejsca, kurde zadzwonic po wiecej?
|
|
|
|
02.04.2014 - 09:13
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
sorki namieszałem
|
|
|
|
02.04.2014 - 10:07
|
|
|
jak to?
|
|
|
|
02.04.2014 - 10:30
|
|
|
ogarnijcie. nosolamacz dlaczego mam Tobie wplacic kase niby?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |