oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem Z Wyjściem
as1
post 26.05.2014 - 18:57
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

witam wszystkich serdecznie,
mam problem, mimo wielu prób i starań, zupełnie nie udaje mi się wyjść z ciała. Próbowałem wielu metod, 4+1 i innych, i mimo wielu zarwanych nocy nic specjalnie nie udaje się osiągnąć. Często jest tak że po prostu tracę świadomość. Może ktoś z Was mógłby mi coś doradzić, a może eksterioryzacja nie każdemu się udaje. Sam już nie wiem co o tym myśleć. Jak długo można ćwiczyć żeby w końcu się udało. Z niecierpliowścią czekam na podpowiedzi.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Lotnik
post 26.05.2014 - 21:10
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

jak długo zajmujesz się tematem obe? dlaczego zarwanych nocy skoro zasypiasz?

+Quote Post
nosołamacz
post 26.05.2014 - 23:54
Post #3

Efekt Jojo

Notatnik

CYTAT(Lotnik @ 26.05.2014 - 22:10) *
jak długo zajmujesz się tematem obe? dlaczego zarwanych nocy skoro zasypiasz?

lotnik przecież to oczywiste że nie zarywa każdej nocy, bo przykładowo moze sie stresować że zaśnie i w ten sposób nie wyspać sie ile trzeba...
CYTAT
Jak długo można ćwiczyć żeby w końcu się udało.

standardem 4+1, medytacja, opisywanie snów... długo bo zapominasz o najważniejszym zadaniu z 10 dniowego kursu o cytrynie o ćwiczeniu mózgu.
ja uważam że te ćwiczenia są zbyt łatwe , dlatego zawsze każdemu polecam trenowanie umysłu przez 90min dziennie oczywiście koło 15 jeżeli masz wolne od pracy/szkoły bo po 90min mózg potrzebuje mega snu

+Quote Post
as1
post 27.05.2014 - 01:48
Post #4

Gość Rodziny
*

CYTAT(nosołamacz @ 27.05.2014 - 00:54) *
lotnik przecież to oczywiste że nie zarywa każdej nocy, bo przykładowo moze sie stresować że zaśnie i w ten sposób nie wyspać sie ile trzeba...

standardem 4+1, medytacja, opisywanie snów... długo bo zapominasz o najważniejszym zadaniu z 10 dniowego kursu o cytrynie o ćwiczeniu mózgu.
ja uważam że te ćwiczenia są zbyt łatwe , dlatego zawsze każdemu polecam trenowanie umysłu przez 90min dziennie oczywiście koło 15 jeżeli masz wolne od pracy/szkoły bo po 90min mózg potrzebuje mega snu

dzięki za odpowiedź
rany, niechcący mi się temat dodał dwa razy;). Z zarwanymi nocami jest tak, że pobudka w środku nocy, tak jak dziś, czekanie godzinę później jeszcze próba wyjścia i na koniec zaśnięcie. Ale po którejś takiej nocy jestem rano bardzo zmęczony. Ale to nie chodzi o to, chodzi o to że jak się super koncentruje to nic mi nie wychodzi, a jak się rozluźnię to od razu zasypiam. Z medytacją o której piszesz jest podobnie, medytuję codziennie koło godziny, ale i tak prawie zawsze w którymś momencie odcina mi świadomość. Strasznie trudno mi utrzymać świadomość, może jest na to jakiś sposób?

+Quote Post
Foks
post 27.05.2014 - 10:19
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(as1 @ 27.05.2014 - 02:48) *
dzięki za odpowiedź
rany, niechcący mi się temat dodał dwa razy;). Z zarwanymi nocami jest tak, że pobudka w środku nocy, tak jak dziś, czekanie godzinę później jeszcze próba wyjścia i na koniec zaśnięcie. Ale po którejś takiej nocy jestem rano bardzo zmęczony. Ale to nie chodzi o to, chodzi o to że jak się super koncentruje to nic mi nie wychodzi, a jak się rozluźnię to od razu zasypiam. Z medytacją o której piszesz jest podobnie, medytuję codziennie koło godziny, ale i tak prawie zawsze w którymś momencie odcina mi świadomość. Strasznie trudno mi utrzymać świadomość, może jest na to jakiś sposób?

Pocwicz swiadomosc we snie poprzez ld , nastepnie wyobraz sobie portale . Albo bedziesz miec paraliz albo przeskoczysz e inny sen prowadz senniki itp... Cwicz...

+Quote Post
as1
post 28.05.2014 - 00:09
Post #6

Gość Rodziny
*

CYTAT(Foks @ 27.05.2014 - 11:19) *
Pocwicz swiadomosc we snie poprzez ld , nastepnie wyobraz sobie portale . Albo bedziesz miec paraliz albo przeskoczysz e inny sen prowadz senniki itp... Cwicz...

dzięki Foks za podpowiedź, ale z ld jest jeszcze słabiej nigdy mi się nie udało nie zasnąć ;(
ale się nie poddaję, ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park