|
|
![]() ![]() |
28.06.2014 - 14:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam!! Zaczynam robić nową produkcję, chciał bym ukazać wam zalążek tego co zamierzam zrobić. Podkłady muzyczne będą w takim rodzaju, na produkcjii znajdzie się tematyka astralna oraz doświadczeń z świata nie fizycznego, moje przemyślenia itp...Wykorzystałem część utworów z zakładki ,,Spokojne piosenki''
Tak żartobliwie zapodałem głos dobrze nam znanego podróżnika:) Mam nadzieje że nie będzie niesnasek z tego powodu, oczywiście to jest tylko wstępny projekt...Nie ma dogranego wokalu jeszcze nie posiadam wymaganego budrzetu by przeistoczyć jeden kont mego pokoju na domowe studio...(a chciał bym zrobić coś na wypasie)Mam nadzieje że się spodoba... Jedna prośba o wklejanie w temacie ,,Spokojne piosenki'' utworów bez perkusji gdzie melodia mogła by zostać przekształcona w taki sposób by nikt nie pomyślał czym były owe dzwięki... Dziękuje astralnym przyjaciołom za pomoc;-) pozdrawiam!! |
|
|
|
29.06.2014 - 22:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ale jazda:D
|
|
|
|
30.06.2014 - 14:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Posłuchajcie drugiego instrumentala ;-)
|
|
|
|
30.06.2014 - 16:17
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dobre w chuj
|
|
|
|
30.06.2014 - 17:50
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Naprawdę dobre i nie potrafię wybrać, który jest lepszy:>
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |