Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dziwna Sprawa...
lennon
post 10.09.2007 - 12:05
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2036

Wczoraj pierwszy raz postanowilem sprobowac OOBE...wczesniej troche o tym slyszalem, wczoraj zaczalem nieco czytac...
Poradnik MOnroe'a wydal mi sie zbyt skompliowany (te kąty 30 stopni itd), wiec sprobowalem po prostu lezec, relaksowac się, i o niczym nie myslec...
nie wiem, ile tak lezalem...na poczatku bylem spiacy, patrzylem w ciemnosc, troche podsypialem, ale zawsze sie wybudzalem. Nagle jakby przeszla przeze mnie fala ciepla, i kompletnie odechcialo mi sie spac. pelna swiadomosc...polezalem tak troche, pojawily sie opisywane nieraz niezydentyfikowane plamy znaki przed oczami i wydawalo mi sie ze jakies stlumione (bardzo) trzaski i szumy. Po jakims czasie zrobilo mi sie bardzoo cieplo, poczulem lekkie mrowienie na calym ciele i co najdziwniejsze "łóżko zniknelo spod plecow" , a konczyny + glowa staly sie nienaturalnie lekkie. zorientowalem sie ze cos sie dzieje.trwalo to jakies 15-30 sekund, ale troche zdezorientowany i podniecony rozproszylem sie i wszystko ustalo. Bylo to ok godz 00:00. Potem ustawilem budzik na 4 i sprobowalem od nowa, ale wkurzylem sie ze musze nowu lezec 30min nie wiedzac czy bedzie jakis efekt i poszedlem zdenerwowany na siebie spac...
dziwna sprawa z ta moja pierwsza proba...albo cos juz sie udawalo , albo to po prostu autosugestia zadzialala...
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 10.09.2007 - 12:36
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Nastepnym razem lez i sie nie podniecaj a moze wyjdziesz ;).

Poczytaj opisy innych , to normalne przed wyjsciem
Profile CardPM
+Quote Post
new1
post 12.09.2007 - 06:37
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 1266

Ja tam probuje nastepny raz od razu po poprzednim.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic