oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> 4+1?
Dusza
post 11.09.2007 - 09:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jak u was jest z tym? U siebie zauwazylem ze jak sie rozbudze calkowicie to pozniej sa male efekty :/. Wieksze mialem , gdy obudzilem sie po 4 godzinach , poszedlem siku wrocilem i odrazu zaczalem wychodzenie bez godziny rozbudzania
Go to the top of the page

+Quote Post
ptasiek
post 11.09.2007 - 17:28
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No, ciekawe, ja jak się rozbudzę porządnie, to wychodzi znacznie lepiej. Mówiąc "porządnie" mam na myśli jakąś dobrą herbatkę przed próbą... Nie próbowałem, ale myślę, że to byłoby dobre: wysiłek fizyczny. No, kilkanaście pompeczek przytrzaskać. Nie tak, żeby padać z wyczerpania, tylko tak, żeby się rozbudzić Gdy jestem bardzo zaspany, nie mogę sie skoncentrować, chce mi sie tylko i wyłącznie spać. A rozbudzać nie musisz się wcale 1h, to nie jest twardą regułą. Ważne jest, żebyś się po prostu rozbudził. Może to potrwać ok. 15min. Skuteczność w moim wypadku jest zerowa :), bo jeszcze nie wyszedłem, ale widzę znakomite postępy. Gdy medytuję sobie w biały dzień, bez wcześniejszego snu, to jest trochę gorzej.

+Quote Post
Artur_flyer
post 11.09.2007 - 19:24
Post #3

Guests

Różnie z tym bywa, każdy jest inny, ja potrzebuję tej godziny wybudzania bo jestem straszny śpioch i bez rozbudzania bym zasnął.

+Quote Post
new1
post 12.09.2007 - 06:43
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**

Ja tez mam taki problem, ze do tego 4+1 musialbym nie spac 2 dni, zeby moc byc wystarczajaco spiacym :)
Drugi moj problem jest taki, ze potrafie spac zachowujac jakas tam aktywnosc umyslowa. Oczywiscie nie jest to OBE, tylko jakas taka dluuga chaotyczna mysl, ktora ciagnie sie np przez 3h a mi wydaje sie ze minelo 15. Gratis do tego wszystkiego moje cialo laduje sie bardzo szybko i po 40 min lezenia i probowania obe jestem o wiele mniej spiacy :/

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park