|
|
![]() ![]() |
11.09.2007 - 09:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak u was jest z tym? U siebie zauwazylem ze jak sie rozbudze calkowicie to pozniej sa male efekty :/. Wieksze mialem , gdy obudzilem sie po 4 godzinach , poszedlem siku wrocilem i odrazu zaczalem wychodzenie bez godziny rozbudzania
|
|
|
|
11.09.2007 - 17:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No, ciekawe, ja jak się rozbudzę porządnie, to wychodzi znacznie lepiej. Mówiąc "porządnie" mam na myśli jakąś dobrą herbatkę przed próbą... Nie próbowałem, ale myślę, że to byłoby dobre: wysiłek fizyczny. No, kilkanaście pompeczek przytrzaskać. Nie tak, żeby padać z wyczerpania, tylko tak, żeby się rozbudzić Gdy jestem bardzo zaspany, nie mogę sie skoncentrować, chce mi sie tylko i wyłącznie spać. A rozbudzać nie musisz się wcale 1h, to nie jest twardą regułą. Ważne jest, żebyś się po prostu rozbudził. Może to potrwać ok. 15min. Skuteczność w moim wypadku jest zerowa :), bo jeszcze nie wyszedłem, ale widzę znakomite postępy. Gdy medytuję sobie w biały dzień, bez wcześniejszego snu, to jest trochę gorzej.
|
|
|
|
| Artur_flyer |
11.09.2007 - 19:24
|
|
Guests |
Różnie z tym bywa, każdy jest inny, ja potrzebuję tej godziny wybudzania bo jestem straszny śpioch i bez rozbudzania bym zasnął.
|
|
|
|
12.09.2007 - 06:43
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja tez mam taki problem, ze do tego 4+1 musialbym nie spac 2 dni, zeby moc byc wystarczajaco spiacym :)
Drugi moj problem jest taki, ze potrafie spac zachowujac jakas tam aktywnosc umyslowa. Oczywiscie nie jest to OBE, tylko jakas taka dluuga chaotyczna mysl, ktora ciagnie sie np przez 3h a mi wydaje sie ze minelo 15. Gratis do tego wszystkiego moje cialo laduje sie bardzo szybko i po 40 min lezenia i probowania obe jestem o wiele mniej spiacy :/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |