|
|
![]() ![]() |
11.09.2014 - 14:06
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
witam
mam takie pytanie mianowicie jak codzień poszedłem spać akurat tego dnia byłem troche bardziej zmęczony niż zwykle jestem było coś przed 22 położyłem sie i myślałem o mojej dziewczynie i po jakimś czasie stalo sie cos takiego co poczułem jakbym dalej nie spał czyli lezał w tym łóżku i patrzył na to co mnie otacza ale jednocześnie tak jakbym nie panowałem nad myślami czyli miałem sen i snil mi sie jej byly chlopak i to bylo cos w stylu koszmaru. potem budzilem sie pare razy w nocy przynajmniej tak mi sie wydaje i dalej to samo bylem taki wystraszony i tak jakby czulem ze jestem w pokoju w lozku ale mialem sen i obraz, a i jeszcze powiedziala do mnie że jest w ciąży w tym śnie o co może chodzić ? |
|
|
|
11.09.2014 - 15:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
witam mam takie pytanie mianowicie jak codzień poszedłem spać akurat tego dnia byłem troche bardziej zmęczony niż zwykle jestem było coś przed 22 położyłem sie i myślałem o mojej dziewczynie i po jakimś czasie stalo sie cos takiego co poczułem jakbym dalej nie spał czyli lezał w tym łóżku i patrzył na to co mnie otacza ale jednocześnie tak jakbym nie panowałem nad myślami czyli miałem sen i snil mi sie jej byly chlopak i to bylo cos w stylu koszmaru. potem budzilem sie pare razy w nocy przynajmniej tak mi sie wydaje i dalej to samo bylem taki wystraszony i tak jakby czulem ze jestem w pokoju w lozku ale mialem sen i obraz, a i jeszcze powiedziala do mnie że jest w ciąży w tym śnie o co może chodzić ? Ciąża to dobry znak zazwyczaj;) Ja bym to zinterpretował tak że jesteś zazdrosny o byłego twojej dziewczyny, i to są sny karmiczne takie zależące od twojej podświadomości i od tego co w tobie siedzi. Pewno Ci opowiadała o nim...Pomyśl o czyms przyjemnym przed snem nei będzie tego problemu, i nie wiem czy miałeś paraliż bo nie potrafię zbytnio zrozumieć twojego przekazu...pozdro! |
|
|
|
11.09.2014 - 16:24
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
chodzi o to ze miałem świaomość tego że jestem w pokoju w łóżku i jednoczesnie śniłem z czego zdałem sobie sprawe dopiero rano
troche dziwne i nie zrozumiałe wiem |
|
|
|
17.09.2014 - 17:39
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
chodzi o to ze miałem świaomość tego że jestem w pokoju w łóżku i jednoczesnie śniłem z czego zdałem sobie sprawe dopiero rano troche dziwne i nie zrozumiałe wiem Polecam hemisync problem solving. Drugi sposób - poprośc swoich opiekunów, wyższe Ja, podświadomość, Boga o pomoc w rozwiązaniu Twojego problemu podczas stanu transu lub chociaż medytacji przed snem, a być może uda Ci się dotrzeć do sedna Twoich obaw. Pozdrawiam ! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |