|
|
![]() ![]() |
17.09.2014 - 19:41
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Tak jak w temacie, wpatrujemy się w genitalia aż zobaczymy aurę i wtedy ją wpisujemy do tematu i opisujemy głębokie doświadczenia towarzyszące wpatrywaniu się w genitalia.
Szara czarna a może czerwona? Zapraszam do wspólnych badań i odkrywania nowych mocy. |
|
|
|
17.09.2014 - 19:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
genitalia nie mają aury ;3
|
|
|
|
17.09.2014 - 19:56
|
|
|
dla wymagających można też wpisywać jaką aurę ma anus wtedy wyzwala się podobno najwięcej mocy parapsychologicznych telekineza i te sprawy, potwierdzone przez tybetańskich joginów
|
|
|
|
17.09.2014 - 19:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
A jaką aurę ma kupa?
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:03
|
|
|
zna ktoś najgłębszą z duchowych tajemnic? tzw. tybetańskie sekwencje odbytu?
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:16
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Od koloru zależy, które genitalna weźmiesz do buzi?
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Twierdziłeś, że od wysmarowania gównem rosną moce parapsychiczne, to się wysmaruj i podzielisz się tutaj z nami nowym doświadczeniem
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:20
|
|
|
zielarz w swoich kartach mocy widzę że opiekują się tobą duchy jelitowe masz wielką moc teleplazmiczną w obrębie prawej piersi
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:22
|
|
|
Za co odpowiadają duchy jelitowe?
Ty twistoid o co chodzi ? :3 Powiedziałem coś nie tak ? Przecież sam mówiłeś, że z gówna rodzą się parapsychiczne moce, a wnioskując z twierdzeń purplecata, to musisz być wcieleniem parapsychicznych mocy ;3 Coś nie tak myślę ;3 ? |
|
|
|
17.09.2014 - 20:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
A sraczka to oznaka, że ma się zbyt dużo mocy...
|
|
|
|
17.09.2014 - 20:47
|
|
|
wystarczy wysmarować się kałem (soma wychwalana przez wielu magów joginów i oświecnych) żeby poznać ultramoce i posiąść ultrawiedzę
|
|
|
|
17.09.2014 - 21:08
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
lubię czoko
|
|
|
|
18.09.2014 - 02:52
|
|
|
lubię czoko Galimatias fallusa pośrodku zerwanych nocy z prąciem. To jak pięta Achillesa tyle że on rozplątał ten kondon aury jednym uderzeniem strzały. To jakby byk który nie jest rozpłodnikiem a zieloną koncepcją pustki? A może szewc bez butów pójdzie, jeżeli tylko zauważymy u niego sens niesienia innym ? A wiem, moze to clubbing na czacie dla małolatów którzy przechodzą mutacje i wystarczająco mają porytą czache suplementami wiedzy która nie tylko jest aurą twojego kabaczka, a sensem iluzorycznej przeszłości, molestowania ? czy potwierdzenia siebie samego w tym że być może ktoś ma zeza podobnego i dostrzega palpitacje lewego jądra.... jak dla mnie temat który nie pomaga wyjsć z szeregu jednostki... (IMG:http://1.bp.blogspot.com/-76csoc0B6Fo/UWaL3Rcsu_I/AAAAAAAAC9c/MkUqBNWpH8Q/s1600/penis_festival_02.jpg) |
|
|
|
18.09.2014 - 09:32
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Moje genitalia mają zdecydowanie coś wspólnego z wężem i jego jajami. A Ty Twist? Skąd u Ciebie takie gadzie naleciałości? :D
Lepiej sie sobie w oczy przed lustrem popatrzeć czy oby ze źrenicami wszystko w porządku, niż sie gapić na własne jaja :D hhahahaha Sorry jestem dziś w trochę nerwowym nastroju. Dementorzy próbują mnie zdementować. Mam już szczerze dość gadziości na tym świecie Jeszcze niedawno próbowaliście udowodnić że to piramidy to jest to to najwyższego XD A później że tak naprawdę nauka to oszustwo i znajdujemy sie tak na prawdę w głębi ziemi. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (IMG:http://warto-nie-warto.pl/wp-content/uploads/2013/08/danonki-logo.jpg) hahahhahahahhaha |
|
|
|
18.09.2014 - 10:00
|
|
|
hhahahahhahahaha |
|
|
|
18.09.2014 - 10:49
|
|
|
Ty chłopie idź na terapię póki jeszcze masz życie przed sobą nie zajmuj się takimi pierdołami tylko swoim zdrowiem.
|
|
|
|
18.09.2014 - 11:19
|
|
|
|
|
|
|
18.09.2014 - 11:51
|
|
|
Ja jestem wariatem?
To Ty zadajesz pytanie jaką aurę mają nasze genitalia XD Po jaką cholerę? Przecież to jest tak śmieszne że jak zobaczyłem tego posta mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu. Ja Ci zadaje pytanie. Dlaczego interesują Cię takie rzeczy jak aura genitaliów. Tym bardziej naszych XD Co to w ogóle za pytanie ma być? Czego niby kolor aury genitaliów miałby dowodzić Xp Jeśli chodzi o kolor moich genitaliów to mój penis świeci na niebiesko a jak nim macham to wydaje takie dźwięki sszszszszuuu szszszszu jak świetlny miecz :D https://www.youtube.com/watch?v=oibk_eMCelQ Tak jak ten facet, tylko że on ma zielony. Sam Imperator drży przed nim ze strachu. A i kiedy wyjmę penisa w lesie i sikam pod drzewem to jak nasikam na drzewo zaczyna ono dwa razy szybciej rosnąć a kiedyś założyłem się z Odynem że kobyła... No nie ważne o co założyłem się z Odynem. W każdym razie to był zły pomysł a ten podstępny łotr mnie wykiwał. Tak właśnie narodził się Sleipnir. |
|
|
|
18.09.2014 - 14:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przebudźcie swoje 4te oko, a ono oświetli wam drogę. Znajdziecie je ukryte w środku ciemności po otworzeniu wpierw księgi proroka.
Niech członek was prowadzi, niech będzie dla was wiosłem na morzu, laską na starość, przyjacielem z którym zdradza was żona, niech będzie wam jak ak47 na putina. .Amen |
|
|
|
18.09.2014 - 14:54
|
|
|
Co za chu.. ory temat powstał.
PS. Mój kutaz ma czeroną aureolę xD |
|
|
|
18.09.2014 - 18:14
|
|
|
różową :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |