|
|
![]() ![]() |
19.09.2014 - 22:32
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
20.09.2014 - 18:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
:) Wszędzie tam gdzie jest miłość:) tam wyraża się boskie światło:) które może jedynie oświetlić ciemność
|
|
|
|
20.09.2014 - 18:47
|
|
|
Ha ha Bieliczku kochany pobaw się ze mną, wyobraż sobie że Cię nie ma, jesteś obserwatorem, nie świadomością wchodzą w ciebie jak słuchasz i się otwierasz różne energie, lub je tworzysz, podziwiasz coś to piekne, wysokie wibracje wytwarzasz. Nie cierpisz, nie nawidzisz, uuuuuuuuuuuuuufffffffffff cieżka faza, teraz przypomnij sobie kim jesteś, energir nazywają też bytem, i to nic strasznego, zapraszasz różne energie do siebie albo możesz powiedzieć dostrajasz się do nich. Jesteś kim chcesz i ie żałuj. I ja wiem że Ty wiesz kim chcesz być ale nie oszukuj mnie że wiesz kim jesteś. Sprusz to złotym.
|
|
|
|
21.09.2014 - 01:12
|
|
|
Ha ha Bieliczku kochany pobaw się ze mną, wyobraż sobie że Cię nie ma, jesteś obserwatorem, nie świadomością wchodzą w ciebie jak słuchasz i się otwierasz różne energie, lub je tworzysz, podziwiasz coś to piekne, wysokie wibracje wytwarzasz. Nie cierpisz, nie nawidzisz, uuuuuuuuuuuuuufffffffffff cieżka faza, teraz przypomnij sobie kim jesteś, energir nazywają też bytem, i to nic strasznego, zapraszasz różne energie do siebie albo możesz powiedzieć dostrajasz się do nich. Jesteś kim chcesz i ie żałuj. I ja wiem że Ty wiesz kim chcesz być ale nie oszukuj mnie że wiesz kim jesteś. Sprusz to złotym. Właśnie świadomość jest obserwatorem:):) Słonce ty moje:):) wiem kim jestem:) tylko nie jestem jeszcze tego świadomy:) chyba tak należałoby to ująć:) |
|
|
|
22.09.2014 - 19:58
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jesli jeden strysk to jeden rok zycia, to wychodzi na to, ze nie dozyje jutra, albo nie zyje od kilku lat. No i wlasnie zaczalem sie zastanawiac, czy ja aby naprawde zyje, czy tylko wegetuje. :/
|
|
|
|
22.09.2014 - 20:09
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jak śnisz, że gdzieś idziesz to wtedy żyjesz? Budzisz się i stwierdzasz, że to tylko sen. Kiedyś każdy umrze i też się obudzi ze snu zwanego życiem. Prawda nie umiera a ludzie umierają zatem nie jesteśmy prawdziwi.
|
|
|
|
22.09.2014 - 20:14
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak to jest, ze w niektorych snach mam pamiec dotyczaca innego zycia? We snie staram sie zrobic test rzeczywistosci, ale pamietam tyle roznych (logicznie polaczonych) sytuacji z przeszłosci ktora nie jest moim prawdziwym zyciem tylko pamieciom dotyczaca wysnionej rzeczywistosci.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |