oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Onanizm, Masturbacja, rękodzieło
Zielarz Gajowy
post 19.09.2014 - 22:32
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

https://www.youtube.com/watch?v=QYvcnRVBntw
Go to the top of the page

+Quote Post
bielik110
post 20.09.2014 - 18:19
Post #2

Dusza Towarzystwa

:) Wszędzie tam gdzie jest miłość:) tam wyraża się boskie światło:) które może jedynie oświetlić ciemność

+Quote Post
ma_sny
post 20.09.2014 - 18:47
Post #3

Dusza Towarzystwa

Ha ha Bieliczku kochany pobaw się ze mną, wyobraż sobie że Cię nie ma, jesteś obserwatorem, nie świadomością wchodzą w ciebie jak słuchasz i się otwierasz różne energie, lub je tworzysz, podziwiasz coś to piekne, wysokie wibracje wytwarzasz. Nie cierpisz, nie nawidzisz, uuuuuuuuuuuuuufffffffffff cieżka faza, teraz przypomnij sobie kim jesteś, energir nazywają też bytem, i to nic strasznego, zapraszasz różne energie do siebie albo możesz powiedzieć dostrajasz się do nich. Jesteś kim chcesz i ie żałuj. I ja wiem że Ty wiesz kim chcesz być ale nie oszukuj mnie że wiesz kim jesteś. Sprusz to złotym.

+Quote Post
bielik110
post 21.09.2014 - 01:12
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(ma_sny @ 20.09.2014 - 18:47) *
Ha ha Bieliczku kochany pobaw się ze mną, wyobraż sobie że Cię nie ma, jesteś obserwatorem, nie świadomością wchodzą w ciebie jak słuchasz i się otwierasz różne energie, lub je tworzysz, podziwiasz coś to piekne, wysokie wibracje wytwarzasz. Nie cierpisz, nie nawidzisz, uuuuuuuuuuuuuufffffffffff cieżka faza, teraz przypomnij sobie kim jesteś, energir nazywają też bytem, i to nic strasznego, zapraszasz różne energie do siebie albo możesz powiedzieć dostrajasz się do nich. Jesteś kim chcesz i ie żałuj. I ja wiem że Ty wiesz kim chcesz być ale nie oszukuj mnie że wiesz kim jesteś. Sprusz to złotym.

Właśnie świadomość jest obserwatorem:):)

Słonce ty moje:):) wiem kim jestem:) tylko nie jestem jeszcze tego świadomy:) chyba tak należałoby to ująć:)

+Quote Post
Sign
post 22.09.2014 - 19:58
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

Jesli jeden strysk to jeden rok zycia, to wychodzi na to, ze nie dozyje jutra, albo nie zyje od kilku lat. No i wlasnie zaczalem sie zastanawiac, czy ja aby naprawde zyje, czy tylko wegetuje. :/

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.09.2014 - 20:09
Post #6

Dupa Towarzystwa

Jak śnisz, że gdzieś idziesz to wtedy żyjesz? Budzisz się i stwierdzasz, że to tylko sen. Kiedyś każdy umrze i też się obudzi ze snu zwanego życiem. Prawda nie umiera a ludzie umierają zatem nie jesteśmy prawdziwi.

+Quote Post
Sign
post 22.09.2014 - 20:14
Post #7

Członek Rodziny

Notatnik

Jak to jest, ze w niektorych snach mam pamiec dotyczaca innego zycia? We snie staram sie zrobic test rzeczywistosci, ale pamietam tyle roznych (logicznie polaczonych) sytuacji z przeszłosci ktora nie jest moim prawdziwym zyciem tylko pamieciom dotyczaca wysnionej rzeczywistosci.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park