|
|
![]() ![]() |
09.11.2014 - 21:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A czy tulpy też maja swoich pedofili?
|
|
|
|
10.11.2014 - 01:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nosolamacz nie wiesz co odpowiedziec, to po co nabijasz post?
I owszem, porownam smierc do tulp bo na temat jednego jak i drugiego na razie mozna snuc spekulacje, to wszystko. Kazdy widzi swoja 'rzeczywistosc', skrzywiona przez wlasne filtry, przez to kazdy widzi co innego. Ktos przekonal sie do Monroa, ktos do Sugiera. Wierzymy w to,co nam pasuje i co nie kloci sie z naszymi filtrami. To wszystko, co mozesz otrzymac w tym temacie- odmienne wersje rzeczywistosci, odmienne opinie, ale poza tym nic, co mialo by wspolnego z konkretna wiedza. |
|
|
|
10.11.2014 - 07:28
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ciekawe jest to, że np. Deimond czy Twist kpią sobie z tulp i ludzi, którzy je doświadczają, ale NIGDY nie zauważyłem, aby kpili z Darka Sugiera i jego bliskich spotkań z Jezusikiem:)
Już widzę jakiegoś nowego gościa tego forum co opowiada o spotkaniach z jezusikiem:) Kurde ludzie tacy jak Deimond, Twist zjedli by go tutaj...zwyzywali od psycholii itd...ale Darek jest święty zatem nie wypada:) Hahaha. Słaba postawa. Atakować anonimowych a "autorytetów" nie:) Równi i równiejsi. Pisiory widać:) |
|
|
|
10.11.2014 - 07:59
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
koko w temacie się już wypowiedziałem. nie mam nic przeciwko tulpom, tylko żeby z tym nie przeginać. niech one nie zastępują ludzi, bo to nie zdrowo.
odnnośnie nabijania postów to musisz mi wybaczyć, jak nie wiem na jakie pytanie odpowiedzieć to pytam jeszcze raz, albo w ogóle nie odpowiadam. |
|
|
|
11.11.2014 - 09:15
|
|
|
No koledzy jak to jest, że z tulp się nabijacie a z jezusika Darka Sugierka się nie nabijaliście? Ciekawi mnie ta logika:)
Pewnie jakby Darek Sugier zaczął pisać o tulpach to Ci sami co teraz atakują albo nic by nie odpisywali albo nawet się zgadzali z nim:) |
|
|
|
11.11.2014 - 11:59
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
ja szanuję Darka przynajmniej w przeciwieństwie do ciebie nie jest gołosłowny wiele mu zawdzięczam a ty bubku tylko kłepiesz w kalwiaturke
|
|
|
|
11.11.2014 - 13:41
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ekhm, ktoś mi powie, jaki jest temat rozmowy?... Bo po postach trudno trochę wywnioskować... :3
TruthSeeker, nie zniechęcaj się szybko z powodu kilku naczelnych spamerów na tym forum ^^ O tulpach było tu już nieco mówione wcześniej, jeśli dalej jesteś zainteresowany: Temat 1 o tulpach, Temat 2 o tulpach. |
|
|
|
11.11.2014 - 16:27
|
|
|
Twist nie bądź dupkiem. Unosisz się bo stwierdzam fakty:) Szanuj se kogo chcesz a klepie se też konia czasem i co zazdrościsz bubku?:) Poproś Deimonda to może Ci dogodzi:)
Dawaj bana! Ulży Ci. Zobaczysz:) Ja do Darka nic nie mam. Pewnie równy chłop. Ukazuję tylko jak przez fakt stworzenia sobie w głowie jakiegoś autorytetu zaczyna się większa tolerancja itd:) |
|
|
|
11.11.2014 - 18:59
|
|
|
Póki co to Twist mi dogadza pomidorami - ale i tak nie będziesz wiedział o co chodzi:) Ty autorytenem nigdy nie będziesz bo potrafisz tylko krytykować - tworzenie jest Ci nie znane- przynajmniej obecnie.(ps. nie mieszaj tego z odtwarzaniem)
|
|
|
|
11.11.2014 - 19:22
|
|
|
Dla córki jestem autorytetem gamoniu:) Co do tworzenia to stworzyłem i nadal tworzę własny ogród a to nie takie proste jak wypisywanie pod moim adresem jałowych postów:) Życzę ci, abyś dla swoich dzieci też był autorytetem:)
|
|
|
|
11.11.2014 - 19:38
|
|
|
Dla córki jestem autorytetem gamoniu:) Co do tworzenia to stworzyłem i nadal tworzę własny ogród a to nie takie proste jak wypisywanie pod moim adresem jałowych postów:) Życzę ci, abyś dla swoich dzieci też był autorytetem:) No cóż - dzieci mają takie autorytety jakie maja pod ręką bo innych nie znają - ale to się zmienia wraz z czasem i ich wiekiem.Więc życzę Tobie abyś ty albo one nie rozczarowały się nawzajem:) |
|
|
|
11.11.2014 - 19:46
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Naprawde się dziwie że tak lubicie sie obrzucac tu gównem kto nie wjedzie, bielik przyjdzie "zjeb cos mu odjebało" ktoś cos chce mądrzejszego napisać twyztoyd, odrazu wyjedzie "chcesz mjedź supermoce" "dowartościowywujesz sie skurwielu", zielarz coś napisze dejmond mu dojebie odrazu. Banda nudziarzy. Jeden powie A to trzeba go zanegować dla zasady.
kupe łajna robicie panowie, lekarstwo na nude. Twystoyd trzeba zmieniać świat na tyle ile może a nie spędzić reszte życia w chujowej robocie za minimalna krajową narzekając że sie nie da. |
|
|
|
11.11.2014 - 19:55
|
|
|
No cóż - dzieci mają takie autorytety jakie maja pod ręką
To już dziś Deimond współczuję twoim dzieciom czyli pragnę, aby uwolniły się od cierpienia:) Pigs jest jak jest. Od dawna wiadomo, że najciekawsi użytkownicy tego forum odeszli stąd przez Twista i w sumie wiadomo raczej dlaczego:) (IMG:http://demotywatory.pl//uploads/201005/1275236014_by_mlis92_600.jpg) |
|
|
|
11.11.2014 - 20:40
|
|
|
No cóż - dzieci mają takie autorytety jakie maja pod ręką To już dziś Deimond współczuję twoim dzieciom czyli pragnę, aby uwolniły się od cierpienia:) problem w tym że ja nie mam dzieci więc w Tobie pokładam nadzieję aby nie czerpały wiedzy od kolesia który ostrzy żyletki pod piramidami :D |
|
|
|
11.11.2014 - 21:40
|
|
|
Może kiedyś będziesz miał. Nie zaszkodzi im już dzisiaj współczuć jak będą słuchały bajek o skradzionym Cheopsie:)
|
|
|
|
11.11.2014 - 23:34
|
|
|
zielarz ty pewnie dalej nie wiesz skąd się biorą dzieci a żona ci wmawia że z kapusty xd
|
|
|
|
12.11.2014 - 00:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Romus:-D
Chłopak zapragnął się czegoś dowiedzieć:-D przeczytaj co odpisales Ale nie pytał czy ktoś Wierzy:-D i nikogo nie przekonuje aby uwierzył w Tulpy Wysmiac najprościej i najłatwiej Ty jako moderator? |
|
|
|
12.11.2014 - 00:32
|
|
|
bielik niestety to są bzdury, popatrz to jest forum o obe i ludzie ani nie opisują swoich doświadczeń ani nie dzielą się spostrzeżeniami nie mają jakiś wniosków na temat świata astralnego co wynikałoby z doświadczeń tylko snują domysły doświadczeń nie mając -nie są już eksloratorami nie podchodzą do rzeczy jako badacze a chcą się jedynie dowartościować jakimiś ezo gadkami żadnych konkretów i tak jest od lat i ty musisz to czytać no wczuj się z tą swoją miłością bielik ty w ogole wychodzisz z ciala bielik może coś opiszesz co? cwaniaczku
|
|
|
|
12.11.2014 - 05:22
|
|
|
Czytaj ze zrozumieniem:) wszystko to co opisuje , jest wynikiem mego doświadczenia
Ja Jestem:-) i wybieram świadomie |
|
|
|
12.11.2014 - 07:00
|
|
|
Ja tam wolę się po astralu nie szlajać bo można się tam stygmatów nabawić:)
|
|
|
|
12.11.2014 - 18:06
|
|
|
popatrz to jest forum o obe i ludzie ani nie opisują swoich doświadczeń ani nie dzielą się spostrzeżeniami nie mają jakiś wniosków na temat świata astralnego co wynikałoby z doświadczeń tylko snują domysły doświadczeń nie mając -nie są już eksloratorami nie podchodzą do rzeczy jako badacze no ale, tak w sumie to skąd nowy użytkownik ma wiedzieć że administracji zależy na badaniach i jakich?... bo w nagłówku strony stoi tylko "Kto jeszcze chce błyskawicznie osiągnąć OOBE?" i na stronie gównej też nic o badaniach doświadczalnych oobe nie ma... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |