oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Sny O Śmierci
Darti
post 22.11.2014 - 17:48
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witajcie

Jakis czas temu pisalem wam o moich "Proroczych Snach". Poki co zadne obrazy ze snow nie odgrywaja sie w rzeczywistosci, ale jest jeszcze jeden charakterystyczny typ snow, ktore od czasu do czasu mnie nawiedzaja. Sa to sny, w ktorych umieram

I naprawde, w porownaniu do innych osob z mojego otoczenia, sny o tej tematyce snia mi sie bardzo czesto. Pytajac znajomych o podobne przezycia odpowiadali, ze nigdy im sie to nie przydarzylo. Smierc zaczela mi sie snic juz z 4 lata temu, ilosc tych snow na przeciagu lat jest dwucyfrowa, tylko pytanie, jaka jest pierwsza cyfra. No, na pewno duza, ale nie bede zgadywal w ciemno jak bardzo duza :D

Oczywiscie, wiem ze to nie jest cos wyjatkowego, na pewno jest wiele osob ktorym rowniez sni sie smierc. Zastanawia mnie tylko, jakie to moze miec dla mnie znaczenie i czemu sni mi sie wlasnie to?

Umieralem na rozne sposoby, spadajac, topiac sie, z powodu odniesionych obrazen, przebity wlocznia badz postrzelony. I co ciekawe, sen nie urywa mi sie natychmiast w trakcie zgonu. Przez chwile jeszcze widze obraz spod zamknietych powiek, ktory jest czarny i slysze swoje mysli odnosnie tego czy juz umarlem, czy umieram, ze nie chce, probuje otworzyc oczy. Ostatnio przy takiej probie po otworzeniu oczu we snie autentycznie otworzylem oczy w rzeczywistosci

Ale jedna z tych smierci byla dosyc wyjatkowa. Gdy juz umarlem, widzialem swoje martwe cialo, a ja, jako niematerialna postac, zaczalem unosic sie coraz wyzej, odczuwajac przy tym cos jakby wibracje calego ciala i pisk przeszywajacy uszy. Az w koncu, zatrzymalem sie w kosmosie, lewitujac na tle mglawic, gwiazd i planet
Go to the top of the page

+Quote Post
pływak
post 22.11.2014 - 18:49
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie martw się brachu, na jawie będziesz żył długo a we śnie wszystko jest możliwe. Ja mam takie sny co chwila i staram się je szczegółowo opisywać w swoim dzienniku (możesz poczytać jak chcesz), ale z czasem przyzwyczaiłem się do swojej śmierci w astralu. Czasem mi się miesza po swojej śmierci i jak wstaję z łóżka to nie wiem czy jeszcze żyję czy już jestem po tamtej stronie. Dla mnie śmierć w astralu jest cool.

+Quote Post
Darti
post 22.11.2014 - 19:00
Post #3

Znajomy Rodziny

Haha, dziekuje za slowa otuchy :D

Prawde mowiac, dla mnie sny o smierci nie sa niczym zlym, moze nie do konca przyjemne ale ciekawe doswiadczenie. Jednakze wciaz ciekawi mnie czy te sny moga skrywajac jakies znaczenie, a przynajmniej sam motyw smierci

+Quote Post
Krukos
post 22.11.2014 - 19:19
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

mogą znaczyć ze za każdym razem umierała jakaś cząstka ciebie, cząstka jakiejś twojej osobowości

+Quote Post
Darti
post 22.11.2014 - 19:45
Post #5

Znajomy Rodziny

Tez o tym pomyslalem :D

Ciekawe jaka czastka mnie umarla ostatnio tym razem

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.11.2014 - 21:56
Post #6

Dupa Towarzystwa

Ciekawe jaka się narodziła? Nie wkręcaj się w takie detale, ale jak już chcesz to zapisuj sny i po jakimś czasie sam dojdziesz czemu śnią się Tobie takie sny.

+Quote Post
Darti
post 22.11.2014 - 22:45
Post #7

Znajomy Rodziny

Jezeli moge spytac, co masz na mysli mowiac abym sie nie wkrecal w takie detale?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.11.2014 - 07:56
Post #8

Dupa Towarzystwa

Detale typu jaka cząstka Ciebie umarła. Gdyby brać pod uwagę, że za każdym razem jak pojawi się taki sen coś w Tobie umiera to już martwy powinieneś być:) Ponadto jeżeli nawet coś by umierało to też dla równowagi musi się rodzić.

+Quote Post
.
post 23.11.2014 - 13:10
Post #9

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Kilka lat temu miałem bardzo realistyczny sen, w którym zginąłem od uderzenia meteorytu w głowę.

+Quote Post
Marmistrz
post 25.11.2014 - 10:39
Post #10

Dusza Towarzystwa

W temacie śnienia o umieraniu, umarłem już od:

- łamania kołem
- spalenia na stosie
- ścięcia głowy
- rozszarpania przez psy
- rozprucia brzucha
- utopienia
- pochowania żywcem
- zamarznięcia
- upadku z wysokości
- od zawalenia się mostu/budynku
- strzału w głowę
- eksplozji
- walnięcia siekierą w głowę

Część z tych śmierci może być odtworzeniem prawdziwych śmierci z poprzednich żyć, czemu nie. Najgorsze dla mnie było utopienie....nie mam najmniejszej ochoty zginąć przez utopienie..brrr....

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.11.2014 - 13:34
Post #11

Dupa Towarzystwa

Może Ty zadałeś śmierć takimi sposobami właśnie a teraz przeżywasz je w snach na sobie.

+Quote Post
Marmistrz
post 27.11.2014 - 15:48
Post #12

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 25.11.2014 - 13:34) *
Może Ty zadałeś śmierć takimi sposobami właśnie a teraz przeżywasz je w snach na sobie.

O tym nie pomyślałem.....ale w sumie to możliwe, chociaż wolę wierzyć, że to ja byłem ofiarą.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park