|
|
![]() ![]() |
13.12.2014 - 18:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
czyli wychodzi ze to jest takie pitolenie ze ja miłuję, a dalej robię swoje
zielarz nic nie wytłumaczyłeś, nazwałeś tylko miłowanie nie zabijaniem |
|
|
|
13.12.2014 - 19:09
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W odniesieniu do bp. rodziców czy innych ludzi to raczej nie chodziło mi o zabijanie:) Zadaj sobie pytanie kogo w swoim życiu nie lubisz lub nienawidzisz? Praktyka miłowania polega na tym, aby pozbyć się tych trujących zdrowie psychiczne emocji bo czemu one niby służą?
Jeżeli dla Ciebie jest to pitolenie to praktykuj dalej swoje narzekanie aż zgnuśniejesz całkiem:) |
|
|
|
13.12.2014 - 19:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
nie kolego, mi z tym dobrze, to innym przeszkadza moje zdrowie psychiczne, niech inni sobie z nim walczą, ja sobie wypocznę lepiej
|
|
|
|
13.12.2014 - 22:08
|
|
|
No jak to? Ty nie walczysz? Jezus Tobie nawet przeszkadza bo głąbem go nazywasz:) Walczysz z Jezusem:) Przeszkadza Tobie ktoś kto żył tysiące lat temu:) Z takim nastawieniem nigdy nie odpoczniesz, ale jak se pościelesz tak się wyśpisz.
|
|
|
|
13.12.2014 - 23:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Madzia to na pocieszenie zacytuję Ciebie samą:) ze mnie przykladu nikt nie bedzie bral, bo bzdury gadam chorzy psychicznie, maja czasem o wiele wiecej zdrowego rozsadku niz "normalni" ludzie Zielarz, nie za bardzo wiem, co chciales mi powiedziec przez cytowanie mnie, ze mnie lubisz? :] I.. jest na forum osoba, ktora czyta miedzy wierszami dosc dobrz, ale co cos pisze to potem skasuje, bo od rauz jak "automatycznie" sprawdza reakcje tego co napisala na forum... i nawet nie wie, ze sprawdza przyszle reakcje... prosze, pisz, masz duzo do powiedzenia. A ja to sie powinnam zajac oddehcem, wiem, ze powinnam, i cos ciekawszego mnie "spotka" ... moze doslownie... |
|
|
|
15.12.2014 - 13:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jako Polacy mamy straszną spinę. Dobrze, że istnieją fora, na których można się wyżalić, dzieki temu przestępczość nie wzrasta :).
Wesołych Świąt, więcej ciepła dla ludzi sobie i Wam wszystkim życze, bo fajna paczka jesteście :). Niezależnie od poglądów, jesteście szczerzy ludzie i mógłbym się z Wami napić. Ament. |
|
|
|
15.12.2014 - 14:12
|
|
|
powstało pojęcie zielarzowa logika
dziś powstanie pojęcie zielarzowa szczerość, ma 5005 punktów i złamał obietnicę lepiej nie nazywać ze coś jest szczere |
|
|
|
15.12.2014 - 14:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
czyli wychodzi ze to jest takie pitolenie ze ja miłuję, a dalej robię swoje pitolenie dzięki któremu, płacisz 200zł mandatu mniej :DIMHO jeśli działasz z poziomu ego, to strasznie się z życiem szarpiesz, jeśli posłuchasz nauk Jezusa, to potrafisz odpuścić i szarpiesz się mniej. ...a co dla kogo lepsze, to już zupełnie inna kwestia. Wesołych Świąt również* :) *cokolwiek to znaczy |
|
|
|
15.12.2014 - 14:32
|
|
|
Suchowiec zostałem oszukany. Prawdopodobnie Twist dodał mi punkty! Sprawę kieruję do sądu astralnego.
Co do obietnicy to nie pamiętam, abym coś obiecywał, ale jeśli nawet coś obiecałem to jak zwykle w formie drwin i kpin. Poza tym napisałem przecież 50000 tysięcy zatem jeszcze mi trochę brakuje więc nie wiem o co Ci chodzi. Jak dla mnie jesteś opętany z poplątaniem razem wzięty i jeszcze pożałujesz tego. Swoją drogą piękna cyfra 5005...warto było czasem nawet ostro walczyć z głupotą i ignorancją. Co Deimond? Oczywiście wesołych świont jak to piszą co niektórzy. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |