Nr użytkownika: 2101
Witam, jestem w temacie OOBE całkowicie zielony, mam parę pytań, np czy oobe nie jest niebezpieczne dla zdrowia? Czy znacie strony e-bookow skad moge wziasc jakies materialy o oobe? Napiszcie tu wszystko co uważacie za ważne dla kogoś całkowicie zielonego te klocki.
PS. Jeżeli moja teoria względności okaże się słuszna, Niemcy powiedzą, że jestem Niemcem, a Francuzi, że obywatelem świata. Jeśliby miała okazać się błędna, Francja oświadczyłaby, że jestem Niemcem, a Niemcy, że jestem Żydem- ALBERT EINSTEIN (kocham jego cytaty)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 214
Na początek drogi kolego, Trylogia Monroe'a, oraz książka naszego polskiego autora Darka Sugiera. Nie będziesz miał problemów ze znalezieniem tych ebooków. Wystarczy trochę chęci. Oprócz zachwiania równowagi psychicznej;) nic złego nam się przytrafić nie może.
Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1691
OOBE, LD - Wielki zbiór książek 36 książek na temat LD, OOBE
1.Adam Bytof - Oneironautyka. Sztuka świadomego snu 2.Andrzej Brodziak - Jesteś niesmiertelny 3.Bruce Moen - Podróże do życia po śmierci 4.Bruce Moen - Podróże w nieznane 5.Bruce Moen - Podróż poza wszelką wątpliwość 6.D.Sugier Miłość i Wolność poza ciałem ( Lektura obowiązkowa) 7. David Pond - Czakry od podstaw 8.Goleman Daniel - Medytujacy umysl 9.Jakob Bohme - Ponowne Narodziny 10.Jose Silva - Samokontrola umysłu metodą Silvy 11.Jose Silva - Samouzdrawianie metodą Silvy 12.Joseph Murphy - Moc podswiadomości 13.Milan Ryzl - Parapsychologia praktyczna 14.R.Monroe (wszystkie 3 tomy) 15.Raymond A. Moody - Życie po życiu 16.Raymond Moody - Kto się śmieje ostatni 17.Raymond Moody, Paul Perry - Odwiedziny z zaświatów 18.Traktat o projekcji astralnej 19.Abelar Taisha - Magiczna Podroz 20.czakry 21.F.Donner - zycie we snie 22.Ibn Arabi - Ksiega o Podrozy Nocnej (PDF) 23.Jak korzystac ze zdolnosci parapsychicznych 24.Jean Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci 25.Ketih Harary i Pamela Weintraub PANOWAĆ NAD SNEM 26.Leon Denis - Zycie_po_smierci (PDF) 27.Metody osiągnięcia projekcji astralnej 28.obe w 9 tygodni 29.Oneironautyka 30.Osho - Trzecie oko 31.Technika czujnego relaksu 32.Technika relaksacyjna 33.A.E.Powell - ciało Astralne 34.A.E.Powell - Cialo Eteryczne 35.A.E.Powell - Cialo Mentalne 36.A.E.Powell - Cialo Przyczynowe