oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

383 Stron V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Off Top, nie robić off top-u
Zielarz Gajowy
post 21.05.2015 - 18:18
Post #337

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

kurwa generał zgwałcił mu żone w tym samochodzie a tamten typek nie mógł nic zrobić"
zielarz też bys pewnie sie tylko przyglądał, co?

Nie przyglądałbym bym się tylko dołączył:) Pigs na zjeba teraz wychodzisz wiesz?:)

Nie jestem za PISem i nigdy nie będę tak samo jak katolikiem ale PIS a złodziejskie PO to jest niebo a ziemia.

Pis to Niebo:) Pamiętam to Niebo dobrze:) Dobrze, że po dwóch latach Ludzie olali to Niebo:)

ZIelarz wiem ze jako post-hippis twoje pojęcia na temat Polski jest co najwyżej minimalne,

Pamiętam Polskę za czasów:

(IMG:http://i.ytimg.com/vi/VuAJDv0YEv0/maxresdefault.jpg)

Pamiętam jak w moim rodzinnym Bolesławcu tam, gdzie z babcią chodziliśmy na pokrzywy teraz bloki od dawna stoją. Pamiętam puste pułki, pochody pierwszo majowe itd. Moje pojęcie o Polsce może i jest minimalne, ale gdybym dostrzegał teraz zgliszcza, same układy i chuj wie co jeszcze to by oznaczało, że mnie mocno poryło:)

Dla normalnego człowieka i tak nic sie nie zmieni

To się ciesz bo pokuszę się o tezę, że w takim razie dla Ciebie dużo się zmieni Pigs bo ktoś normalny nie pisał by takich banialuków:)

jak ktoś ma oddać głos na komora to niech lepiej zaniecha i nie idzie jak chociaż troche moralności ma w sobie.

Czyli Ja i moja żona i wielu kumpli i wieli artystów, sportowców i ogólnie miliony polaków nie ma w sobie ani krztyny moralności:) Mistrzostwo w pierdoleniu smutów:)

Dodam jeszcze Pigs, że tak pierdolisz na tego Komorowskiego, ale gość jak trzeba było walczyć to walczył. Był odważny a to już wg mnie zasługuje na szacunek. Ty pewnie w tamtych czasach stałbyś tam, gdzie stało zomo bo tylko taki ktoś o pokroju zomowca pluje na odważnych ludzi.
Go to the top of the page

+Quote Post
pigsonwings
post 21.05.2015 - 18:41
Post #338

haereticus

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 21.05.2015 - 19:18) *
Czyli Ja i moja żona i wielu kumpli i wieli artystów, sportowców i ogólnie miliony polaków nie ma w sobie ani krztyny moralności:) Mistrzostwo w pierdoleniu smutów:)

Dodam jeszcze Pigs, że tak pierdolisz na tego Komorowskiego, ale gość jak trzeba było walczyć to walczył. Był odważny a to już wg mnie zasługuje na szacunek. Ty pewnie w tamtych czasach stałbyś tam, gdzie stało zomo bo tylko taki ktoś o pokroju zomowca pluje na odważnych ludzi.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać ;p nie winie cie za to zielu ;p po prostu myślisz jak przeciętny polak który nie ma żadnych informacji, nie mając pojęcia o historii przede wszystkim :p dla mnie osoba głosująca na komora i ekipe tuska to po prostu debil, ale debil też człowiek :P każdy ma prawo do swojego zdania, chociaż niestety w wielu przypadkach niektórzy raczej jakby się nie wypowiadali to by było to lepsze dla nich.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.05.2015 - 20:32
Post #339

Dupa Towarzystwa

No spoko. Wg Ciebie moja żona, znajomi, ja to debile:) Taki z Ciebie zajebisty człowiek właśnie. Klasyczny pisior:)

Napisz mi ile Ty masz lat? Zalatujesz mi gówniarzem, który wychowany w dobrobycie pierdoli o układach i nędzy:)

każdy ma prawo do swojego zdania, chociaż niestety w wielu przypadkach niektórzy raczej jakby się nie wypowiadali to by było to lepsze dla nich.

Znowu jak klasyczny pisior najlepiej to byś kneblował usta. Ja Komorowskiego za jego historię i walkę w wolną Polskę szanuję. Między innymi on wywalczył to, aby taki szczawik teraz miał szansę się wymądrzać.

+Quote Post
nosołamacz
post 21.05.2015 - 21:10
Post #340

Efekt Jojo

Notatnik

zielu fakt walczył i wiele zrobił. kiedyś... zajebiście, że dokonał tych rzeczy, ale teraz sobie poprostu nie radzi. może być lepiej, ale jakoś nie chcą tego zrobić. to czas dla świeżych ludzi.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.05.2015 - 21:43
Post #341

Dupa Towarzystwa

Duda jest i może świeży, ale nim dyryguje stęchły Kaczyński a ten ma swoich pupili takich jak psychiczny Macierewicz, którego tak wielbi Pigs:)

(IMG:http://frydlewicz.pl/wp-content/uploads/2014/02/macierewicz.jpg)

Nosek jeśli ktoś sobie nie radzi to PO. Polityce to lenie. Dzisiaj podczas głosowania w senacie nad referendum senatorzy z PIS po prostu nie przyszli. To ich kurde robota a Ci co? Biorą kasę i w chuja lecą:)

Duda cwaniak. Zablokował miejsce na uczelni. Kasę zarabiał na prywatnej uczelni a do tego europoseł i zamiast działaś w europarlamencie to dudabusem się wozi a kasa a UE wpływa na konto i pierdoli taki o biednych dzieciach i zgliszczach:)

+Quote Post
pigsonwings
post 21.05.2015 - 22:01
Post #342

haereticus

Notatnik

zielarz piszesz farmazony, już mi sie nie chce komentować, nie jestem za Pisem i nie będę miał możliwości zagłosować na Dude w niedziele bo mam wyjazd, ale bym to zrobił, w pierwszej Kukiz, nic z tego co piszesz nie jest prawdą, ale nie spodziewam się po ogrodniku za dużo mimo iż szanuje twój zawód. Głosuj na komora, tuska, sienkiewicza, niesiołowskiego, kopoczową, bolka, michnika, kiszczaka i reszte tej zgrai jeśli masz takie życzenie, sprywatyzują ci lasy państwowe. Nie przepadam za fanatykami katolickimi ale bardziej od nich nie lubię osób które sprzedawały własny kraj i kłamią otwarcie opinię publiczną. I nie pisz o zasługach komorowskiego bo to jest tylko śmieszne, wiesz wgl czym był obóz internowania w stanie wojennym i co się tam działo, chyba niezbyt , pełno tam podsyłali Sb'ków, potem WSI przytrzymywane do dziś - państwo w państwie, nie masz pojecia o historii tego kraju i raczej tego pojęcia miec nie będziesz, żyj sobie spokojnie jak żyjesz i rób co chcesz wybuduj piramidę, pzdr. odpadam z rozmowy

+Quote Post
nosołamacz
post 21.05.2015 - 23:44
Post #343

Efekt Jojo

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 21.05.2015 - 21:43) *
Duda jest i może świeży, ale nim dyryguje stęchły Kaczyński a ten ma swoich pupili takich jak psychiczny Macierewicz, którego tak wielbi Pigs:)

(IMG:http://frydlewicz.pl/wp-content/uploads/2014/02/macierewicz.jpg)

Nosek jeśli ktoś sobie nie radzi to PO. Polityce to lenie. Dzisiaj podczas głosowania w senacie nad referendum senatorzy z PIS po prostu nie przyszli. To ich kurde robota a Ci co? Biorą kasę i w chuja lecą:)

Duda cwaniak. Zablokował miejsce na uczelni. Kasę zarabiał na prywatnej uczelni a do tego europoseł i zamiast działaś w europarlamencie to dudabusem się wozi a kasa a UE wpływa na konto i pierdoli taki o biednych dzieciach i zgliszczach:)

ha ha. ani duda ani komorowski nie nadają sie na prezydenta. zaglosuje na dude bo to taki sam typ jak prezydent(jesli sie nie myle komorowski jest prezydentem) komorowski człowiek z jakże bogatą przeszłością, ale teraźniejszość to nie przeszłość i trzeba o tym pamiętać.

ps: w polityce są ludzie, ktorzy sie nie lenią i pracują. nie jednak to cofam xD

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.05.2015 - 05:58
Post #344

Dupa Towarzystwa

ale nie spodziewam się po ogrodniku za dużo mimo iż szanuje twój zawód.

:) Moja żona to nauczycielka hiszpanskiego. Kumple to animatorzy 3D itd...po nich też się nie spodziewasz za dużo pewnie.

Stary tworzysz tak popierdolone kategorie, że normalnie żal mi Cię. Pierdolisz o prywatyzacji lasów jak Szczerski o sprzedaży rzek:) Takie ciemnoty wciska się właśnie takim dzieciakom jak Ty:)

Nie pitol, że nie jesteś za Pisem bo jesteś klasycznym pisiorem. Czuć to na kilometr:)

+Quote Post
Lisk
post 22.05.2015 - 18:06
Post #345

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Taki pruszków przy WSI to amatorzy :) Pigs dobrze mówi państwo w państwie, a bredzisław to wierna ruska marionetka, jaką on ma historie... "czerwoną"?

polecam
(IMG:http://s.lubimyczytac.pl/upload/books/251000/251476/371871-352x500.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.05.2015 - 19:08
Post #346

Dupa Towarzystwa

Każda potwora znajdzie swego amatora:)

(IMG:http://sklep-niezalezna.pl/userdata/gfx/eec686b5f720c15cb3cacd734b7b18a7.jpg)

Ta książka pewnie też znalazła poklask u pewnej rzeszy ludzi, którzy bezkrytycznie przyjmują pewne "fakty". Jakby w tej książce napisali, że Komorowski to Reptilianin to też pewnie ludzie by to łyknęli:)

Kukiz ma w swoim otoczeniu ludzi z PO i jakoś to wyborcom Kukiza w tym konkretnym przypadku nie przeszkadza:)

Poczytałem trochę o tek książce:) To fikcja literacka:) Gość napisał sensacje i wyczuł ludzi i stąd sprzedaż i duże zainteresowanie a generalnie to fikcja literacka:)

wiarygodność dzieła i autora jest odwrotnie proporcjonalna do statystyk sprzedaży.

:)

+Quote Post
Lisk
post 22.05.2015 - 19:37
Post #347

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przecież Komorowski sam się przyznał że spotykał się z współpracownikami ruskiego wywiadu.

A żebyś wiedział że Sumliński podaje fakty, ten człowiek jest nękany od lat.
O ciekawe czemu tego nie było w mediach? przecież telewizje dostały zgodę na transmitowanie procesu...

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.05.2015 - 20:10
Post #348

Dupa Towarzystwa

W jaki sposób nękany?

Fakty z dupy. Napisał książkę sensacyjną i wyczuł anty Komorowskie nastawienie ludzi i marketingowo idealnie to rozegrał:) Łosi nie brakuje:)

+Quote Post
Lisk
post 22.05.2015 - 21:44
Post #349

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 22.05.2015 - 21:10) *

W jaki sposób nękany?

Fakty z dupy. Napisał książkę sensacyjną i wyczuł anty Komorowskie nastawienie ludzi i marketingowo idealnie to rozegrał:) Łosi nie brakuje:)

Ciągłe wezwania do prokuratury, prześladowanie przez służby specjalne, groźby, podsłuchy, inwigilacja. Tak się niszczy ludzi. Zielarz chcesz poczuć namiastkę takiego nękania? Jeśli tak to idź do sklepu i zapierdol wafelka za 99gr...

Jak Smuliński pisał o tym już w starszych książkach. Komor to był jeszcze marszałkiem jak spotykał się z rosyjskimi agentami.

Kurde w 89 z protekcji komorowskiego rusak został szefem UOP. Ciekawy typek, podczas pacyfikacji kopalni Wujek zgłosił się na ochotnika do mordowania górników (chciał wjechać czołgami). Oczywiście wielki "opozycjonista" komorowski pare lat później i tak za niego ręczy i naciska na rokitę, by tenże uczynił rusaka szefem UOP. Jest pełno takich epizodów w historii komora, i to są fakty.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2015 - 07:37
Post #350

Dupa Towarzystwa

Fakty, które sam zweryfikowałeś? Wezwania do prokuratury to nękanie? Kurde masakra. Pewnie ma obowiązek się tam pojawiać i na kolanach musi tam iść czy samochodem podjeżdża?

Gość wyczuł temat i kasę zbił na takich naiwniakach jak Ty. Dla was to fakty a jedynym dowodem jest to co gość napisał:)

Skoro prokuratura go wzywa to znaczy, że ma powody. Co to święta krowa?

Lisk...z Wałęsy też agenta próbowano robić. Tusk agent. Cala opozycja zaraz siarze to agenci:) Jak dla mnie agentami są CI co tak szkalują ludzi bez podania dowodów. Książka sensacyjna to dowód?

Największy agent w Polsce to Macierewicz! Ten to oficjalnie działa na niekorzyść kraju. Ujawnił listę polskich agentów, podburza ludzi o zamachu smoleńskim i ogólnie pierdoli same smuty. To jest agent ruskich i niech SUMILIŃski o nim książke napisze:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2015 - 09:48
Post #351

Dupa Towarzystwa

Nie współpracował, był inwigilowany

Z archiwów IPN wynika, że Komorowski w latach 70. i 80. był inwigilowany jako opozycjonista. SB badała jego związki z KOR, ROPCiO, KPN oraz Klubem Służby Niepodległości. Badano też jego udział w "opracowywaniu, przygotowywaniu do druku i drukowaniu nielegalnych wydawnictw" oraz w "antysocjalistycznych zgromadzeniach i manifestacjach".

W sprawie przeciw Komorowskiemu wykorzystywano tajnych współpracowników oraz podsłuch, obserwację, skrycie przeglądano też jego korespondencję. SB inwigilowała także jego matkę. W 1980 r. został skazany na miesiąc aresztu za udział w niepodległościowej manifestacji 11 listopada 1979 r. przed Grobem Nieznanego Żołnierza. Komorowski był internowany w stanie wojennym.

-----------------

Sumiliński wytyka mu, że spotykał się z agentami SB. Skoro Ci go inwigilowali to wiadomo, że miał a nimi kontakt, ale twierdzenie, że on spotykał się z nimi świadomie to właśnie teza wysuwana przez agenta Sumiego.

SB inwigilowała jego matkę i co Lisk z tym? Dziennikarza Ci tak żal a matki Komorowskiego już nie?

Eh...Sumiliński wg mnie wyznaje zasadę, że jak kogoś się obrzuci gównem to zawsze się coś przyczepi.

+Quote Post
Krukos
post 23.05.2015 - 11:59
Post #352

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Komorowski na prezydenta? jaja sobie robisz
jak on dopiero się kuurwa obudził przy wyborach, a do tej pory co on do cholery robił? jak ma spać kolejne 4 lata, to lepiej dać szansę temu młodemu. Jak słyszę Brońka jakie on ma argumenty to szkoda gadać, człowiek o zamkniętym umyśle.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2015 - 17:43
Post #353

Dupa Towarzystwa

lepiej dać szansę temu młodemu.

Suchowiec Ty teraz jaja sobie ze mnie robisz. Kaczyński jest taki młody? To już dziadek przecież. Ktoś kto myśli, że Duda jest niezależny od pisu i Kaczyńskiego w szafie śpi:)

Polewką jest to jak na czas kampanii Kaczyński, Macierewicz i spółka zamilkła:) Cisza przed burzą:)

Ja głosuję na Komorowskiego głownie dlatego, że pamiętam te dwa lata rządów Kaczyńskiego. Ci co głosują na Kukiza w znacznej części nie pamiętają tych czasów bo wtedy dziećmi byli:) Ja pamiętam zagłuszanie pielęgniarek, podsłuchy, prowokacje...cały ten pis to szajbusy:) Boże chroń przed nimi:)

człowiek o zamkniętym umyśle.

Tylko ktoś kto ma zamknięty umysł widzi człowieka o zamkniętym umyśle. To efekt lustra:) Interpretujesz projekcję wg tego jaki sam jesteś:)

+Quote Post
Lisk
post 23.05.2015 - 18:14
Post #354

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.05.2015 - 08:37) *
Fakty, które sam zweryfikowałeś? Wezwania do prokuratury to nękanie? Kurde masakra. Pewnie ma obowiązek się tam pojawiać i na kolanach musi tam iść czy samochodem podjeżdża?

Gość wyczuł temat i kasę zbił na takich naiwniakach jak Ty. Dla was to fakty a jedynym dowodem jest to co gość napisał:)

Skoro prokuratura go wzywa to znaczy, że ma powody. Co to święta krowa?

Lisk...z Wałęsy też agenta próbowano robić. Tusk agent. Cala opozycja zaraz siarze to agenci:) Jak dla mnie agentami są CI co tak szkalują ludzi bez podania dowodów. Książka sensacyjna to dowód?

Największy agent w Polsce to Macierewicz! Ten to oficjalnie działa na niekorzyść kraju. Ujawnił listę polskich agentów, podburza ludzi o zamachu smoleńskim i ogólnie pierdoli same smuty. To jest agent ruskich i niech SUMILIŃski o nim książke napisze:)

Tak to o czym pisałem to fakty, cały proces wrzuciłem...
Ty Zielarz nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz. Miałeś kiedyś jakąś sprawę? serio idź zapierdol tego wafelka za 99gr. Jak Zielarz wg cb niszczy się ludzi?

Zaraz zaraz propsujesz komora i nazywasz mnie naiwniakiem? XD normalnie popłakałem się.
Wyczuł temat? O komorze i jego "związkach" to pisał już w starszych książkach.

Naprawdę fajnie, ale ja nie mówiłem, że komorowski jest agentem, on kontaktował się z agentami, taki szczegół.
Nie martw się postać macierewicza też się w jego książkach przewija.
CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.05.2015 - 10:48) *
Nie współpracował, był inwigilowany

Z archiwów IPN wynika, że Komorowski w latach 70. i 80. był inwigilowany jako opozycjonista. SB badała jego związki z KOR, ROPCiO, KPN oraz Klubem Służby Niepodległości. Badano też jego udział w "opracowywaniu, przygotowywaniu do druku i drukowaniu nielegalnych wydawnictw" oraz w "antysocjalistycznych zgromadzeniach i manifestacjach".

W sprawie przeciw Komorowskiemu wykorzystywano tajnych współpracowników oraz podsłuch, obserwację, skrycie przeglądano też jego korespondencję. SB inwigilowała także jego matkę. W 1980 r. został skazany na miesiąc aresztu za udział w niepodległościowej manifestacji 11 listopada 1979 r. przed Grobem Nieznanego Żołnierza. Komorowski był internowany w stanie wojennym.

-----------------

Sumiliński wytyka mu, że spotykał się z agentami SB. Skoro Ci go inwigilowali to wiadomo, że miał a nimi kontakt, ale twierdzenie, że on spotykał się z nimi świadomie to właśnie teza wysuwana przez agenta Sumiego.

SB inwigilowała jego matkę i co Lisk z tym? Dziennikarza Ci tak żal a matki Komorowskiego już nie?

Eh...Sumiliński wg mnie wyznaje zasadę, że jak kogoś się obrzuci gównem to zawsze się coś przyczepi.

Wyraźnie napisałem: jak komor spotykał się z współpracownikami ruskiego wywiadu, to był jeszcze marszałkiem. Jak komor mógł być inwigilowany w 2010r? XD

W 89 tadeusz rusak został szefem UOP bo ten "opozycjonista" się za niego wstawił mówiąc, że to "jego przyjaciel i człowiek, za którego ręczy głową" ;/ wstawił się za robala, który w 81 sam na ochotnika zgłosił się do mordowania górników.

Oleksy spotykał się z jakimś ruskim podejrzewanym o bycie agentem i za sam ten fakt stracił urząd premiera, kwaśniewski spotykał się z ruskim agentem nie wiedząc że to agent, i prawie stracił urząd prezydenta i ledwo co uratował dupe. A taki komor nie dość, że nie raz rozmawiał z ruskimi agentami to jeszcze miał świadomość tego że to agenci, dobrze wiedział kim oni są i w niczym mu to nie przeszkadzało, nikogo nie zawiadomił ;/ ...
Nawet macierewicz był internowany, jego żona też...

Nie wiem jak do tego się odnieść? żal mi jej i co teraz komorowski jest kryształowy? Próbujesz mnie pod ścianę podstawić czy co? XD

"Miałem świadomość, że jeden z nich może być współpracownikiem rosyjskiego wywiadu, ale nie potrafiłem tego zweryfikować, nie byłem tego do końca pewien" - Bronisław Komorowski
No bez jaj, o czym ty piszesz Zielarz? wytka? Marszałek sejmu spotykał się z ruskimi agentami, i rozmawia sobie z nimi jak wydobyć tajny aneks do raportu WSI. To jest normale? już dawno powinien być udupiony.

O tylko jedna osoba z PO głosowała przeciwko likwidacji WSI, zgadnij kto.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2015 - 18:30
Post #355

Dupa Towarzystwa

Naprawdę fajnie, ale ja nie mówiłem, że komorowski jest agentem, on kontaktował się z agentami, taki szczegół.

Mylisz się. To Agenci z nim się kontaktowali. Taki szczegół i manipulacja autora książki.

serio idź zapierdol tego wafelka za 99gr.

Po co? Stać mnie na wafelka jeszcze. Zresztą nie jednokrotnie w życiu szedłem pod prąd prawu i jakoś żyję. Bylem aresztowany, na dołku...poniżany przez policjantów jak moim aparatem udawali, że mnie fotografują jak bylem rozebrany do naga.

Zdziwko? :)

Dla mnie to marketing. Komorowski dobrze mu się sprzedaje. Gość ma kasę z tego. Takie książki sensacyjne zawsze znajdą swych amatorów. Szkoda, że oni tak bezkrytycznie wszystko przyjmują za fakty:) Podobnie jest z wyznawcami Denikena:)

+Quote Post
Lisk
post 23.05.2015 - 18:38
Post #356

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.05.2015 - 19:30) *

Mylisz się. To Agenci z nim się kontaktowali. Taki szczegół i manipulacja autora książki.

serio idź zapierdol tego wafelka za 99gr.

Po co? Stać mnie na wafelka jeszcze. Zresztą nie jednokrotnie w życiu szedłem pod prąd prawu i jakoś żyję. Bylem aresztowany, na dołku...poniżany przez policjantów jak moim aparatem udawali, że mnie fotografują jak bylem rozebrany do naga.

Zdziwko? :)

Dla mnie to marketing. Komorowski dobrze mu się sprzedaje. Gość ma kasę z tego. Takie książki sensacyjne zawsze znajdą swych amatorów. Szkoda, że oni tak bezkrytycznie wszystko przyjmują za fakty:) Podobnie jest z wyznawcami Denikena:)

Zielarz sory ale ty bredzisz komor sam się do tego przyznał, i spotykał się z nimi z własnej woli.
"Miałem świadomość, że jeden z nich może być współpracownikiem rosyjskiego wywiadu, ale nie potrafiłem tego zweryfikować, nie byłem tego do końca pewien" - Bronisław Komorowski

No i co w związku z tym? To teraz wyobraź sobie, że Sumliński ma takie atrakcje co chwile i to ciągnie się już latami.

p.s skoro to oni się z nim kontaktowali, to czemu milczał czemu nic nie zrobił?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.05.2015 - 18:58
Post #357

Dupa Towarzystwa

jeden z nich może być... Wyrwane coś z kontekstu. Stary Ty zapominasz chyba do jakiego okresu to się odnosi. Prześladowania, inwigilizacja, porwania, tortury...płaczesz teraz nad losem jakiegoś dziennikarza a chyba nawet nie wiesz co robili z opozycją do której Komorowski się zaliczał i żadna obłudna książka tego nie zmieni.

Gdyby było tak jak pisze ten dziennikarza to Duda, PIs mogli by go w debatach zjeść:) czemu tych brudów nie wyciągnęli????????????Bo to bzdury brudy wyssane z palca.

+Quote Post

383 Stron V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park