oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> LD – Odkrywanie kolejnych umiejętności i ich rozwijanie., Jak to jest u Was?
Astralny Nowicju...
post 11.03.2008 - 15:33
Post #22

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Silver ty z tą teleportacją serio?
Go to the top of the page

+Quote Post
Silver
post 11.03.2008 - 18:28
Post #23

Znajomy Rodziny

Notatnik

oczywiście, mówimy tu o ld. A ty myślałeś że w realu czy jak? :P

+Quote Post
MetaPsyche
post 11.03.2008 - 20:24
Post #24

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

Teleportacje opanowałem przez przypadek :> . Podczas pierwszego LD chciałem sobie polatać (a konkretnie polecieć do domu), a że nie jest to aż tak łatwe jak się wydaje (przynajmniej ja mam z tym problemy), to zamiast polecieć w wybrane miejsce, wszystko łącznie ze mną zaczęło wirować i po chwili znalazłem się w chacie.

+Quote Post
Majster
post 11.03.2008 - 23:47
Post #25

Dusza Towarzystwa

Z tą teleportacją to mi się zdaję, że jest troche inaczej. Powinno się chyba ją traktować jako zwykłe tworzenie/zmienianie rzeczywistości wokół. Czemu? Jesteśmy w jednym miejscu, stwierdzamy, że chcemy być w innym, wtedy 'rzeczywistość' dokoła zmienia się wg naszych myśli, bo tak chcieliśmy, czyż nie? W sumie to wszystkie te zdolności można by sprowadzić do manipulacji otoczeniem lecz moim zdaniem teleportacja jest najdobitniejszym przykładem, tworzenia.

+Quote Post
twistoid
post 12.03.2008 - 05:35
Post #26

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Ja mam niezłe teleportacje jak sie nawale jem knysze a tu nagle juz jestem w łozku.Wszytsko rozchodzi sie o to ze nie pamietam przemieszczenia ale to nie znaczyz e ono nie nastepuje jednostajnie tak juz jest zbudowana swiadomosc przy głębszym upojeniu rozmywa się:)

+Quote Post
Drahel
post 01.04.2008 - 00:38
Post #27

Członek Rodziny

W jednym LD nie mam żadnych problemów z telekinezą w innym nie mogę podnosić ciężkich przedmiotów :/ Raz mogę tworzyć co tylko zapragnę innym razem nie wychodzi ..... Pamiętam raz o ile to w ogóle było LD bo obudziłem się z mega wibracjami i wywaliło mnie z ciała po czym znalazłem się w miejscu oddalonym o 30 km od miejsca mego spoczynku. Poruszanie bardziej jak w oobe wyglądało. Poruszałem się myślami tylko że mnie cholera cały czas do dołu ciągnęło i latać nie mogłem xD Za to robiłem skoki jak w Matrix'ie po budynkach :D I moje pytanie brzmi co robicie kiedy w LD pojawiają się wątpliwości i coś wam nie wychodzi z czym wcześniej nie mieliście problemu?

@twistoid

Takie teleportacje chyba większość przeżyła i wiele może o nich powiedzieć :D

+Quote Post
Mikulew
post 23.04.2008 - 22:38
Post #28

Przyjaciel Rodziny

Proponuje także taki ekperyment. Zanurzemie się pod wodą. Zobaczycie jakie to fajne uczucie jakby zanurzyliście się w galaretce

+Quote Post
Dexarz
post 24.04.2008 - 15:01
Post #29

Guests

Haha ,często mam hipanagogi dzwiekowe ,raz pamietam jak cwiczylem oobe to mielem ...
Ja wole oobe ,ale zdaża mi się że w transie zasnę i mam LD ...LD z praktycznego punktu widzenia niczym się nie różni od OoBE ,ale ja wole oobe ...

Majster ma rację :) W oobe jest prawdziwy teleport ,w LD (nie opuszczamy ciała) to astral się wokół nas zmienia :)

+Quote Post
xwarrior
post 29.04.2008 - 19:54
Post #30

Przechodzień

Telekineza
Ja powiem tak przychodzi mi to z łatwością podnosze wszystkie obiekty w moim śnie. Nie ma to jak aspiracja star wars.
Latanie
Tutaj też bezproblemu poprostu wyrażam chęć w postaci krzyknięcia "chce latać kur**" :D zawsze działa
Tworzenie obiektów
No to tutaj już kiepsko mi wychodzi. Co prawda osoby z małym problemem tworze po prostu wmawiam sobie że ta osoba (zazwyczaj są to kobitki) jest za mną obracam się i jest choć nie zawsze. Duże obiekty też tu większy problem a małe w sumie też choć jedyne co mi się udało to stworzyć nożyczki sam nie wiem po co :D.
teleportacja
No tego nie próbowałem
Muzyka
Ja to robię tak tworze panel taki jak od i-poda na przykład i wybieram sobie muzykę np. Mortal Kombat.

+Quote Post
Niko
post 01.05.2008 - 20:31
Post #31

Przechodzień

Posiadłam tą umiejętność już w wieku 4 lat kiedy przypomniałam sobie sen z poprzedniej nocy tyle że tym razem to ja sterowałam bohaterami. Robię to na okrągło...
Bycie kimś innym
byłam już księżniczką, żoną, matką, dzieckiem, duchem, zabójcą, zabita, kochanką, facetem, mężem, wojowniczką, czarodziejką i w ogóle wszystkim czym tylko chciałam być. No i co z tego skoro zawsze muszę wrócić to tego głupiego realnego świata?

Nie trzeba robić żadnych gestykulacji, ani niczego takiego żeby zrobić cokolwiek....jeśli to jest naprawdę LD to możecie zrobić wszystko wystarczy tylko pomyśleć sobie "przede mną stoi budynek" i.....nagle tam stoi. Tak to właśnie powinno wyglądać. No chyba... chyba, że to już jest tworzenie własnego świata ^^ Ciekawe co się stanie jak skończy się go tworzyć?

+Quote Post
Telekineza
post 23.05.2008 - 21:43
Post #32

Gość Rodziny
*

Siema wszystkim!!! miałem ostatnio LD (no nie poraz pierwszy) i bawiłem się telekinezą to jest super. Mam telekineze opanowana do perfekcji.Ostatnio np. podnosiłem w LD śnieg i formowałem go w różne przedmioty a nawet osoby.Co tylko chciałem to przenosiłem. Z telekinezą w śnie mam doczynienia od 5 , 6 lat.Jak zaczynałem podnosiłem tylko jakieś małe przedmioty teraz podnosze budynki ludzi i co tam tylko jest.To jest wspaniałe przeżycie przenosić przedmioty.Ale nie potrafie latać ani odtwarzać muzyki przedmiotów też nie potrafie za bardzo tworzyć.Ale telekineza jest wspaniała.Uwielbaim to tylko czekam aż zasne.

+Quote Post
Cibola
post 25.05.2008 - 12:31
Post #33

Dusza Towarzystwa

ja za to chcialbym byc telekinetykiem w realu ale nie jest to takie so easy niestety ;/

wymaga sporego nakladu pracy, wysilku i energii...

a co do LD to chyba nie powinno byc dla was tajemnica ze mozna przez niego odnalesc i doswiadczac z punktu widzenia innej czesci swojej jazni.

co do manipulacji snem niki no to spoko fajnie ze umiesz :)

+Quote Post
chacken
post 25.05.2008 - 18:45
Post #34

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(Cibola @ 25.05.2008 - 13:31) *
ja za to chcialbym byc telekinetykiem w realu ale nie jest to takie so easy niestety ;/

Najlepiej zacząć nauke od nauki hipnozy magnetycznej i kontrolowanie czyjejś aury dzięki czemu bardzo nauczysz się kontrolować swoją energię w ciele jak wejdziesz w prawe to samymi rękami w kilka sekund wprowadzisz kogoś w stan hipnozy. Nigdy nie udało mi się przenieść czegoś telekinetycznie ale udało mi się podnieść noge kolegi łapiąc go za aure (wywaliłem go też).

CYTAT(Cibola @ 25.05.2008 - 13:31) *

To jest najważniejsze trzeba naprawde chcieć

W sprawie hipnozy polecam stronke http://www.transmisja.nscenter.pl/

Naprawde polecam hipnoze bo można sie też troche pośmiać :D gdy ktoś się już wprawi i wprowadzi kogoś w hipnoze polecam powiedzieć mu sugestie że bedzie widział świat 10 razy wolniej gdy wyjdzie z hipnozy albo żeby muwił po Chińsku (sam będzie wymyślał słowa). Można także wyleczyć kogoś z nałogu.
Powodzenia :D

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park