|
|
![]() ![]() |
21.04.2015 - 16:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Astral jest wewnątrz? To wychodzisz z ciała do wnętrza siebie?:) Niezły paradoks:) Te wszystkie niefizyczne istoty to też są wewnątrz Ciebie?:) Astral to nie medytacja czy kontemplacja a to są podróże do wnętrza siebie właśnie. Nie mieszaj Nosołamacz.
Co do oobe miłości to czym ona jest i skoro jest to miłość to czemu przemija? Łatwo coś nazwać miłością. Pijak też czuje miłość do żony, który na trzeźwo kocha a jak popije leje, ale kocha i jest to wg pijaka miłość:) Zatem to co nazywasz miłością wcale nią nie musi być. Mało to ludzi spotkało Boga:) Czy można spotkać Boga?:) Przecież Bóg to stan umysłu a nie ktoś kogo można spotkać i mu piątkę przybić:) |
|
|
|
21.04.2015 - 17:23
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
XD zapomniałem nie każdy wie że ja nie wierzę w obe w czystej postaci.
wiesz wszystko odgrywa się w umysle. ta wersja bardziej opisuje moje podejście. miłość przemija jak wszystko, a miłość obe jest obłędna:P |
|
|
|
21.04.2015 - 17:33
|
|
|
miłość przemija jak wszystko, a miłość obe jest obłędna:P
Niebo też przemija? Owszem kiedyś przeminie jak ziemia przestanie istnieć, ale na chwilę obecną jest i musi być. Nie ma opcji, aby przeminęło. Miłość przez duże M to właśnie takie bezchmurne niebo. Nie podlega zmianom. To o czym piszesz to miłosny majak, ale pewnie fajowy:) |
|
|
|
21.04.2015 - 17:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
If you want somebody to love....if you need somebody to love... Banana
Milosc wieczną jest. Ja doswiadczylem i dziekuje M. 😊 |
|
|
|
21.04.2015 - 17:45
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
majak xD
|
|
|
|
21.04.2015 - 18:28
|
|
|
|
|
|
|
21.04.2015 - 18:32
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak się MA JAK, to się robi :3
|
|
|
|
21.04.2015 - 18:45
|
|
|
|
|
|
|
21.04.2015 - 18:46
|
|
|
przytulas?
|
|
|
|
21.04.2015 - 18:47
|
|
|
Ta miłośc oobe:)
|
|
|
|
21.04.2015 - 19:27
|
|
|
jak dla mnie to zwykły obrazek:/ obe miłość na obrazku? wątpie żebyś kiedykolwiek doświadczył obe miłość jeśli porównujesz ją do przeciętnego obrazka:(
|
|
|
|
21.04.2015 - 20:51
|
|
|
Postaram się jakoś z tym żyć:)
|
|
|
|
21.04.2015 - 21:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Bluznisz nosolamacz. To obraz alexa greya
|
|
|
|
21.04.2015 - 21:42
|
|
|
nie znam się na sztuce:P nieważne jak bardzo jest wybitnym artystą, dla mnie to tylko obrazek:)
|
|
|
|
24.04.2015 - 14:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
[quote name='Zielarz Gajowy' date='21.04.2015 - 16:50' post='1023046']
Astral jest wewnątrz? To wychodzisz z ciała do wnętrza siebie?:) Niezły paradoks:) Te wszystkie niefizyczne istoty to też są wewnątrz Ciebie?:) Astral to nie medytacja czy kontemplacja a to są podróże do wnętrza siebie właśnie. Nie mieszaj Nosołamacz. Często w trakcie synchro mam wrażenie zapadania się w sobie, nie typowego wychodzenia, jakby mnie coś wciągało do środka, jak grawitacja.To może mieć znamiona sensu ;), jak się zastanowić. Wrażenie opuszczania ciał może być tylko wrażeniem, a na prawdę zagłębiamy się w sobie. Kto wie, jak biegnie ścieżka w inny świat. Może wychodzenie to taki kolaps, jak czarna dzura. Teoretyzuję, bo skąd mam wiedzieć, jak nie wiem. |
|
|
|
25.04.2015 - 08:31
|
|
|
czy wychodząc z domu opuszczasz planete? o to chodziło.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |