|
|
![]() ![]() |
10.07.2013 - 12:36
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Śniło mi się że miałem oobe... znaczy nie całkiem. Nastąpiły wibracje, ale nie mogłem wydostać się z ciała. Troche to dziwne bo przed zaśnięciem wcale nie próbowałem i nie myślałem o tym...
Wcześniej przeczytałem dwie ksiązki R.Monroe podróże poza ciałem i dalsze podróże... Owszem próbowałem wejśc w ten stan, ale nie potrafiłem się skupić, a tu nagle zasypiam i bum! Może to był tylko sen? Później chodziłem wśród duchów, tak jak by spacerować sobie ulicą z tym, że mijający cie ludzie są nieżywi... co mnie w tym dziwi ja chyba sam byłem jednym z nich i przechodząc koło każdego dotykałem czyjejś dłoni po dotyku następował malutki blask światła... Co to wszystko znaczy i czy ma to coś wspólnego z oobe?? Nie ćwiczyłem nigdy tego stanu... owszem próbowałem to robić ale nie wkładałem w to dużego wysiłku bo uznałem, że to nie ma sensu skoro nie potrafie się skupić... Co z tym zrobić?? |
|
|
|
10.07.2013 - 13:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Śniło mi się że miałem oobe... znaczy nie całkiem. Nastąpiły wibracje, ale nie mogłem wydostać się z ciała. Troche to dziwne bo przed zaśnięciem wcale nie próbowałem i nie myślałem o tym... Wcześniej przeczytałem dwie ksiązki R.Monroe podróże poza ciałem i dalsze podróże... Owszem próbowałem wejśc w ten stan, ale nie potrafiłem się skupić, a tu nagle zasypiam i bum! Może to był tylko sen? Później chodziłem wśród duchów, tak jak by spacerować sobie ulicą z tym, że mijający cie ludzie są nieżywi... co mnie w tym dziwi ja chyba sam byłem jednym z nich i przechodząc koło każdego dotykałem czyjejś dłoni po dotyku następował malutki blask światła... Co to wszystko znaczy i czy ma to coś wspólnego z oobe?? Nie ćwiczyłem nigdy tego stanu... owszem próbowałem to robić ale nie wkładałem w to dużego wysiłku bo uznałem, że to nie ma sensu skoro nie potrafie się skupić... Co z tym zrobić?? Wydrukuj Sobie to co napisałeś, opraw w ramki, powieś w pokoju, odpowiedz przyjdzie w najbardziej nieoczekiwanym momencie. |
|
|
|
10.07.2013 - 19:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
LD ?? na wzór OOBE ??
|
|
|
|
10.07.2013 - 20:32
|
|
|
"Śniło mi się że miałem oobe... znaczy nie całkiem. Nastąpiły wibracje, ale nie mogłem wydostać się z ciała."
To normalne na początku że są problemy z wyjściem, odpowiedz dlaczego Ci się to śniło masz w następnym pytaniu. " Trochę to dziwne bo przed zaśnięciem wcale nie próbowałem i nie myślałem o tym... Wcześniej przeczytałem dwie książki R.Monroe podróże poza ciałem i dalsze podróże... Owszem próbowałem wejść w ten stan, ale nie potrafiłem się skupić, a tu nagle zasypiam i bum!" To czego pragniemy w Realu jak się programujemy, przenosi się nam do snów, to sfery nie świadomej. Więc samo czytanie o oobe, pragnienie wyjścia jest jak najbardziej możliwe bez "zrozumienia" tego procesu, samo pragnienie tego powoduje że odzyskujesz świadomość w śnie.. "Może to był tylko sen?" Czym jest więc tylko sen?, "Co z tym zrobić??" Możesz się pomodlić żeby Cię więcej to nie spotkało( nie zgadzam się że modlitwa nie pomaga, to jakby powiedzieć że Intencja jest gówno warta). Możesz nic nie robić. Nie mam pojęcia, zrób co chcesz. "LD ?? na wzór OOBE ??" Jak najbardziej możliwe. |
|
|
|
12.07.2013 - 05:57
|
|
|
A ja mialam w nocy oobe,a jednak pojawily sie watpliwosci i nad ranem pamietalam to jako sen. Moze bylo tak samo? Czesto owe wydarzenia w nocy, nad ranem wydaja nam sie tylko snem.
I owszem,niektorym udaje sie uzyskac swiadome wyjscie jedynie po przeczytaniu ksiazki czy wzmianki o podrozach poza cialo |
|
|
|
02.03.2015 - 12:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Spotkało mnie coś podobnego w weekend.
OOBE wewnątrz snu. Nie czytałam o tym, nie myślałam. Nie był to mój pierwszy raz ;). Poszłam spać aby po prostu spać. W tym śnie, poczułam się bardzo zmęczona, więc postanowiłam się położyć na kanapie w moim salonie. Przysypiając poczułam, że się odklejam od siebie jak guma. Pomyślałam, że to bardzo dziwne, bo przecież ja już śpię he he... z drugiej strony na tyle mnie to zaintrygowało, że postanowiłam skorzystać z okazji. Wyszłam bez problemów więc zaczęłam 'zwiedzać' okolice, wszystko było jak w realu, tylko światło jakieś dziwne, jakby sztuczne halogenowe. Wyszłam na ogród, obeszłam dom. Stojąc na ogrodzie, poczułam jakiś dziwny niepokój. Postanowiłam wracać. Kiedy wchodziłam do domu, jego wnętrze nie było już moim obecnym domem, tylko domem z mojego dzieciństwa. Przy czym rzeczywistość cały czas była baardzo rzeczywista, stabilna. Weszłam do pokoju mojego ojca, po lewej stronie korytarza i zobaczyłam jak nad moim śpiącym ciałem pochylają się jakieś osoby. Przyjrzałam się im, były to dobrze mi znane osoby ale dawno już nie żyjące. Najdziwniejsze było to, że świadomie wielokrotnie prosiłam o dostrojenie się do tych właśnie osób, które zobaczyłam i nigdy mi się nie udawało (kiedy do innych potrafię się dostroić w zwykłym śnie). Normalnie 'czarna dziura'. Wrażenie zobaczenia ich po tylu latach, było tak piorunujące, że się ze strachu obudziłam się od razu podwójnie. Wrażenie jakby ktoś zmiażdżył cebulę.... eh bardzo żałuję, że zmarnowałam taką okazję! Przy czy zastawiam się co to była za faza? W co ja 'wlazłam'? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |