|
|
![]() ![]() |
25.08.2015 - 17:45
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Elo ziomale astralne.
Rzucam pomysł na oobe zlot jakoś we wrześniu. Proponuję pod Warszawą. Kto byłby chętny? |
|
|
|
27.08.2015 - 13:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Warszawa jest niskowibracyjna. Wysadzic atomem zalać betonem. ;-)
|
|
|
|
27.08.2015 - 14:01
|
|
Miejsce jest w dużej mierze takie, jaki jego obserwator. Warszawa ma potencjał, wiem bo parę ładnych lat już w niej przeżyłem. W dodatku można zrobić fajny mix - połazić po mieście w centrum, po parkach, przy Wiśle pod mostem, pozwiedzać ogrody, muzea, kręgle, i tak też się zintegrować z nowymi, albo pojechać na skraj i na polanie lasu zrobić ognisko, a obok polany w drewnianych domkach zrobić nocleg...
Jeśli ludzie na zlocie będą siepać wysokimi wibracjami, to i warszawski zlot może wyjść mega. Co więcej trochę odskocznia od stałych dotychczasowym miejscówek. No i w końcu to stolica xP ... jest w miarę po środku Polski, dobry dojazd i wgl. Jeszcze nie pytałem się Dżejsona, ale wiem że ma działkę pod Warszawą i kiedyś proponował zrobić na niej zlot, może i tym razem by się zgodził... Dżejson? |
|
|
|
27.08.2015 - 14:23
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Miejsce jest w dużej mierze takie, jaki jego obserwator. Warszawa ma potencjał, wiem bo parę ładnych lat już w niej przeżyłem. W dodatku można zrobić fajny mix - połazić po mieście w centrum, po parkach, przy Wiśle pod mostem, pozwiedzać ogrody, muzea, kręgle, i tak też się zintegrować z nowymi, albo pojechać na skraj i na polanie lasu zrobić ognisko, a obok polany w drewnianych domkach zrobić nocleg... Jeśli ludzie na zlocie będą siepać wysokimi wibracjami, to i warszawski zlot może wyjść mega. Co więcej trochę odskocznia od stałych dotychczasowym miejscówek. No i w końcu to stolica xP ... jest w miarę po środku Polski, dobry dojazd i wgl. Jeszcze nie pytałem się Dżejsona, ale wiem że ma działkę pod Warszawą i kiedyś proponował zrobić na niej zlot, może i tym razem by się zgodził... Dżejson? Najs ja chętnie ! Może akurat jakiś meczyk na stadionie na przykład ? ;) |
|
|
|
27.08.2015 - 14:50
|
|
Mecz i nie tylko... Jeśli ludzie chętni byliby wyłożyć trochę więcej kasy i sobie zaklepali trochę więcej dni wolnego, niż krótki łikend, to można by naprawdę wiele fajnych atrakcji wyczaić :) ^^.
A grupą zwykle mniej się płaci. Potencjalny program: oglądanie meczu na stadionie... albo zagrany mecz przez wszystkich obemaniaków xP , do tego może tunel aerodynamiczny, albo lot samolotem, postrzelanie na strzelnicy, paint ball, albo lasertag, muzeum powstania warszawskiego, ogród na dachu biblioteki uw, kręgle nieopodal, centrum nauki Kopernik, gokarty, disco wieczorem w jakimś klubie, seans filmowy w I-Max, obiad w jakiejś fajnej restuauracji, może i jazda konno, ognicho w lesie, nocleg w drewnianych domkach, poranne wspólne biegi, dostęp do sklepów i marketów, wspólne gotowanie na ognichu, granie i śpiewanie, fireshow, opowiadania przy ognisku i w końcu wspólne obeowanie :) Przykładowo 5 dni urlopu, dodać dwa łikendy i max 9 dni! atrakcji w obemaniackim gronie :3 ^^. (IMG:http://i59.tinypic.com/2mnj0cx.jpg) (IMG:http://i58.tinypic.com/2pkes.jpg) (IMG:http://i57.tinypic.com/jrzm76.jpg) |
|
|
|
28.08.2015 - 11:30
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Kiedy dokładnie ten zlot miałby być?
|
|
|
|
28.08.2015 - 14:40
|
|
Szczegóły nieustalone, ale proponuję wrzesień. Trzeba zdążyć zaklepać urlop, a z drugiej strony też nie za późno, by było jeszcze w miarę ciepło. Ale im wcześniej będzie wiadomo, że robimy, będzie można się wziąć za organizację, a im wcześniej tym lepiej.
Mogę się powziąć organizacji. Niech tylko ludzie powiedzą, kiedy im pasuje, postaramy się wyciągnąć jakiś kompromis i dostosować do jak największej ilości osób, by przyciągnąć jak najwięcej obemaniaków, prawda? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |