|
|
![]() ![]() |
04.09.2015 - 20:13
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
CYTAT Majin, i na to wygląda, skoro mowisz, ze Cie właśnie brzuch boli... Moze spróbuj profesjonalnego masazu, albo sobie masuj te miejsca, albo wykonuj mudry... onanizm tez udraznia przeplyw energii przez czakry i meridiany ;P Nie boli mnie brzuch, a dziwnie łaskocze podbrzusze. Nie do wytrzymania jak się koncentruję. Może rzeczywiście energia nie jest odpowiednio rozłożona... Nie wiem Paweł czy onanizm by pomógł. Próbowałeś się oczyścić wielokrotnym orgazmem? ;] |
|
|
|
04.09.2015 - 21:18
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Właśnie wpadłem na pomysł, by podczas medytacji, spróbować oddychania holotropowego... Czytałem, że niesie to ze sobą wiele skutów ubocznych, choć duża część osób sobie to chwali. Co Wy na to? :)
|
|
|
|
04.09.2015 - 21:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
CYTAT Właśnie wpadłem na pomysł, by podczas medytacji, spróbować oddychania holotropowego... O. Czy to jest coś takiego jak "pranajama" w jodze? Breath of fire ? Tą technikę chyba lepiej stosować jak się opanowało właściwe oddychanie przy medytacji. :) Tak myślę. |
|
|
|
04.09.2015 - 22:28
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
04.09.2015 - 22:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To ja sobie polecę w myśli, przy zamkniętym sercu, otaczającą ciemnością i nieświadomości która dokoła otula chłodem. Kiedy wszedłem na twój nick, pierwszy raz wyczułem energie żeńska, bardzo przyjemną, dobrą, świadomą poszukującą miłości. To tak zwane dostrojenie albo być może ocena, kiedy coś podziwiasz automatycznie dostrajasz się do wyższych wibracji. Zwiększa ci się pierwsze ciało quazi- energetyczne- eteryczne. Drugie ciało jest w brzuszku najbliżej ciała fizycznego. Niektórzy rozbudowali te ciała w przeszłości do wielkich rozmiarów, to ludzie energiczni, podziwiani z którymi ludzie uwielbiają przebywać. Odważyłaś się odezwać i poszukiwać ze stłumionym brzuszkiem . Nie chce Cię zanudzać teoriami wiedź że odebrałem Cię jako piękną istotę, w tej dziewczynie jest pewna dziewiczość, niewinność, zaufanie, nie pewność jest coś co dużo kobiet traci bezpowrotnie. Jak działają archonci?, przez myśli?, co im z energii, jak nie będziesz się chciała dostroić tego nie zrobisz, żadna istota nie ma woli żeby wpłynąć na emocji innych bez jego przyzwolenia, a te głupie myśli to skąd są przy zamkniętym sercu, otaczającą ciemnością i nieświadomości która dokoła otula chłodem.
|
|
|
|
05.09.2015 - 11:03
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Masa, nie wiedzialem, ze taki poeta z Ciebie ;) Ale się z Tobą zgadzam :)
Nicci, może właśnie różne nieśmiałości są powiązane z blokadą w tej czakrze. Jeśli czujesz laskotanie, to dobrze że nie ból, ale na to samo wychodzi - czakra wymaga udrożnienia. Tak, próbowałem i czułem stopniowo wiecej i wiecej az w koncu laskotanie i drgania na calej długosci kregoslupa az po czubek glowy, jakby energia byla za kazdym razem w stanie wzbic sie wyzej, jakby udrazniala kolejne czakry. Spróbuj sama ^^. |
|
|
|
05.09.2015 - 13:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Łaskotanie może świadczyć o tasiemcu w brzuchu. Tasiemiec się rusza i łaskocze.
(IMG:http://m.ocdn.eu/_m/b7e5f2a2e38d2e5c845de69287cfeb20,8,1.jpg) |
|
|
|
05.09.2015 - 15:25
|
|
Ale tu łaskotanie czuć tylko podczas medytacji, czy tak?
|
|
|
|
05.09.2015 - 19:53
|
|
|
Ojej masa dziękuję za miłe słowa...chyba aż za miłe... :)
Paweł może i masz racje...ale nie jestem pewna czy to wstarczy. Ten problem mam od kiedy pamiętam. Zawsze ske aktywuje jak medytuje...komcentruje..staram się nie myśleć. Panie Zielarzu tasiemca nie mam...a wolałabym mieć jego niż coś co nie wiadomo co to jest. :P Dzięki wszystkim za odpowiedzi. |
|
|
|
05.09.2015 - 20:31
|
|
Nie ma za miłych słów, o ile są szczere ^^.
Swoją drogą ciekawe, że Masa dla mnie nie jest już taki miły C: Nie będziesz pewna, póki nie spróbujesz. Wątpię, żeby tasiemiec był lepszy :P |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |