oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

448 Stron V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Polityka
Zielarz Gajowy
post 18.12.2015 - 15:00
Post #232

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

To żaden płacz tylko wyraz sprzeciwu. Gdyby nie "placz" solidarności to dalej byłby komunizm. Teraz trzeba powstrzymać kaczyzm.

Oczywiście można przyjąć bierną postawę i się przyglądać, ale dyskredytować ludzi, którzy nie zgadzają się z obecną sytuacją? Po co?

Równie dobrze mogę napisać, że śmieszy mnie bierna postawa mająca wszystko w dupie a Ci co psioczyli na PO to teraz są tacy uradowani PISEM? :)

Kiedy w historii prezydent i premier byli marionetkami prezesa jakiejś partii? Kaczyński ciągnie za sznurki a Kaczyńskiego uważam za groźnego gościa pełnego kompleksów wynikających z tego, że jego brat miał zasługi a ten co? Gówno:) Do tego pewnie to gej, który nie może mieć partnera bo niby jak? To chodzący kompleks i stąd jego dyktatorskie zapędy. Kompleksy trzeba leczyć, ale nie kosztem ojczyzny i obywateli i stąd ten ruch obywatelski, który pewnie będzie wyśmiewany przez jakiś margines, ale kto by się tam przejmował marginesem:)

(IMG:http://bi.gazeta.pl/im/47/70/12/z19334983V.jpg)

Zbiórka zorganizowana w ciągu 24h na solnym we Wrocławiu. Tyle było "płaczków":) Jutro pewnie zdecydowanie więcej:)

(IMG:http://epoznan.pl/gallery2/24299/qpjywcbcnkqqwzh2zc63qp27r3fvxmx8.jpg)

Po czterech latach kaczyzmu to ja nie wiem co ludzie będą pisali:)
Go to the top of the page

+Quote Post
rab
post 18.12.2015 - 17:19
Post #233

Dusza Towarzystwa

Że niby Trybunał stał dotychczas na straży konstytucji i nie robił nic na zamówienie polityczne? Chyba sobie jaja robisz :D.

Wielką aferę zrobili w tv, bo PiS zrobił to samo co PO w październiku i ludzie wychodzą teraz na ulice:D. A jak ludzie byli okradani z emerytur, czy była afera podsłuchowa to siedzieli w domu bo tv mówili, że w zasadzie nie się nie stało.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.12.2015 - 17:27
Post #234

Dupa Towarzystwa

W każdym kraju rządy robią co chcą w jakimś stopniu. Mi rządy PO nie przeszkadzały do tego stopnia, aby ich obalać na ulicy. Obaliły ich wybory. Kaczyzm mi przeszkadza już teraz po miesiącu i dlatego wychodzę na ulicę.

Skoro tacy jak Ty widzieli w rządach PO tyle zła to czemu na ulicach nie obalaliście rządu?:) Dlaczego ten z Podziemnej TV co tyle sra się na YT nie obalał PO na ulicy? Twardzi w gębie?

Trzeba było demonstrować. W czym problem stary?:) Teraz kiedy już PO nie rządzi to tacy z Was twardziele?:)

Zresztą jaki ma sens wracać do przeszłości skoro teraz mamy rządy PISU i nie widzisz co się dzieje? Pewnie nie...bo, aby do dostrzec trzeba mieć gen zdrajcy:)

+Quote Post
rab
post 18.12.2015 - 22:28
Post #235

Dusza Towarzystwa

A czym konkretnie Ci kaczor(czy tam PiS) podpadł, że wychodzisz na ulice?

+Quote Post
Rokinon
post 18.12.2015 - 23:02
Post #236

Dusza Towarzystwa

Zielarz jest wstecznym lewakiem?
Meczetów Ci się zachciewa w Polsce?
Czy Ty nie możesz za siebie?

https://www.youtube.com/watch?v=4ZaiXWWoNH4

Stop PO, Merkel i reszcie zdrajców Europy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.12.2015 - 09:23
Post #237

Dupa Towarzystwa

Stop PO,

Gratuluję świadomości politycznej:) Teraz rządzi PIS to raczej stop pis:)

A czym konkretnie Ci kaczor(czy tam PiS) podpadł, że wychodzisz na ulice?

Pomijając obsesję na punkcie władzy dyktatora Kaczyńskiego i jego wyznawców Ziobrę, Macierewicza, Dudę to np. chcą wprowadzić ZUS od dochodu czyli chcą mi zabrać kasę jakby 1000zł zusu miesięcznie to było za mało.

Zapisy w ich niby nowej konstytucji to kolejne absurdy. Wczytaj się bo mi nie chcę na ten temat rozpisywać. Nie respektują wyroków trybunału i robią co chcą a zwykły człowiek za byle co może mieć problemy z prawem jak picie piwa w miejscu publicznym a ci? Na chama łamią konstytucję i ta ich bezkarność mnie wkurza.

Uchwały pod osłoną nocy. Porażka. Duda nie wykonuje wyroków. Porażka. Mógłbym tak w nieskończoność wymieniać a to raptem miesiąc ich pseudo rządów.

Zwiększenie deficytu, zadłużania kraju. Przecież tacy byli oburzeni jak to PO nas zadłuża. Likwidacja gimnazjów bez żadnych konsultacji - buta i arogancja do potęgi.

Precz z nimi. Kempa to już w ogóle. Daj komuś władzę a poznasz jego charakter. Pisiorom odbiło totalnie. Słuchają się Kaczyńskiego a gość jest obłąkany. Kolejne pomniki, krzyże. Ehhh....dramat:)

PO nie potrafiło sprowadzić wraku a Ci sprowadzają? Pełno w ich szeregach ludzi z PZPR. Szef PKP dwa dni był na stanowisku bo komuch. Piotrowicz kolejny komuch. Kuźwa kto tam siedzi?

Zauważ jak teraz obsadzają swoimi ludźmi stanowiska. Totalny odjazd. Jak widzę Sasina to rzygać mi się chce:

http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kr...osad-pelna.read

Szkoda czasu na pisanie. Zaraz demonstracja:)

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/b...pis,603001.html

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.12.2015 - 11:01
Post #238

Dupa Towarzystwa

Tutaj mamy kolejnego przydupasa pisu:

? Moim zdaniem powinien powstać obywatelski ruch, który byłby odpowiednikiem Komitetu Obrony Demokracji. Trzeba wyraźnie powiedzieć: nie macie monopolu na manifestacje w obronie demokracji, nie będzie tak, że tylko wy będzie decydować o tym, co jest demokracją ? mówił w audycji Salon Dziennikarski Floriańska 3 Piotr Semka.

http://telewizjarepublika.pl/salon-dzienni...onie,27505.html

Już widać wkurwienie u pisioli a to póki co jedna demonstracja była:) Tutaj przynajmniej panie Semka MY decydujemy a nie jeden prezes:)

Kto został prezesem Orlenu???? Pan który umorzył długi PC:)

http://biznes.newsweek.pl/wojciech-jasinsk...y,375914,1.html

RAB? Chcesz więcej jeszcze??:)

(IMG:http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/670/0/newsweek/633798254786300000.jpg)

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 14:15
Post #239

Dusza Towarzystwa

PIS nie rządzi, PIS zaczyna rządzić - to po pierwsze.
PO przez 8 lat lizało jajka Unii Europejskiej -wyprzedaż majątku narodowego obcym kapitałom, korporacjom, próby osłabiania świadomości narodowej (przygotowania do inwazji islamu na Polskę), sprzedano polskie media Niemcom (ok 80 -90 % mediów w POlsce aktualnie w rękach naszych odwiecznych wrogów!!).
Przeciętny polak został zmieniony w niewolnika, tanią siłę roboczą.

Po drugie: nie jestem fanem PIS, śmieszy mnie wiara w "dziewice" i inne religijne bzdety.
Ale PIS ma szansę wyciągnąć Polskę z pochodu, który ciągnie za sobą chora psychicznie Merkel a ciągnie ona Zachodnią Europę w przepaść.

1) zero islamu w POlsce

2) koniec żerowania korporacji zachodnich na Polakach

3)unarodowienie mediów

4) odbudowanie świadomości i szacunku dla naszej polskiej kultury oraz historii.

Niech Szwecja będzie ostrzeżeniem dla tych, którzy popierają PO i resztę zdrajców Europy:

https://www.youtube.com/watch?v=PiodZctX2TY

+Quote Post
Lisk
post 19.12.2015 - 14:31
Post #240

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT
Jak Petru tak jak Kaczyński łapy położy na konstytucji czy trybunale to też po łapach oberwie. Duda łamie prawo i też oberwie. Komorowski jaki był taki był, ale przynajmniej nie łamał konstytucji a Duda i PIS to robi.

Nie wcale. Jak Komorowski spotykał się z współpracownikami ruskiego wywiadu. Nawet do tego się przyznał, sic.

A TK to stworzyli komuniści, chodziło tylko o ochronę Jaruzelskiego, Kiszczaka i innych robali. Taka ostatnia deska ratunku.
http://niepoprawni.pl/blog/leopold/skad-si...l-konstytucyjny

Wgl PO i PIS a co to za różnica? To są te same wieprze, tak się tworzy podziały, patent stary jak świat :/ zwykłe wodzenie za nos.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.12.2015 - 14:58
Post #241

Dupa Towarzystwa

odbudowanie świadomości i szacunku dla naszej polskiej kultury oraz historii.

PIS ma to odbudować?:) Niby jak? Oni najchętniej Wałęsę by wymazali:) No, ale to Kaczyński skoczył przez płot:)

Wgl PO i PIS a co to za różnica?

Czekolada gorzka czy mleczna...co za różnica. Czekolada to czekolada? Ja widzę różnicę. Duda co mówił w kampanii? Prezydent zgody a co jest? Marionetka Kaczyńskiego. Tak słabego prezydenta to nigdy nie mieliśmy. Jeździ po Europie i gada jak u nas jest niesprawiedliwie czyli gen zdrajcy:)

Ale PIS ma szansę wyciągnąć Polskę z pochodu,

Raczej wciągną nas w bagno szaleństwa, obsesji...wszędzie zdrajcy, spiski...

Przeciętny polak został zmieniony w niewolnika,

Niewolnik nie miałby wyboru. Teraz każdy ma wybór. Otwieranie działalności itd. Wystarczy być trochę przedsiębiorczym.

PIS nie rządzi, PIS zaczyna rządzić

Szkoda, że nie robią póki co nic dla polaków (500zł na dziecko) tylko zajmują się służbami, sądami, trybunałem. Pewnie przeciętny polski niewolnik zyska na tym dużo.

Niech Szwecja będzie ostrzeżeniem dla tych, którzy popierają PO i resztę zdrajców Europy:

PO to już przeszłość. Młodzi głosowali na PIS bo byli małolatami jak PIS rządził przez dwa lata i nie pamiętają tamtej szopki. Tylko wtedy to była szopka a teraz to konkretna szopa i na dodatek ten do bólu upartyjniony prezydent fszystkich polaków.

(IMG:http://bi.gazeta.pl/im/ce/79/12/z19370190Q,Manifestacja-KOD.jpg)

:) Cały PIS:)

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 16:01
Post #242

Dusza Towarzystwa

Kolego. To nowy, polski, demokratycznie wybrany rząd, który potrzebuje naszego wsparcia. Szanuj go.
Merkel jest chora psychicznie i prowadzi Europę do zguby. Niemcy robią to światu po raz kolejny.
Musimy iść drogą Węgier. Opuścić Unię( unia nam nic nie daje,musi dopłacać do tego interesu) zbudować silną grupę Wyszechradzką.

Anglicy oczekują na referendumo wyjście z Unii.
Cameron to pizda, nie facet i opóźnia wszystko.
Jeśli Niemcy, Szwecja, Francja, Holandia itd dążą do zbiorowego samobójstwa, to jest to ich sprawa.
Dla przypomnienia: ta sama sytuacja w USA - Obama postrzegany jest przez Amerykanów, jako zagrożenie dla nich samych.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.12.2015 - 16:22
Post #243

Dupa Towarzystwa

To nowy, polski, demokratycznie wybrany rząd, który potrzebuje naszego wsparcia. Szanuj go.

Tak jak Kaczyński, Duda, Macierewicz, Pawłowicz, Piotrowicz komuch nas szanują?:) Z jednym się zgodzę potrzebują wsparcia, ale psychiatrycznego. Kupili wybory za 500zł na dziecko a teraz nawet nie wiadomo czy i kiedy ludzie je dostaną:) Jak dostaną to i tak odbiorą zabierając odpis coroczny na dziecko:)

To nie mój rząd. Czy Ty szanowałeś rządy PO? Tuska? Komorowskiego?:) Może szanowałeś rządy lewicy? Kwaśniewskiego?

Wg Kaczyńskiego ja nie jestem zdrowo myślący. Jestem gorszy sort. Normalnie szacunek się z tego człowieka, rządu wylewa:)

(IMG:http://0.s.dziennik.pl/pliki/7214000/7214416-sok-z-buraka.jpg)

astro? Czy te słowa świadczą o szacunku dla demonstrujących lub wyrażających inne poglądy niż kaczyński?

Kaczyński pod Trybunałem: "Cała Polska z was się śmieje, komuniści i złodzieje"

Początek tekstu to prezes a dokończył kto? Marszałek Brudziński:) Marszałek:)

http://wyborcza.pl/1,95892,19370333,dosc-d...chologowie.html

"Dość dzielenia i wykluczania, dość dzielenia Polaków". Psychologowie piszą do prezydenta i premier

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 17:54
Post #244

Dusza Towarzystwa

PO musi się pogodzić z przegraną. Naród nie chce PO, taki jest wynik wyborów.

Wolę silne, narodowe państwo od socjalistyczno - islamskiego kołchozu, jakie szykuje nam Unia.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.12.2015 - 18:40
Post #245

Dupa Towarzystwa

Ruchy narodowe czyli polska dla polaków? Anglia dla anglików. Czyli jakby zaczęto ostro lać polaków, wypędzać z Anglii to byś to rozumiał, tak?

Macierewicz już kiedyś rozwalił służby (WSI). Tak wygląda budowanie silnego Państwa?

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 19:31
Post #246

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 19.12.2015 - 19:40) *
Ruchy narodowe czyli polska dla polaków? Anglia dla anglików. Czyli jakby zaczęto ostro lać polaków, wypędzać z Anglii to byś to rozumiał, tak?

Macierewicz już kiedyś rozwalił służby (WSI). Tak wygląda budowanie silnego Państwa?

Nie rozumiem, o co Tobie chodzi?
Mylisz silne i zdrowe z niesprawiedliwym.
Pytanie jest proste, chcesz być Polakiem czy obywatelem komunistycznego eurokołchozu, którym rządzą Niemcy? Naród niemiecki jest aktualnie ślepy i głuchy - ma złamany moralny kręgosłup po wojnach.
Dlatego Merkel bez przeszkód prowadzi Zachód do zagłady.
Islamizacja Europy - to próba wykopania podstawy, na której wyrosła cywilizacja europejska.
PO ponosi winę za dojście do władzy ruchów narodowych w Polsce - ludzie się boją.
I dobrze, to znaczy,że nasz instynkt samozachowawczy jeszcze działa.
Nie wiadomo, czy Zachód da się jeszcze uratować.
Toczy się wojna o Europę!

+Quote Post
Foks
post 19.12.2015 - 22:19
Post #247

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja Rozumie Ziela i zgadzam sie z nim :) Kaczor to gejuch a nocne wypady służą do wprowadzenia języków obu panów jego kotu :)(IMG:http://media.wplm.pl/pictures/835x460/crop_center/upscale_True/path/pictures/2015/09/25/800/400/faktczol.jpg)

Ja wam gadam będzie dyktatura, i mały człowiek leczący swoje kompleksy z małym ego nie zmieniając nic pogrąży naród....

A fala uchodźców to tylko przykrywka by manipulować zasraną ludnoscią skłucic wszystkich i wprowadzić NWO:)

Killluminatiii!!!

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 22:42
Post #248

Dusza Towarzystwa

Nie można być lemingiem, trzeba myśleć:

https://www.youtube.com/watch?v=y8DOEi4fCr8

+Quote Post
Rokinon
post 19.12.2015 - 23:17
Post #249

Dusza Towarzystwa

"Kaczor to gejuch" . Chyba żyjesz w innym świecie - pedalstwo i lesbijstwo, to propaganda tęczowego PO ;>

+Quote Post
pigsonwings
post 20.12.2015 - 02:02
Post #250

haereticus

Notatnik

Zielarz brak mi słów, tracisz swoją energie umysłową na spinanie dupy w tematach politycznych, na forum o ooobeee. wtf

zielarz akwizytor Rysia Sfetru. Kaczor to Kaczor. Sfetru to Sfetru. Żal czytać te wypociny twoje polityczne. Sprana głowa.

Zrobił byś sobie jakąś piramidę a nie agitował na forach internetowych i dawał energie swoją cenną tym patologią partyjnym.

+Quote Post
rab
post 20.12.2015 - 03:45
Post #251

Dusza Towarzystwa

KOD-owcy
dlaczego nie protestowaliście gdy "wybuchały" kolejne afery z udziałem PO:
1) Afera taśmowa
2) Afera hazardowa
3) Afera wyciągowa
4) Afera stadionowa
5) Afera autostradowa
6) Afera stoczniowa
7) Afera AmberGold
8) Afera Elewarru
9) Afera z informatyzacją MSW
10) Afera z budową gazoportu w Świnoujściu/dostawami gazu z Kataru
11) Afera z budową elektrowni atomowej (od 5 lat trwa "wybieranie" lokalizacji, a zarząd specjalnych spółek bierze kasę)
12) Afera z opóźnieniem publikacji przez Rządowe Centrum Legislacji ustawy o rajach podatkowych
13) Grabież Polakom połowy oszczędności emerytalnych zgromadzonych w OFE (153 mld zł)
14) Wydłużenie obowiązku pracy (wieku emerytalnego) o 7 lat u kobiet i 2 lata u mężczyzn
15) Rozrost biurokracji (sto tysięcy nowych etatów)
16) Drastyczny wzrost zadłużenia kraju (z 530 mld zł do blisko 1 bln zł)
17) Podniesienie VAT-u na wszystko
18) Podwyższenie o 1/3 składki rentowej (ZUS) dla przedsiębiorców
19) Zamrożenie na 8 lat kwoty wolnej od podatku, kwot uzyskania przychodu oraz progów podatkowych
20) Podniesienie akcyzy na paliwo
21) Likwidacja ulg podatkowych (budowlana, internetowa)
22) Zmniejszenie o 1/3 zasiłku pogrzebowego
23) Wprowadzenie nowego podatku paliwowego - tzw. opłaty zapasowej
24) Nałożenie na Lasy Państwowe haraczu w postaci podatku od przychodu (a nie dochodu!)
25) Prace nad wprowadzeniem podatku smartfonowego i tabletowego
26) Prace nad wprowadzeniem podatku audiowizualnego
27) Przyjęcie zabójczego dla polskiej gospodarki pakietu klimatycznego
28) Zgoda na wprowadzenie do Polski GMO
29) Przyjęcie ustawy o ograniczeniu dostępu obywateli do informacji publicznej
30) Przyjęcie ustawy o ograniczeniu wolności zgromadzeń
31) Przyjęcie ustawy o "bratniej pomocy" (tzw. ustawa 1066)
32) Spuszczenie w sejmowym klozecie kilku milionów podpisów złożonych pod obywatelskimi inicjatywami referendalno-ustawodawczymi
33) Utajnienie raportu o nieprawidłowościach w ZUS do jakich doszło w latach 2008 - 2013
34) Próba nocnej zmiany Konstytucji RP, która umożliwiłaby sprzedaż Lasów Państwowych
35) Doprowadzenie do tragicznego stanu publicznej służby zdrowia (czekanie po kilka lat na wizytę u lekarza specjalisty)
36) Podpisanie z Rosją niekorzystnej umowy gazowej (najdroższy gaz w Europie)
37) Blisko 3-letni paraliż legislacyjny w sprawie wydobywania gazu łupkowego
38) Drenaż Funduszu Rezerwy Demograficznej
39) Wyprzedaż majątku narodowego za ponad 65 mld zł (w tym spółek strategicznych takich jak Azoty Tarnów);
40) Ograniczenie potencjału militarnego
41) Brak przemyślanej i suwerennej polityki zagranicznej
42) Wszechobecny nepotyzm i kolesiostwo (tysiące stanowisk opłacanych z publicznej kasy dla kolesi z Platformy "Obywatelskiej")

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 20.12.2015 - 08:09
Post #252

Dupa Towarzystwa

zielarz akwizytor Rysia Sfetru. Kaczor to Kaczor. Sfetru to Sfetru. Żal czytać te wypociny twoje polityczne. Sprana głowa.

Sprana? Moja sprana przynajmniej nie będzie Ciebie tak oceniała. Mam swój polityczny światopogląd i tyle. Ty mnie obrażasz co wskazuje, że też na swój sposób jesteś sprany. Nie politycznie a życiowo. Taka pisowska retoryka. Sprany, gorszy sort itd.

KOD-owcy
dlaczego nie protestowaliście gdy "wybuchały" kolejne afery z udziałem PO:

A gdzie Ty byleś i tysiące wyznawców sekty Kaczyńskiego? Trzeba było demonstrować. W czym problem:) RAB? Ile razy w ciągu 8 lat PO demonstrowałeś sprzeciw na ulicy?

Ja nie bylem radykalnym przeciwnikiem PO, ale jestem radykalnym przeciwnikiem PISU. Nie kumasz tego? Ty jesteś ogólnie przeciwnikiem, ale wolisz siedzieć w domu i psioczyć:)

Te punkty co wyliczyłeś tak samo odnoszą się do pisu i co? Będziesz siedział cicho bo wielbisz kaczora?

W dzisiejszym świetle wyjątkowo zabawny punkt:

Próba nocnej zmiany

:) PIS wszystko robi nocą:)

Wszechobecny nepotyzm i kolesiostwo

Ja pierdole. Jaki Ty jesteś stronniczy. Kto został szefem orlenu. Gość co umorzył długi Kaczyńskiemu PC. Jak czytam zarzuty dla PO a PIS jest niby cacy to dziwię się, że PIS tak szeroko pierze ludziom umysły.

http://natemat.pl/100153,dziwne-awanse-rod...tyczne-imperium

Dziwne awanse rodziny Jacka Sasina. Poseł PiS zbudował pod Warszawą polityczne imperium

PROSZĘ NIE PIERDOL i punktuj też pisiorów bo jest za co. Dwa lata rządzili, zapomniałeś?

DUDA kuźwa będzie pierdolił o 3 RP jako tej najgorszej i się wstydził za nią a co kurwa? Kavczyński premier i prezydent i rządy pisu to kiedy były???????

Nas przynajmniej na demonstracje nie trzeba autobusami dowozić:) Sami się organizujemy i sprzeciwiamy i na pewno jak będzie PIS demonstrował to nie będziemy dzwonić, że bomba jest podłożona:)

Kaczor to gejuch

To raczej pewne. Dlatego tak nienawidzi gejów. Co za problem mieć partnerkę życiową, żonę? Nie każdy musi wiadomo...ten jednak to ewidentny zakompleksiony gej bo nie może mieć oficjalnie partnera. Tłumi to w sobie i stąd chorobliwa żądza władzy i ta agresja. Mały, zakompleksiony guru sekty. Co mają w głowie jego wyznawcy to już temat dla specjalistów.

Błogosławione Twoje łono rab:)

zielarz akwizytor Rysia Sfetru.

Odniosę się do tego jeszcze bo wyszedłem na ulicę nie z woli jakiegoś polityka bo generalnie politycy grają w chuja, ale wyszedłem z własnej woli stary. To jest różnica i takie marne dolepianie mi jakiś zachowań nie zmieni faktu, że to co teraz dzieje się na ulicach to WOLNY wybór ludzi a nie polityczne demonstracje poparcia rządu PISU bo to jest szopka. Widziałeś kiedyś na świecie, aby ludzie popierali w demonstracjach aktualnie rządzącą władzę?????? Absurd i paranoja.

(IMG:http://bi.gazeta.pl/im/b9/36/12/z19097017Q,Krasowski_o_strachu_przed_PiS.jpg)

+Quote Post

448 Stron V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park