|
|
![]() ![]() |
22.12.2015 - 18:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jedni (PO) i drudzy (PiS) to pachołki ciemnych sił i złego żydostwa, nie ma sensu sie w to mieszać, to jest bagno i maskarada. Natomiast zawsze jakoś odczucie ogólne jest takie u usób, że PiS jest bardziej ''prawidłowy'' od Po. Myślę, że tak jest, ale różnica jest naprawdę malutka. Także... No jebać to, nie dajcie się wciągnąć w tą gierkę, tyle lat to się ciągnie, osoby które naprawde coś mogą zmienić jak Korwin, są po prostu odsuwane od władzy na wszelkie sposoby (dla mnie Kukiz to podstawiona osoba (choć o dobrych intencjach) żeby Korwina do sejmu nie dopuścić). O Petrach i innych nawet nei wspomne, bo to już jest dno dna. Ok, wystarczy, Hejo,
|
|
|
|
23.12.2015 - 01:00
|
|
|
Zielarz coś specjalnie dla Ciebie :D.
|
|
|
|
23.12.2015 - 09:40
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
dziw bierze ze młodzi mądrzy ludzie takimi gównami sie bawią.
Bawię to się z dziećmi a z pisem i tą dyktaturą Kaczyńskiego trzeba walczyć. Ci co mają to w dupie to trudno i tylko mnie dziwi, że ci co mają to w dupie najczęściej narzekają. http://natemat.pl/162345,kiedys-bronil-ksi...-praw-czlowieka Kiedyś zaciekle bronił księdza-pedofila, teraz PiS zrobiło go szefem komisji praw człowieka w Sejmie (dla mnie Kukiz to podstawiona osoba (choć o dobrych intencjach) Ten sam dobry człowiek mawiał, że jak zostanie politykiem to chce, aby pluć mu w twarz i mówić na niego szmata. Zatem to szmata, która o wielu polakach mówi per kurwa. Dla mnie to psychol, który zachłysnął się polityką i teraz pierdoli a skoro jest poryty na maksa to pierdoli jak mało kto. osoby które naprawde coś mogą zmienić jak Korwin, są po prostu odsuwane od władzy Kto zabrania ludziom na niego głosować???? Kto odsuwa go od władzy. Pierdolenie jakieś:) Bielik nie postrzegaj mnie przez pryzmat tego forum. Zobacz jak Ciebie tu czasem oceniano a ktoś Cię bliżej poznał? Zatem jak można kogoś oceniać skoro poznało się tylko wyrywek życia danej osoby? Przez takie ocenianie tworzą się podziały. Po mnie też tu potrafią pojechać a NIKT mnie nie poznał osobiście, ale prawie każdy jest tu niby na wyższych wibracjach:) Tak czy siak spokojnych świąt życzę wszystkim i mimo wszystko dobrego nowego roku życzy "kurwa":) |
|
|
|
23.12.2015 - 10:38
|
|
|
Nie może być anarchii w czasie wojny ( z islamem). Tylko silna, niezależna władza obroni polskie interesy w Unii-----> PIS.
Rozumieją to już nawet posłowie PO gotujący się do puszczenia swej macierzystej partii. 35 posłów PO nie brało udziału w głosowaniu na temat TK. Mają być ukarani za brak dyscypliny. Brak dyscypliny wyrobiony przez 8 lat rządów = nawyk. |
|
|
|
23.12.2015 - 15:51
|
|
|
To Polska toczy wojny z islamem, UE, Ruskimi i kim jeszcze?
Jeżeli ta UE jest taka zła to dlaczego PIS nas z UE nie wyprowadzi? Mielibyśmy spokój i bylibyśmy niezależni i pewnie w krótkim czasie stalibyśmy się mocarstwem i to nawet nuklearnym jakbyśmy pożyczyli broń jądrową od USA:) Ja akurat uważam, ze jedynym zagrożeniem jest PIS i u nich dyscyplina jest to fakt:) Kaczyńskiemu nikt nie podskoczy a wręcz przeciwnie. Tam jest wyścig kto mu bardziej dupę wyliże. Interesujaca reklama rządu jak choinkę przyozdabiają. Ziobro, Macierewicz, Błaszczak, Kempa...sama intelektualna śmietanka:) Ocieplenie wizerunku?:) Żenada roku:) (IMG:http://www.press.pl/img/news/www-data/news_51018_1450851355_big2.jpg) Andrzej Duda dla BBC: w Polsce manifestują głównie ci, którzy zostali odsunięci od władzy. Szczerze to nie wiedziałem, że byłem przy władzy:) Podejrzewam, że ktoś został odsunięty od władz umysłowych i dlatego tak daje się sterować. |
|
|
|
23.12.2015 - 17:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kukiz czy Korwin powinni występować np. w zawodach pluciu na odległość. Jeden i drugi byli by mistrzami a są planktonem politycznym a Korwin po dziesiątkach lat w polityce powinien być raczej grubą rybą:) (IMG:http://images.forwallpaper.com/files/images/9/96f5/96f5dfcf/1042006/cuspindo-guy-cereal-papel-parede-wallpapers-wallpaper.jpg) e tam. jesli kliczko zostal prezydentem kijowa a schwarzeneger kalifornii to jedynie powiem Ci "wiecej wyobrazni, |
|
|
|
23.12.2015 - 19:01
|
|
|
|
|
|
|
23.12.2015 - 20:16
|
|
|
Daj spokój. Wszędzie ten prokurator PZPR. Kuźwa kogo ten PIS faworyzuje. Komunistów z medalami zasług PZPR? Kpina z demokracji.
To skandowanie demokracja to już totalny odjazd:) Naginają, łamią prawo i generalnie wszystko mają w dupie i na koniec demokracja:) Pawłowicz na flagę UE mówiła szmata, ale oni szmatę robią z naszego kraju. Trochę głosów z tej zepsutej EE: Pierwszy wiceprzewodniczący Komisji Europejskiej Frans Timmermans wystosował w środę list do szefa MSZ Witolda Waszczykowskiego i m[b]inistra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry z wezwaniem do nieprzyjmowania nowelizacji ustawy o Trybunale Konstytucyjnym.[/b] Warszawa na kursie reżimów dyktatorskich. UE musi działać, by wywierać presję na Warszawę - mówi szef dyplomacji Luksemburga Po uchwaleniu przez Sejm nowelizacji ustawy o Trybunale Konstytucyjnym szef dyplomacji sprawującego prezydencję w UE Luksemburga Jean Asselborn przestrzegł w środę w wywiadzie dla Reutersa polski rząd przed "drogą ku dyktaturze". - Komisja Europejska, Parlament Europejski, a jeśli trzeba Rada UE muszą działać - stwierdził. W Austrii z zaniepokojeniem obserwowane są zmiany dotyczące polskiego Trybunału Konstytucyjnego - powiedział w środę austriacki prezydent Heinz Fischer w rozmowie z agencją APA. Europejskie biuro ONZ ds. praw człowieka zaniepokojone sytuacją w Polsce PIS wie jak wypromować swoją "demokrację":) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/-cxmXUM0nEQo/VAbSC4-1OFI/AAAAAAAAU7E/htxa5xriiKo/s1600/konserwatywna%20sĹowiaĹska%20krew.jpg) (IMG:http://m.natemat.pl/596650c118757b7d911d65b70774f665,640,0,0,0.jpg) Dobry tekst do Kukiza skierowany: Nie wiem, co kumasz z tego, co się w Polsce dzieje i ku czemu idziemy za twoją, między innymi, sprawą. Bardzo wątpię, żebyś mnie uważnie czytał i słuchał. Pewnie moje zdanie specjalnie cię nie obchodzi. Ale pomyśl sam i porozmawiaj z tymi, których kochasz i szanujesz. Idą święta. Będzie dobra okazja, żeby pomyśleć i porozmawiać o tym, czym jest nienawiść i co z niej może wyrosnąć, gdy ją tak obnoszą i sieją tacy ważni politycy, jak ty. Bo już nie jesteś wentylem. Teraz jesteś motorem. http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,J...,wiadomosc.html |
|
|
|
24.12.2015 - 09:47
|
|
|
Unia należy do Niemiec. Jeśli Niemcy się żalą , to znaczy,że odzyskaliśmy niepodległość.
Zwyciężyliśmy żydokomunę. Oskar żydowskiego hollywood dla "Idy" nie wystarczył. Kto pamięta z historii,że to nie Niemcy ale Żydzi pakowali do pociągów jadących do obozów zagłady swoje żydowskie żony, rodziny i dzieci? Judenratz. Wśród morderców była nie tylko policja żydowska ale także lekarze żydowscy. Prawo żydowskie pozwala żydom zabijanie własnych, rodzin i dzieci po, by mogli przetrwać. To straszny naród. http://wiadomosci.wp.pl/lbid,10541,title,S...PiS,nazywo.html |
|
|
|
26.12.2015 - 12:01
|
|
|
PIS zostanie rozliczony i to szybko za łamanie prawa i marionetkowe rządy.
To co działo się z głosowaniem w senacie to nawet żydokomuna by nie wymyśliła. Legalne głosowanie przegłosowali jeszcze raz:) Przeliczyli się i typkowie z PISU nie byli na głosowaniu i przegrali jednym głosem:) Zaskoczeni spanikowali i przegłosowali nieważność pierwszego głosowania. Syf do potęgi. Kolesie Kaczora wszystko dla niego zrobią i to jest pojebane. Lojalność dla kaczora ponad prawem to właśnie Kaczyzm:) Przewodniczący Marek Ast zarządził głosowanie nad wnioskiem. 12 posłów opowiedziało się za ogłoszeniem przerwy, zaś 11 przeciw. Wówczas poseł Ast stwierdził, że ogłasza 5-minutową przerwę. Posłowie .Nowoczesnej przypomnieli jednak, że zgodnie z wnioskiem przegłosowano przerwę w obradach do 7 stycznia. Wybuchła awantura. Posłowie PiS zażądali powtórnego głosowania. Argumentowali to tym, że "głosowały osoby nieupoważnione". Miały nimi być, jak stwierdzono, parlamentarzyści nie będący członkami Komisji Ustawodawczej. Przeciw takiej decyzji zaprotestowała opozycja, argumentując, że nic takiego nie miało miejsca. - Wszystko jest nagrane - wskazywała opozycja. Posłowie PO donoszą na Twiterze, że powodem przegranej w głosowaniu, była nieobecność części posłów PiS na sali obrad. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Awa...,wiadomosc.html To właśnie KACZYZM:) |
|
|
|
27.12.2015 - 13:19
|
|
|
Tusk, Merkel, reszta zdradzieckiej, lewackiej Europy słowami niemieckiego dziennikarza
Ostrzeżenie: https://www.youtube.com/watch?v=zpCcYUCDBtA Nowy polski rząd i reszta europy wschodniej musi wprowadzić rządy mocnej ręki! Potem uwolnimy zachodnią europę! I oby Trump wygrał wybory w USA. |
|
|
|
27.12.2015 - 13:26
|
|
|
Rządy typu "putinowskiego"?:) Rewelka:) W sumie podejście do ludzi kaczora czy putina bardzo podobne czyli wywalone na maksa:)
Ciekawe kiedy pierwsi dziennikarze będą zsyłani do robót przymusowych albo po prostu zabijani. Wg mnie to kwestia czasu. Kaczor jest zdolny do wszystkiego bo wie, że jak teraz straci władzę to już na zawsze i dlatego zabezpiecza się z każdej strony, aby rządzić do śmierci jak putin a Ziobro teoretycznie mu to ma zapewnić. Różnica jest taka, że ludzie w Rosji nie mają szans obalić putina, ale w polsce jest to możliwe i niebawem kaczor się o tym przekona i żadne 500zł tego nie zatrzyma. Swoją drogą to absurd, aby 500zł dostawali biznesmeni i ludzie mega bogaci i apelowanie do nich, aby byli przyzwoici i nie brali tej kasy to już totalna lipa. Skoro dają to dlaczego mają nie brać? |
|
|
|
27.12.2015 - 13:39
|
|
|
Polska stała się wreszcie wolna. Tak wygląda "wolny zachód" - za moje antyimigranckie posty w Niemczech mógłbym dostać karę 5000 Euro lub 120 dni aresztu:
https://www.youtube.com/watch?v=0vdxc7BSYAU Czeski prezydent mówi w końcu prawdę: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/milosz-zem...-inwazja/3l8fkw Wschodnia europa odzyskuje niepodległość! |
|
|
|
27.12.2015 - 14:17
|
|
|
Co teraz możesz więcej zanim nie byłeś wolny czyli te kilka miesięcy temu jeszcze? Jakie widzisz korzyści?
Czesi co pokazuje historia to bardzo waleczny naród i warto brać z nich przykład:) Co tam, że samych polaków poza granicami kraju jest 20 milionów:) Jak widać jedni mogą migrować a inni nie. |
|
|
|
27.12.2015 - 14:36
|
|
|
Co teraz możesz więcej zanim nie byłeś wolny czyli te kilka miesięcy temu jeszcze? Jakie widzisz korzyści? Czesi co pokazuje historia to bardzo waleczny naród i warto brać z nich przykład:) Co tam, że samych polaków poza granicami kraju jest 20 milionów:) Zadajesz niewłaściwe pytanie. Polska w rękach lewaków dążyła do całkowitej utraty suwerenności. Tylko zmianie rządów zawdzięczamy, że nie jesteśmy już na "zielonej wyspie" i możemy bez strachu wypowiadać się na forum. Ba możemy wciąż bez strachu chodzić po ulicach! Europa zachodnia i Ameryka nie ma już tego luksusu! Ostatnim ratunkiem dla narodowej Ameryki jest Trump. Paradoksalnie Amerykanie są w gorszej sytuacji ,niż europejczycy. - inwazja latynosów - inwazja czarnych -inwazja islamistów https://www.youtube.com/watch?v=QK31IpySEEo Lewactwo zagarnęło w Polsce władzę i media. Dlaczego nie zniewoliło narodu? Bo w 98% Polska jest homogenicznym społeczeństwem i nie chce, jak to zrobiły zachodnie społeczeństwa, popełnić narodowego samobójstwa. PO zawdzięcza porażkę tylko i wyłącznie Merkel! Murzyni w USA częśc II: https://www.youtube.com/watch?v=82y3intJPs4 |
|
|
|
27.12.2015 - 16:49
|
|
|
Paradoksalnie Amerykanie są w gorszej sytuacji ,niż europejczycy.
- inwazja latynosów - inwazja czarnych -inwazja islamistów Czy przypadkiem Europejczycy nie dokonali pierwsi inwazji na amerykę i czy nie oni pierwsi wybijali miejscowe plemiona np. przez Hernana Corteza? Teraz rzeczywiście dochodzi do ogromnego i co gorsze niekontrolowanego napływu "obcych", ale nie ma to nic wspólnego z agresją i zagarnianiem terytoriów. Ukazywanie np. gwałtów przez "obcych" to manipulacja bo wskazuje jakoby to europejczycy nie gwałcili, mordowali itd. Jestem przeciwny powstawaniu dzielnic muzułmańskich i stawianiu meczetów i stwarzaniu tym samym enklaw :obcym", ale nie demonizujmy. |
|
|
|
27.12.2015 - 17:01
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Astrologos nie kompromituj się plz.
Polska nie jest homogenicznym krajem, jako że przez wieki była jedynym krajem w Europie, który otwarcie przyjmował i tolerował wszelkich uchodźców, zbiegów, imigrantów i innowierców. W Polsce ok. co drugi/trzeci Polak ma pochodzenie żydowskie, w dodatku płyną w nas wartkim nurtem geny Wikingów, Szwedów, Mongołów i Tatarów. Co do ameryki, to jest ona wynikiem inwazji chrześcijan i jakoś Ci to nie przeszkadza... A jeśli masz jakieś uprzedzenia do innego koloru skóry, czy też włosów i oczu, to może warto zrobić rekonesans tego, co Ci siedzi w umyśle i sercu. Pozdro. |
|
|
|
27.12.2015 - 18:09
|
|
|
Dokładnie. Skoro teraz astrologos tak się jarasz słowami prezydenta czech, który mówi, aby uchodźcy Ci młodzi zwłaszcza walczyli z ISIS to przypomnijmy sobie dlaczego np. Praga tak ładnie się zachowała bo? Tacy byli waleczni podczas wojny??? To klasyczny rechot historii. Ci co potrafili się tylko poddawać teraz karzą innym walczyć.
Ja zagrożenia te największe dla naszego kraju nie widzę z jakiegoś napływu z zewnątrz tylko widzę w wewnętrznych utarczkach, podziałach na np. lepszy i gorszy sort... Chodzę na te manifestacje KODu i będę chodził. Co słyszę? Jestem komunistą i złodziejem. Z jakich ust to słyszę? Polaka. To jest zagrożenie. Taki Kukiz dedykuje mi piosenkę i jestem kurwą:) Kukiz patriota taki wielki a co robi? Wyzywa swoich:) To jest patologia. Polak polaka w łyżce wody by utopił. Ja to wymyśliłem? Nie można upraszczać pewnych zagadnień. Zwłaszcza tak złożonych jak sytuacja z uchodźcami. |
|
|
|
27.12.2015 - 18:59
|
|
|
Dokładnie. Skoro teraz astrologos tak się jarasz słowami prezydenta czech, który mówi, aby uchodźcy Ci młodzi zwłaszcza walczyli z ISIS to przypomnijmy sobie dlaczego np. Praga tak ładnie się zachowała bo? Tacy byli waleczni podczas wojny??? To klasyczny rechot historii. Ci co potrafili się tylko poddawać teraz karzą innym walczyć. Ja zagrożenia te największe dla naszego kraju nie widzę z jakiegoś napływu z zewnątrz tylko widzę w wewnętrznych utarczkach, podziałach na np. lepszy i gorszy sort... Chodzę na te manifestacje KODu i będę chodził. Co słyszę? Jestem komunistą i złodziejem. Z jakich ust to słyszę? Polaka. To jest zagrożenie. Taki Kukiz dedykuje mi piosenkę i jestem kurwą:) Kukiz patriota taki wielki a co robi? Wyzywa swoich:) To jest patologia. Polak polaka w łyżce wody by utopił. Ja to wymyśliłem? Nie można upraszczać pewnych zagadnień. Zwłaszcza tak złożonych jak sytuacja z uchodźcami. Jesteś socjalistą to pewne. Żyjesz w bańce, żyjesz utopią.W życiu nie ma i nigdy nie będzie równości, chyba,że kosztem wolności -> komunizm. Nie ma czegoś takiego, jak równość cywilizacji. Indianie biegali z listkiem figowym w krzakach 200 lat temu i biegają w rezerwatach do dziś. Jestes socjalistą ale tylko deklaratywnym, generalnie masz w dupie inne nacje, bo musisz dbać o siebie i o swoją rodzinę i to jest normalne. Czy to znaczy,że jesteś rasistą? Nie. Nie chcesz by ciapaty zgwałcił Ci zonę i córkę i nie wstydź się tego, to jest normalne. Jesteś Polakiem, nie wstydź się tego, bądź dumny! Żyjesz w demokratycznym kraju - możesz codziennie uczestniczyć w demonstracjach KOD! Co za fantastyczny kraj! Możesz lać lewacką wodę na forach i co? I nic! Nikt nie zetnie Tobie za to głowy w imię allaha. Szanuj Polskę. Polska wybierając PIS, mówi nie dla islamu, nie chce utraty narodowej tożsamości, nie chce reżimu autokracji z UE. Przepowiednie dotyczące Polski są jasne i świetlane. Polska jako Polska pokaże Europie drogę do wolności! I jeszcze raz,żeby otworzyć oczy lewakom: https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc |
|
|
|
27.12.2015 - 21:52
|
|
|
|
|
|
|
27.12.2015 - 22:04
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Astrologos, przypominasz ślepego machającego przed sobą w złości rękoma.
Co ma lewica do tego, co mówisz? Używasz słowa lewak, jak jakaś obraza i niezależnie od kwestii, wyciągasz ten epitet. Jeśli takiś cięty na lewicę, jestem otwarty na walkę na konkretne argumenty, bez docinek. Zanim wydasz negatywną ocenę nt. Indian zważ, że Indianie ogólnie zdają się być bardziej duchowo i mentalnie rozwinięci, niż dzisiejsza "cywilizacja". Biegali w rezerwatach/gettach, bo okrutny biały człowiek z "cywilizacji" zajął siłą ich kraj i zamknął w klatkach. Pewien Indianin mądrze skomentował tą sytuację, że zanim biały człowiek przybył "przynieść rozwój i prosperity", Indianie żyli spokojnie, codziennie chodzili z przyjaciółmi na polowania, kąpali się w przeczystych wspaniałych rzekach i jeziorach, patrzyli w rozgwieżdżone niebo, zajadali się zdrowym i smacznym jedzeniem, a wieczorem gdy wracali z polowania czekały na nich opowieści przy ognisku i kobiety ;) Żyć nie umierać normalnie. I powiedz mi, gdzie tu biały człowiek przyniósł niby dobrobyt???????????????????????????????????????? To, że Ty Astrologos masz w dupie innych, nie znaczy że inni też tak mają, więc tego nie wciskaj innym. Co najwyżej mogą mieć w dupie Ciebie, widząc Twoje do nich podejście ^^. Rozgraniczasz tak, jakbyś nie chciał, by "ciapaty" zgwałcił Ci żonę i córkę, ale Polak już może? x) Nie rób więc manipulacyjnej propagandy. Nikt nie chce, by ktokolwiek komukolwiek gwałcił kogokolwiek. I przy tym wcale nie trzeba nienawidzić kogokolwiek, a już na pewno nie wszystkich, albo ogółu. Nie zmuszaj nikogo do bycia dumnym z czegoś. Może kogoś nie obchodzi zabawa w podziały. Może ktoś czuje się obywatelem Ziemi. Może ktoś jest świadom, że gdyby urodził się w kraju obok, to byłby jego obywatelem, więc bez sensu hejtować obywateli innych krajów, tylko dlatego, że się w nich urodzili. Dzisiaj żaden kraj nie jest odseparowany od innych i każdy kraj zawdzięcza sporo innym krajom. Nie bądź więc bucem, egocentrykiem i narcyzem. To, że jeszcze w tym kraju nikt nie ścina głów ot tak, nie znaczy że wszystko w nim jest dobre i jak należy. Polska nie wybrała PiS. Wybrała większość z połowy obywateli, która w ogóle poszła do urn wyborczych. Zaś ta część obywateli wybrała PiS z różnych powodów, niekoniecznie tych, które wymieniłeś. Co więcej rządzenie państwem nie ogranicza się do aspektów wymienionych przez Ciebie i jeśli nawet społeczeństwo w pewnej kwestii pragnie tego i owego, a PiS im to daje, nie znaczy że PiS dostanie wolną rękę w działaniu wbrew społeczeństwu w innych kwestiach. Przepowiednie... Poczytaj Ty się. Może weźmy na tablicę wizję dominacji aryjczyków... Ablo hmm, posłuchajmy Treheblova i zacznijmy nienawidzić i tępić wszystkich niesłowian... Co? -.-' Co chcesz przekazać przez ten zamieszczony filmik? Że wszyscy o czarnym kolorze skóry są źli? A czy gdy pójdziesz we wtorek w południe do warzywniaka i zastaniesz go otwartego, to czy znaczy to, że jeśli pójdziesz w niedzielę o 19, tak samo będzie otwarty? Więc i ja coś wkleję, by otworzyć oczy zaślepionym w strachu i nienawiści: Oto, jaka nienawiść, zło i zacofanie sączy się od czarnoskórych... I tu też sporo czarnych widzę... A ta piosenkarka z kolei jest pochodzenia indyjsko-algiersko-kambodżańsko-egipskiego... A Freddie Mercury, właściwie Farrokh Bulsara, pochodzi z Indii... Ketevan Melua (gruz. ქეთევან მელუა) pochodzi z Gruzji i nie wygląda na rudowłosą brytyjkę o jasnej karnacji... A i tu widzę ciemną karnację... A i zapomniałbym o "żółtkach"... Może trochę mocno poszedłem w stronę muzyczną, ale to przecież ewidentny przykład, jak te wszystkie inne rasy są zacofane, okrutne, ochydne i psują nam naszą wspaniałą doskonałą cywilizację :D x) Puknij się Astrologos w nos. A tak dla kontrastu, oto co "cywilizowani oświeceni, dobroduszni" biali ludzie czynią innym: (IMG:http://3.bp.blogspot.com/-iXeV21W7rYI/Vj-JRu_JvwI/AAAAAAAAfTc/ZOfUT34844I/s1600/563250f6981e8_p.jpg) (IMG:http://bi.gazeta.pl/im/6d/07/11/z17855341Q,Zniszczone-budynki-Aleppo-w-polnocnej-Syrii--W-pia.jpg) Myślę, że więcej zdjęć nie trzeba, zainteresowany łatwo znajdzie... Wydaje mi się, że gdyby Twoje dzieci ktoś bombardował, to byś go zbombardował stokroć mocniej... Nie wolno uogólniać. Twoje ataki są ślepe i skierowane nie tam, gdzie trzeba i nie mają żadnej skuteczności w rozwiązywaniu rzeczywistych problemów. Światopoglądowo nie jesteś pod tym względem lepszy od tych z południa, którzy swą złość i nienawiść wyładowują na kim popadnie tutaj... Elo. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |