|
|
![]() ![]() |
16.01.2016 - 19:32
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ty Bielik pewnie jak Kaczor zamiast walczyć spałeś do 12 co??:) Brawo Ty:)
Beatka? Marionetka. Duda. Marionetka...i rzesza fanatyków:) Ktoś musi walczyć, aby inni mogli się opierdalać:) |
|
|
|
16.01.2016 - 20:00
|
|
|
Pisowskie metody:
Jadwiga Staniszkis płaci za krytykę PiS. Prawicowy serwis oskarża ją o współpracę z SB |
|
|
|
16.01.2016 - 20:57
|
|
|
PISowskie szczekaczki jakoś nie potrafią się tak organizować:)
LISTA MIAST KTÓRE MANIFESTUJĄ 23 STYCZNIA: 1. BIAŁYSTOK - 12:00, Rynek Kościuszki, "Białystok za Demokracją bez Inwigilacji" 2. BIELSKO-BIAŁA - 12:00, Plac Chrobrego 3. BYDGOSZCZ - 12:00, Stary Rynek, "Bydgoszcz dla Demokracji i Wolności" 4. CZĘSTOCHOWA 5. ELBLĄG - 12:00, Pomnik Ofiar Grudnia 1970 - plac Solidarności, "Elbląg dla demokracji nie inwigilacji" 6. EŁK - 12:00, Park Solidarności od strony ul. Armii Krajowej, "Czerwona kartka dla rządu" 7. GDAŃSK 8. JELENIA GÓRA 9. KATOWICE 10. KIELCE - 12:00, ul. Sienkiewicza przy pomniku Sienkiewicza, "Świętokrzyskie przeciw ACTA-bis" 11. KŁODZKO 12. KONIN - 12:00, ul. Dworcowa koło zegara 13. KOSZALIN, 12:00, Rynek Staromiejski 6/7 14. KRAKÓW 15. LEGNICA - 12:00, Rynek, naprzeciwko teatru, "Obronimy wolność i demokrację" 16. LUBLIN - 12:00, przemarsz, start ul. Radziszewskiego sprzed akademików, "W obronie Twojej wolności" 17. OLSZTYN - 12:00, Stare Miasto 18. OPOLE - 12:00, Rynek - Ratusz, "W obronie Twojej wolności" 19. POZNAŃ - 12:00, plac Adama Mickiewicza, przemarsz pod Urząd Wojewódzki, "Poznań dla wolności i demokracji" 20. RZESZÓW - 12:00, Rynek, "W obronie Twojej wolności" 21. SIEDLCE - 12:00, pikieta przed Urzędem Miasta 22. TARNÓW 23. TORUŃ - Rynek Staromiejski, "Toruń dla Demokracji i Wolności" 24. WARSZAWA - 12:00, Aleje Ujazdowskie 1/3 (pod siedzibą KPRM), przemarsz trasą: Plac na Rozdrożu, Al. Ujazdowskie, Plac Trzech Krzyży, Rondo de Gaulle'a, Nowy Świat, Krakowskie Przedmieście, Pałac Prezydencki, "W obronie Twojej wolności" 25. WROCŁAW - 12:00, Plac Solny, "ACTA BIS - robi PiS" 26. ZAKOPANE - 11:00 spacer do Kuźnic |
|
|
|
16.01.2016 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie wiem ilu jest tu rodziców na tym forum.
Tak aktualnie wygląda polityka wychowywania małych dzieci w seksualności w Niemczech. Dlatego PO, Nowoczesna i KOD, jako zagrozenie dla Polski powinny być trzymane z dala od życia publicznego https://www.youtube.com/watch?v=yS7HBNCPPQ0 |
|
|
|
16.01.2016 - 22:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tylko będąc sam umiem rozwiązywać problemy, w tłumie zawsze ubieram maski. Jedno wiem, że jakby spotkać panią premier w poza to nie umiała by już tak intonować głosu, czy naprawdę tak trudno zobaczyć brzytwę, może nam tej brzytwy trzeba. Zielu zobacz schował się karakan przy wyborach i wylazł w koncu, teraz znowu jak jest problem to się chowa, wysyła panią premier i pana prezydenta.
|
|
|
|
16.01.2016 - 22:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy naprawdę to zagraża kapitalizmowi? Giełda na Węgrzech 150 procent do góry w ostatnim roku, znaczy to tyle że w poprzednich latach były wielkie straty, inwestorzy to pieniądz, ratig obniżony znaczy tyle że niebezpiecznie jest inwestować w nas, dotacji już nie wycofają na szczęście, jestem numizmatykiem, za czasów komunizmu Piłsudski był przedstawiany jak, zły, w takie emocje go ubierali, żeby sie tylko nie okazało że..., historie znam z monet, złotówka traci znowu na wartości może nie 10zł na 10 000 ale historia lubi się powtarzać. Co o tym myśleć?, wtedy pokonaliśmy komunizm.
Ps. Czy wielki wizjoner Piłsudski by na to pozwolił ??? |
|
|
|
16.01.2016 - 22:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
16.01.2016 - 22:24
|
|
|
W 1854 roku u nas panowała kopiejka, jak was w tych książkach uczyli kiedy Polska była nie zależna?, gospodarka to to co powinni nam otworzyć a oni chcą młodym zablokować na 10 Lat po studiach wyjazd za granice bo będą płacić ,następny beznadziejny pomysł i zła zmiana. Dojebać biednym studentom kredyt nie opłacony i to, jeżeli młodzi będą dobrze wykształceni to pracodawca za to zapłaci ale gdzie i kiedy ma się nauczyć? Bardzo dobrze że wyjeżdżają i się uczą, wracają z kapitałem i zakładają firmy. Jak podnieść gospodarke?, namówić ich żeby wrócili, a wszystkie media psioczą na polske. Boje się o swoje pieniądze. Rating moim zdaniem słuszny.
Ps. Ułatwić zakładanie firm, dawać duże dotacje, nie podatować ich przez 3 lata. Dać czas żeby urośli. Edit: Taki pomysł już był z marketami chyba przespałem:D |
|
|
|
16.01.2016 - 22:47
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przydał by się teraz taki Piłsudski i jego kompania, żeby wejść i rozgonić to towarzystwo, alle tamta Polska inaczej funkcjonowała, a teraz ludzie są zbyt przeżarci korporacjami i życiem na usługach. Polska a nawet Europa to jest ten system kapitalistyczny, jego nie istnienia było by równe z totalnym krachem. Nie stanie się to na pewno w przeciągu następnych 60-100 lat.
Tyle że Piłsudski i masoni z PPS i ich 26' to nie byli ci dzisiejsi pseudo masoni bankowcy. Wtedy jeszcze były ideały, był Plan i był skok Polski w latach 26- 38'.... koniec - Polska padła w 39' finito... Zielarz czy ty jesteś ślepy?? NOwoczesna i PO jest powszechnie znienawidzona, naprawde tego nie widzisz??? to że macie jeszcze te 15-20% to nic nie znaczy, ludzie wiedzą że Petru to sztuczny produkt ratunkowy postPOwski.... Lis i jemu podobni też są powszechnie znienawidzeni... co ty ćwiczysz w ogólne na tym forum. Myślisz że ja jestem zwolennikiem Kaczora i jego KAtolickiej Mafii - nieee ale ich czas też w końcu przeminie (mam nadzieje że opodatkują te chujowe markety i zagraniczne lobby w PL maksymalnie jak na konserwy przystało), to że Polacy ich teraz wybrali to tylko dlatego że PO przegieło pałe jak nikt inny wcześniej, skoro PIS dostał władzę na wyłączoność... Twoje spamowanie jest żałosne ale rób jak uważasz, każdy może sobie pisać to co chce.... oglądnij |
|
|
|
16.01.2016 - 23:01
|
|
|
Pigs zaprzecz tylko że nie głosowałeś na prezydenta Dude i premier Brzytwe, a ten trzeci to jakby z ksieżyca się pijawił, moim zdaniem powinni go wyjebać:)
Ps. Osobowość paranoiczna, dość biedna widząca wszędzie wrogów. Już Hitler i Stalin propagowali zagrożenie z dwóch narodów. Propagada w internecie jaką stosuje Pis za moje pieniądze nie podoba mi się. Demokracja to możliwość nie zgody z panującą władzą, jaka to demokracja? |
|
|
|
16.01.2016 - 23:03
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie głosowałem na nich :)
W Prezydenckich na Kukiza a w parlamentarnych w ogóle, bo nie uznaje tej choroby. Dla mnie powinno wrócić system quasi-plemienny. Może po jakiejś apokalipsie, nie w tym życiu i nie na tej planecie :) |
|
|
|
16.01.2016 - 23:07
|
|
|
Ktoś na tym i tak zarobi, aby była to Polska
Ps. Przepraszam Pigs ze bylem dla Ciebie kiedyś nie miły. |
|
|
|
17.01.2016 - 00:15
|
|
|
Spoko masa nie pamiętam :) wszystko tam ma jakiś subiektywny powód. pozdro
|
|
|
|
17.01.2016 - 08:08
|
|
|
Pigs na KUKIZA głosowaeś??? To jest żenada dopiero:)
Jak zostanę politykiem to naplujcie mi w ryj i mówcie do mnie szmato Brawo PIGS... Brawo:) CO do Nowoczesnej to mow sobie co chcesz bo Twoje zdanie nie ma znaczenia. Lepiej skomentuj słowa Kukiza:) Pewnie nie masz jaj, aby to skomentować, co:) Jak dla mnie to Ty Pigs udajesz świadomego, ale głosując na Kukiza udowodniłeś, że jesteś typowym leszczykiem, który myśli, że głosuje na kogoś poważnego??:) Jesteś tak samo świadomy jak Kukiz poważny:) |
|
|
|
17.01.2016 - 08:16
|
|
|
Co do mojego spamowania to wrzucam tylko linki do zachowań, decyzji PIS.
Masa widzi te marionetkowe rządy a Ty zamiast oczu nie wiem co masz. Wolę, aby powróciło PO z Nowoczesną, aby tylko PIS nie rządził. Dla Ciebie to obojętne, ale skoro KUKIZ Cię przekonuje to spoko. Fajne też są ataki na KOD. Takie szczekaczki pisowskie jak astrologos ukazują, że KOD w ciągu kilku miesięcy stał się mocno widoczny. Struktury się rozrastają a przeciwnicy PO to kuźwa lenie i śpiochy...przez 8 lat rządów PO cicho siedzieli...patrioci jak z koziej dupy trąba. Masa...Kaczyński raz został usunięty. Teraz boi się utraty władzy. Stąd walka z trybunałem i próba zmiany ordynacji wyborczej. To mały dyktator otoczony małymi sługusami a na końcu są ich wyznawcy pokroju astrologusa co za pierwszych rządów PIS dziećmi byli i gówno pamiętają. |
|
|
|
17.01.2016 - 08:52
|
|
|
Błaszczak (PIS): Sytuacja gospodarcza w Polsce jest bardzo dobra!
Kilka miesięcy temu byliśmy ruiną??:) Takie słowa to najlepsza wizytówka dla PO:) Brawa dla tego Pana:) |
|
|
|
17.01.2016 - 09:38
|
|
|
Rządy PiS: Duma i wstyd
Sukces PiSu ma swoje źródła w gwałcie na na polskiej duszy. To, czego wczoraj polska prawica się wstydziła, dziś staje się przedmiotem jej dumy. Jak do tego doszło? Jarosław Makowski tłumaczy to przypominając przypowieść o lisie ks. Józefa Tischnera http://opinie.newsweek.pl/rzady-pis-2015-1...y,377559,1.html |
|
|
|
17.01.2016 - 12:44
|
|
|
Coś pozytywnego wreszcie bo tylko ten PIS i PIS...:)
KOD we Wrocławiu:) Garstka zmanipulowanych. Skoro to tylko garstka to o co tyle szumu??:) (IMG:http://i.iplsc.com/-/0004XRBXQYM9EA77-C322.jpg) |
|
|
|
17.01.2016 - 13:00
|
|
|
Garstka w Poznaniu:
(IMG:http://bi.gazeta.pl/im/83/8d/12/z19453059Q,Demonstracja-KOD-w-Poznaniu--9-stycznia-2015-r-.jpg) |
|
|
|
17.01.2016 - 13:28
|
|
|
|
|
|
|
17.01.2016 - 13:52
|
|
|
CYTAT Wolę, aby powróciło PO z Nowoczesną, aby tylko PIS nie rządził. No i to jest właśnie ta "obrona demokracji" Unia chce pociągnąć nas na dno, ale to nie jest ważne. Nawet niemieckie media nawołują do manifestacji w Polsce, ale to nie jest ważne. PO (jak każdy) też zmieniała skład TK, ale to nie jest ważne. Tusk "sprzedał" Polskę, ale to nie jest ważne, niech PO wraca. Przez 8 lat rządów PO lekkim chu***m wybuchło z 50 afer, ale to nie jest ważne, niech PO wraca. Nie ważne że teraz są większe zagrożenia, ważne jest to żeby obalić Kaczyzm... sic! "Lewaccy terroryści tolerują wszystkich, nawet islamistów, ale nie osoby o innych poglądach" (IMG:http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/145060682311300574125.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |