|
|
![]() ![]() |
25.10.2016 - 15:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Polsce to nie grozi! Kilka rodzin było już w Polsce i po kilku nocach spierdolili do Niemiec! Trzymajmy się faktów! Wielu z uchodźców to patologia. Dzicz. Racja. Nie można jednak generalizować. Chrześcijanie tacy świeci? Mało to chrześcijanizm narobił syfu na świecie? Ile to poganek spalili żywcem? Taka krótkowzroczność nie jest obiektywna. Rok 2025, Wrocław. Wywiad z Zielem. "Udało mi się pokonać rasizm Polaków. Teraz jestem wolnym wyznawcą Allaha i mogę robić, co chcę. Chciałbym złożyć w ofierze swoją rodzinę w podzięce. Podajcie maczety bracia." (IMG:https://euroislam.pl/app/uploads/2015/03/pimpek-debil-660x350.jpg) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:02
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja jestem słowianinem i mam długie włosy. Wg takiego kogoś jak Ty jestem pedałem tylko dlatego bo mam długie włosy.
Ty widząc Cię na zdjęciu profilowym możliwe, że masz muzułmańskie korzenie. Mi to nie wadzi, ale pewnie lustra w domu nie masz bo słowianina byś w nim nie dostrzegł. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:02
|
|
|
Ziele , użyj tego i wszystko stanie się jasne: (IMG:http://www.sylwiapartus.republika.pl/2039567377.jpg) Ja nie wiem, co to jest, mam w tym miejscu zwieracz i używam go intensywnie rozświetlając to forum mądrościom młokosie synku:) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:06
|
|
|
(IMG:http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_AdXDn1ZeV8XK8eq1EN6UD7oZdjdqNYop.jpg)
Ja jestem Słowianinem i mam długie włosy, co widać na tym moim zdjęciu. Mam w domu lustro i patrząc w nie badam sobie korzenie. Mam wielki, twardy, słowiański korzeń, tylko nie w tym miejscu, co inni Słowianie. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:06
|
|
|
To prawda że chrześcijaństwo ma wiele zbrodni i krwi na rękach.
Ale wygląda na to, że się jakoś "ucywilizowało". To znaczy ludzie w Europie pokazali im gdzie ich miejsce. Wprowadzono sporo praw cywilnych, regulujących postępowanie chrześcijańskiej dziczy. Jest rozdział kościołów od państwa, bynajmniej w krajach zachodu. W islamie nie ma żadnego rozdziału na prawa państwowe, jest tylko szariat i koniec. Jasne że mi się nie podoba że tyle Polek jest gwałconych. W islamie to w zasadzie każda kobieta jest gwałcona przez własnego męża. Wydają za mąż dziewczynki 1o-12 letnie za starych dziadów. Nie przytaczaj mi tu Zielu statystyk z przestępstw rodaków. Wiem że różowo nie jest. Ale jak napisał astro, po cholerę dodawać jedną bidę do drugiej ? Jak mam jednego męża drania, to po cholerę mi drugi ? Mamy tu u nas kupę rodzimych fanatyków różnej maści, to jeszcze nam potrzebni obcy ? Dawno nie byłam w Warszawie, jakieś 8 lat temu. Więc nie wiem jak wyglądają tam na co dzień ulice, czy dużo tam kolorowych ? Jest tu ktoś ze stolicy ? |
|
|
|
25.10.2016 - 16:13
|
|
|
Dawno nie byłam w Warszawie, jakieś 8 lat temu. Więc nie wiem jak wyglądają tam na co dzień ulice, czy dużo tam kolorowych ? Jest tu ktoś ze stolicy ? (IMG:http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_AdXDn1ZeV8XK8eq1EN6UD7oZdjdqNYop.jpg) W stolicy jest średnio 1 kolorowy na 1 tramwaj i biega kilku takich gwałcicieli importowanych z Wrocławia:) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:20
|
|
|
To prawda że chrześcijaństwo ma wiele zbrodni i krwi na rękach. Ale wygląda na to, że się jakoś "ucywilizowało". To znaczy ludzie w Europie pokazali im gdzie ich miejsce. Wprowadzono sporo praw cywilnych, regulujących postępowanie chrześcijańskiej dziczy. Jest rozdział kościołów od państwa, bynajmniej w krajach zachodu. W islamie nie ma żadnego rozdziału na prawa państwowe, jest tylko szariat i koniec. Jasne że mi się nie podoba że tyle Polek jest gwałconych. W islamie to w zasadzie każda kobieta jest gwałcona przez własnego męża. Wydają za mąż dziewczynki 1o-12 letnie za starych dziadów. Nie przytaczaj mi tu Zielu statystyk z przestępstw rodaków. Wiem że różowo nie jest. Ale jak napisał astro, po cholerę dodawać jedną bidę do drugiej ? Jak mam jednego męża drania, to po cholerę mi drugi ? Mamy tu u nas kupę rodzimych fanatyków różnej maści, to jeszcze nam potrzebni obcy ? Dawno nie byłam w Warszawie, jakieś 8 lat temu. Więc nie wiem jak wyglądają tam na co dzień ulice, czy dużo tam kolorowych ? Jest tu ktoś ze stolicy ? Tulsi, ale czy tak trudno przyjąć do wiadomości, że oni nie chcą być, żyć w Polsce? Francja kulturowo jest podzielona od dawien. Jak chcecie żyć w jakiejś obsesji przed inwazją na polskę to sobie żyjcie. Astrologos "patriota" z całą pewnością nas obroni jak Kaczyński w stanie wojennym:) Tulsi masz takiego gejawego tutaj na forum:) To Polak z krwi i kości. Burak:) To nie ja wymyśliłem polaki-cebulaki:) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:21
|
|
|
Ja jestem słowianinem i mam długie włosy. Wg takiego kogoś jak Ty jestem pedałem tylko dlatego bo mam długie włosy. Ty widząc Cię na zdjęciu profilowym możliwe, że masz muzułmańskie korzenie. Mi to nie wadzi, ale pewnie lustra w domu nie masz bo słowianina byś w nim nie dostrzegł. Pierwszy raz widzę słowianina, który pluje na innych słowian i wspiera agresywną kulturę barbarzyńców. (IMG:http://delightearth.weebly.com/uploads/2/5/4/8/25488389/2228915_orig.jpg) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:25
|
|
|
Chrześcijanie jedynie masowo palili na stosie...z czego jesteś dumny i nie jednego geja tak samo byś potraktował.
Ty astro ze słowianina nie masz nic. Jesteś germanem lub muzułmanem. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:28
|
|
|
Jak chcecie żyć w jakiejś obsesji przed inwazją na polskę to sobie żyjcie. Ja nie mam czasu, bo spełniam się jako mąż i ojciec.
|
|
|
|
25.10.2016 - 16:29
|
|
|
Pierwszy raz widzę słowianina, który pluje na innych słowian i wspiera agresywną kulturę barbarzyńców.
Na jakich innych słowian? Pluję na takich homofobów jak Ty. Rasistów i pseudopatriotów bo jak trzeba by było bronić polski to pierwszy byś się schował. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:31
|
|
|
(IMG:http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_AdXDn1ZeV8XK8eq1EN6UD7oZdjdqNYop.jpg)
Przyjrzyjcie się: jestem stuprocentowym słowianinem. Widzicie tu rysy germańskie albo muzułmańskie? Idę nakopac buraków. A jak czeba bedzie bronić Polski to pierwszy wyskoczę zza krzaka i zrobię "uuuu". |
|
|
|
25.10.2016 - 16:31
|
|
|
Tulsi widzisz jaki gejawy to super "polak":) Nawet taki sam obrazek ma jak ja:) Typowy polaczek cebulaczek:) Astrologos cytując klasyka:
Nie rób z szamba perfumerii bo dzisiejsze słowiaństwo w polsce to ślepy kult krzyża i rydzyka. Ty pewnie w cyfrowym pędzie nie wiesz jak las wygląda a pokrzywę piłeś w poprzednim wcieleniu:) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:34
|
|
|
Tulsi, pociesz mnie bo się zesrałem z żalu, że nikt mnie nie lajkuje.
Dostałem sraczek bo zjadłem cebulaczek:) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:34
|
|
|
Astrologos Andrzej Wajda to był patriota czy zdrajca? Bo wg prawicowców do których się zaliczasz ten drugi.
|
|
|
|
25.10.2016 - 16:37
|
|
|
Za PO była wolność bo można było pisać Andrzej dupa a teraz nie wolno nawet Andrzej Wajda:)
|
|
|
|
25.10.2016 - 16:38
|
|
|
Chrześcijanie jedynie masowo palili na stosie...z czego jesteś dumny i nie jednego geja tak samo byś potraktował. Ty astro ze słowianina nie masz nic. Jesteś germanem lub muzułmanem. Kiedy słowianie palili na stosie, byli na takim stopniu rozwoju, jak dziś muzułmanie ( 7 wiek naszej ery). Dziś, dzięki kulturze chrześcijańskiej człowiek szykuje się do lotu na Marsa. Cywilizacja chrześcijańska po kilku tysiącach lat rozwoju: (IMG:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Phoenix_Mars_Lander_in_testing_PIA01885.jpg) Cywilizacja islamska po kilku tysiącach lat rozwoju: (IMG:http://mm.salon24.pl/64/42/6442454-zdjecia-z-prawdo-3f2c7cf,2,0.jpg) |
|
|
|
25.10.2016 - 16:40
|
|
|
A czemu te rodziny wywiały z Polski ?
Pewnie nasi rodacy ich do tego namówili :) Moja przygraniczna miejscowość posiada taki targ "pod Czechów". Głównie Czesi przyjeżdżają tu autokarami na zakupy. Tenże targ jest spacyfikowany przez Turków. Prawie każde stoisko jest tureckie, bo wykosili polskich handlowców. Paręnaście lat temu było ich tu trochę, wynajmowali mieszkania. Po tych kilkunastu latach pokupili sobie własne, pościągali rodziny. Jak jest ciepło, to wieczorami na osiedlach okupowana jest przez nich każda ławka. Siedzą do późna w nocy, wrzeszczą w tym swoim piskliwym języku, śmiecą niesamowicie. I jest ich coraz więcej i więcej. Każda Turczynka w wieku rozrodczym chodzi z brzuchem. Do szkoły posyłają tylko chłopców, bo dziewczynek wg. nich nie opłaca się kształcić. Nie mają obowiązku posyłania dzieci do szkoły, bo nie są obywatelami polskimi. I tak jeszcze dobrze, że prowadzą te swoje handlowe biznesy, i nie wołają o socjal. No i faceci nie noszą turbanów, a kobiety nie łażą w tych namiotach. To jest jakiś odłam Turków bułgarskich, skąd przyjechali kilkanaście lat temu. No i są prawie biali, mają jasne karnacje, tylko włosy czarne jak smoła. Widać że to trochę bardziej cywilizowana nacja od tych pustynnych dzikusów. Niemniej wielu mieszkańców mojego miasta wolałoby, aby ich tu nie było, bo niektórzy z tych Turków bardzo lubią zaczepiać nasze kobiety. Nie robią tego w jakiejś agresywnej formie, ale za to bardzo natrętnie. Parę lat temu też mi się przyplątał taki niechciany"wielbiciel", którego trudno się było pozbyć. I czort wie kto dał mu mój numer telefonu....................... |
|
|
|
25.10.2016 - 16:41
|
|
|
Dziś, dzięki kulturze chrześcijańskiej człowiek szykuje się do lotu na Marsa. To ja poczekam, aż rozwinie się kultura muzułmańska i z nimi polecę na Marsa. Bo tam są piramidy, które nie są grobowcami Cheopsa. Na pewno nie zgwałcą mnie w rakiecie i nic nie obetną, poczęstują kebabem. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:43
|
|
|
Dziś, dzięki kulturze chrześcijańskiej człowiek szykuje się do lotu na Marsa.
Raczej dopiero dziś. Chrześcijanie bardzo solidnie walczyli z postępem naukowym o czym chyba zapominasz. Ponadto nie tylko chrześcijanie mają naukowców w swoich szeregach. Wielu naukowców jest innego pochodzenia a i takie loty zazwyczaj to połączenie wiedzy wielu kultur. |
|
|
|
25.10.2016 - 16:46
|
|
|
Miriam Shaded chce zdelegalizować islam. "Takie osoby jak ja są mordowane"
(IMG:http://i.wp.pl/a/f/jpeg/35757/wp_zel_miriam_shaded_625.jpeg) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Mir...l?ticaid=117f81 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |