oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

448 Stron V  « < 407 408 409 410 411 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Polityka
Zielarz Gejawy
post 07.11.2016 - 14:01
Post #8569

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 31.10.2016 - 07:47) *
To na chuja tu wróciłeś? Wypierdalaj.

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 29.06.2010 - 04:05) *
Tatuś zjada kupę i pije siki lub jemy swoje kupy. Mama wystawia je na mróz, aby ostygły, aby był na nich lód. Ciepłe są najgorsze. Mama gotuje galaretkę w swojej pupie i cipce, a ja mam ją wyssać...

CYTAT(braciakmatrix @ 29.06.2010 - 09:51) *
LOL :D co Ty tu wrzuciłeś :)
...
rany człowieku ogarnij się trochę !! wrzucasz do jednego worka wszystko naraz, mieszasz ,kręcisz, więc nie dziwne , że podstaw pojąć nie możesz. Takiego koktajlu jaki masz w głowie ogarnąć się nie da :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 07.11.2016 - 14:12
Post #8570

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Darek Sugier @ 31.01.2013 - 20:21) *
Zielu,
W poza rzadko Cię widzę, choć postów natrzepałeś jak dziadowski bicz, czyli wydawałoby się ident mocny zostawiasz na forum. Ale to tylko pozór, bo tak naprawdę cały czas się zgrywasz i strugasz kabotyna budując swoje internetowe alter-ego i leczysz kompleksy. Sięgasz po tani turpizm, przekręcasz kontekst, zaczepiasz wszystkich i ripostujesz do każdego z byle powodu, byleby Cię było więcej i więcej. Przypominasz gościa, który na pełny stadion lubi wylatywać z goły fjutem, byleby na siebie zwróci uwagę.

CYTAT(Tulsi @ 03.03.2014 - 20:29) *
Twistoid, powiem Ci, że jesteś żałosnym, śmiesznym człowieczkiem, ciągle banując Zielarza.
Tak, żałosnym, bo tak faktycznie nie widzisz jaki to jest wartościowy człowiek
...
Zielarza jak zauważyłam, opada tu często sfora psów, ludzi małostkowych, zawistnych, głupich, podłych, małych, karzełków moralnych i mentalnych, nie dorastających mu do pięt.
...
Tutaj oprócz Zielarza jest jeszcze kilka osób bardzo wartościowych, których mogłabym wyliczyć na palcach dwu rąk tylko.
...
Czy się to komu podoba czy nie, Zielarz jest tutaj gwiazdą ( zasłużoną ), i to boli "maluczkich".
...
Ty Twist jesteś moderatorem, fakt, ale do obiektywizmu to Ci daleko niestety, Ty powinieneś być jeszcze w pieluchach, biorąc pod uwagę rangę takiego forum jak to.
...
Jeśli tę funkcję powierzył Ci DS, to się nie dziwię, jaki Mistrz taki uczeń, wart Pac pałaca, a pałac Paca......................

+Quote Post
Zielarz Gejowy
post 07.11.2016 - 14:47
Post #8571

Dusza Towarzystwa

Zielek w nastempnej inkarnacji bendzie miał dwie płcie

(IMG:http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/01/cb9d036829e7074f078cc88890230705_original.jpg)

+Quote Post
Rokinon
post 07.11.2016 - 14:51
Post #8572

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gejowy @ 07.11.2016 - 14:47) *
Zielek w nastempnej inkarnacji bendzie miał dwie płcie

(IMG:http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/01/cb9d036829e7074f078cc88890230705_original.jpg)

Ja myślę,że ziele będzie dziewczynką broniącą gejów.

(IMG:http://akphoto3.ask.fm/062/127/334/70003021-1qthbnk-5h03snedqqi65cf/original/bolubiwdupke.jpg)

+Quote Post
Rokinon
post 07.11.2016 - 14:58
Post #8573

Dusza Towarzystwa

Pięknie, pięknie ;>

(IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/19VNVL409J/1.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 15:36
Post #8574

Dupa Towarzystwa

:)

(IMG:http://s11.whatnext.pl/wp-content/uploads/2015/04/Nosacz-Malezyjski.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 15:41
Post #8575

Dupa Towarzystwa

Szaweł założył 3 konta, aby mnie trolować. Kurwa astrologos, ale masz fajnych kumpli:) Pogratulować:)

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 07.11.2016 - 15:44
Post #8576

Dupa Towarzystwa

Jestem "wartościowy człowiek", jestem wodzirejem, jestem mędrcem, trwam w ciszy na tym forum i tylko mówię sercem:)
Mam trzy przebudzenia i cztery oświecenia na dobę:)
Przybyłem tu w iluzji oddzielenia aby zbadać całą cudowność istnienia i mam pragnienia aby wszyscy uwolnili się od cierpienia:)
Moja mądrość i oświecenia biorą się z relaksacji w wannie jak Einstein i Skłodowska Curie:)
Jestem specem od kosmitów, piramid, grobowców, pustej ziemi, fizyki, budownictwa, botaniki, polityki i właściwie od wszystkiego:)
Spełniam się jako mąż i ojciec:)
Jestem zdolnym biznesmenem a moja firma dynamicznie się rozwija przynosząc mi niebotyczne zyski:)
Robię, to co chcę, bo mam podpisane umowy całoroczne i nic nie muszę robić, a frajerzy i tak mi płacą:)
W domu wszystko robi żona i mam wszystko w dupie:)
Jak mam dobry humor to testuję ciastka za gruba forsę:)
Emanuję tylko dobrymi emocjami, dzięki temu zejdę świadomie i jeśli znów się tu inkarnuję, to z własnej woli:) Ale raczej się inkarnuję bo poznałem cudowność istnienia na forum pierdzenia:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 15:45
Post #8577

Dupa Towarzystwa

Gejawy szukaj dalej:) Wreszcie masz jakąś pasje w życiu:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 15:46
Post #8578

Dupa Towarzystwa

Gejawy szczęśliwy człowiek. Wyszukuje posty zielarza:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 16:26
Post #8579

Dupa Towarzystwa

Astrologos nie daj się manipulować opisami szawła. Myśl czasem sam. To pełny post wyrwany z dyskusji, ale co tam:) Ten braciak trochę był podobny do Ciebie astrologos. Z tego co pamiętam to on chciał udowadniać jacy to Inkowie byli drastyczni. To udowodniłem mu jacy ludzie wspólcześnie też potrafią być drastyczni.

To tak jak Lisk. Patriota, który nic złego na polaka nie powie bo to szkalowanie. Czyli wszyscy zwyrodnialcy polacy są spoko bo to polacy.

UWAGA: Drastyczne opisy.

Dobra Braciak skoro ja nie znam podstaw to proszę Ciebie o jedno. Przeczytaj to od dechy do dechy. Powołujesz się na Inków a chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co dzieję się za twoimi plecami!

http://www.koniecmilczenia.ngo.org.pl/art/39ldd.html

Ja tylko wlepię te fragmenty:

Kiedy czytamy dziesiątki relacji, w których dzieci mówią takie zdania, jak: Tatuś zjada kupę i pije siki lub jemy swoje kupy. Mama wystawia je na mróz, aby ostygły, aby był na nich lód. Ciepłe są najgorsze. Mama gotuje galaretkę w swojej pupie i cipce, a ja mam ją wyssać...

----

Panie wieszają ją (Sapphire) do góry nogami na palu, a potem mnie i Amber; kiedy wisimy głową w dół, musimy owinąć nogi wokół pnia i one je wtedy przywiązują. Wtedy wchodzą panowie i wtykają ci siusiaki w szparkę, albo czasem w pupkę. Ale raz, kiedy Sapphire wisiała na palu, wtykali jej zamiast tego palce. Myślę, że dlatego, że ona jest zbyt mała. Nienawidzę jak mi to robią, mi i Amber, ale jak biorą Saphirę, nie mogę wytrzymać. To straszne, jak boli. Wiem jak ją boli, bo wiem jak boli mnie, a ona jest taka mała. Jest niemowlakiem, a przecież powinniśmy się opiekować niemowlakami. Nawet gdy płaczą.

-----

Sekty satanistyczne często w istocie zabijają też płody w swoich obrzędach. W dodatku elementy śmierci i odrodzenia są ich jawną częścią.

------

I wreszcie, ktoś przecież zabił w dwudziestym stuleciu sto milionów ofiar w OBRZĘDACH WOJENNYCH.

Obawiam się, że tym kimś jesteśmy MY.

I co Braciak? Czy masz odwagę wskazać przy okazji użycia słowa "zezwierzęcenie" które rytuały były i są bardziej zezwierzęcone? Kto Inkowie byli bardziej zezwierzęceni czy może MY bardziej jesteśmy?

--------------------------

Na rozluźnienie tematu Braciak jeszcze. Piszesz:

"chociaż zapewne w używaniu roślinek do różnego rodzaju odlotów wiedza plemion jest przydatna :) "

Wnioskuję, że wg Ciebie plemiona są jakieś zacofane to obejrzyj sobie ten wykład o afrykańskich fraktalach i co nauka ma z tym fantem zrobić?

http://waldek1984.info/2009/09/28/ron-egla...nskie-fraktale/

Ciekawe kto totalnie nie zna podstaw. Pewnie i ja, ale pewnie i Ty. Wszystko zależy od punktu odniesienia. Bywaj...

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 16:27
Post #8580

Dupa Towarzystwa

...

+Quote Post
Krukos
post 07.11.2016 - 17:42
Post #8581

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

przybyliśmy tu zbadać cudowność istnienia w iluzji odzielenia

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 17:44
Post #8582

Dupa Towarzystwa

Brawo suchowiec. Czego rodzice cie nie nauczyli to zielarz nauczy:-)

+Quote Post
Lisk
post 07.11.2016 - 19:49
Post #8583

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 06.11.2016 - 20:57) *
Szkalowanie? Jak trzeba być zakompleksionym, aby nie potrafić przyznać się do tego, że Polacy mają swoje wady jak ta pojebana religijna szajba pisowska.

Szkalowanie:)

Sory lisk...polacy to święci ludzie. Najpierw bóg stworzył polaków a potem resztę:)

(IMG:https://67.media.tumblr.com/7dc6a76ae263271f79ea2ceaaac46b15/tumblr_inline_n3ndvxad6c1sd5o21.jpg)

Wg cb szanowanie własnego kraju = zakompleksienie? FUCK LOGIC

Przecież to ty jesteś właśnie takim zakompleksionym Polakiem, który jedyne co potrafi to narzekać na swój kraj...

(IMG:http://www.no-yolo.com/wp-content/uploads/2015/12/12358065_10153134739131269_1002847731_n.jpg)

+Quote Post
Krukos
post 07.11.2016 - 19:50
Post #8584

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nom zielarz łamaga, go uczył ojciec nieudacznik i wyrosło takie ufoludkowe.
jego stary sfotografował saturna i zrobił z tego rodzinny kosmos

ojciec pojeb, synek pojeb, i dzieci bendom pojebane. już pewnie im zilarz pokazuje zdjęcie statku kosmicznego zrobionego przez dziadka xd

żonka w szkole woźną, matka w burdelu i szkoda gadać, a zielarz ocieć na forum patologię prowadzi

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 20:22
Post #8585

Dupa Towarzystwa

CYTAT(suchowiec @ 07.11.2016 - 20:50) *
nom zielarz łamaga, go uczył ojciec nieudacznik i wyrosło takie ufoludkowe.
jego stary sfotografował saturna i zrobił z tego rodzinny kosmos

ojciec pojeb, synek pojeb, i dzieci bendom pojebane. już pewnie im zilarz pokazuje zdjęcie statku kosmicznego zrobionego przez dziadka xd

żonka w szkole woźną, matka w burdelu i szkoda gadać, a zielarz ocieć na forum patologię prowadzi

Lisk z takiego polaka cebulaka jak suchowiec to pewnie jesteś dumny:)

To, że narzekam na kraj, polaków to po prostu stwierdzenie pewnych faktów przed którymi Ty się wzbraniasz jak dziecko, które jak zamknie oczy to myśli, że go nie widać.

Nie myl narzekania z krytyką. Suchowiec odszukaj tego księdza co Ci z dupy garaż zrobił i wybacz mu bo widać, że zżera Cię poczucie wstydu, ale nie dziwię się. Wydymany przez księdza. Ehhh...

+Quote Post
Krukos
post 07.11.2016 - 20:48
Post #8586

Dusza Towarzystwa

Notatnik

z ciebie jest kurwa dumna rodzinka; )

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 20:49
Post #8587

Dupa Towarzystwa

Suchowiec wybacz księdzu. Będzie Ci lżej. Trudno. Co się stało...

(IMG:http://www.xdpedia.com/obrazki/ksiadz_kochane_dziecko_chcesz_na_paczka_5431.jpg)

+Quote Post
Krukos
post 07.11.2016 - 20:53
Post #8588

Dusza Towarzystwa

Notatnik

wybacz matce ze ciem nie wyskrobała: ) jak zielek powstał po innym ojcu :) myślisz ze to ukryjesz

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.11.2016 - 20:55
Post #8589

Dupa Towarzystwa

Ciebie starzy nawet pisać nie nauczyli bo pewnie sami analfabeci. Od razu księżom na ruchanie Cię przeznaczyli, aby kasiorkę z Ciebie trzepać. Oni w sumie przynajmniej jakąś przedsiębiorczością się wykazali:)

+Quote Post

448 Stron V  « < 407 408 409 410 411 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park