oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

448 Stron V  « < 412 413 414 415 416 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Polityka
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 22:28
Post #8674

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jaja to są, że gość, który ma wyjebane na pomoc rodakom krytykuje kogoś kto pomaga ratować dzieci chore na białaczkę.

Jesteś typowym polaczkiem. Dokładnie dlatego o polakach mam niezbyt fajne zdanie. Przez takich jak Ty co sami nie pomagają a krytykują innych co pomagają.

To, że kiedyś jarałem bardzo dużo to nie oznacza, że dzisiaj jest tak samo. Atakujesz mnie bo robię coś dobrego...typowe dla polaczka.

Ty nawet nie potrafisz powiedzieć ile do dzisiaj oddałeś litrów krwi i zasłaniasz się tym, że nie chcesz się chwalić zamiast po prostu powiedzieć, że nie oddajesz. Nikt Cię do tego nie zmusza, ale krytykowanie kogoś kto ratuje dzieci to szczyt skurwysyństwa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 22:41
Post #8675

Dupa Towarzystwa

Co do znajomych, przyjaciół to w czwartek mam spotkanie (pierwsze po roku wspólnej pracy) z grupą 14 osób (testerzy ciastek:) W Polsce są tylko dwie takie grupy a w Europie tylko 3 panele:)

W realu jest ciekawie. Tutaj na swój sposób też:) Najciekawsze jest to jak ludzie potrafią ocenić kogoś kogo nie znają. Tworzą sobie jakiś wyimaginowany obraz kogoś i na tej podstawie go krytykują. To jest niezłe:)

Tak kiedyś ocenił mnie sugier...ktoś kto za wszelką cenę starał się być pępkiem świata:)

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 22:42
Post #8676

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie zmieniaj tematu - dowiem się w końcu dlaczego przed oddaniem krwi nie przyznasz się do tego że jarasz?

Powtarzam nikt we Wrocławiu nie chce pomocy od takich ćpunów jak ty, rozumiesz? A jak masz z tym problem to dymaj do Warszawy, albo idź się wyżal w centrum krwiodawstwa.

Nie raz oddawałem krew i dalej oddaje ale nie jestem takim egoistom jak ty żeby chwalić się tym na OOBE forum.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 22:49
Post #8677

Dupa Towarzystwa

Bo kurwa już nie jaram i nie muszę się takiemu bydlakowi jak Ty spowiadać. Dotarło?

A jak masz z tym problem to dymaj do Warszawy,

To w Warszawie ta krew jest dobra a we Wrocławiu nie? Zajebista logika:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 22:50
Post #8678

Dupa Towarzystwa

Nie raz oddawałem krew i dalej oddaje ale nie jestem takim egoistom jak ty żeby chwalić się tym na OOBE forum.

Oddajesz krew i jarasz ćpunie?

Egoizmem jest pomoc w ratowaniu chorych dzieci?

(IMG:http://i1.memy.pl/obrazki/b1ee1026646_jebana.jpg)

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 23:11
Post #8679

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Grzybiarzu Ćpunowy w przeciwieństwie do cb ja już od paru lat nie jaram.

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 23:14
Post #8680

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 23:49) *
Bo kurwa już nie jaram i nie muszę się takiemu bydlakowi jak Ty spowiadać. Dotarło?

A jak masz z tym problem to dymaj do Warszawy,

To w Warszawie ta krew jest dobra a we Wrocławiu nie? Zajebista logika:)

Też coś, nieraz mówiłeś że jarasz, albo że grzyby zbierasz jak jest sezon, ale teraz nagle zielarz nie jara - wiatr zawiał i chorągiewka się przekręciła XD
Co za aktor...

(IMG:http://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201305/1369698490_by_matgla_500.jpg)

Tak dokładnie, w Warszawie jest "dobra" a we Wrocku już nie - to się nazywa interpretacja przepisów geniuszu, więc jak masz z tym problem to idź się wypłacz w centrum krwiodawstwa, albo wypad do Wawy.

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 23:29
Post #8681

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dowiem się w końcu dlaczego przed oddaniem krwi nie przyznasz się do tego że jarasz?

+Quote Post
Rokinon
post 08.11.2016 - 23:39
Post #8682

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 22:41) *
Co do znajomych, przyjaciół to w czwartek mam spotkanie (pierwsze po roku wspólnej pracy) z grupą 14 osób (testerzy ciastek:) W Polsce są tylko dwie takie grupy a w Europie tylko 3 panele:)

W realu jest ciekawie. Tutaj na swój sposób też:) Najciekawsze jest to jak ludzie potrafią ocenić kogoś kogo nie znają. Tworzą sobie jakiś wyimaginowany obraz kogoś i na tej podstawie go krytykują. To jest niezłe:)

Tak kiedyś ocenił mnie sugier...ktoś kto za wszelką cenę starał się być pępkiem świata:)

Dziwne, prawie wszyscy oceniają Cię negatywnie. Bezkrytyczna postawa wobec swojego ego to objaw palenia marihuany. Serio uważasz ich za przyjaciół , skoro widujecie się raz na pół roku?

(IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/HB5EM0O6J1/1.jpg)

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 23:49
Post #8683

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Półroczny detoks od Ziela :P

+Quote Post
Lisk
post 08.11.2016 - 23:57
Post #8684

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Election Day

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 09.11.2016 - 01:25
Post #8685

Dupa Towarzystwa

Jestem "wartościowy człowiek", jestem wodzirejem, jestem mędrcem, trwam w ciszy na tym forum i tylko mówię sercem:)
Mam trzy przebudzenia i cztery oświecenia na dobę, zwykle na sedesie:)
Przybyłem tu w iluzji oddzielenia aby zbadać całą cudowność istnienia i mam pragnienia aby wszyscy uwolnili się od cierpienia:)
Moja mądrość i oświecenia biorą się z relaksacji w wannie jak Einstein i Skłodowska Curie:)
Jestem specem od kosmitów, piramid, grobowców, pustej ziemi, fizyki, budownictwa, botaniki, polityki, ezoteryki i właściwie od wszystkiego:)
Spełniam się jako mąż i ojciec:)
Mam złotą odznakę krwiodawcy:)
Jestem zdolnym biznesmenem a moja firma dynamicznie się rozwija przynosząc mi niebotyczne zyski:)
Robię, to co chcę, bo mam podpisane umowy całoroczne i nic nie muszę robić, a frajerzy i tak mi płacą:)
W domu wszystko robi żona i mam wszystko w dupie:)
Jak mam dobry humor to testuję ciastka za gruba forsę:)
Mam prawdziwych przyjaciół też testerów ciastek, których widuję raz na rok przez 10 minut podczas unikalnych na skalę europejska paneli:)
Emanuję tylko dobrymi emocjami, dzięki temu zejdę świadomie i jeśli znów się tu inkarnuję, to z własnej woli:) Ale raczej się inkarnuję bo poznałem cudowność istnienia tzn. na forum cudowność pierdzenia:)

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 21:40) *
taka nędzna postać jak Ty nie będzie mi tu mówić

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 21:58) *
Za kilka dni idę znowu oddać krew i nic Ci do tego cwelu.
...
Ty jesteś nikim
...
...gacie wywieś.

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 22:10) *
Bo jesteś cwelem...kurwa
...Skurwiel z Ciebie
...jesteś dla mnie zwykłym chujem, zerem, ścierwem...
...Kurwa po Tobie nie spodziewałem się takiego skurwysyństwa.

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 09.11.2016 - 01:26
Post #8686

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 22:14) *
Takiego chuja ja Ty to na pewno bym nie chciał mieć. Polska gnida z Ciebie.

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 22:16) *
Takie gówno jak Ty

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 22:49) *

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 09.11.2016 - 02:24
Post #8687

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 06.11.2014 - 15:59) *
Co do forum to chuj w nie wbijam:) Daj mi bana i zrób se kupe dla ulgi:)

CYTAT(Tulsi @ 03.03.2014 - 20:29) *
Twistoid, powiem Ci, że jesteś żałosnym, śmiesznym człowieczkiem, ciągle banując Zielarza.
Tak, żałosnym, bo tak faktycznie nie widzisz jaki to jest wartościowy człowiek
...
Zielarza jak zauważyłam, opada tu często sfora psów, ludzi małostkowych, zawistnych, głupich, podłych, małych, karzełków moralnych i mentalnych, nie dorastających mu do pięt.
...
Tutaj oprócz Zielarza jest jeszcze kilka osób bardzo wartościowych, których mogłabym wyliczyć na palcach dwu rąk tylko.
...
Czy się to komu podoba czy nie, Zielarz jest tutaj gwiazdą ( zasłużoną ), i to boli "maluczkich".
...
Ty Twist jesteś moderatorem, fakt, ale do obiektywizmu to Ci daleko niestety, Ty powinieneś być jeszcze w pieluchach, biorąc pod uwagę rangę takiego forum jak to.
...
Jeśli tę funkcję powierzył Ci DS, to się nie dziwię, jaki Mistrz taki uczeń, wart Pac pałaca, a pałac Paca......................

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 06:40
Post #8688

Dupa Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 09.11.2016 - 00:39) *
Dziwne, prawie wszyscy oceniają Cię negatywnie. Bezkrytyczna postawa wobec swojego ego to objaw palenia marihuany. Serio uważasz ich za przyjaciół , skoro widujecie się raz na pół roku?

(IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/HB5EM0O6J1/1.jpg)

Widujemy się codziennie od 13 do 14-15:) Praca jest codziennie:) Teraz wreszcie postanowiliśmy się na browara do knajpy wybrać:)

Astrologos Ty masz pewnie głównie łysych kumpli zatem nie zazdroszczę. Kurwa jak ludzie lubią sobie tworzyć wyimaginowany świat:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 06:43
Post #8689

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 00:29) *
Dowiem się w końcu dlaczego przed oddaniem krwi nie przyznasz się do tego że jarasz?

Sam pisałeś, że 3 lata temu jarałeś jeszcze BARDZO dużo. Sam jesteś kurwa ćpunem, ktory oddawał krew jak ćpał. Czy ja Tobie oddaję. Nie:) Zatem bądź spokojny ćpunku jeden co jarał jak smok a teraz udaje, że mu się od tego nie popierdoliło. Haluny z lewakami to od nadmiernego ćpania ćpunie:)

Pewnie trawka to już na sam koniec. Zębów brak od kleju pewnie, co? Synuś się udał mamusi:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 06:46
Post #8690

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 00:14) *
Też coś, nieraz mówiłeś że jarasz, albo że grzyby zbierasz jak jest sezon, ale teraz nagle zielarz nie jara - wiatr zawiał i chorągiewka się przekręciła XD
Co za aktor...

(IMG:http://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201305/1369698490_by_matgla_500.jpg)

Tak dokładnie, w Warszawie jest "dobra" a we Wrocku już nie - to się nazywa interpretacja przepisów geniuszu, więc jak masz z tym problem to idź się wypłacz w centrum krwiodawstwa, albo wypad do Wawy.

Ty chcesz mi mówić co mam robić? Nieźle. Matce dyryguj. Staremu swemu. Ćpun sam jebaniutki jarał jak smok a teraz święty kurwa. Co mamusia z domu Cię pogoniła to przestałeś bo zasrany pod wycieraczką spałeś? Jarałeś jeszcze 3 lata temu bardzo dużo. Mamusia dała Ci ultimatum, co? Albo detoks albo wypad z domku? Kurwa ale synalek jej się udał. Ćpunek zarzygany. Pewnie sporo wstydu im przyniosłeś, co? Przeproś rodziców za te lata ćpania. Kup matce kwiaty kurwa jakieś bo ile to łez wylała za Ciebie? Zdrowie swoje i JEJ zmarnowałeś kurwa ćpunie.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 06:48
Post #8691

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 00:11) *
Grzybiarzu Ćpunowy w przeciwieństwie do cb ja już od paru lat nie jaram.

Hahahahahahahah...kurwa ćpuna matka z domu pogoniła zarzyganego to się opanował:) Jak jarałeś to oddawałeś krew jebaniutki hipokryta zarzygany ćpunek co matce zdrowie zabrał i sobie.

Wstyd. Wypad do kwiaciarni i bukiet róż dla matki kup i przeproś ćpunie na kolanach!!!!

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 07:15
Post #8692

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 00:14) *
Co za aktor...

Ty ćpunie to TY kurwa masz z tym problem. Ja robię swoje i oddaję a Ty płaczesz zaćpany durniu. Na chuj tyle jarałeś? To moja wina, że się zniszczyłeś i rodzinę w depresję wpędziłeś swym zachowaniem. Tego już nie cofniesz. Trzeba było myśleć zanim zacząłeś ćpać kurwa. Miłego dnia ćpunie i kwiaty dla matki natychmiast do Warszawy kupić. Warszawskie róże najładniejsze ćpunie.

+Quote Post
Lisk
post 09.11.2016 - 13:28
Post #8693

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Pracowałem przez 1rok w holandii to sobie paliłem, i nie oddawałem tam krwi.
Przed wyjazdem nie paliłem i po powrocie też nie pale, fajnie było ale się skończyło :P
A ty to od wielu lat jarasz i widać tego skutki, wystarczy spojrzeć na twoje żałosne komentarze.

Ty naprawdę człowieku masz jakieś problemy emocjonalne, jesteś niezrównoważony psychicznie i bardzo agresywny, żal mi ciebię.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 13:40
Post #8694

Dupa Towarzystwa

Bo chujem jestes. Spierdalaj cpunie. W monarze sie wyzal a nie na forum.

Agresywny jestem bo dla Ciebie pomoc w ratowaniu dzieci chorych na białaczkę ma mniejsze znaczenie a większe to, aby mi dojebać.

Jak może kiedyś będziesz miał dzieci to zrozumiesz...zwłaszcza czego Ci nie życzę będziesz miał dziecko chore na białaczkę.

Co do interpretacji przepisów to śmieszne jest, że w warszawie można oddawać krew jak się pali a we Wrocławiu nie. Mnie to nie obchodzi. Dzisiaj jestem niedzielnym palaczem i skoro moja krew przechodzi wstępne badanie bez problemu to czemu Ty masz problem?

To chore...

+Quote Post

448 Stron V  « < 412 413 414 415 416 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park