|
|
![]() ![]() |
22.12.2016 - 17:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
22.12.2016 - 18:07
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Iście apolityczne posty:) Typowy tchórz, który wstydzi się przyznać, że jest za kaczą opcją:)
Buhahahahhaa (IMG:http://ocdn.eu/images/pulscms/NTE7MDA_/e91f098867baa5bd21edf014c906c6b6.jpg) Ten pan nie straci emerytury...dlaczego?:) Wszyscy wiemy...czynił dobro:) Kaczyński też miał gorzej niż internowani a astrologos jest apolityczny:) |
|
|
|
22.12.2016 - 18:13
|
|
|
Iście apolityczne posty:) Typowy tchórz, który wstydzi się przyznać, że jest za kaczą opcją:) Buhahahahhaa Ten pan nie straci emerytury...dlaczego?:) Wszyscy wiemy...czynił dobro:) Kaczyński też miał gorzej niż internowani a astrologos jest apolityczny:) (IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/H0IRMCE37N/1.jpg) |
|
|
|
22.12.2016 - 18:36
|
|
|
Nie bądź złośliwa Tulsi, oto fakty: Lider największej partii w Polsce i jeden z najbardziej wpływowych polityków - Jarosław Kaczyński, podobnie jak reszta parlamentarzystów, złożył oświadczenie majątkowe. Wynika z niego, że od początku tego roku szef PiS zarobił ponad 120 tys. zł w roli posła. A jaki posiada majątek? Jedyne dochody Jarosława Kaczyńskiego to uposażenie poselskie i dieta poselska, ale nie znaczy to, że lider PiS zarabia mało. Od początku tego roku do październiku jego łączne wynagrodzenie wyniosło ponad 97 tys. zł plus ponad 24 tys. zł diety poselskiej. Prezes PiS posiada również oszczędności w kwocie 15 tys. złotych. Ponadto jest współwłaścicielem domu o powierzchni 150 m2 (wartość 1,5 mln złotych). Kaczyński nie posiada samochodu, ma za to spore zadłużenie, które łącznie przekracza 200 tys. złotych. Jak wyjaśnia były premier w oświadczeniu majątkowych, pożyczone pieniądze zostały przeznaczone m.in. na leczenie chorej matki. Astro no prosze Cie.....wierzysz w te bzdurne oswiadczenia majatkowe ? Przeciez "korytowcy" moga sobie pisac, sa w koncu przy wladzy. "Teraz kurwa my" - slynny cytat ktoregos z braci K, w skrocie to TKM. Ale Ty pewnie nie pamietasz tych czasow bo wtedy wchodziles na stojaco pod szafe:) Facet ktory cale zycie dobrze zarabial, nie ma zony, dzieci, wnukow, samochodu, konta w banku i czego jeszcze on tam nie ma, latwiej pewnie wyliczyc co ma. Gosciu ktory nie mial wydatkow jak normalny mezczyzna z rodzina, oswiadcza ze jest zadluzony. Matka lezala w klinice rzadowej i na 99-% byla leczona na koszt panstwa, ale Kaczor z torbami poszedl, to ja mam wiecej oszczednosci choc jestem nikim. Kaczuch nie potrafi dbac o swoje finanse a chce Polska rzadzic, no wybacz. Jego "eksperci" sa tacy madrzy jak i on. Ps. Z tymi oszczednosciami to on sciemnia cos. Dlaczego nie ma konta, ano dlatego ze wtedy widac ile ma ktos kasy, a jak schowa do skarpety to moga mu wszyscy naskoczyc, moze rznac dziada kalwaryjskiego. Taki "nedzarz", kurwa to publiczna osoba a straszy popsutymi zebami, ma zreszta co drugi jak plot po zabawie. Biedak nie ma na dentyste, a gowno tam, boi sie dentysty jak ognia tchorz jeden :) |
|
|
|
22.12.2016 - 18:42
|
|
|
Astro no prosze Cie.....wierzysz w te bzdurne oswiadczenia majatkowe ? Przeciez "korytowcy" moga sobie pisac, sa w koncu przy wladzy. "Teraz kurwa my" - slynny cytat ktoregos z braci K, w skrocie to TKM. Ale Ty pewnie nie pamietasz tych czasow bo wtedy wchodziles na stojaco pod szafe:) Facet ktory cale zycie dobrze zarabial, nie ma zony, dzieci, wnukow, samochodu, konta w banku i czego jeszcze on tam nie ma, latwiej pewnie wyliczyc co ma. Gosciu ktory nie mial wydatkow jak normalny mezczyzna z rodzina, oswiadcza ze jest zadluzony. Matka lezala w klinice rzadowej i na 99-% byla leczona na koszt panstwa, ale Kaczor z torbami poszedl, to ja mam wiecej oszczednosci choc jestem nikim. Kaczuch nie potrafi dbac o swoje finanse a chce Polska rzadzic, no wybacz. Jego "eksperci" sa tacy madrzy jak i on. Ps. Z tymi oszczednosciami to on sciemnia cos. Dlaczego nie ma konta, ano dlatego ze wtedy widac ile ma ktos kasy, a jak schowa do skarpety to moga mu wszyscy naskoczyc, moze rznac dziada kalwaryjskiego. Taki "nedzarz", kurwa to publiczna osoba a straszy popsutymi zebami, ma zreszta co drugi jak plot po zabawie. Biedak nie ma na dentyste, a gowno tam, boi sie dentysty jak ognia tchorz jeden :) Odpowiem Tobie tak: Załóż swoją partię i dojdź do władzy (koryta). Droga otwarta. OK?Spłycasz całą dyskusję razem z zielskiem. |
|
|
|
22.12.2016 - 18:59
|
|
|
Astro proste pytanie i weź jak facet odpowiedz!
Dlaczego mama kolegi straci część emerytury (3 miesiące jako telefonistka w PRL) a prokurator Piotrowicz nie straci nic? To jest prawo i sprawiedliwość wg Ciebie...Ty uległeś propagandzie, że PO i inni rozkradali polskę a PIS sprawiedliwi przywróci normalność:) Taka normalność jak z tym komuchem Piotrowiczem. To co się dzieje z zadłużeniem polski teraz to masakra a co powiesz o zamykaniu kopalń? Ten ćwok Duda z solidarności co w pisowskim korycie siedzi nie wyprowadza górników na ulice a kopalnie zamykane...super:) Kolejna propaganda, że PO sprowadzi "ciapatych" a PIS nie...prawda jest taka, że oni nigdy by do nas nie przybyli a nawet jakby PO ich ściągnęła to tej samej nocy do niemiec by spierdolili. My spłycamy...Ty nie..bo jesteś z tej opcji z górnej półki i stoisz tam, gdzie wtedy a my tam gdzie zomo a do tego jesteśmy kurwami, złodziejami i kim tam jeszcze? Lewakami, zdrajcami...bla, bla, bla:) Polacy zostali sztucznie podzieleni a kościół zamiast jednać dzieli jeszcze bardziej a kto wie czy nie przede wszystkim. Nie wiem czy kiedyś polacy będą znowu szli ramię w ramię...chyba dopiero jak nas ruscy zaatakują co jest bardzo realne. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:02
|
|
|
Odpowiem Tobie tak: Załóż swoją partię i dojdź do władzy (koryta). Droga otwarta. OK?Spłycasz całą dyskusję razem z zielskiem. Och, splycam... Ty za to jestes niespotykanie przenikliwy. Odbijasz pileczke mowiac o zakladaniu partii, kiedy ja poruszylam zupelnie inny temat. Wielkosc czlowieka oceniasz po umiejetnosci zalozenia partii? Do tego nie potrzeba wielkiego czlowieka tylko sprytnego i przebieglego jak lis. Takie lisy witalisy, z lewa, prawa i srodka. Kazdy liczy tylko ze sie nachapie. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:06
|
|
|
Och, splycam... Ty za to jestes niespotykanie przenikliwy. Odbijasz pileczke mowiac o zakladaniu partii, kiedy ja poruszylam zupelnie inny temat. Wielkosc czlowieka oceniasz po umiejetnosci zalozenia partii? Do tego nie potrzeba wielkiego czlowieka tylko sprytnego i przebieglego jak lis. Takie lisy witalisy, z lewa, prawa i srodka. Kazdy liczy tylko ze sie nachapie. Dlaczego piszesz każdy, ja nie podróżuję po Europię za pieniędzmi. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:27
|
|
|
Dlaczego piszesz każdy, ja nie podróżuję po Europię za pieniędzmi. "Kazdy" odnosi sie do politykow, nie do Ciebie. Jak ja zarabiam to moja sprawa. Nie wyludzam panstwowej kasy tylko sama na to pracuje. Place tez w Polsce podatki, bo jestem pracownikiem polskiej firmy jakby kto pytal. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:32
|
|
|
"Kazdy" odnosi sie do politykow, nie do Ciebie. Jak ja zarabiam to moja sprawa. Nie wyludzam panstwowej kasy tylko sama na to pracuje. Place tez w Polsce podatki, bo jestem pracownikiem polskiej firmy jakby kto pytal. No i? Politycy są także pracownikami. No i? Politycy są u koryta zgodnie z umową ze społeczeństwem. Umowa brzmi: Kto zdobędzie więcej głosów będzie u koryta. Jakieś pytania? Wnioskuję,że nie pasuje Tobie system demokratyczny? |
|
|
|
22.12.2016 - 19:36
|
|
|
No i? Politycy są także pracownikami. No i? Politycy są u koryta zgodnie z umową ze społeczeństwem. Umowa brzmi: Kto zdobędzie więcej głosów będzie u koryta. Jakieś pytania? Wnioskuję,że nie pasuje Tobie system demokratyczny? Zgodnie z jaką umową politycy mają kwotę wolną od podatku 30 000zł? Ja mam 3 000zł? Jakie to sprawiedliwe:) Umowa jest umowna czyli taka jaką oni sobie wymyślą tak mają:) Myślałem, że Ty astro będziesz ostatnim, który będzie bronił tych darmozjadów. No może nie bronisz, ale faworyzujesz. Ja nie widzę w zachowaniu PISu nic patriotycznego. Do tego poniżają wielu ludzi a nawet powstańców, prawdziwych patriotów wpierdalając wszędzie ten apel smoleński a to tylko przykład. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:45
|
|
|
Wiecie ile by górnicy opon spalili jakby PO rządziła? Tutaj cichutko...nikt nic nie wie..."solidarność" śpi:)
Rząd wreszcie zamyka nierentowne kopalnie. Dzięki zamykaniu kolejnych kopalń węgla z rynku zniknie w sumie jakieś 15 proc. krajowego wydobycia czyli ok. 10 mln ton węgla. Czy to wystarczy aby uratować resztę? Dobra wiadomość jest taka, że po wielu miesiącach wahań rząd zdecydował się rzucić na głęboką wodę i dał zarządowi Jastrzębskiej Spółki Węglowej zielone światło do zamknięcia kopalni „Krupiński”. Kopalnia, która wyfedrowała w 2015 r. 200 mln zł strat, trafi do SRK do końca stycznia 2017 r. Wydobywa głównie węgiel energetyczny, a JSW chce się skupić na droższym i bardziej perspektywicznym węglu koksowym. http://wysokienapiecie.pl/energetyka-konwe...ntowne-kopalnie |
|
|
|
22.12.2016 - 19:53
|
|
|
No i? Politycy są także pracownikami. No i? Politycy są u koryta zgodnie z umową ze społeczeństwem. Umowa brzmi: Kto zdobędzie więcej głosów będzie u koryta. Jakieś pytania? Wnioskuję,że nie pasuje Tobie system demokratyczny? Tu nie widze zadnej demokracji, to jest oligarchia astro. Zdobyli sobie te glosy, zgoda. Pamietam ze jak wygralo Pelo, to pisiaki ryczaly ze to falszerstwo, ze glosy liczyly ruskie serwery. Jak TKMy wygraly, to juz jest ok, juz ruskich serwerow nie ma :) Od czasow Kwacha na zadne wybory nie chodze, bo nie mam na kogo glosowac. Nie jestem niczyja poddana, wiec moge sobie po nich pojechac jak z fura gnoju. Po tych z pelo i pizdzielcach:) Sa jakies pytania ? :) |
|
|
|
22.12.2016 - 19:54
|
|
|
Zgodnie z jaką umową politycy mają kwotę wolną od podatku 30 000zł? Ja mam 3 000zł? Jakie to sprawiedliwe:) Umowa jest umowna czyli taka jaką oni sobie wymyślą tak mają:) Myślałem, że Ty astro będziesz ostatnim, który będzie bronił tych darmozjadów. No może nie bronisz, ale faworyzujesz. Ja nie widzę w zachowaniu PISu nic patriotycznego. Do tego poniżają wielu ludzi a nawet powstańców, prawdziwych patriotów wpierdalając wszędzie ten apel smoleński a to tylko przykład. Następny. Dlaczego się nie kształciłeś, dlaczego nie inwestowałeś w naukę. Miałbyś prawo, jako autorytet i reformator odebrać wszystkim posłom zbyt duże apanaże. Zmarnowałeś swój czas, pozostaje płacz na forum, o którego istnieniu niewielu słyszało. Nie jestem tu po to, by bronić polityków ale zdrowego rozsądku, reguły demokratyczne decydują o tym, kto jest a kto nie jest przy korycie. Usiądź z dziećmi w święta i wytłumacz im , jak działa świat, żeby coś osiągnąć w życiu czy też dorwać się do koryta trzeba dużo pracować. |
|
|
|
22.12.2016 - 19:58
|
|
|
Tu nie widze zadnej demokracji, to jest oligarchia astro. Zdobyli sobie te glosy, zgoda. Pamietam ze jak wygralo Pelo, to pisiaki ryczaly ze to falszerstwo, ze glosy liczyly ruskie serwery. Jak TKMy wygraly, to juz jest ok, juz ruskich serwerow nie ma :) Od czasow Kwacha na zadne wybory nie chodze, bo nie mam na kogo glosowac. Nie jestem niczyja poddana, wiec moge sobie po nich pojechac jak z fura gnoju. Po tych z pelo i pizdzielcach:) Sa jakies pytania ? :) I tu popełniasz błąd. Demokracja jest własnie taka jaka jest. Demoliberalna Europa broni własnie wolności i demokracji, bo umożliwia ona wszelkie możliwe przekręty, manipulacje i wszelką degrengoladę. Pomiędzy wszystkimi ludźmi istnieje umowa,że demokracja jest ok i wszyscy stoją w jej obronie! |
|
|
|
22.12.2016 - 20:07
|
|
|
Następny. Dlaczego się nie kształciłeś, dlaczego nie inwestowałeś w naukę. Miałbyś prawo, jako autorytet i reformator odebrać wszystkim posłom zbyt duże apanaże. Zmarnowałeś swój czas, pozostaje płacz na forum, o którego istnieniu niewielu słyszało. Nie jestem tu po to, by bronić polityków ale zdrowego rozsądku, reguły demokratyczne decydują o tym, kto jest a kto nie jest przy korycie. Usiądź z dziećmi w święta i wytłumacz im , jak działa świat, żeby coś osiągnąć w życiu czy też dorwać się do koryta trzeba dużo pracować. Bzdura...jestem wykształcony...mam licencjat a prawda jest taka, że dzisiaj nie potrzeba wykształcenia bo mam własną firmę w zupełnie innej branży. Córka jest w pierwszej klasie i właśnie wygrała konkurs szkolny recytatorski:) Nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz. Pierwszym dzieckiem to ja się zajmowałem bo bylem na tacierzyńskim. Żona pracowała. Oczywiście możesz pisać o mnie bzdury... Co do mojej firmy to pisałem już, że jestem ustawiony...ze wspólnotami mam umowy całoroczne i tak jak teraz nie pracuję a mam kasę. Pracuję jedynie jako tester słodyczy 2h/dziennie. Sesja trwa zazwyczaj 1h i płacą 70zł. To jest dorobienie, ale kto w Polsce na śmiecówce zarabia 50zł na 1h? Bo tak wychodzi i do tego jem sobie ciastka:) Oblicz sobie astrologos. 10 wspólnot. Średnio 1000zł miesięcznie za wspólnotę. Zimą nic nie robię. Zatem nie pitol mi o zaradności bo pewnie nawet Ty mi zazdrościsz takiej zaradności:) W perpsektywie 2-3 letniej zatrudnię dwóch pracowników i oni będą pracować za mnie. Tak działa rozwój firmy tylko trzeba mieć łeb na karku i wbić się w odpowiednią branżę a branża ogrodnicza rozwija się prężnie bo powstaje wiele developerów z ogrodami a ogrodami trzeba się zajmować. Do tego jak łączysz przyjemne z pożytecznym to tylko czytasz później takich zazdrośników jak Ty co wmawiają sobie, że jestem niewykształcony i pewnie pracuję za 12zł brutto:) |
|
|
|
22.12.2016 - 20:58
|
|
|
Bzdura...jestem wykształcony...mam licencjat a prawda jest taka, że dzisiaj nie potrzeba wykształcenia bo mam własną firmę w zupełnie innej branży. Córka jest w pierwszej klasie i właśnie wygrała konkurs szkolny recytatorski:) Nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz. Pierwszym dzieckiem to ja się zajmowałem bo bylem na tacierzyńskim. Żona pracowała. Oczywiście możesz pisać o mnie bzdury... Co do mojej firmy to pisałem już, że jestem ustawiony...ze wspólnotami mam umowy całoroczne i tak jak teraz nie pracuję a mam kasę. Pracuję jedynie jako tester słodyczy 2h/dziennie. Sesja trwa zazwyczaj 1h i płacą 70zł. To jest dorobienie, ale kto w Polsce na śmiecówce zarabia 50zł na 1h? Bo tak wychodzi i do tego jem sobie ciastka:) Oblicz sobie astrologos. 10 wspólnot. Średnio 1000zł miesięcznie za wspólnotę. Zimą nic nie robię. Zatem nie pitol mi o zaradności bo pewnie nawet Ty mi zazdrościsz takiej zaradności:) W perpsektywie 2-3 letniej zatrudnię dwóch pracowników i oni będą pracować za mnie. Tak działa rozwój firmy tylko trzeba mieć łeb na karku i wbić się w odpowiednią branżę a branża ogrodnicza rozwija się prężnie bo powstaje wiele developerów z ogrodami a ogrodami trzeba się zajmować. Do tego jak łączysz przyjemne z pożytecznym to tylko czytasz później takich zazdrośników jak Ty co wmawiają sobie, że jestem niewykształcony i pewnie pracuję za 12zł brutto:) Zadaj sobie pytanie dlaczego nie jesteś przy korycie - wolisz klikać na forum. Proste. BYŁO TRZEBA SIĘ ZAANGAŻOWAĆ I ZYSKAĆ POPARCIE LUDZI. Politycy sami nie dochodzą do koryta , są wybierani - demokracja. |
|
|
|
22.12.2016 - 21:04
|
|
|
Przy korycie są świnie. Ja jestem ogrodnikiem i robię to co lubię i mam z tego kasę i satysfakcję. Oni mają tylko kasę i gęby wypełnione frazesami.
Ty nie wolisz klikać na forum? Jesteś przy korycie? Czym tak naprawdę różnisz się ode mnie? Jakby spojrzeć obiektywnie to nawet jesteśmy do siebie podobni. Dusze artystyczne itd...no, ale jakoś tak jest, że się wolimy okładać...trudno. Jest jak jest. |
|
|
|
22.12.2016 - 21:47
|
|
|
I tu popełniasz błąd. Demokracja jest własnie taka jaka jest. Demoliberalna Europa broni własnie wolności i demokracji, bo umożliwia ona wszelkie możliwe przekręty, manipulacje i wszelką degrengoladę. Pomiędzy wszystkimi ludźmi istnieje umowa,że demokracja jest ok i wszyscy stoją w jej obronie! Jest do kitu ta niby demokracja. Zastanawiam sie, co kieruje Polakami ze wybieraja takich a nie innych? Ilosc kielbasy wyborczej? I tak prawie nic nie jest spelnione. Po co obiecywac zlote gory a potem tego nie zrobic? Mowia zawsze ze poprzednicy tak spieprzyli ze nie da sie zrobic tego czy tamtego. A to nie wiedzieli o tym jako opozycja? Przeciez jedni drugim ponoc patrza na rece, a bynajmniej od tego tam sa, za to narod im placi, sa naszymi pracownikami. A tymczasem co teraz wyprawiaja w Sejmie? Wstyd na caly swiat. |
|
|
|
22.12.2016 - 21:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przy korycie są świnie. Ja jestem ogrodnikiem i robię to co lubię i mam z tego kasę i satysfakcję. Oni mają tylko kasę i gęby wypełnione frazesami. Ty nie wolisz klikać na forum? Jesteś przy korycie? Czym tak naprawdę różnisz się ode mnie? Jakby spojrzeć obiektywnie to nawet jesteśmy do siebie podobni. Dusze artystyczne itd...no, ale jakoś tak jest, że się wolimy okładać...trudno. Jest jak jest. Co? Robię to co umiem bo umiem to co lubię? Zielu jaki to kurwa banał lubię to co robię ta kocham napierdalać to 12 godzeń dziennie a docenienie nie ważne, to na chuj artysto się tak starasz? Oczywście że nie chodzi o pieniądze a o niedojrzałość małego dziecka które pragnie słowa otuchy. Napierdalać lepiej nie będzie. |
|
|
|
22.12.2016 - 21:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jest do kitu ta niby demokracja. Zastanawiam sie, co kieruje Polakami ze wybieraja takich a nie innych? Niedojrzałość. Dziecinne myślenie. Ignorancja i głupota. Młodych złapali na 500 a starszych na emerytury i opadną szczeki wszystkim jak się im uda to uczynić, trzymam kciuki, ze mnie nie mają co ściągnąć wiem jestem spokojny ale widać że pracują ciężko i chcą tego dokonać. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |