|
|
![]() ![]() |
22.12.2016 - 22:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jest do kitu ta niby demokracja. Zastanawiam sie, co kieruje Polakami ze wybieraja takich a nie innych? Ilosc kielbasy wyborczej? I tak prawie nic nie jest spelnione. Po co obiecywac zlote gory a potem tego nie zrobic? Mowia zawsze ze poprzednicy tak spieprzyli ze nie da sie zrobic tego czy tamtego. A to nie wiedzieli o tym jako opozycja? Przeciez jedni drugim ponoc patrza na rece, a bynajmniej od tego tam sa, za to narod im placi, sa naszymi pracownikami. A tymczasem co teraz wyprawiaja w Sejmie? Wstyd na caly swiat. Musisz się zdecydować, czy krytykujesz PIS czy demokrację. PIS rządzi zgodnie z mandatem demokratycznym. Opozycja anarchizuje czyli działa nielegalnie . Wszystko Ci się miesza. |
|
|
|
22.12.2016 - 22:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Musisz się zdecydować, czy krytykujesz PIS czy demokrację. PIS rządzi zgodnie z mandatem demokratycznym. Opozycja anarchizuje czyli działa nielegalnie . Wszystko Ci się miesza. Co nie można krytykować Pis i demokracji jednocześnie to jakieś przeciwstawne antagonizmy? |
|
|
|
22.12.2016 - 22:11
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co? Robię to co umiem bo umiem to co lubię? Zielu jaki to kurwa banał lubię to co robię ta kocham napierdalać to 12 godzeń dziennie a docenienie nie ważne, to na chuj artysto się tak starasz? Oczywście że nie chodzi o pieniądze a o niedojrzałość małego dziecka które pragnie słowa otuchy. Napierdalać lepiej nie będzie. Robię to co lubię:) Opiekowanie się ogrodami to pasja...akurat tak się złożyło, że mam z tego solidny zarobek. Teraz zimą do marca pracuję jedynie 2h dziennie jedząc ciastka i 6 000 wpływa na konto...w sezonie wiadomo więcej:) W branży w tym sezonie pracowałem od 8:30 do 12:30...później ciasteczka od 13 do 14 max 15. Dzięki zaangażowaniu i wysiłkowi mam to co mam. Nie muszę być politykiem, aby godnie zarabiać a przynajmniej mam satysfakcję. |
|
|
|
22.12.2016 - 22:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Robię to co lubię:) Opiekowanie się ogrodami to pasja...akurat tak się złożyło, że mam z tego solidny zarobek. Teraz zimą do marca pracuję jedynie 2h dziennie jedząc ciastka i 6 000 wpływa na konto...w sezonie wiadomo więcej:) W branży w tym sezonie pracowałem od 8:30 do 12:30...później ciasteczka od 13 do 14 max 15. Dzięki zaangażowaniu i wysiłkowi mam to co mam. Nie muszę być politykiem, aby godnie zarabiać a przynajmniej mam satysfakcję. Jak tu narzekać na kapitalizm:) |
|
|
|
22.12.2016 - 22:15
|
|
|
Musisz się zdecydować, czy krytykujesz PIS czy demokrację. PIS rządzi zgodnie z mandatem demokratycznym. Opozycja anarchizuje czyli działa nielegalnie . Wszystko Ci się miesza. Jak Duda wyprowadzał górników, aby palili opony to co to było? Teraz jak kopalnie są zamykane a ten sam Duda siedzi w pisowskim korycie to już nie wyprowadza? Opozycja anarchizuje? Co robi w takim razie rząd? Dyktuje...niech te pajace zrozumieją, że dyktat małego dyktatorka skończy się tak jak ostatnio. Jak "uchwalili" budżet? Ziobro i inni już po "uchwaleniu" dopisywali się na listy...ahahahaha Ta nowa Pani prezes trybunału do zaprzysiężenia przez Dudusia na lewym zwolnieniu chorą udawała:) Kurwa co za cyrk:) Jak górnikom trzeba opon to mam kilka, ale dupy teraz nie ruszą bo na pis głosowali a ich przedstawiciel w pseudo solidarności odgraża się, że opozycję czapkami przykryje:) Związek zawodowy broni rządu:) Bareja jak malowany:) Idę spać...w pis du...dobranoc:) |
|
|
|
22.12.2016 - 22:25
|
|
|
|
|
|
|
22.12.2016 - 22:47
|
|
|
Musisz się zdecydować, czy krytykujesz PIS czy demokrację. PIS rządzi zgodnie z mandatem demokratycznym. Opozycja anarchizuje czyli działa nielegalnie . Wszystko Ci się miesza. Może i z mandatem ale nie zgodnie z konstytucją. Będą sądzeni trybunałem stanu. Chyba że spełni się ich misja - absolutne dyktatorstwo. A wtedy i Twoja dupa będzie biedna - to do czego dążą to wzór Węgierski. |
|
|
|
23.12.2016 - 01:53
|
|
|
Może i z mandatem ale nie zgodnie z konstytucją. Będą sądzeni trybunałem stanu. Chyba że spełni się ich misja - absolutne dyktatorstwo. A wtedy i Twoja dupa będzie biedna - to do czego dążą to wzór Węgierski. Chciałbym Wam coś pokazać na dowód jak niewiele rozumiecie: (IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/CF405I802S/1.jpg) Dlaczego zatem ci ludzie nie głosują tak jak chcecie? Dlaczego nie obawiają się "dyktatury"? Dlaczego nie chcą demokracji? Dlaczego nikogo nie obchodzi konstytucja? Obawiam się ,że nie nadążacie za zmianami. W ogólnej świadomości Polaków jest już informacja,że ta tzw. konstytucja, wolność i demokracja jest niczym innym, jak narzędziem manipulacji. Komunistyczne elity zostały przejrzane. Nie dodaje się wam dlaczego Trump został prezydentem? Czy Polsce grozi zawładnięcie władzy przez PIS? Tak. Dlaczego? - kompromitacja elit komunistycznych w Brukseli (naciski na Polskę = odwrotny efekt) + terroryzm - kompromitacja elit komunistycznych w Polsce ( Bolek, Bul, Sb, Ub,PO, Petru (idiota)) - samozniszczenie opozycji (blokada sejmu to jest skok na główkę do pustego basenu) |
|
|
|
23.12.2016 - 01:55
|
|
|
(IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/YKJ96YB9JK/1.jpg)
To jest inteligentny polityk? Hahahaha. Człowieku z zieloną kartką z rozsądkiem jeszcze nikt nie wygrał ! A oto bezpośredni efekt: (IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/CF405I802S/1.jpg) |
|
|
|
23.12.2016 - 02:27
|
|
|
|
|
|
|
23.12.2016 - 02:39
|
|
|
|
|
|
|
23.12.2016 - 06:41
|
|
|
:-)
Boze co za naiwnosc:-) Niektorzy na powaznie mysla ze "jaroslaw polske zbaw", :-) |
|
|
|
23.12.2016 - 07:11
|
|
|
Psedo glosowanie nad budzetem i szczyty arogancji panstwa pislamskiego:
Kukielka kuchcinski: Następnie marszałek Sejmu poprosił, by osoby, które są przeciw, podniosły rękę. Później o podniesienie ręki poprosił osoby, które wstrzymały się od głosu. Potem stwierdził: - Dziękuję. Nie widzę. To znaczy wszystko jedno, czy widzę, czy nie widzę. Dziękuję bardzo. :-) co za tupet:-) |
|
|
|
23.12.2016 - 07:13
|
|
|
Astrologos a dlaczego jak pis protestowal to byl legal i demokracja a jak robi tetaz to opozycja to jest anarchia?
|
|
|
|
23.12.2016 - 11:29
|
|
|
Bzdura...jestem wykształcony...mam licencjat Wkleiłbym go tutaj dla niedowiarków, tylko nie mogę znalęźć, gdzieś mi się zawieruszył. Moją przerwę w studiach wymusiła moc alkoholu i narkotyków. Przez nie nie ma magistruńka!
Tak czy siak dzisiaj nawet mona samemu nazwać się świętym zatem poco mi magister. Wolę Święty Zielarz:) |
|
|
|
23.12.2016 - 11:30
|
|
|
|
|
|
|
23.12.2016 - 11:31
|
|
|
Ja już mam dość chleba z żółtym serem. Kurde. Ciągle chleb i ser - pierdzielona biedronka. teraz sączę kawę o poranku zbożową z Biedronki. Polecam. Biedronka to sklep dla biedoty jsk powiedzial kaczynski. https://www.google.pl/maps/@51.0976756,17.0...33;8i6656?hl=pl |
|
|
|
23.12.2016 - 11:31
|
|
|
ludzie myślą, że w tym oobe to jakieś cuda można osiągnąć. Tam jest coś czego nie ma tu w realu. No sugier ... Garnki na głowę zaczął se nakładać i kubki plastikowe na gały ... Praca u podstaw czyli praca w realu, ale piszę jak ktoś chce bujać się po astralu to niech buja a potem w realu będzie z garnkiem na głowie chodził:) Ja nie szukam pracy, to praca szuka mnie. Dzięki Tuskowi mamy w Polsce znakomite warunki dla biznesu prowadzonego przez zdolnych ludzi takich jak Ja:) Pracuję u podstaw, pouczam, oświecam, bo jestem pracowity jak cholera. Osiągam połaczenie z podświadomościo i nadświadomościo w realu tu i tera, gdysz astral to cuda na kiju, nie wiem co to jest bo nigdy nie byłem, to takie cuś, że chodzi sie z garkiem na głowie. Jestem "wartościowy człowiek", jestem wodzirejem, jestem mędrcem, trwam w ciszy na tym forum i tylko mówię sercem:) Mam trzy przebudzenia i cztery oświecenia na dobę, zwykle na sedesie:) Przybyłem tu w iluzji oddzielenia aby zbadać całą cudowność istnienia i mam pragnienia aby wszyscy uwolnili się od cierpienia:) Moja mądrość i oświecenia płyno z relaksacji w wannie jak Einstein i Skłodowska Curie:) Jestem specem od kosmitów, piramid, grobowców, pustej ziemi, Matki Ziemi, fizyki, metafizyki, budownictwa, szkolnictwa, botaniki, polityki, Orbana, Putina, ezoteryki i właściwie od wszystkiego:) Miałem w życiu jedno OBE i opisałem je tutaj 154 razy:) Skończyłem pierdologię stosowaną na ASP:) Spełniam się jako mąż i ojciec:) Na forum nie mam czasu, bo cały czas zajmuję się dziećmi i biznesem:) Mam złotą odznakę krwiodawcy:) Jestem doskonale zorganizowany dlatego godzę forum, rodzicielstwo i biznes:) Jestem zdolnym biznesmenem a moja firma dynamicznie się rozwija przynosząc mi niebotyczne zyski:) Robię to na co mam ochotę, bo mam podpisane umowy całoroczne i nic nie muszę robić, a frajerzy i tak mi płacą:) W domu wszystko robi żona i mam wszystko w dupie:) Jak mam dobry humor to testuję ciastka za gruba forsę:) Mam prawdziwych przyjaciół też testerów ciastek, których widuję raz na rok przez 10 minut podczas unikalnych na skalę europejska paneli w knajpie:) Emanuję tylko dobrymi emocjami, dzięki temu zejdę świadomie i jeśli znów się tu inkarnuję, to tylko z własnej woli:) Ale raczej się inkarnuję bo poznałem cudowność istnienia tzn. na forum cudowność pierdzenia:) W czym problem? |
|
|
|
23.12.2016 - 11:52
|
|
|
Córka jest w pierwszej klasie i właśnie wygrała konkurs szkolny recytatorski:) Nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz. nie no pamiętam jak zielarz płakał na shoucie ja zrozumiałem że to forum to całe jego życie, a syn w drodze przecież on musi mieć ujście rodzicielskiej frustracji Twist w dupie mam dziecko, żonę a moim życiem jest to forum. Bez niego wszystko jest niczym.
|
|
|
|
23.12.2016 - 13:13
|
|
|
Stanal ci? :-)
|
|
|
|
23.12.2016 - 14:25
|
|
|
Stanal ci? :-) Pamiętasz zabawę w roślinę? Ja byłem liściem a Ty słomianym dupkiem co robi mi loda:) (IMG:http://images50.fotosik.pl/1807/be2586b5e9091d4cgen.jpg) Ojciec i biznesmen z licencjatem :-) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |