|
|
![]() ![]() |
20.01.2016 - 20:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
20.01.2016 - 20:22
|
|
|
Beata Szydło udziela specjalnego wywiadu po debacie w Parlamencie Europejskim.
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/b...-relacja/fyxr37 |
|
|
|
20.01.2016 - 20:26
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 20:27
|
|
|
Niemcy na drodze do samozagłady. Merkel odrzuca ponownie postulat zmiany polityki migracyjnej
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/merkel-odr...racyjnej/kqcel6 |
|
|
|
20.01.2016 - 20:29
|
|
|
Tak wyglada rzeczywistość w komunistycznych Niemczech. PARTIA WYKLUCZONA Z DEBATY. POSZŁO O KRYTYKĘ IMIGRANTÓW ?
Politycy eurosceptycznej partii Alternatywa dla Niemiec (AfD) nie wezmą udziału w telewizyjnej debacie organizowanej przed wyborami w trzech landach. Na razie nie wiadomo, jaka jest oficjalna przyczyna wykluczenia partii AfD z debaty, ponieważ cały czas docierają w tej sprawie sprzeczne komunikaty. Zastanawiające jest jednak to, że Alternatywa dla Niemiec, to jedyna partia wykluczona z debaty, która otwarcie krytykuje działania UE i politykę Niemiec w stosunku do imigrantów. Jak informuje „Die Welt” telewizyjna debata przedwyborcza została zaplanowana na 10 marca – na trzy dni przed wyborami w Badenii-Wirtemberdze, Nadrenii Północnej-Westfalii i Saksonii-Anhalcie. Co ciekawe władze stacji SWR i MDR wchodzące w skład niemieckiej telewizji publicznej ARD informują, że wykluczenie Alternatywy dla Niemiec z debaty odbyło się wskutek ultimatum partii Zielonych i SPD. Z tłumaczenia władz stacji wynika, że partie te zagroziły bojkotem debaty, jeśli w jej formułę wchodziłaby obecność polityków AfD. Pikanterii całej sprawie dodaje fakt, że zupełnie inną relację przedstawiają sami politycy Zielonych i SPD. Ugrupowania te dementują tłumaczenia władz telewizji i przekonują, że nikt nie stawiał stacjom tego typu warunków. W niemieckiej prasie już pojawiły się komentarze, z których wynika, że powodem wykluczenia AfD z debaty może być program partii, który opiera się w dużej mierze na dążeniu do wyjścia Niemiec ze strefy euro i krytyce polityki imigracyjnej obecnych władz. W swoim programie partia przekonuje, że „Niemcy nie potrzebują euro”, a innym krajom „wspólna waluta tylko szkodzi”. Wśród założycieli i zwolenników ugrupowania są znani konserwatywni oraz liberalni ekonomiści i publicyści, tacy jak Alexander Gauland, dawny wydawca „Märkische Allgemeine Zeitung”, oraz rozczarowani wyborcy CDU i FDP, wykładowcy akademiccy i intelektualiści, a także drobni sklepikarze. Alternatywa dla Niemiec zyskała spory rozgłos w związku z kryzysem imigracyjnym. Politycy tej partii postulowali wówczas o zamknięcie granic i zaostrzenie procedur imigracyjnych. Alternatywa dla Niemiec opowiada się za ograniczeniem możliwości przedostania się na terytorium Niemiec imigrantów z Afryki oraz Bliskiego Wschodu. KIEDY W EUROPIE SKOŃCZY SIĘ TEN ABSURD ? |
|
|
|
20.01.2016 - 20:35
|
|
|
Wczorajszy udział Beaty Szydło w debacie Parlamentu Europejskiego był ważny, ale nie z powodów jakie podają zachodnie media i lewicowi europarlamentarzyści. Szefowa polskiego rządu dała sygnał krajom Europy Środkowowschodniej, że Polska wraca na należne jej miejsce lidera tego regionu.
http://polskaniepodlegla.pl/opinie/item/51...fali-imigrantow |
|
|
|
20.01.2016 - 20:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielu zobacz jak Cię to u-padla, Ty politolog?, stare marzenie czy co? Masz odemnie dwa laiki i jeden minus, bo nie chodzi mi że wszyscy zabijają jak się powołują na Boga, że wszyscy muzułmanie to terroryści tyło że każdy terrorysta to muzułmanin. Przepraszam Was bardzo ale ja nie chce w Polsce muzułmanów, muzułmanki i dzieci to wstyd nie przyjąć.
Edit. Tylko żeby się nie okazało że jakieś pojeby się będą na nich odgrywać, to już nie świnie kwiczą, to już wilki warczą. Utopisz się w tym Zielu a jak sam sie nie utopisz to Kaczka zje Lisa:) |
|
|
|
20.01.2016 - 20:58
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Masa...mam teraz taki etap polityczny na tym forum:)
Wierz mi, że główna część mojego życia to wychowywanie dzieci i zajmowanie się domem, praca itp. Nie jestem fanatykiem takim jak astrologos. Ludzie tego pokroju to rasiści a agresja jaka w nich drzemie jest przerażająca. To chorzy ludzie tak jak chora jest partia zwana pisem. Masa zobacz jaka propaganda:) Szydło miała wystąpienie adnych konkretów poza kłamstwami jak milion uchodźców:) Ciemny lud to kupuje:) Premier klamie a pisowskie szczekaczki nazywają ją żelazną damą?:) To paranoja...tak jak napisałem. Wyborcy pisu to ciemny lud. Pseudopatrioci, fanatycy. Beata Szydło jest niekwestionowanym zwycięzcą tego starcia. Dlaczego? Bo ma dwie broszki:) |
|
|
|
20.01.2016 - 21:02
|
|
|
A niby dlaczego astrologos jest rasistą?
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:06
|
|
|
Zdrajcy Polski. Kto podburza Europę przeciwko Polsce. Głównie sprzedajni , polscy "dziennikarze". SLAWOMIR SIERAKOWSKI - on też nienawidzi Polski.
A takich jest wielu. Nie tylko zielu. http://www.todayszaman.com/op-ed_the-polis...ope_410129.html |
|
|
|
20.01.2016 - 21:06
|
|
|
Mi jako polakowi wstyd jest, że mam prezydenta, który łamie prawo, konstytucję.
Wstyd za premiera co kłamie w żywe oczy. Wstyd za polaków co uważają się za patriotów a to zwykłe łajzy. Dlaczego łajzy? Staniszkis skrytykowała pis i co się stało? Tak agresywny hejt, że masajkra. Elektorat pisu kipi od agresji. To często prostacy, którzy w życiu nigdy nic nie osiągną i jedynym ich realizowaniem się jest bycie agresywnym. Dlatego protesty będą coraz większe. Ja chcę normalnej polski a nie polski zniewolonej przez agresywnych pseudo patriotów. |
|
|
|
20.01.2016 - 21:09
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:09
|
|
|
A niby dlaczego astrologos jest rasistą?
Polska dla polaków. Wszystkich muzułmanów wrzuca do jednego wora a tam są dzieci, kobiety. Taki ograniczony punkt widzenia to czysty rasizm. Bo nie chce ssać islamskiego kutasa jak zielu. :) Rasista i gimbaza do tego:) Ten pseudopatriotyzm to gangrena naszej ojczyzny. Gdyby dzisiaj ktoś nas zaatakował to takie typki jak astrologos pierwsze by spierdalały albo spały do 12:) |
|
|
|
20.01.2016 - 21:15
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:18
|
|
|
Do tych pseudo patriotów pasuje jeszcze to:)
(IMG:http://3obieg.pl/wp-content/uploads/2014/03/Kurzy_patriotyzm_1.jpg) |
|
|
|
20.01.2016 - 21:22
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:28
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:29
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:29
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:32
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2016 - 21:34
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |