|
|
![]() ![]() |
16.09.2007 - 20:48
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po ciezkich chwilach werbowania zawsze mozna tam wbic sie posmiac : P
|
|
|
|
16.09.2007 - 22:45
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A ja myslalem ze w tej calej rebelii to o jakosc chodzi a nie o ilosc....
Ta propaganda na czatach to tylko wielu szydercow tu sprowadzicie i za jakis czas sie okaze ze nie wiadomo bedzie kto robi sobie tutaj jaja a kto pisze na serio. |
|
|
|
17.09.2007 - 05:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy ktos powiedzial ze chodzi o ilosc? To chyba logiczne ze im wiecej nas tym lepiej.. A jak z kims sie rozmawia to chyba widac czy dzieciak czy szyderca czy ktos kto sie naprawde interesuje.. Bo watpie zeby oszolomy z glownego wchodzily na strone. bardzo watpie.. Zreszta mozna sie posmiac na tych czatach :PP. I tez watpie zeby sie komus chcialo robic sobie jaja, najpierw by musial troche poczytac by moc cos wymyslic, bo jak napisze jakies uj wie co to bedzie wiadomo ze komus sie nudzi ;p
|
|
|
|
17.09.2007 - 05:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A ja myslalem ze w tej calej rebelii to o jakosc chodzi a nie o ilosc.... Ta propaganda na czatach to tylko wielu szydercow tu sprowadzicie i za jakis czas sie okaze ze nie wiadomo bedzie kto robi sobie tutaj jaja a kto pisze na serio. "I przyjdą szydercy ze swym szyderstwem" pisze pismo święte, taka jest kolej rzeczy,ludzie to buntowniczy organ tego systemu rzeczy "świata nie zmienisz nie jest to pewne" Czy ktoś pisze serio czy też nie o to się nie martw Wileki Brat i Oko Saurona bacznie obserwuje poczynania tych śmiałków. |
|
|
|
| kamglow |
17.09.2007 - 16:57
|
|
Guests |
CYTAT Czy widzisz te kolumny na wyspie w teatrze, Widzę ję CYTAT Co widok mi zamknęły daleki na ścieżaj? Nie rozumiem pytania. CYTAT Ja tobie rozkazuję! W te słupy uderzaj I bij w nie, aż rozkruszysz, aż ślad się ich zatrze. (...) Ok,! może być. Bede mieć czas to i będe mieć chęci i wtedy słupek rtęci sie podkeci do wyskokich temperatur. |
|
|
|
| OBE Maniak |
17.09.2007 - 22:59
|
|
Guests |
Witam wszystkich tych którzy są Za i Przeciw a także tych którzy nie maja swego zdania chodzi o to, tak jak w temacie, powiescić sąsiadce na płocie gacie a tak na serio chce powiedzieć wam że rebelia ruszyła !!!!!!! tak tak ale jakiś czas temu, i nagle zacichła a my chcemy być głośni(...) Wiec wychodze do was z propozycją aby zorganizować co tygodniowe spotkania na nieOBEznanych czatach. Gadać- dostać w mordę-co setnego przekonać, jak pogadamy z tysiakiem dziesięciu oświeconych jak znalazł,pomysł jak zwykle kontrowersyjny więc słucham waszych inwigilacji (: " Czy widzisz te kolumny na wyspie w teatrze, Co widok mi zamknęły daleki na ścieżaj? Ja tobie rozkazuję! W te słupy uderzaj I bij w nie, aż rozkruszysz, aż ślad się ich zatrze. (...) Bo w nocy spać nie mogę i we dnie się trudzę Myślami, co mi serce wrastają zwątpieniem, I chciałbym raz zobaczyć, gdy przeszłość wyżeniem, Czy wszystko w pył rozkruszę czy... Polskę obudzę" Herostrates Jestem ZA!!! Nie ma na co czekać. Należy działać. Nie bez potrzeby zaiwaniam z ulotkami po Polsce. Na czatach można zasuwać nie wyłażąc z domu Rebelię jak się patrzy. Tylko robić to należy... no właśnie... z wyczuciem, taktem. Wszystko zależy na jakim czacie, o zresztą, wiecie jak to zrobić: z jajem, emocjami, bez nadmiaru indoktrynacji, której nikt nie lubi i śmierdzi z daleka. Normalnie wpierdolić się na jakiś czat typu rantka w ciemno i gadać np. o seksie astralnym i tyle. Albo na czat filozof.pl i sypnąć coś mądrego, tak bełkotliwego by żaden, ale to żaden filozof tego nie zakumał ale też i nie podważył hehehe... No to co? Jak to co?! Do Boju! Teraz, praktycznie co weekand mam wyjazdy. Przemieszczam się po całej Polsce, więc uderzacie sami. Z reszto mając Ketraba nie jednego sponiewieracie ze śmiechu... hehehehe DS |
|
|
|
| Artur_flyer |
17.09.2007 - 23:16
|
|
Guests |
KETRAB
CYTAT Może trzeba zwrócić uwage na jednostke dla dobra ogółu ? Coś w tym jest, trzeba zagadywać pojedyńcze osoby na prv. Zacznę niewinnie czyli standard: -cze -skąd klikasz ... -jakie są twoje wymiary ... -masz duże oczy? ... -wiesz co, ostatnio przeczytałem pewną książkę, która zmieniła moje życie, chcesz wiedzieć jaką? No i jak ta osoba zainteresuje się tym to rzucę w nią adresami obemaniak.pl i oobe.pl Nic na siłę, bo zbluzgają nas jak na czacie onetu w Gdańsku, hehe PS. (Arturek ostatnio sypie cytatami) może nie na temat ale... Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. — Julian Tuwim |
|
|
|
18.09.2007 - 05:52
|
|
|
Darek
Dzięki za cenne rady, ze smiechu to padaliśmy ale my z niekonwencjonalniej głupoty naszego ludu (: ale co racja to racja, skromności nigdy za wiele . Artur Od dziś atakujemy bezbronne dziewice i wszystko co lice (pozdro Sorrow(: ) powoli,od niechcenia niby z dobrej woli (: |
|
|
|
19.09.2007 - 22:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Ja mam tylko nadzieję, że przynajmniej 1 osoba na każdy pokój zainteresuję się tym zjawiskiem. Zaszczepimy im przysłowiowego bakcyla w podświadomości, i jeżeli nawet odstawi próby na dalszy plan. Bardzo możliwe że kiedyś do tego tematu powróci. Tak było przynajmniej ze mną kiedy, ni stad, ni zowąd, po 3 latach, poczułem jakiś wewnętrzny sygnał, nawołujący do działania. Darek wspomniał tutaj o bardzo ważnej rzeczy nic na siłę, powinniśmy ograniczyć spam ketrabku;), i spróbować jakoś zainteresować ludzi. Macie czas wieczorami to działajcie hehe:). Sprawa nie łatwa, sam uczestniczyłem w jednej akcji, i teraz wiem że trzeba lepiej dobierać pokoje tematyczne;). Na ogólnych siedzi zbyt dużo pokemonów, które mają problem z utrzymaniem świadomości w realu, a co dopiero w poza;).
|
|
|
|
20.09.2007 - 20:43
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
20.09.2007 - 21:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
20.09.2007 - 22:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Przekleństwa oparte na sensownej hipotezie, mają moc przesłania. Ale jak zaczniesz wtapiać się w tłum z tymi głupimi odzywkami jak ostatnio, to nie wiem czy wyjdzie ci to na dobre. Ty wiesz o czym ja mówię, panie konik.
|
|
|
|
21.09.2007 - 13:46
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Predzej was system roz......
A bezbolesnie to sie nie da? |
|
|
|
21.09.2007 - 13:51
|
|
|
NO I NIESTETY BO PRAWDA BOLI ,ALE MUSZE PRZYZNAC RACJE ZBYSZKOWI!!!!
PRZEKONACIE TYLKO TYCH KTORZY SZUKAJA ODPOWIEDZI "O CO CHODZI W ZYCIU" I TYCH KTORZY INTERESUJA SIE "NIEZNANYM" RESZTA MA W GLOWIE INNE RZECZY, DAREK MOWI CHYBA NA NICH ZWIPY I NIEWIEM JAK BYSCIE SIE STARALI TO ICH NIE "NAWRUCICIE" REBELIA BEDZIE TAWALA JESZCZE KILKA... SET LAT TAK MI SIE WYDAJE WIEC POWOLI PO CO TAK BIEGNIECIE BO TAK ODCZUWAM, ZASUWACIE I LADA MOMENT WSZYSCY ZADYSZKI DOSTANA I DADZA SOBIE SPOKUJ JESZCZE NIEDAWNO NA FORUM GLOSNO BYLO CZY OOBE TO PRAWDA NAJPIERW SAMI ZDOBADZMY DOSWIADCZENIE CHOCIAZ BY TAKIE JAK DAREK ZBYSZEK WIEC ZAMIAST TRABIC O REBELII I ZGARNIAC NA FORUM JAK NAJWIECEJ LUDZI KTORZY SIE NAWET NIEINTERESUJA TEMATEM, ZACZNIJCIE PANIE I PANOWIE "ASTRALNI PODRÓŻNICY" UCZYĆ SWOICH UCZNIOW ZDOBYWAĆ DOŚWIADCZENIE CHOCIAZBY NA WARSZTATACH (BO WYDAJE MI SIE ZE 90% NA TYM FORUM DOPIERO RACZKUJE) A POZNIEJ..... POZNIEJ TO JUZ WSZYSCY BEDA PODRÓŻOWAĆ POZDRAWIAM . |
|
|
|
21.09.2007 - 15:21
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Róbcie co chcecie, ale ja jestem przeciw, bo według mnie im mniej ludzi wie o oobe tym lepiej.
|
|
|
|
| Apshne |
07.11.2007 - 16:47
|
|
Guests |
Koniec z katolicyzmem, niech ludzie przejrzą na oczy a nie dają pieniądze księdzom ktorzy gwałcą dziewczynki czy spotkaliscie kiedys oobemaniaka ktory zgwalicil kogos ktory poszedl siedziec ? ja nie a znam ich duzo. oobemaniacy są tolerancyni pelni milosci szanuja ludzkie wiary chodz są bez sensowne bez podstawne, bujda bujda i jeszcze raz BUJDA!!!! REBELIA RUSZA
|
|
|
|
07.11.2007 - 22:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Przed chwila wpisalem "oobe.pl" w googlach z ciekawosci ile wyskoczy odnoscinkow. Od razu przykul mnie ten link:
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5332106 Wiadomo, delikatna sprawa ale mozna pomyslec nad rebelia wsrod nieuleczalnie chorych lub ogolnie ludzi z problemami fizycznymi/psychicznymi. Rzeczywiscie moze to im pomoc odnalezc sens i szczescie w zyciu. Pozdro! |
|
|
|
27.12.2007 - 17:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czemu temat zanikł?
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
27.12.2007 - 17:35
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| Artur_flyer |
28.12.2007 - 10:45
|
|
Guests |
Hehehehe, bo odszedł mistrz ceremonii Ketrab
Keti wracaj:) |
|
|
|
| starr |
29.12.2007 - 14:27
|
|
Guests |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |