|
|
![]() ![]() |
31.12.2016 - 17:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
''Noce W Rodanthe''
Głębina istnienia Wszystko się zmienia Odradza mnie Jej zapach Jej wdzięk I nadzieja Gdy kroczysz drogą serca Zawsze zwyciężasz Zawsze coś nowego, zaczyna się Wiesz co? Tylko to, trzyma mnie tu Tylko to Czy desperat? Czy głupiec? Wypierdalać Nie osądzać Jak można osądzać? Tego który szuka Totalnej wolności Bez żadnej przyszłości, Twoje oczy Widzą tylko, to co chcą A to, co jest Niedostępne dla Ciebie Dlaczego? Posuwam Cię gładko Biorę naraz To moje istnienie Najświętszy dar Posuwam Cię gładko Tylko ta chwila Ta chwila wszystko wyjaśniła Uleczyła, ukazała się nam Zimne fale, na oceanie Noce w Rodanthe Utopione w czerwonym winie Ocean śpiewał, a ja żyłem |
|
|
|
08.01.2017 - 11:30
|
|
|
''Inny Wiatr''
Z otchłani, ciszy Głos i melodia Istnienia Śnieg pod stopami Zatrzymany czas Rozlewam się I na nowo spajam Punkt scalający Manifestacje mocy Wracam Niedźwiedzi ryk z północy Posłuchaj mnie, żeglowałem daleko Posłuchaj mnie, jestem tu dla Ciebie Posłuchaj mnie, żeglowałem daleko Ale teraz jestem tu, czekam Posłuchaj mnie, potrzebowałem tego Posłuchaj mnie, jestem tu dla Ciebie Posłuchaj mnie, byłem daleko Ale teraz jestem tu, zostanę |
|
|
|
10.01.2017 - 12:35
|
|
|
''Hymn Czarodziejów''
Minęło tyle lat Odkąd shakowano ten świat Fałszywe rewolucje, kontrolowane opozycje Hipnotyczny trans Minęło tyle lat, obłęd trwa i trwa I będzie trwać, bo kurwa, agenda nie puszcza Nie, to nie jest łatwa gra Gdzie ta wolność, jest prawdziwa? Jaka jest, jak się nazywa? Kto mi ją da? Kto mi ją da? Kto mi ją zajebał? Kto mi ją zajebał? Chcę być sobą w końcu Nie mów mi, że jest w porządku Od początku do końca Od końca do początku Chcę być sobą w końcu Nie mów mi, że jest w porządku Nie zatrzyma mnie już nic Ani nikt Wiem gdzie idę i jak iść Moje zwycięstwo Nie zatrzyma mnie już nic Ani nikt Wiem gdzie idę i jak iść Moje istnienie |
|
|
|
16.01.2017 - 15:21
|
|
|
''Magiczny Czas (W Latającej...)''
Gładko, płynie świat Pięknie, wyglądasz Wyglądasz teraz Ze mną, lecisz W latającej wannie Wiosenny wiatr, dookoła nas, pośród surrealistycznych gwiazd Bardzo lubię latać Zwłaszcza z Tobą Ufam Tobie i uleczyło to mą duszę Wiem że mogę i muszę To nasza podróż Nasza droga To nasza podróż Bilet w jedną stronę To nasza podróż Do bezkresu istnienia, śpiewamy pieśń Chodź na mnie Wyżej polecimy, czuję zapach jabłek Ciepły wiatr, cienie tańczą Na podwórku nam Ciepły wiatr dotyka naszych twarzy i ciał Uwielbiam zapach jabłek latem I ich smak Masz, masz to coś, czego nie mam ja Więc na mnie chodź Pieprzymy się, w latającej wannie Pieprzymy się, w latającej wannie Byle gdzie Istnienie otworzyło się Kurwa, trzymam ster Ty mnie wspierasz, moja strażniczko, Ty wspierasz mnie Pieprzymy się, w latającej wannie Zapach jabłek, ciepły wiatr, dotyk gwiazd |
|
|
|
16.01.2017 - 15:35
|
|
|
''Desperacja''
Jak cię dotknąć, gdy Ciebie nie ma? Jak oszukać? Wyważyć drzwi Jak rozpoznać? Nową świadomość Kiedy tak ciężko Odejść i być Twoje oddechy, nazwałem szczęściem Twoje uczucie, pozwalało mi żyć W mojej głębinie, nie było chaosu Dobrze wiedziałem, dokąd chcę iść W tym miejscu byliśmy, razem Wiem, nie powinienem nic wymagać od Ciebie Po tym co stało się wtedy Ale wiesz co, myślę że Ta kara zbyt surowa jest Wpuść mnie do siebie Nie odwracaj się Me serce bije Dla Ciebie, też Nie zabijaj mnie Nie odsuwaj się Proszę, wróć Będziemy razem znów Tkać dni, tkać noce, świadome sny Proszę wróć Daj, szanse mi Daj, daj, choć to może wstyd Że proszę, może powinienem powiedzieć ''Wypierdalaj zdradziecka kurwo'' Ale nie potrafię I to zabija mnie Proszę wróć, Przyjacielu mój, Przyjaciółko ma Drapieżny wszechświat, nie może rozdzielić nas Nie tak miało być... |
|
|
|
16.01.2017 - 20:52
|
|
|
''Coś Więcej Niż Jedno Życie''
Nie zapomnij kim jesteś Nie, nie zapomnę Tyle cierpienia We mnie, koło mnie Tyle bólu, ugrzęzło we mnie Ulecz, me serce Sam go nie uleczę Sam nie dam rady Choćbym z całych sił Choćbym, zrobił wszystko Pomóż mi Jestem gotów Na wspólną podróż Pomóż mi, pomogę Ci Jestem, czekam Mój wiatr, wieje Do Ciebie aż Mój wiatr, z dziwnego miejsca Miejsca, gdzie zaczynałaś Tak jak ja Dziki wiatr Wolny ptak Daj mi znak... Nie zapomnij kim jesteś Nie, nie zapomnę Tyle cierpienia We mnie, koło mnie Tyle bólu, ugrzęzło we mnie Ratuj, me serce Moja droga Moja głębina Moja droga Moja głębina Surrealistyczny sen Chodź... |
|
|
|
19.01.2017 - 19:50
|
|
|
Dwóch angielskich biznesmenów w czasie wyjazdu w interesach zamieszkało w pewnym hotelu w Polsce. O 17:00 stwierdzili, że to najwyższy czas na herbatę. Jeden zadzwonił na recepcję by złożyć zamówienie:
- Two tea to room two two - powiedział. - Pam param pam pam - odpowiedział recepcjonista. |
|
|
|
20.01.2017 - 01:10
|
|
|
''Coś Się Kończy, Coś Się Zaczyna''
Hymn, Dla Tych Chwil, Które Były Najgłębsze, Niosły Me Serce. Hymn, Dla Chwil, Które Będą Najgłębsze, Na Drodze Serca |
|
|
|
20.01.2017 - 23:12
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"Polacy"
Zdrajcy i Pomazańcy! Miłośnicy i fanatycy! Patrioci i idioci! Czujesz i wibrujesz! Kalibrujesz! |
|
|
|
22.01.2017 - 19:07
|
|
|
|
|
|
|
23.01.2017 - 10:10
|
|
|
Ostatnio przyznam po kilku dobrych browarach przycisnęło mnie mocno a żonka zajęła kibelek to wysikałem się do kufla. Tak se wtedy pomyślałem skoro już mam siki w kuflu to spróbuję jak smakują siki a w zasadzie piwo w sikach. Nie najgorsze nawet tylko ciepłe, ale co tam:) Ty Deimond widzę poszedłeś dalej i pijesz wodę z kupą? Szacun:) Jak smakowało i wymyłeś później zęby? Koprofilia (stgr. ??????, kópros ? wydalina, ?????, philia ? "przyjaźń" lub "miłość") ? parafilia, w której zjadanie oraz kontakt z kałem własnym lub partnera (np. smarowanie ciała, wypróżnianie na klatkę piersiową) jest źródłem podniecenia seksualnego. "I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę" :) Temat można zamknąć. Wątpię, aby pojawił się lepszy rodzynek:) . (IMG:http://oi66.tinypic.com/141npya.jpg) Mój dyplom licencjacki :) |
|
|
|
23.01.2017 - 17:11
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarzu Gájowy, von z tego tematu
Z takimi i nierymowanymi tekstami. Kogo obchodzi obecność lub brak licencjatu? Chcesz otoczyć się wielkimi oklaskami, Lecz nie uda ci się występując tak przeciw bratu. Milcz, jak nie masz w temacie nic mądrego do powiedzenia, A nie hejtujesz kopiując ludzi i wypominając ich stare dzieje. Popisujesz się jak niedojrzałe dziecko szukające spojrzenia, Ale wiedz, iż chwałą, ni mądrością, tak się nie odziejesz. Przestań człowieku wreszcie zaśmiecać to OoBE forum! Nie wiem co sobie wyobrażasz, ale myślę że kworum Uznałoby, że takie teksty, co najwyżej, to gentium minorum... |
|
|
|
23.01.2017 - 18:35
|
|
|
Raz Pawełek Chmur Obsrywacz
W poetycki lot się zrywał O mądrości coś i chwale Patetyczne wznosił fale Swym bełkotem nawiedzonym Nasze forum udręczone Zasrał rymem częstochowskim Wprost ze swej rodzinnej wioski |
|
|
|
23.01.2017 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarzu Gájowy, von z tego tematu Z takimi i nierymowanymi tekstami. Kogo obchodzi obecność lub brak licencjatu? Chcesz otoczyć się wielkimi oklaskami, Lecz nie uda ci się występując tak przeciw bratu. Milcz, jak nie masz w temacie nic mądrego do powiedzenia, A nie hejtujesz kopiując ludzi i wypominając ich stare dzieje. Popisujesz się jak niedojrzałe dziecko szukające spojrzenia, Ale wiedz, iż chwałą, ni mądrością, tak się nie odziejesz. Przestań człowieku wreszcie zaśmiecać to OoBE forum! Nie wiem co sobie wyobrażasz, ale myślę że kworum Uznałoby, że takie teksty, co najwyżej, to gentium minorum... A któż to się tak nieładnie wyraża Na temat miłego, fajnego Zielarza? Któż śmie obrażać mego przyjaciela Który swymi postami mię rozwesela? Jak mogłeś to napisać? Nadal jestem w szoku. Coś ty za jeden? Zwykły Zjadacz Obłoków, Co z ciała wychodzi ledwo dwa razy w roku I oddala się od niego na dystans trzech kroków. Coś ty narobił, astralny geniuszu? Kim ty w ogóle jesteś? Tylko fabryką luszu. Irytuje cię Gájowy? To już nie moja sprawa. Lecz wiedz, że oczernianie innych to nie zabawa. Proszę, na przyszłość niech pan dla siebie zachowa Swe wstrętne, paskudne, OBElżywe słowa. Nie wiem, o co ci chodzi, co do łba ci strzeliło. W twym mózgu chyba wszystko już doszczętnie zgniło. Zielarz jest dumny ze swego licencjatu. Uzyskał najlepszy wynik z całego powiatu. To powód do zazdrości. Każdy wie o tym. Lecz to nie znaczy, że masz pisać głupoty. |
|
|
|
23.01.2017 - 21:57
|
|
|
.........
|
|
|
|
23.01.2017 - 22:48
|
|
|
Nie piszcie głupot w tym temacie, ja go założyłem i uszanujcie to miejsce, już całe forum jest ''wasze'', zostawcie mi mój temat i nie róbcie tu autoreklamy
|
|
|
|
23.01.2017 - 22:51
|
|
Toż to nie Zielarz, a tylko atrapa.
Podróba, która z prawdziwego Zielarza zgapia. Powiadasz cię rozwesela, miły i fajny? Widać sam pasujesz do tej trollów ferajny. Czemu mnie się dziwisz, a spam i trolling ci nie przeszkadza? Jak mogłeś tak napisać? Zszokowało mnie to, co ci dogadza. Coś ty za jeden? Nie Ramana Maharshi raczej, Nieskutecznie próbujesz zaliczyć się do grupy junaczej. Cóżem ja uczynił? A pilnuję porządku, Okazyjnie, a nie od poniedziałku do piątku. A skoro rzeczesz, co nie sprawa twoja, Toś czemu wąty masz, co tu piszę ja? Oczernianie innych owszem nikogo nie bawi, Niech więc troll ten więcej tak nie drwi. I ty nie przymykaj na to oka, Bo obłudy robi się posoka. Na przyszłość proszę przestać tak kłamać, Oraz prawdy i porządku dobre obyczaje brzydko łamać. Albo dobrze wiesz co się święci, tylko grasz tak, Albo rzeczywiście wszystko pokręciło ci się na wznak. Ja do licencjatu Zielarza nic nie mam, a wręcz przeciwnie. Jedynie chodziło o trolling jego alter ego. Przeinaczasz wszystko niefajnie i dziwnie, Dość już tego. |
|
|
|
23.01.2017 - 23:05
|
|
|
Dość Kurwa
|
|
|
|
23.01.2017 - 23:12
|
|
|
widzisz allanielu, to małpy nie ludzie, tylko hałasują i skaczą kręcąc tyłkami i genitaliami :)
szczyt chamstwa i braku tolerancji dla słów idących zgłęmbi ducha |
|
|
|
23.01.2017 - 23:36
|
|
Nie obrażaj Rafaelu, pokazujesz tylko własny chłam,
Własnym wyobrażeniom zadajesz jawnie kłam. A ty Allantanielu nie dygaj, lepiej zarzuć jakiś rym, Póki co wy dwaj w offtopie tu wiedziecie prym. Ten temat, jak i forum, nie tylko jest dla ciebie, W swym notatniku możesz do woli wyrażać siebie. Wszyscy inni ładnie tu rymują, zabawnie i radośnie. A wy teraz jak trolle, piszecie słowa niskie, sprośne. I jakbyś nie zauważył jeszcze właśnie, Próbowałem skrócić trolling, waśnie. I na przyszłość życzę wam panowie, Mniej złości w sercach, w głowie. Pozdrawiam was serdecznie. ... I proszę, zachowujcie się grzecznie. |
|
|
|
24.01.2017 - 02:11
|
|
|
''Sygnał''
Otulam się kocem, gorącego zdumienia Przytulam, żywą trawę, dotykam, matki ziemi, bosymi stopami Żywe serce Tak chcę, chcę tego więcej Tak ciężko, odkrywać to, co najgłębsze Zabrudzone okna... Tararararam Jestem tu... W głębinie, mojego snu Tararararam Jestem tu... W głębinie, mojego snu Abstrakcja, duch, huhuhuhuhuhu, huhuhuhu Abstrakcja, duch, huhuhuhuhuhu, huhuhuhu Ja wiem, nigdy nie można zwątpić I wiem, nigdy nie można przestać iść Poczuj znów wiatr Swoją moc O hen! Do gwiazd! I do szyszek i do rzepaku, huhuhuhu... I do miejsc, dzikich wspomnień, do zapachów... Tafla wody Jezioro, sierpniowe słońce W innym życiu, albo jakby w dzieciństwie Obco umysłowe bzdety mnie nie kręcą Męczą, bolą, nie chcę, zostawcie mnie Nie chcę grać, w chorą grę Chcę czuć, na maksa Bo potrafię, szczerze Ja wybrałem! Ja wybrałem... Skomplikowane teorie, zawsze będą śmieciami PROSTE ISTNIENIE TO WOLNOŚĆ BEZ GRANIC |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |