|
|
![]() ![]() |
20.01.2017 - 23:12
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"Polacy"
Zdrajcy i Pomazańcy! Miłośnicy i fanatycy! Patrioci i idioci! Czujesz i wibrujesz! Kalibrujesz! |
|
|
|
22.01.2017 - 19:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
23.01.2017 - 10:10
|
|
|
Ostatnio przyznam po kilku dobrych browarach przycisnęło mnie mocno a żonka zajęła kibelek to wysikałem się do kufla. Tak se wtedy pomyślałem skoro już mam siki w kuflu to spróbuję jak smakują siki a w zasadzie piwo w sikach. Nie najgorsze nawet tylko ciepłe, ale co tam:) Ty Deimond widzę poszedłeś dalej i pijesz wodę z kupą? Szacun:) Jak smakowało i wymyłeś później zęby? Koprofilia (stgr. ??????, kópros ? wydalina, ?????, philia ? "przyjaźń" lub "miłość") ? parafilia, w której zjadanie oraz kontakt z kałem własnym lub partnera (np. smarowanie ciała, wypróżnianie na klatkę piersiową) jest źródłem podniecenia seksualnego. "I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę" :) Temat można zamknąć. Wątpię, aby pojawił się lepszy rodzynek:) . (IMG:http://oi66.tinypic.com/141npya.jpg) Mój dyplom licencjacki :) |
|
|
|
23.01.2017 - 17:11
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarzu Gájowy, von z tego tematu
Z takimi i nierymowanymi tekstami. Kogo obchodzi obecność lub brak licencjatu? Chcesz otoczyć się wielkimi oklaskami, Lecz nie uda ci się występując tak przeciw bratu. Milcz, jak nie masz w temacie nic mądrego do powiedzenia, A nie hejtujesz kopiując ludzi i wypominając ich stare dzieje. Popisujesz się jak niedojrzałe dziecko szukające spojrzenia, Ale wiedz, iż chwałą, ni mądrością, tak się nie odziejesz. Przestań człowieku wreszcie zaśmiecać to OoBE forum! Nie wiem co sobie wyobrażasz, ale myślę że kworum Uznałoby, że takie teksty, co najwyżej, to gentium minorum... |
|
|
|
23.01.2017 - 18:35
|
|
|
Raz Pawełek Chmur Obsrywacz
W poetycki lot się zrywał O mądrości coś i chwale Patetyczne wznosił fale Swym bełkotem nawiedzonym Nasze forum udręczone Zasrał rymem częstochowskim Wprost ze swej rodzinnej wioski |
|
|
|
23.01.2017 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarzu Gájowy, von z tego tematu Z takimi i nierymowanymi tekstami. Kogo obchodzi obecność lub brak licencjatu? Chcesz otoczyć się wielkimi oklaskami, Lecz nie uda ci się występując tak przeciw bratu. Milcz, jak nie masz w temacie nic mądrego do powiedzenia, A nie hejtujesz kopiując ludzi i wypominając ich stare dzieje. Popisujesz się jak niedojrzałe dziecko szukające spojrzenia, Ale wiedz, iż chwałą, ni mądrością, tak się nie odziejesz. Przestań człowieku wreszcie zaśmiecać to OoBE forum! Nie wiem co sobie wyobrażasz, ale myślę że kworum Uznałoby, że takie teksty, co najwyżej, to gentium minorum... A któż to się tak nieładnie wyraża Na temat miłego, fajnego Zielarza? Któż śmie obrażać mego przyjaciela Który swymi postami mię rozwesela? Jak mogłeś to napisać? Nadal jestem w szoku. Coś ty za jeden? Zwykły Zjadacz Obłoków, Co z ciała wychodzi ledwo dwa razy w roku I oddala się od niego na dystans trzech kroków. Coś ty narobił, astralny geniuszu? Kim ty w ogóle jesteś? Tylko fabryką luszu. Irytuje cię Gájowy? To już nie moja sprawa. Lecz wiedz, że oczernianie innych to nie zabawa. Proszę, na przyszłość niech pan dla siebie zachowa Swe wstrętne, paskudne, OBElżywe słowa. Nie wiem, o co ci chodzi, co do łba ci strzeliło. W twym mózgu chyba wszystko już doszczętnie zgniło. Zielarz jest dumny ze swego licencjatu. Uzyskał najlepszy wynik z całego powiatu. To powód do zazdrości. Każdy wie o tym. Lecz to nie znaczy, że masz pisać głupoty. |
|
|
|
23.01.2017 - 21:57
|
|
|
.........
|
|
|
|
23.01.2017 - 22:48
|
|
|
Nie piszcie głupot w tym temacie, ja go założyłem i uszanujcie to miejsce, już całe forum jest ''wasze'', zostawcie mi mój temat i nie róbcie tu autoreklamy
|
|
|
|
23.01.2017 - 22:51
|
|
Toż to nie Zielarz, a tylko atrapa.
Podróba, która z prawdziwego Zielarza zgapia. Powiadasz cię rozwesela, miły i fajny? Widać sam pasujesz do tej trollów ferajny. Czemu mnie się dziwisz, a spam i trolling ci nie przeszkadza? Jak mogłeś tak napisać? Zszokowało mnie to, co ci dogadza. Coś ty za jeden? Nie Ramana Maharshi raczej, Nieskutecznie próbujesz zaliczyć się do grupy junaczej. Cóżem ja uczynił? A pilnuję porządku, Okazyjnie, a nie od poniedziałku do piątku. A skoro rzeczesz, co nie sprawa twoja, Toś czemu wąty masz, co tu piszę ja? Oczernianie innych owszem nikogo nie bawi, Niech więc troll ten więcej tak nie drwi. I ty nie przymykaj na to oka, Bo obłudy robi się posoka. Na przyszłość proszę przestać tak kłamać, Oraz prawdy i porządku dobre obyczaje brzydko łamać. Albo dobrze wiesz co się święci, tylko grasz tak, Albo rzeczywiście wszystko pokręciło ci się na wznak. Ja do licencjatu Zielarza nic nie mam, a wręcz przeciwnie. Jedynie chodziło o trolling jego alter ego. Przeinaczasz wszystko niefajnie i dziwnie, Dość już tego. |
|
|
|
23.01.2017 - 23:05
|
|
|
Dość Kurwa
|
|
|
|
23.01.2017 - 23:12
|
|
|
widzisz allanielu, to małpy nie ludzie, tylko hałasują i skaczą kręcąc tyłkami i genitaliami :)
szczyt chamstwa i braku tolerancji dla słów idących zgłęmbi ducha |
|
|
|
23.01.2017 - 23:36
|
|
Nie obrażaj Rafaelu, pokazujesz tylko własny chłam,
Własnym wyobrażeniom zadajesz jawnie kłam. A ty Allantanielu nie dygaj, lepiej zarzuć jakiś rym, Póki co wy dwaj w offtopie tu wiedziecie prym. Ten temat, jak i forum, nie tylko jest dla ciebie, W swym notatniku możesz do woli wyrażać siebie. Wszyscy inni ładnie tu rymują, zabawnie i radośnie. A wy teraz jak trolle, piszecie słowa niskie, sprośne. I jakbyś nie zauważył jeszcze właśnie, Próbowałem skrócić trolling, waśnie. I na przyszłość życzę wam panowie, Mniej złości w sercach, w głowie. Pozdrawiam was serdecznie. ... I proszę, zachowujcie się grzecznie. |
|
|
|
24.01.2017 - 02:11
|
|
|
''Sygnał''
Otulam się kocem, gorącego zdumienia Przytulam, żywą trawę, dotykam, matki ziemi, bosymi stopami Żywe serce Tak chcę, chcę tego więcej Tak ciężko, odkrywać to, co najgłębsze Zabrudzone okna... Tararararam Jestem tu... W głębinie, mojego snu Tararararam Jestem tu... W głębinie, mojego snu Abstrakcja, duch, huhuhuhuhuhu, huhuhuhu Abstrakcja, duch, huhuhuhuhuhu, huhuhuhu Ja wiem, nigdy nie można zwątpić I wiem, nigdy nie można przestać iść Poczuj znów wiatr Swoją moc O hen! Do gwiazd! I do szyszek i do rzepaku, huhuhuhu... I do miejsc, dzikich wspomnień, do zapachów... Tafla wody Jezioro, sierpniowe słońce W innym życiu, albo jakby w dzieciństwie Obco umysłowe bzdety mnie nie kręcą Męczą, bolą, nie chcę, zostawcie mnie Nie chcę grać, w chorą grę Chcę czuć, na maksa Bo potrafię, szczerze Ja wybrałem! Ja wybrałem... Skomplikowane teorie, zawsze będą śmieciami PROSTE ISTNIENIE TO WOLNOŚĆ BEZ GRANIC |
|
|
|
24.01.2017 - 10:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wyłania się wiersz z otchłani głębszej niż umysł.
Jawi się forma myśli emocji obrazów. Ktoś luka na te słowa po kryjomu pozostawiając złudzenie istnienie twórcy tego utworu. |
|
|
|
24.01.2017 - 14:05
|
|
|
Coś ty za jeden? Nie Ramana Maharshi raczej, Wydało się... :-( Ale Gajowy pewnie nadal myśli, że pan ze zdjęcia to Twistoid. Albo że ja jestem Twistoidem. "Guru Ramana" Wpatrzona w zdjęcie Mistrza wiszące na ścianie Zatapiam się w bezgranicznym boskim błogostanie. Zanurzam się w jego oczu nieopisanej głębi I szybko zapominam o tym, co mnie gnębi. Jego uśmiech doprowadza mnie do ekstazy, Którą przeżyłam wcześniej już chyba setki razy. Uwalniam się na chwilę od piekła egzystencji. Szukam ukojenia w świata transcendencji. Jego milczenie jest dla mnie drogowskazem. Ja i mój ukochany Mistrz. Na zawsze razem. |
|
|
|
24.01.2017 - 20:37
|
|
Po skrzydle pełznie wyobraźni wiatr,
Oddechu Kreacji ślad zostawiając, Brak tam miejsca na zwątpienia kwiat, Wzniecając istnienie, za nic strach mając. Dmie przezroczysty tak, unosząc ku chwale, Paląc w wiór kłamcę, fraktalność zbłądzenia. Ile iluzji przejść trzeba? Trzeba przejść dalej, By móc się oprzeć o fundament olśnienia. Nie ma fałszywej cnoty i pokory i nie będzie już Korzenia się przed tworami sztuczności. Na fali eteru, prowadząc strumieniem dusz, Szczerość odżywia mądrość, źródło pięknej wieczności. |
|
|
|
25.01.2017 - 11:34
|
|
|
Po mózgu pełznie durnoty wiatr
Ego jak balon kosmosu dmuchając Brak jest w nim miejsca na rozumu kwiat Lecząc kompleksy, za nic wstyd mając Sny o potędze, mądrości, chwale Na jawie tylko nędza istnienia W świat wirtualny trzeba więc iść dalej Internet przyjmie wszelkie zidiocenia Fałszywej cnoty i pokory lusz I alter ego pełne sztuczności Spowije forum paranoi kurz To Obsrywacza Chmur źródło wieczności |
|
|
|
26.01.2017 - 00:11
|
|
|
''Żywe Serce''
Przyjaźni moc, rozświetli mrok, na zawsze! Przyjaźni moc, rozświetli mrok, na zawsze! Na deszczu, często chodzę Gdy pada, mi na głowę Długie włosy, energia Każdy jest silny Gdy strach przepędza Ten paraliżujący hamulec Ten wróg, straszny wróg To wyzwanie, jak każde inne To co nas różni... To co wygodne, jest moim wrogiem Rytualny schemat, nie jest wigorem Nieskazitelny byt, wymaga walki Nie ufaj tym, co mówią że... Że nie ma żadnej walki Że nie ma obcego umysłu Że nie ma żadnej różnicy Którędy droga by szła Że wróg nie istnieje Oni łgają, oni mącą Oni kupieni są... Niesieni mocą, pod prąd idziemy Niesieni mocą, wolni być chcemy Niesieni mocą, nasze serca wolne już są! Niesieni mocą, wojownicy w totalnej wojnie Kreatorzy, Bezimienni! Możesz sobie myśleć Możesz sobie mówić Możesz sobie pisać Fakt energetyczny, śmieje się cynicznie Fakt energetyczny, spróbuj go widzieć Widzenie jest wtedy Gdy wyłączysz dialog Gdy wyjdziesz z transu Podejmiesz odpowiedzialność To piękna wojna, choć przerażająca Niesprawiedliwa, drapieżna, archońska Koło czasu, zatrzymało się Widziałem zatrzymany świat, jak obrazek, tuż przede mną Czułem potężną moc, gdy zatrzymałem świat Zatrzymałem czas, taki ze mnie as Tak bardzo tego chciałem, w końcu było mi dane Doświadczyć wstrząsu Dziel sobie dziel Krzycz sobie krzycz Pisz sobie pisz Ty nic nie zmienisz Bądź sobie bądź Ja opuszczam, toksyczny front Z podobnymi mi Orłami Przemierzymy ten czas Niewyobrażalna potęga Wyjścia poza czas Magiczną istotą znów To tak jakby stanąć obok Obok samego siebie, obok świata Wędrować przez wieczność To wyzwanie dla śmiałków Ucieczka i odwrót To cecha tych słabych Zawsze będą, podcinać Ci skrzydła Twoim zadaniem jest, polecieć, zaśmiać się im w twarz Będzie pięknie Będzie ciekawie Będzie ciężko Bo to wyzwanie Będzie walka Będzie spokój Będzie wszystko Lecimy po zmroku |
|
|
|
14.02.2017 - 01:35
|
|
|
''Magiczny Akt''
Unosimy się Sam nie wiem jak To dzieje się Po prostu tak Jakoś Na wszystko, chciałbyś mieć Gotowy zestaw słów Na wszystko, chciałbyś mieć Racjonalne wytłumaczenie A to nie da się, zrozum to Magia to nie zło Poza słowem i językiem Chciałbyś, to chciej dalej Ja wolę, magię Czuć Ruszać się Dotykać jej Nie mówić nic Po prostu być Świadomie iść Zanurzyć się Jestem tu, dla Ciebie Jestem tu, dla Ciebie Chodź przyjaciółko, niezłe ze mnie ziółko Polećmy dzisiaj, nocy tej Polećmy, że hej, o hen hen hen... Rozbieraj się! Całujmy się Ruszajmy się W siebie, mocniej i głębiej Kosmiczny orgazm Mamy siebie, tu Jak cudownie Chcę znów |
|
|
|
14.02.2017 - 02:02
|
|
|
.
|
|
|
|
14.02.2017 - 02:42
|
|
|
''Jaa''
Prawdą jest, że mam obsesję trochę Ale ta obsesja pozwala mi wzrastać Prawdą jest, że to z kompleksów trochę Ale świadomość ich, pozwala mi rozwijać się Wiem wiem, wiem Mógłbym bardziej, bardziej wyluzować Jak oni Wiem wiem, wiem Mógłbym mniej chcieć Mógłbym powiedzieć, że już wystarczy mi Ale to nie ja! Ale to nie ja, może to Ty To nie ja, to nie ja Więc niech zagra ta melodia, która uzdrawia mnie Powiem Ci coś Ja nie mam, ja nie mam dość! Kurwa, ja nie mam dość Chcę wzrastać Chcę poszerzać się Ja nie mam dość I nie będę nigdy mieć To ja, dziki wiatr To właśnie ja Bez ego, czy z ego Chuj mnie to To tylko słowa Słowa bolą Bolą mnie, bolą Ciebie Ale nie wiesz dlaczego i gdzie Gdzie jest źródło Zagrożenia, prawdziwe Czai się Obcy umysł Kwarantanna Agenda Uwierz mi że Tak wiele potrzeba Więc nie ma czasu Na głupie gry Tyryryry, tyryry... Zimno Ci, a przecież jest zima! Więc zamknij pysk I posłuchaj co, niesie intencja Dla Ciebie, posłuchaj się Wyłącz go, wyłącz go Wyłącz go, wyłącz go I usłysz melodię istnienia Dziwna piosenka, dziwna tak jak ja Dziki ze mnie wiatr Pojebany ja, pojebany jak Zawsze zawsze, będę taki sam Pojebany Szalony Obsesyjny To Jaa I cieszę się, że nie jestem jak Ty Że nie jestem, jak oni Że jestem właśnie taki, jaki jestem Pojebany, szalony Uuch, Yeach! Hohohoh! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |