|
|
![]() ![]() |
08.06.2018 - 14:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
''Wiosenny Wiatr 4''
Ogień istnienia, ciągle tu jest Tygrys uśpiony, obudził się Niech patrzą te kurwy, niech czują lęk Patrzę spokojnie, wokoło mnie Rozjebiemy ich, agendę Nie wierzysz? To lepiej, uwierz Zabawa trwa Dramat trwa Agenda trwa Przygoda trwa Nananana… Głębina! Dziki bezimienny wiatr! Aktywna strona, woła nas To ten czas Głębina! Głębina, wszystko odsłoniła Ta droga, dała szczęście Dała cierpienie Dała i zabrała Nadal trwa Nie wypadłem, przysięgałem Nie wypadnę, przysięgałem Nie sprzedam się Ja kurwa wiem, co to cierpienie Naprawdę wiem Wiem wiem, wiem Obcy umysł Archonci Nocne tabu Ingerencje Nastawienia Scenariusze Jak zaufać, w pełni mogę Gdy wiem, jak silne to jest Ale muszę Komuś muszę I mam szczęście Że tak jest Że komuś jest Tak czuję Opieram na tym się Bo nic nie zostało już Nie został nikt! W oparach codzienności Uśmiercasz swoje ja W teatrze codzienności Wykrwawiana jaźń W brutalnej okrutności Motyl wyrywane skrzydła ma W obłudzie codzienności Mordowana jaźń W społecznej pułapce Gwałt na żywo trwa Wypalam te pieśni Zapach rzepaku znów, tu Wypalam te pieśni Na duszy istnienia Gdy jestem sam Wtedy inny lekki wiatr Gdy jestem sam Wtedy inny lekki wiatr Widzę Szczecin Nito poranny Nito wieczorny Nito dzienny Nito nocny Widzę deszcz Jak wejście domino! Jak ruch punktu scalającego Jak kamyczki, nocny spacer Obok Przyjaciel… 150 złotych? Michał no co Ty? Na tyle wyceniłeś nas? 150 złotych? Ja pierdole, oddałbym miliard By jeszcze raz, poczuć tą przyjaźń Gdy jestem sam Wtedy inny lekki wiatr Gdy z bratnią duszą Radość ich szept zagłusza Można zwariować Ale nie można Eteryczna siatka archontów Matrix jest silny Twoja radość Moja radość Czasem się tak martwimy Teraz pomyśl jakie marzenia ma kurczak W hodowli Jakie on marzenia ma? Wkrótce porwie nas śmierć Tak właśnie jest Nie ucieknę przed tym wyzwaniem Nie uciekaj przed naszym zadaniem Kto jak nie my? Kto pomoże im? Kto jak nie my? Kto pomoże im? Kto jak nie my? Kto pomoże im? Kto jak nie my? Kto pomoże im? Kto pomoże nam Aktywna strona, żyje i woła To ten czas! Wiosenny Wiatr! Jeszcze chwila Kto jak nie my? Powstrzyma ich Tych skurwysynów Kto jak nie my? Ja i Ty Wiosenny Wiatr Jeszcze chwila Śmierć Zgładzi nas Nie zrób sobie Najgorszego Wytrwaj, na drodze serca Do samego końca Po którym, nie będzie końca Przygoda bez końca… Idziesz ku sobie I wierzę w Ciebie Bo idziesz ku sobie A to, proste nie jest… |
|
|
|
09.06.2018 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Żegnajcie, Dziękuję
''I będę zawsze!!!'' Karol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |