|
|
![]() ![]() |
28.03.2016 - 19:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
obraziles mnie :)
|
|
|
|
29.03.2016 - 17:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Ku pamięci, mięci kupa wpisał się Alojzy Dupa"
|
|
|
|
02.04.2016 - 18:26
|
|
|
''Nie Dogoni Mnie Wiatr''
Pokażę Ci, prawdziwy, zachód słońca Pokażę Ci, prawdziwą, poranną rosę Pokażę Ci, jak jest, być tam, gdzie nie ma, gdzie nie ma, słów I nie śpieszy nigdzie się... Wiadomo, trzeba z czegoś żyć, w tym świecie, nie uciekniesz Wiadomo, musisz, godnie żyć Bo inaczej, inaczej, też źle Szukam, optymalnego wyjścia By kroczyć, drogą ku wieczności Ciągle być w niej, ale jednocześnie, chcę tu, godnie, chcę bawić się, też, razem z wami, czasem, bo zmieniłem się I tylko czasem mogę wrócić.... Na chwilę W mym świecie nie ma pomyłek. Wszystko sprawiedliwe. Drapieżny wszechświat nie pyta On żąda... A więc Zaśpiewam pieśń A więc Mam ster A więc Ile sił w płucach, ile sił w sercu, ile sił mam, zatrzymuję świat Ile sił w płucach, ile sił, wiary, pewności, nie dogoni mnie wiatr! Ten świat, to tylko opis, ten świat, to tylko jeden z nieskończonych opisów... Zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie cień, moje drzewo, odrodziło się Ile sił w płucach, ile w sercu mam, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr Ile sił w płucach, ile w sercu mam, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr Ile sił w płucach, ile w sercu mam, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr Ile sił w płucach, ile w sercu mam, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr!!! Kurwa mać, tararararam, tararararam, nie dogoni mnie wiatr Ile sił w płucach, ile w sercu mam, zatrzymuję świat, nie dogoni mnie wiatr!!! |
|
|
|
18.04.2016 - 01:28
|
|
|
''Wyrwane Z Pamiętnika Naguala''
Deszcz istnienia. Szepty schowanego szczęścia. Ogrzewamy się nawzajem. W dziwnym jakimś świecie. I choć zmieniło się tak wiele. Ognisko pachnie nadal tak samo. A wiatr smakuje najlepiej. |
|
|
|
18.04.2016 - 01:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy ten "deszcz istnienia" to jest to co myślę?
|
|
|
|
18.04.2016 - 01:54
|
|
|
|
|
|
|
18.04.2016 - 01:57
|
|
|
O bosze! :O Obszydlife! :O
|
|
|
|
18.04.2016 - 13:22
|
|
|
Nie, nie jest to
|
|
|
|
16.05.2016 - 23:53
|
|
|
''Niezwyciężony''
mijał mijał czas a on w miejscu, w miejscu stał istnienia cud, go ominął on ciągle, łudził się, że los wskaże znak znakiem była tylko jego starość siwe włosy i słabszy głos i gdy śmierć zapytała go ''jesteś gotów?'' odpowiedział daj mi drugą szansę, pobiegnę z całych sił z całych sił, przyjacielu, z całych sił... |
|
|
|
05.06.2016 - 21:10
|
|
|
''Na Moście''
Czarne scenariusze się spełniły Nie wierzyłem w nie, lecz czułem Czułem że, mnie zmiotą I że pod znakiem zapytania, stanie... Moja misja... Moja droga... Tak bardzo, było to Prawdziwe i silne, nie pytaj kto Kto zawinił To bezsensu Ludzkie byty, sprzeczne schizy Gwałt, niewyżyty To tylko się zdarzyło... To tylko było... To tylko przeminęło... Było sobie, jakiś czas Byliśmy na tej drodze, Ty i ja... Czy ja, winny jestem? Czy Ty, zjebałeś to? Myślę że, po równo jest Ale ja chciałem, a Ty nie A to sprawia, że... Zmiata to mnie... Tak, jestem silny Tak, wiem gdzie idę Tak, daje radę Ale jakim kosztem, jakim kosztem? Tak, znałem cenę Oni dobrze wiedzą Jak trafić w Twoje centrum Jak zmieść, Ciebie Jak zahamować... Twój marsz... Jedno ode mnie: JA WALCZĘ CAŁY CZAS, JA PRZED SIEBIE GNAM, JA ZAGLĄDAM W BEZMIAR, JA KURWO W NIM TRWAM JA NIE SPADNĘ W DÓŁ, JA WIEM, JA MÓJ JA NIE ODDAM SIEBIE WAM LATAWCÓW PLAN, MNIE NIE DOSIĘGNIE DWA DZIKIE ŁABĘDZIE, NA CZERWONYM NIEBIE WSPIERAJĄ SIEBIE I WRACAJĄ TAM... GDZIE ZNIKAJĄ SŁOWA... GDZIE BEZMIAR, BARWA, WIECZNA ODNOWA WIĘC JESZCZE RAZ POWTARZAM WAM ILE MIECZY WBIJECIE MI W SERCE NIEWAŻNE, NIE ZDOŁACIE, NIE UMIECIE MOJA DROGA, MOJA PRZECIEŻ!!! |
|
|
|
07.06.2016 - 01:01
|
|
|
''Prostota To Ostateczny Rezultat Złożoności''
stodoła siano koty na sianie, się bawią... jezioro... molo... las obok... wysoko na drzewach liście żyją w spokojnej harmonii powoli płyną liście na drzewach wiatr tam... śpiewa wysoko wysoko wpatruje się weń zatrzymuję bestię teraz już wiem... |
|
|
|
12.06.2016 - 23:46
|
|
|
''Amigos Alaviasta!!! :)''
Gdy wyprzedzasz epokę Gdy poznałeś prawdę Której tak szukałeś Gdy zweryfikowałeś I nie zwariowałeś Gdy szukasz nadal I w mocy swej wzrastasz Barokowa zemsta Sprawa jest już jasna Gdy drapieżcy umysł Poskramiasz sumiennie Gdy archońskie cienie Odbijają się Nie popełnij błędu Nie daj się znów złapać Nie dawaj pomocy Tym, którzy nie chcą latać Nie brnij w chore gierki Złem jest to, co Cię osłabia Łagodny bądź, lecz silny, niewinny, lecz potężny Nie panikuj, lecz stale uważaj Tak blisko wyjścia To właśnie się wydarza |
|
|
|
22.06.2016 - 01:30
|
|
|
"Bylo, Poszlo, Nie Ma" Zastanawiam sie, w sobie. Jak popchnelo sie zludzenie. Ile jestem, tyle moge. Uszczesliwiam teraz siebie. Odnalazlem siebie znow. Posrod trupow, posrod burz. Moje sily powrocily. Zawsze bylem tym prawdziwym. Krecisz nosem, bo nie umiesz. Wiem, ciezko zniesc, lecz probujesz. Wodorosty, magia sniegu. Pustynny step, a ja... na latajacym okrecie. Poprzez swiat. Ten i tamten, nieskonczona ilosc wrazen. Surrealistyczna wolnosc. Wolnosc realna, moim celem. Gdy znajduje Ciebie znow. Odwracam sie juz, odwracam sie... juz...
|
|
|
|
30.06.2016 - 01:18
|
|
|
''Lustrzana Zasłona''
Przychodzi moment, wyciszenia Przychodzi moment, czucia prawdy Nadchodzi zawsze, późno tak Wtedy gdy, na niebie jebane gwiazdy Moje pomieszczenia, mojego ja Sam na sam, z prawdą, sam na sam Nie uciekaj, nie uciekaj, wejdź w to całym sobą, ta chwila, szczeliną Do innego siebie, do nieznanego Z dalekiego świata, przychodzi głos Z innego świata, dziki wiatr Z dalekiego morza, z dalekiego mnie Pojawia się Czujesz że, wszystko, możliwe jest Moje przestrzenie, mojego ja Moje marzenia, już nie moje, w rozkroku stoję Teraz, as w rękawie, skupiam się i sprawię Aż drżą ręce Aż duszności Nawet nie chcę teraz palić, nawet nie chcę zgadywać Bo wiem, energia jest prawdziwa I wszystko jest prawdziwe... Lecz, przepaść Pomiędzy tym co możliwe jest A tym, w czym jesteś... teraz To jest, moment uniesienia To jest, moment przepustki To jest, moment, gdy możesz To jest chwila, przebudzenia To jest, wyjście z transu To jest, szansa... by polecieć! By polecieć... By polecieć... polecieć... o tak... By polecieć... innym sobą... polecieć, do innego świata... |
|
|
|
13.08.2016 - 13:29
|
|
|
''Bardzo''
Zatopić się w ciszy, odnajdziemy się nadzy Pośród drzew dziwnych, zupełnie sami Ta cisza, odradza, wypełnia nas życiem To ona sprawiła, że dla Ciebie piszę Ta cisza, wyrasta, jak drzewo, na otwartej przestrzeni Nie chcę hałaśliwego jazgotu, chcę harmonii i skupienia Radosnego zrozumienia, przyśpieszenia i zwolnienia Chcę oazy zrozumienia Momentów uniesienia Wszystko jest piękne, prostota jest cudem Pamiętaj, że... odnajdę zawsze nas... odnajdę zawsze nas Nie sprzedałbym serca, ani swoich prawd Za żadne skarby, skarbem jest ten świat Innego nie mamy, kochajmy co żyje Pewnej nocy Cię porwę i polecimy do innego świata, ale teraz... ... Cisza, cisza, głęboka, gęsta, niech będzie nasza... |
|
|
|
16.08.2016 - 20:05
|
|
|
''Iskry''
Pamiętam moje łzy Jak chciałem, nawet nie pytaj Jak bardzo chciałem być Gotów, do wszystkiego, zawsze Nie liczyły się dla mnie wątpliwości i czarne scenariusze Bo czułem siłę, siłę i naszą więź To było tak niesamowite... To było tak... niespotykane To było tak najprawdziwsze Pachniałaś zimnym wiatrem Ogniem Cię otulałem Wtedy poznałem, co znaczy odnaleźć tą magiczną miłość Gdzie nie było umiaru w dawkowaniu siebie głębią i wolnością I bliskością, poza schematem, dwa dzikie ognie Dwa dzikie ognie, ja i Ty Kochałem i uwielbiałem Cię: Jak śnieg, zimową nocą Jak zapach jabłek, letniego wieczoru Jak zapach dymu ogniska Jak jezioro, o 2 w nocy Jak to możliwe, że to przeszłość Czy może to nadal przyszłość? Czy może, to nadal... przyszłość? Powiedz mi... Czekam, kocham, gotów by to unieść, w niewyobrażalną intymność mnie i Ciebie, tam jest wszystko, chodź ze mną Chodź, przyjdź, czekam, jestem, gotów... Poczuj dziwne kłucie w splocie słonecznym Przyjdź, a ja, ja z Tobą, dokonamy niemożliwego Czy to czujesz? Czy wiesz jak to smakuje? Czy wiesz, że to jak smakuje, gdy wiesz, to tylko zaczątek tego co jest? Jak smakować może... głębiej, chodź, bo mój ogień, samotny teraz płonie Dwa dzikie ognie, o niech, o niech odnajdą się... i zapłaczą łzami najczystszej nieskazitelności spełnienia... Pachniałaś zimnym wiatrem Ogniem Cię otulałem Pachniałaś zimnym wiatrem Ogniem Cię otulałem... |
|
|
|
25.08.2016 - 08:54
|
|
|
Pojdziemy na spacerek, na sloneczko i wiaterek :) :D
|
|
|
|
12.09.2016 - 13:25
|
|
|
''Powrót Króla''
Rzucałem diamenty Nieskazitelny Tak Łatwo dawałem Skarby wiedzy i siebie Nie wymagałem, koronowałem Durniów I kurwy... Głupie kurwy... Koniec z tym, coś nie pasi Prosto w oczy, tak lub nie Droga lub sen Chcesz wszystko, daj z siebie wszystko... Pokaż, pokaż, pokaż, kurwa mać! Pokaż, o co grasz, kurwa mać! |
|
|
|
12.09.2016 - 21:49
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Na tym forum nie są mile widziane przekleństwa i przemoc słowna, tym bardziej, że mogą je odwiedzać osoby niepełnoletnie, bardziej podatne na tego typu wpływy.
Takie "skarby wiedzy", siebie i "diamenty", jak te powyżej, a w rzeczywistości "nieskazitelną" mowę nienawiści, lepiej żebyś zachował dla siebie. |
|
|
|
12.09.2016 - 22:20
|
|
|
''Moja Dolino 2''
Znów Cię czuję! Znów Cię odwiedzam! Moja dolino, miejsce mego szczęścia Znów Cię czuję! Znów Cię odwiedzam! Moja dolino, bicie mego serca Ooch, co to jest? Co się dzieje? Nieskończoność, pulsuje Energia, świadomość Dobrze idę, wiem to dobrze... Znów Cię czuję! Znów Cię odwiedzam! Moja miłości, miejsce mego serca Znów Cię czuję! Znów Cię odwiedzam! Powróciłem i odejść nie zamierzam! |
|
|
|
12.09.2016 - 22:32
|
|
|
''Bractwo''
Magia śniegu, woła nas Do finału, ostatni akt Generacja, widzących Po raz trzeci Dlaczego my? Bo my Jesteśmy godni Tej wolności Ciężaru, odpowiedzialność Wystarczająco silni, by unieść to... Wolność - po to idziemy Wolność - preferujemy, tego pragniemy Wolność - w naszych sercach, już jest Wolność - patrzy wróg A MY DALEJ! NIE BOIMY SIĘ!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |