|
|
![]() ![]() |
02.01.2016 - 12:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Witajcie,
Dawno mnie tutaj nie było ale wydaje mi się, że mogę się odświeżyć tutaj z bardzo ciekawym tematem, który krążył mi już od jakiegoś czasu w głowie, a samą realizacje zacząłem rok temu. Jestem w trakcie realizacji pierwszego poważnego dokumentu. Na warsztat wziąłem sen, bo to temat, z którym mam też praktyczne doświadczenie. Postanowiłem zebrać sto osób, przeprowadzić wywiady i zarejestrować opowieści senne. W tej chwili zostało mi szesnaście osób. Jeśli ktoś z Was czułby się na siłach, ma jakieś ciekawe historie (w co nie wątpię) jestem bardziej niż zainteresowany. Jestem tylko ja i mój aparat plus rejestrator dźwiękowy. Możemy wcześniej ustawić się na Skypie, z chęcią opowiem co do tej pory usłyszałem od dotychczasowych uczestników dokumentu. Tutaj kontakt do mnie: tel. 605 305 872 Skype: Czlowiek Kamera Mail: bieganski.mich[at]gmail.com Strona projektu: https://www.facebook.com/filmtam Pozdrawiam, Michał Biegański |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |