|
|
![]() ![]() |
21.02.2016 - 03:43
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jeśli brak Wam przyzwoitości, to się niebawem obudzi.
|
|
|
|
21.02.2016 - 03:46
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
spoko. już skonczylismy. stanęło na tym, że sama nie chce jechać na zlot.
|
|
|
|
21.02.2016 - 03:49
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
z postow można wywnioskować, że z pavvlem się na nią uwzielismy i odpuscila. tak nie było. przynajmiej nie z mojej strony. może jechać na zlot. nie zabraniam jej tego, tylko chce żeby dała znać jak ma zamiar jechać... do tematów zlotu będę używał normalnie nosolamacza.
|
|
|
|
21.02.2016 - 10:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kurdę 2 byki popełniłam. Charcerz i hyba. Sorry ale siara . To przez kompa, nie zwracam uwagi co piszę .
Nosołamaczu żadnego problemu nie ma ,chyba ,że stworzymy go sami:) A w sprawie działki na zloty ,już kupiłam i zbieram kasę na coś ekstra. Dzięki Jam Jest , że za kilka lat zapraszam Was na zlot z bezpłatnymi noclegami. Tak chcę , amen. Może nawet będzie wszystko za free. Sklep jest niedaleko a domek zaskoczy Was niebywale. Ponieważ plany są moje i dla dobra wszystkich proszę o mentalne wsparcie ich realizacji. Ponieważ je odkryłam przed wszystkimi nie wierzę ,że nie pomożecie. Info dla magików i nlp-owców : Żadna magia destrukcyjna nie działa! Klątwy,czary,niskie emocje nie są w stanie technicznie nic zmienić.Mogą tylko pomóc i z góry za nie dziękuję . Ave. Posyłam dawkę pozytywnej energii wszystkim. Pamiętajcie żeby kochać się bezinteresownie.To bardzo się mnoży i z wielką siłą rozrasta.To św. wibracja. Dlatego choć rozum i zakłopotanie mówi mi nie, ja mówię: Kocham Was wszystkich. Wszelkiego powodzenia i miłej niedzieli. Nie ma złych ,są tylko zagubieni. |
|
|
|
21.02.2016 - 10:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
21.02.2016 - 12:13
|
|
|
każdy popełnia błędy. grunt to być ich świadomym.
|
|
|
|
21.02.2016 - 12:38
|
|
|
|
|
|
|
21.02.2016 - 13:04
|
|
|
|
|
|
|
21.02.2016 - 15:04
|
|
|
Jeśli brak Wam przyzwoitości, to się niebawem obudzi. Ale moderator czy przyzwoitość? :D Nie jadę, bo Nosołamacz jest tu bardziej aktywny i każdy woli jego niż jakiegoś tajemniczego gościa. Poza tym, osoba, którą chciałam poznać najbardziej, też jest przeciwko mnie. |
|
|
|
21.02.2016 - 15:06
|
|
|
|
|
|
|
21.02.2016 - 15:16
|
|
|
możesz jechać. robisz błąd, że uważasz się za gorszą. ja się może i udzielam raz w miesiącu. nie licząc tego że mi odjebalo i zrobię te 30dni a tak to wcale się nie udzielam. najwyżej czytam, ale nawet nie komentuje.
|
|
|
|
21.02.2016 - 15:24
|
|
|
Nie uważam się za gorszą, tylko po prostu każdy woli Ciebie, bo Cię "zna". A niektórzy zawsze, jak mają wybierać pomiędzy nawet najgorszym facetem a laską, która uprawia seks z wieloma facetami albo z jakimś maczo, to zawsze będą po stronie faceta. (opinia o mnie, a nie fakt)
|
|
|
|
21.02.2016 - 15:33
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Szczerze to ja zadnego z Was nie wole, bo zawsze robice syf w temacie oobezlotu. Macie problemy ze soba i reszta musi to czytac. Idzcie razem do jakiegos psychologa i przestancie zasmiecac. Macie Pw, macie fb macie czaty. Ogarnijcie sie. Nikogo nie obchodzi z kim sie puszczacie i za ile.
Adios! |
|
|
|
21.02.2016 - 15:35
|
|
|
nie mam cię za taką. nie jestem ani macho ani "facetem"
ciężko cię poznać. i taka prawda, szybciej pokazujesz to czego nie jest łatwo zrozumieć. i można to szybko nadinterpretowac i dlatego masz taką opinię, ale masz też dobrą stronę, o której pokazanie musiałem wręcz walczyć ;P |
|
|
|
21.02.2016 - 15:40
|
|
|
Sorry, ale akurat miałam na myśli opinię, która wzięła się z tego, co Ty o mnie pisałeś, a nie ze mnie samej.
|
|
|
|
21.02.2016 - 15:41
|
|
|
no fakt. dobrą nie piszemy już tu, bo to nigdy nie miało sensu.
|
|
|
|
21.02.2016 - 23:57
|
|
|
Szczerze to ja zadnego z Was nie wole, bo zawsze robice syf w temacie oobezlotu. Macie problemy ze soba i reszta musi to czytac. Idzcie razem do jakiegos psychologa i przestancie zasmiecac. Macie Pw, macie fb macie czaty. Ogarnijcie sie. Nikogo nie obchodzi z kim sie puszczacie i za ile. Adios! My tylko podbijamy temat, bo jak widać, nikt nic nie pisze :P |
|
|
|
21.02.2016 - 23:59
|
|
|
Chyba nikt nie sądził, że my z moim Kochaniem tak na poważnie hahaha :D
|
|
|
|
22.02.2016 - 12:16
|
|
|
|
|
|
|
22.02.2016 - 12:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dobra, przestańcie już. Tylko robicie offtop, a osoby naprawdę zainteresowane są zupełnie zdezorientowane. Być może ktoś jeszcze by się załapał na zlot, a tak nawet nie wie o co chodzi. Dlatego przestańcie już...
Poniżej zamieszczam, jak aktualnie sprawa wygląda. Chwilowo jeszcze orientuję się w cenach gadżetów, niedługo podam ostateczną cenę i zacznę zbierać pieniądze, dlatego proszę przygotujcie się już na to, aby wszystko poszło wtedy szybko i sprawnie. Nie mamy dużo czasu. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą: Zlot odbywa się (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem) w parku kultury w Powsinie (pot. Polana Kabacka), na granicy Warszawy, w długi łikend majowy, przez 3 noclegi. Cena będzie wynosić ok. 200 zł od osoby (nie przyjmuję rezygnacji, tj. wpłata jest bezzwrotna). Dojazd i wyżywienie we własnym zakresie. Komunikacja bardzo dobra, w pół godziny można komunikacją miejską znaleźć się w centrum Warszawy. 15 minut piechotą przez las i jesteśmy na Kabatach, przy ostatniej stacji metra, gdzie również znajduje się supermarket, w którym będziemy mogli zaopatrywać się w potrzebne nam artykuły. Mimo bliskości miasta, miejsce jest bardzo ciche i spokojne, otoczone naturą, posiadające niezwykłą atmosferę, zwłaszcza po zapadnięciu zmroku, gdy na rozległej polanie pomiędzy lasami rozpalane są liczne ogniska (klimat jakby rozbity obóz wojskowy za czasów średniowiecza :3). Przewidywane są różne atrakcje i gadżety, ale największą zaletą tego zlotu będą nietuzinkowi ludzie, z którymi można pospoglądać na świat w nieziemski sposób (czyt. wyjebany w kosmos :3). Nie musisz szczególnie wyznawać się w OoBE. Wystarczy, że jesteś otwarty/a na te lub/i inne tego typu aspekty rzeczywistości, lub dopiero chcesz się o nich czegoś dowiedzieć bezpośrednio od ludzi, którzy ich doświadczają. Gorąco zapraszamy. Aktualna lista chętnych: 1) Andy16 2) Nosołamacz 3) angelo1978 4) isabel 5) Madlene 6) TyHu 7) B.Soul 8) Arhe 9) Foks z dziewczyną 10) Dreamer_the_one 11) Aumakumma 12) Fáe / Dżins / Pożeracz Chmur / Pavveł 13) Allanntaniel (?) 14) Warmine (?) 15) Ines (?) 16) Garot (?) 17) Soly (?) 18) Osoba spoza forum 1 (?) 19) Osoba spoza forum 2 (?) 20) Osoba spoza forum 3 (?) 21) Osoba spoza forum 4 (?) 22) Osoba spoza forum 5 (?) |
|
|
|
22.02.2016 - 20:03
|
|
|
Szczerze to ja zadnego z Was nie wole, bo zawsze robice syf w temacie oobezlotu. Macie problemy ze soba i reszta musi to czytac. Idzcie razem do jakiegos psychologa i przestancie zasmiecac. Macie Pw, macie fb macie czaty. Ogarnijcie sie. Nikogo nie obchodzi z kim sie puszczacie i za ile. Adios! Tak dla rozluźnienia atmosfery. To mnie interesuje jednak za ile. Nie znam obecnych cen. Mam taka pocztówke . Wisi szop pracz na gałęzi ,trzyma się łapkami i wisi a pod spodem napis:" Zaraz się puszczę ". |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |