|
|
![]() ![]() |
19.03.2016 - 20:17
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zostało niewiele czasu do końca wpłat za zlot.
|
|
|
|
19.03.2016 - 22:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
19.03.2016 - 22:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Masz włączyć telefon, szmato zasrana, bo inaczej napiszę tutaj że masz małego.
P.S. WPŁACAJCIE HAJS NA ZLOT, BO KURWA W DUPĘ POJEDZIECIE! HAJS, HAJS, HAJS!!! i JECHAĆ MACIE!!! JECHAĆ, WPŁACAĆ, JECHAĆ, WPŁACAĆ! A JAK KTOŚ NIE MA ZA CO PŁACIĆ, TO OCZYWISTE ŻE NIE PŁACI. GADŻETY BĘDĄ - ORIENTOWAĆ SIĘ. I PISAĆ DO FAE. ITP. ITD. |
|
|
|
20.03.2016 - 12:23
|
|
|
nastrój na zlot:
przestańcie manipulować proszę Jak będę zrobię racuchy albo węgierski kocioł. Ajeznica to tylko na śniadanie ale chyba nie będzie rano się nic tlić????? |
|
|
|
21.03.2016 - 10:44
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wstydzilibyście się. Chcecie zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę czy jak?
Co roku robicie spam i zamieszanie wokół siebie i swoich prywatnych spraw, totalny offtop i zamęt, wyrzucacie sobie publicznie jakieś zmyślone, bądź nie, brudy. Widać, że totalnie nie zależy Wam ani na zlocie, ani na paru innych kwestiach, na których wypadałoby raczej, jak choćby odrobina instynktu samozachowawczego i szacunek do innych... W każdym razie już możecie się cieszyć i spamować dalej. Zlotu w tym roku nie będzie. Za mało chętnych. No chyba, że komuś uda się jeszcze jakimś cudem zorganizować, wtedy życzę powodzenia. Pozdrawiam. |
|
|
|
22.03.2016 - 18:54
|
|
|
Osądzać łatwo.
Życzę powodzenia w szukaniu miejsca, które nie będzie jeszcze zajęte i frajera, który w razie czego będzie z własnej kieszeni pokrywał koszty niezdecydowanych. Wymagać to potrafią, ale od innych, a choćby odrobiny dyscypliny z siebie wykrzesać nie potrafią. A tłumaczyłem i argumentowałem, dlaczego nie przewiduję zwrotów. Myślę, że to dość jasne i logiczne. W tym jednak przypadku, ponieważ zgłosiło się za mało osób, wszyscy którzy wpłacili, całe kwoty zostały im zwrócone. I myślę, że małe zainteresowanie mogło też wynikać z faktu, że ktoś (nie trzeba nawet wskazywać palcem) ciągle zaśmiecał gównianą treścią wątek o zlocie, przez co lekko mówiąc trudne i nieprzyjemne było dokopanie się do jakichkolwiek konkretnych informacji na temat. Życzę miłych dalszych sprzeczek, spamów, offtopów, przekleństw i wyzwisk, jeszcze więcej roszczeń i pretensji, własnego lenistwa i ignorancji, no i nieraz nawet chamstwa. Oczywiście to sarkazm. Udanego organizowania zlotu w takim razie. Na pewno wyjdzie Wam łatwo i wspaniale. Miejsce będzie czekało na Was z rocznym wyprzedzeniem, zlot będzie za darmo, nieograniczona ilość miejsc, wszystko all in za darmo, nie trzeba będzie się deklarować, ani nic, można wbijać na anonima, jeszcze będzie załatwiony transport w promieniu dwóch tysięcy kilometrów i jeszcze sam organizator pofatyguje się do Was, by Was obudzić w porę, byście nie zaspali przypadkiem na zlot. I oby tym razem udało się Wam zorganizować coś głębszego, niż wspólne ćpanie trawy i pusta popijawa w zadymionym pokoju. |
|
|
|
22.03.2016 - 21:10
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
I oby tym razem udało się Wam zorganizować coś głębszego, niż wspólne ćpanie trawy i pusta popijawa w zadymionym pokoju.
(IMG:http://3.bp.blogspot.com/_pkdpcnwC4X4/TJoPRg1E4tI/AAAAAAAAAeE/sqNTNgtPq8E/s1600/Amanita_muscaria_17Sep02_8a.jpg) Wyprawa latem na muchomory ze Ślęży i pogańskie jaranie kapeluszy proponuję. http://botanicscience.blogspot.com/2010/09...ia-eliksir.html Rdzenni mieszkańcy Syberii uważali muchomora za bezpośredniego łącznika z Bogiem. Możemy też natknąć się na ciekawą analogię utożsamiającą muscarię ze Świętym Graalem, gdzie czerwony kapelusz miał symbolizować kielich, z którego Chrystus "pił" podczas ostatniej wieczerzy. W sumie niezależnie od stopnia prawdziwości tej informacji nie miałbym nic przeciwko gdyby choć w jakiejś części muchomor wiązał się z Chrystusem jako symbolem grupy istot oświeconych. |
|
|
|
22.03.2016 - 21:25
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Komentarz usunięty przez autora.
|
|
|
|
22.03.2016 - 23:43
|
|
|
Andy po co ten atak? To nie był atak. Żartowałam. A na zlot nikt nie wpłacił, bo było drogo. Może należy poszukać miejsca, gdzie wpłaca się ZALICZKĘ, a nie całą kwotę. Wtedy każdy wpłaciłby niewielką kwotę, której w razie czego by nie żałował, a jakby coś, to nie byłoby problemu, że przyjechało mniej osób, bo przecież zaliczka była wpłacona. Coś podobnego było chyba dwa lata temu. |
|
|
|
23.03.2016 - 00:06
|
|
|
|
|
|
|
23.03.2016 - 14:56
|
|
|
!@#%@$^@#$!%! PRZESTAŃCIE SPAMOWAĆ I "ZAŁATWIAĆ" SWOJE PRYWATNE SPRAWY PUBLICZNIE, NIKOGO ONE NIE OBCHODZĄ, ZWŁASZCZA ŻE TRZYMAJĄ TAKI POZIOM, JAKI WIDAĆ!!!!! !@#%@$^@#$!%!
Rozumiem, że się nie udało, ale to forum ma zbyt dużą ilość niezdecydowanych osób i nie każda osoba może sobie pozwolić na wywalenie 150zł na zlot, na który może nie móc pojechać, bo praca, rodzina, lub coś tam. W (2013?) była organizowana "domówka" u jednego użytkownika. Udało się wtedy, to czemu nie miałoby się udać teraz? nie potrzeba organizować hotelu, lub coś w ten deseń. Obemaniacy nie wydają sie być szczególnie wymagającą grupą. Z mojej perspektywy wystarczy im dach nad głową (nie mylić z ogrzewaniem) i miła atmosfera na zlocie. To dużo zrozumiałeś, brawo! Jednak z resztą chyba masz problem, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz. Rzeczywiście uzbierać 150 zł przez rok to rzecz granicząca z niemożliwością. Poza tym to taka duża kwota, że nawet hotele pięciogwiazdkowe oferują dwa razy mniejszą. Nigdzie nie ma drożej, jak tu. Rozumiem, że zapraszasz wszystkich do siebie? Czy może Ty zapraszasz do Kogoś? :D Prawda to, jest to w ogóle niewymagająca grupa. Załatwić za nich wszystko, i wymagać od nich jedynie pokrycia kosztów za siebie, które i tak nie są duże, to daremne staranie, przecież oni chcieliby najlepiej TYLKO zlotu za darmo, z pokryciem kosztów za transport, kilogramem trawy i 10 litrami płynu z prądem na łebka na dzień. Co więcej, jak ktoś zrezygnuje, to organizator ma za nich pokryć koszty z własnej kieszeni, a jak ktoś się zdecyduje w przeddzień zlotu, to ma wyczarować dla niego miejsce. Organizowałeś Ty kiedykolwiek cokolwiek?? A na zlot nikt nie wpłacił, bo było drogo. Może należy poszukać miejsca, gdzie wpłaca się ZALICZKĘ, a nie całą kwotę. Wtedy każdy wpłaciłby niewielką kwotę, której w razie czego by nie żałował, a jakby coś, to nie byłoby problemu, że przyjechało mniej osób, bo przecież zaliczka była wpłacona. Coś podobnego było chyba dwa lata temu. To samo. Proszę znajdź wolne miejsca taniej :D I jeśli pokryjesz koszty noclegu za osoby, które zrezygnowały, to nie ma sprawy ;) I na pewno ludzie nie zapłacili, bo było za drogo. Tak drogo, że niemożliwe. I na pewno wszyscy widzieli informacje na temat zlotu czysto i klarownie, a nawet umilały im czytanie inspirujące i kojące zmysły pokrzepiające wypowiedzi forumowiczów w temacie!!! |
|
|
|
23.03.2016 - 16:36
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Fae nie wiem kim Ty jesteś ale oficjalnie zyskujesz miano turbokurwochujowego organizatora. Popatrz sobie na poprzednie zloty, jak i kiedy było to ogarnięte. Za każdym razem na samym końcu ktoś rezygnowal, za każdym razem ostatni guzik był zapinany dopiero w busie, a nawet dopiero na miejscu zlotu. Zawsze się sprawdzał system zaliczek i zaliczki rzeczywiście nie były zwrotne, bo taki jest sens zaliczek. Nie wiem skąd w ogóle ten pomysł z wpłacaniem calej kwoty na maila i to tak wcześnie. Życzę wam wszystkim spokojnych i wesołych swiat tak wesołych jakim stalo się to forum. Nie wiecie kto to gejowy? Podpowiem, że sam sobie odpisuje. Pałka zapałka dwa kije kto się nie schowa ten kryje.
|
|
|
|
24.03.2016 - 00:59
|
|
|
Przepraszam, Nosołamacz, za mówienie fałszywego świadectwa przeciw Tobie.
|
|
|
|
24.03.2016 - 01:18
|
|
|
|
|
|
|
24.03.2016 - 07:31
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
24.03.2016 - 10:56
|
|
|
Ale chodziło o to, że tacy ludzie często gadają nieprawdziwe rzeczy. Jeśli to nie jest wymówka, to to co pisałam, to prawda :D Oczywiście nie, ale masz zawsze taki odwrócony tok myślenia.
|
|
|
|
24.03.2016 - 11:59
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Wiecie jaki macie problem? Nie szanujecie siebie samych i innych. Cały czas odgrywacie to samo. Andy bluzga, bo nie potrafi się kontroliwac i nie ma szacunku do siebie. Noslolamacz zgrywa wyrozumialego. Kilka bluzg i wyzwisk później Andy skruszona przeprasza, bo wie że nie może stracić osoby która karmi jej ego. Nosolamacz wybacza. Koniec. Za rok zapraszamy na kolejny odcinek z cyklu Twisted Sister (Andy) i Nosolamacz show.
|
|
|
|
24.03.2016 - 12:07
|
|
|
|
|
|
|
24.03.2016 - 13:22
|
|
|
Nie musicie tutaj szopki odstawiać, oj brakuje adminów na tym forum. Macie privy, chaty, offtopy nawet sobie możecie temat nowy założyć jak musicie tutaj to robić.
Paweł i co zlotu nie będzie? Ja już myślałem nad wpłatą gotówki. Nie można by jakiegoś domku albo dwóch ogarnąć gdzieś na zadupiu? Zmieniając termin nie było by problemu z wynajmem nawet tydzień przed w okresie przed wakacyjnym. Może ma ktoś wolny kwadrat albo namiot wojskowy, nie ma co tak od razu rezygnować. Zielarz na muchomory to na jesień, a nie w maju. Btw palenie skóry nie polecam, jak już to suszyć ale nie w piekarniku albo surowe. |
|
|
|
24.03.2016 - 16:11
|
|
|
staram sie być wyrozumiały, ale nie zawsze mi wychodzi. żeby nie było, nigdy nie twierdziłem, że jestem specjalnie miły, wyrozumiały, tolerancyjny, lub ogarnienty. staram sie taki być. Nie starasz się. Staranie się być tolerancyjnym nie obejmuje deptania po czyichś wartościach. Nie starasz się, tylko opisujesz słowami tego, jakim chciałbyś być. Twoje id zawsze wygrywa z Twoim super-ego. |
|
|
|
24.03.2016 - 17:05
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przeciez tu się można teraz zesrac na sam środek i tak nikt nic z tym nie zrobi ponieważ uwaga na forum nie ma moderatorów :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |