|
|
![]() ![]() |
28.03.2016 - 11:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może dla Ciebie to ma sens, pisać do kogoś, kto odpowie że jedzie, a potem przez 2 miesiące nie będzie z nim kontaktu. Jak się jedzie, to się interesuje tematem, a nie czeka aż organizator do mnie napisze. Dwa lata temu byłam tu praktycznie nowa i jakoś nie miałam problemu zapisać się i śledzić temat. Nikt nie musiał mnie nagadywać.
|
|
|
|
28.03.2016 - 16:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
na fejsie sie ustawmy na rozmowe grupową o zlocie
|
|
|
|
28.03.2016 - 17:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To jutro o 22:00.
|
|
|
|
28.03.2016 - 19:34
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Był mejl do wszystkich o zlocie!
Andy16 jak chcesz organizować to napisz gdzie, kiedy, ile i zasady wpłat. |
|
|
|
28.03.2016 - 20:50
|
|
|
Ja nie dostałem żadnego maila. Sprawdzałem i nic nie ma. Jutro napiszę szczegóły. Dzisiaj już jestem zbyt zmęczony :)
|
|
|
|
28.03.2016 - 20:54
|
|
|
Kto chce modem byc?
|
|
|
|
28.03.2016 - 20:55
|
|
|
Ja! :)
|
|
|
|
29.03.2016 - 02:41
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Na forum nie jest minimalna ilość modereowania ale jest ignorowanie użytkowników.
Można kliknąć na czyjś profil i dodać go do ignorowanych. Jak ktoś ma ochotę na dalsze rozmowy na temat moderatorów prosze założyć odpowiedni temat. To temat o zlocie. Dzięki |
|
|
|
29.03.2016 - 14:12
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Andy16 ale ty się paskudna zrobilas. Nie mnie o to pytaj.
Cat niby jaka informacja o zlocie i gdzie? Aha czyli nie moderatorw to trzeba ignorować to jest twój sposób na rozwiązanie problemu, tak? |
|
|
|
29.03.2016 - 14:31
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
29.03.2016 - 14:41
|
|
|
Andy16 ale ty się paskudna zrobilas. Ja normalnie taka jestem, tylko w nowym otoczeniu, jak każdy zwierz z dobrym instynktem przetrwania, podchodzę ostrożnie i z dystansem do wroga. Najpierw rozpoznaję, potem obmyślam plan ataku, no i dopiero na końcu atakuję. Chyba że uznam, że jest silniejszy, to nie :) |
|
|
|
29.03.2016 - 16:03
|
|
|
Przypominam o dzisiejszym posiedzeniu rady nadzorczej o 22:00. Można być nietrzeźwyk w stopniu lekkim.
|
|
|
|
29.03.2016 - 20:06
|
|
|
Zebranie przełożone na 22:45, bo dzisiaj leci Agent i chcę zobaczyć minę Antka jak odpada.
|
|
|
|
29.03.2016 - 21:45
|
|
|
Ludzie, zapraszam na konferencję: https://www.facebook.com/ssaannnii
|
|
|
|
29.03.2016 - 23:03
|
|
|
Uwaga! Drodzy Forumowicze!
Ogłaszam, co następuje. Zlot ODBĘDZIE SIĘ - i to jest pierwsza pewna informacja... Odbędzie się w Kołobrzegu - i to jest druga pewna informacja. Miasto zostało wybrane na konferencji na Facebooku. Nie ma możliwości zmiany decyzji. Dokładną miejscówkę podajemy tylko zdecydowanym ze względu na to, że obawiamy się kradzieży jej przez gości na forum :) Cena: 35 zł od osoby za dobę. Termin: 30. kwietnia - przyjazd, 3. maja - wyjazd. CHĘTNYCH PROSZĘ O ZGŁOSZENIA NA FORUM W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI LUB NA FACEBOOKU W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI. Mój FB: https://www.facebook.com/ssaannnii Aktualnie na liście uczestników znajduje się: 5 osób. |
|
|
|
30.03.2016 - 08:59
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
pare podpowiedzi odnośnie kołobrzegu...
-pod dworcem nie polecam brać taksówki. mają najwyższe opłaty jakie są prawnie możliwe. polecam -miejsce warte odwiedzenia. park im.Generała Jana Henryka Dąbrowskiego (zajebisty park, chociaż jest mały) -jeśli chodzi o sklepy to polecam. Netto (żywność) jeśli chodzi o picie, dla towarzystwa. polecam Saksofon. jeśli chodzi o towarzystwo ćpunów polecam Antidotum (bardzo kameralny klimacjik) jeśli chodzi o przygode na jedną noc polecam Underground (przedział wiekowy 15-60) jeśli chodzi o dobrą zabawe to polecam Aquarius (nie jest tanio i przedział wiekowy 40+) jeszcze trzeba wmienić ulice wpierdolki :D jeśli chcesz przetestować swoje możliwości bojowe w praktyce, to wystarczy tam podejść i zapytać jakiegoś przechodnia, która godzina. chociaż w sumie często nawet to jest zbędne XD ) (jeśli widzisz napisa na płocie "13 Dzielnica" to wiedz, że jesteś w dobrym miejscu) -Rybacka do końca ulicy Sienkiewicza -Artyleryjska -Koszalińska koło biedronki -Osiedle Ogrody (kilka ulic) |
|
|
|
30.03.2016 - 09:24
|
|
|
Fajnie, że przygotowałeś podpowiedzi, Nosu :) Jednak najlepiej by było gdybyś tam był i podpowiadał na bieżąco :)
|
|
|
|
30.03.2016 - 09:59
|
|
|
Nie muszę chyba jakoś specjalnie zaznaczać, że trzeba się jakoś w miarę szybko decydować, bo musimy zliczyć ilość chętnych.
|
|
|
|
30.03.2016 - 11:53
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Uwaga! Drodzy Forumowicze! Ogłaszam, co następuje. Zlot ODBĘDZIE SIĘ - i to jest pierwsza pewna informacja... Odbędzie się w Kołobrzegu - i to jest druga pewna informacja. Miasto zostało wybrane na konferencji na Facebooku. Nie ma możliwości zmiany decyzji. Dokładną miejscówkę podajemy tylko zdecydowanym ze względu na to, że obawiamy się kradzieży jej przez gości na forum :) Cena: 35 zł od osoby za dobę. Termin: 30. kwietnia - przyjazd, 3. maja - wyjazd. CHĘTNYCH PROSZĘ O ZGŁOSZENIA NA FORUM W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI LUB NA FACEBOOKU W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI. Mój FB: https://www.facebook.com/ssaannnii Aktualnie na liście uczestników znajduje się: 5 osób. No ale Kołobrzeg??? Tak na zdrowy rozsądek, na przyszłość warto by było gdzieś w centralnej Polsce te zloty organizować, tak aby ludzie z całego kraju mogli się bezproblemowo zjechać:) Ehhh, szkoda... ja jestem z Lublina... |
|
|
|
30.03.2016 - 11:58
|
|
|
Ma być Kołobrzeg i koniec tematu. Kazde miejsce bedzie dla kogos ''za daleko''. Moc wybrała Kołobrzeg i tak musi się stać. Bardzo dobre miejsce.
|
|
|
|
30.03.2016 - 12:16
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ma być Kołobrzeg i koniec tematu. Kazde miejsce bedzie dla kogos ''za daleko''. Moc wybrała Kołobrzeg i tak musi się stać. Bardzo dobre miejsce. Rozumiem, że wybór jest jaki jest... I zdaję sobie sprawę, że jest to już kwestia zamknięta... Do mnie dopiero dzisiaj przyszła informacja na @ więc nawet nie miałem wcześniejszej możliwości wypowiedzenia się w tej sprawie... Natomiast w miarę możliwości prosiłbym na przyszłość o mniej skrajne lokalizacje, co myślę, że dla wielu z nas byłoby zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.. Bardzo chciałbym pojechać na ten zlot, ale w tej sytuacji chyba nie dam rady... A już myślałem, że powoli się będę pakował:( |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |