CYTAT(dragon1 @ 11.10.2007 - 16:41)

A czy jakieś problemy z świecie fizycznym mają zwiazek z wychodzeniem ?
Ja nie wiem co moze mnie blokować, mam efekt kołysania, wibracji, nie czuje ciała i jest zajebiscie ale nie daje rady wyjsc, raz juz czułem ze wychodze, normalnie widzialem w tej czerni jakbym w nią wlatywał ale po chwili wszystko wróciło do poprzedniego stanu.... :( Wczoraj np. pierwszy raz mi sie zdarzyło że jak chciałem sobie normalnie zasnąć to same wibracje mnie wybudzały i sie nasilały...
Tomek a ty juz miałes oobe ? Udało ci sie dopiero wtedy jak rozwiazales swój problem ?
Nie chodzi mi do końca o rozwiązywanie tych problemów życia codziennego czy coś. Czasami po prostu żeby coś zyskać warto zyskać jakąś harmonię najpierw :) Problemów to ja mam masę ze sobą. Muszę się najpierw dowiedzieć kim ja w ogóle jestem, ułożyć się jakoś wewnątrz, poznać swoje wnętrze a dopiero wtedy mogę zająć się efektywnie eksploracją innego świata. OOBE miałem, spontan co prawda, całe 5 minut jak nie więcej trwało :) było wspaniałe. Ale po prostu teraz mam blokadę. Oprócz ślepego dążenia do tego wyjścia uważam, że trzeba czasami się zatrzymać i skoncentrować na innej drodze do OBE. Takie moje zdanie jest.