Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073
Siemka! Zastanawia mnie jedna rzecz po co ? Gdy się pomylisz, zadaj sobie pytanie, czego się nauczyłeś, pomyśl, co możesz zrobić lepiej następnym razem i idź dalej. Nie ma błędów, są tylko informacje zwrotne. Iluzja bycia szczęśliwym umyka wywołując żal i smutek. to powiemy przed śmiercią: ,,Najbardziej żałuję, że nie miałem odwagi żyć swoim życiem, a spełniałem oczekiwania innych'' nie popełniają błędów ci, co nic nie robią... Chciałbym zacząć mieć wpływ na pewne sprawy, ale nie ma sprawy bez myśli...które i tak nie będą nigdy tak owocne by ten przekaz był jedynie częścią jedności... Jeżeli biorca ma bardzo duży dług do spłacenia, co robi? Atakuje dawcę! Nie zastanawiamy się nad istnieniem wysoko rozwiniętej cywilizacji na naszej planecie przed tzw. Potopem ? Utrwala się jednocześnie nasze ziemskie prymitywne „życie” i kosmiczna pomoc boska. W te wszystkie dogmaty wierzymy, bo brak nam podstawowej wiedzy o swoim istnieniu.
A może my wszyscy jesteśmy hologramem :) trochę ostatnio mi się wszystko pląta ;D